موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من الان زنگ زدم کی سی سی خانوم افیسر اصلا حاضر نشد اطلاعاتی در مورد کارنتی این ماه بده! She said there isn't any data available to tell you متاسفانه نشد خودم و همه دوستان را از نگرانی دربیارم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم الان تماس گرفتم. گفتن هنوز تصمیمی در مورد شماره ها گرفته نشده.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اى بابا پس ما كى نوبتمون ميشه؟؟؟! ?
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-06 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-06 ساعت 02:34 توسط aghaghia.)
دوستان عزیزم، من میدونم چقدر همه شما دوست دارید هر چه زودتر کارنت بشید، برید مصاحبه و ویزا بگیرید و در واقع تکلیفتون مشخص بشه، والا منم دوست دارم این اتفاق بیفته، منم مثل شما منتظرم! :Rolleyes: ولی لطف کنید اینقدر با کی سی سی تماس نگیرید، چون جواب صریحی به شما نمیدن، اگر هم بدن الان نمیدن، شاید 1 روز مونده به اعلام بولتن اینکارو بکنن ولی الان نه... این مسئله از جواب هایی مختلفی که به افراد مختلف تا به الان دادن مشخصه! همین کارمندان کی سی سی گاهی اوقات برای این که تعداد زیادی تماس تلقنی دارند و میخوان مردم رو از سر خودشون باز کنن ممکنه یه حرفی بزنن که اصلا واقعیت نداره، مثلا چند ماه پیش گفته بودن تراکم کیس نامبرها تا 3400 هست ولی دیدیم که بعد از اون هم اعلام کیس نامبرها بر منوال قبلی بود و تغییری نکرد، پس نمیشه بر اساس حرف یه کارمند قضاوت کرد و نتیجه گرفت، من ازتون خواهش میکنم بذارید همه چیز روال طبیعی خودشو طی کنه، چه فرقی میکنه شما یکهفته زودتر یا دیرتر عدد اعلامی رو بدونید!!! اینطوری لااقل به دوستانتون هم فشار عصبی نمیاد و فکر و خیال کمتری میکنند، حتی اگر برای چند روز باشه... می بخشید که طولانی شد و ممنون از توجهتون....
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من که قطعا این ماه کارنت میشم چون اختلاف شماره من با سقف اعلام قبلی زیر صدتاست، ولی امیدوارم بزودی شاهد رسیدن دوستان عزیز به اهدافشون باشم.........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 01:11)aghaghia نوشته: دوستان عزیزم، من میدونم چقدر همه شما دوست دارید هر چه زودتر کارنت بشید، برید مصاحبه و ویزا بگیرید و در واقع تکلیفتون مشخص بشه، والا منم دوست دارم این اتفاق بیفته، منم مثل شما منتظرم! :Rolleyes: ولی لطف کنید اینقدر با کی سی سی تماس نگیرید، چون جواب صریحی به شما نمیدن، اگر هم بدن الان نمیدن، شاید 1 روز مونده به اعلام بولتن اینکارو بکنن ولی الان نه... این مسئله از جواب هایی مختلفی که به افراد مختلف تا به الان دادن مشخصه! همین کارمندان کی سی سی گاهی اوقات برای این که تعداد زیادی تماس تلقنی دارند و میخوان مردم رو از سر خودشون باز کنن ممکنه یه حرفی بزنن که اصلا واقعیت نداره، مثلا چند ماه پیش گفته بودن تراکم کیس نامبرها تا 3400 هست ولی دیدیم که بعد از اون هم اعلام کیس نامبرها بر منوال قبلی بود و تغییری نکرد، پس نمیشه بر اساس حرف یه کارمند قضاوت کرد و نتیجه گرفت، من ازتون خواهش میکنم بذارید همه چیز روال طبیعی خودشو طی کنه، چه فرقی میکنه شما یکهفته زودتر یا دیرتر عدد اعلامی رو بدونید!!! اینطوری لااقل به دوستانتون هم فشار عصبی نمیاد و فکر و خیال کمتری میکنند، حتی اگر برای چند روز باشه... می بخشید که طولانی شد و ممنون از توجهتون....
سلام
اول از اقاقیای عزیز ممنون به خاطر توجه دقیقشان نمی دانم کسی این حس را دارد یا نه اما من خودم یک ماهی بود که سعی می کردم به اینجا سر نزنم به خاطر جو پر از استرس شاید واقعا پیش بینی ها درست باشد اما واقعا دادن این اطلاعات جز این که چند روزی بیشتر ما را در نا امیدی فرو ببرد چه فایده ای دارد خواهش می کنم توجه کنید ما در یک پروسه استرس زا هستیم به قول دوستی می گفت کمترین استرس انتظار برای کارنت شدن است بیشترین در زمان ورود به آمریکا. و یافتن شغل پس بیایید به خودمان فرصت بدهیم و کمتر نگران باشیم
همگی موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سیمون این شماره ها رو اعلام کرده ؟ کسی خبر جدیدی داره ؟؟؟
So far:-
EU - 25400 (trustworthy)
AS - 5350 (trustworthy)
SA - 1140 (trustworthy)
OC - 900 (trustworthy)
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-06 ساعت 21:37)mehdir نوشته: دوستان سیمون این شماره ها رو اعلام کرده ؟ کسی خبر جدیدی داره ؟؟؟
So far:-
EU - 25400 (trustworthy)
AS - 5350 (trustworthy)
SA - 1140 (trustworthy)
OC - 900 (trustworthy)
تا اونجایی که یادم میاد تا سری پیش همه پیش بینی هاش درست بود .اما ماه قبل کاملا اشتباه از آب در اومد و خیلی کمتر از پیش بینی های سیمون اعلام شد . سیمون از اون فروم اخراج شده بود اینارو کجا پیش بینی کرده؟
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم عجله نکنید تازه بعد از اینکه کارنت می شید انتظار نامه دوم خیلی سخت تره بعدش هم کلی کار و استرس دارید اینه که من هم ماه پیش مثل شما بودم در کل به نظرم این قصه سر دراز داره تا آخرش همش با دلهره است
امیدوارم این ماه همه دوستان رو راضی کنه
موفق باشید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه چیزی رو خوب می دونم همون کسی که خواسته تا اسممون در بیاد پس همونم می تونه بخواد تا موفق باشیم پس عزیزان توکل کنید و از استرس دوری کنید (هر چی قسمت باشه همونه )