کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان 2-3 صفحه برید عقب تر من عکس کارنتی های جدید و بولتن رو گذاشتم و خواهشن اینقدر نپرسید این عدد 5350 از کجا اومده ما که اینجا دروغ نمیگیم که!!!! صفحه بولتن رو اگر سیو کردید از قبل رفرش کنید تا کارنتی های جدید رو بتونید ببینید!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-02-09 ساعت 17:29)sepidar87 نوشته:  دوستان من نمی دونم چطور اطلاعات امضا رو تکمیل کنم تا کمکی کرده باشم لطفا راهنماییم کنید....

بالای صفحه ----> کنترل پنل زیز نام کاربریتون----> سمت راست منو تغییر امضا...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، manamilad ، shahryar7021 ، sepidar87
با سلام
دوستان من برای دیدن نامه دومم تو سایت وقتی کامفرمیشن نامبرمو با اسم و تاریخ تولدم رو میزنم میگه اشتباهه در صورتی که از روی نامه اولم این اطلاعاتو میزنم و مطمئنم که درسته.چندین بار هم تکرار کردم ولی بازم میگه اشتباهه.
علتش چی میتونه باشه؟ لطفا کمککککک
Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-10 ساعت 11:39)REZA KARAMI نوشته:  با سلام
دوستان من برای دیدن نامه دومم تو سایت وقتی کامفرمیشن نامبرمو با اسم و تاریخ تولدم رو میزنم میگه اشتباهه در صورتی که از روی نامه اولم این اطلاعاتو میزنم و مطمئنم که درسته.چندین بار هم تکرار کردم ولی بازم میگه اشتباهه.

شما جزو کارنتی های این ماه هستی ؟؟ لطفا اطلاعاتتون و کامل کنین تا بشه بهتر بهتون کمک کرد . اگه جوابتون بله هست که الان زوده برای اومدن نامه دوم . یه یک هفته ای صبر باید کنین . مطمئنی که کانفرمیشن نامبرو میزنی نه کیس نامبرو؟ و البته گاهی وقت ها سایتشون مشکل پیدا می کنه دوباره چند ساعت دیگه امتحان کنین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-02-10 ساعت 12:05)REZA KARAMI نوشته:  [quote='nasim' pid='463641' dateline='1392016499']
[quote='REZA KARAMI' pid='463639' dateline='1392016186']
با سلام

شما جزو کارنتی های این ماه هستی ؟؟ لطفا اطلاعاتتون و کامل کنین تا بشه بهتر بهتون کمک کرد . اگه جوابتون بله هست که الان زوده برای اومدن نامه دوم . یه یک هفته ای صبر باید کنین . مطمئنی که کانفرمیشن نامبرو میزنی نه کیس نامبرو؟ و البته گاهی وقت ها سایتشون مشکل پیدا می کنه دوباره چند ساعت دیگه امتحان کنین

بله من جزو کارنتیهای این ماه هستم .میخوام بدونم وقتی من اطلاعاتمو وارد میکنم با اینکه نامه دومم هنوز نیومده آیا اون صفحه باز میشه یا نه؟ به عبارت دیگه آیا اون صفحه در صورتی که نامه دوم بیاد فقط باز میشه یا نه؟
البته اینم باید بگم که اطلاعات من که وارد میکنم کاملا درسته و نمی دونم چرا میگه اشتباهه
ممنون میشم راهنماییم کنین
Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2014-02-10 ساعت 12:15)REZA KARAMI نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 12:05)REZA KARAMI نوشته:  [quote='nasim' pid='463641' dateline='1392016499']
با سلام

بله من جزو کارنتیهای این ماه هستم .میخوام بدونم وقتی من اطلاعاتمو وارد میکنم با اینکه نامه دومم هنوز نیومده آیا اون صفحه باز میشه یا نه؟ به عبارت دیگه آیا اون صفحه در صورتی که نامه دوم بیاد فقط باز میشه یا نه؟
البته اینم باید بگم که اطلاعات من که وارد میکنم کاملا درسته و نمی دونم چرا میگه اشتباهه
بله وقتی اطلاعاتتون و می زنین باید نامه اولتون ظاهر بشه .
البته ممکنه الان به خاطر جایگزین نامه دوم ، این مشکل به وجود اومده باشه . از نامه اولتون که پرینت گرفتین ؟ پس چند ساعت دیگه یا فردا دوباره امتحان کنین . نگران نباشین اگه نامه اول اسم و مشخصات خودتون بوده . راستی شاید اوون صفحه سیو شده چند بار ریفرشش کنین یا با یه مرورگر دیگه چک کنین.خبرشو برامون بنویسین ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ffrfar ، alirezanz ، soli asali ، محبت ، سيبك ، Sara_lphmkf ، manamilad
(2014-02-10 ساعت 12:43)nasim نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 12:15)REZA KARAMI نوشته:  
با سلام

بله وقتی اطلاعاتتون و می زنین باید نامه اولتون ظاهر بشه .
البته ممکنه الان به خاطر جایگزین نامه دوم ، این مشکل به وجود اومده باشه . از نامه اولتون که پرینت گرفتین ؟ پس چند ساعت دیگه یا فردا دوباره امتحان کنین . نگران نباشین اگه نامه اول اسم و مشخصات خودتون بوده . راستی شاید اوون صفحه سیو شده چند بار ریفرشش کنین یا با یه مرورگر دیگه چک کنین.خبرشو برامون بنویسین ممنون
با 2 تا مرورگر دیگه هم امتحان کردم بازم میگه اشتباهه. میشه شما الان برین تو صفحه خودتون بینین باز میشه یا نه
یعنی چی آخه
Rolleyes
(2014-02-10 ساعت 14:34)REZA KARAMI نوشته:  با 2 تا مرورگر دیگه هم امتحان کردم بازم میگه اشتباهه. میشه شما الان برین تو صفحه خودتون بینین باز میشه یا نه
یعنی چی آخه

من الان چک کردم باز شد و صفحه قبولی رو برام آورد، بهتون پیشتهاد میکنم یک بار دیگه با دقت کانفرمیشن نامبر (توجه کنید به حروف بزرگ و کوچیک و صفر و حرف O انگلیسی) و فامیل تون با حروف بزرگ و سال تولدتون رو وارد کنید...
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، azadeh2014 ، Lindsay Wagner ، Sara_lphmkf ، maryam.zahedi68
(2014-02-10 ساعت 14:55)aghaghia نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 14:34)REZA KARAMI نوشته:  با 2 تا مرورگر دیگه هم امتحان کردم بازم میگه اشتباهه. میشه شما الان برین تو صفحه خودتون بینین باز میشه یا نه
یعنی چی آخه

من الان چک کردم باز شد و صفحه قبولی رو برام آورد، بهتون پیشتهاد میکنم یک بار دیگه با دقت کانفرمیشن نامبر (توجه کنید به حروف بزرگ و کوچیک و صفر و حرف O انگلیسی) و فامیل تون با حروف بزرگ و سال تولدتون رو وارد کنید...
امکان داره یه نفر بتونه سوءاستفاده کنه از کیس نامبر من؟ چون من اوایل که قبول شده بودم کیس نامبرمو تو مهاجرسرا به یکی گفتم
الان 1000 بار امتحان کردم با دقت همه چیز رو هم درست میزنم ولی بازم میگه اشتباهه
Rolleyes
(2014-02-10 ساعت 15:12)REZA KARAMI نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 14:55)aghaghia نوشته:  
یعنی چی آخه

امکان داره یه نفر بتونه سوءاستفاده کنه از کیس نامبر من؟ چون من اوایل که قبول شده بودم کیس نامبرمو تو مهاجرسرا به یکی گفتم
الان 1000 بار امتحان کردم با دقت همه چیز رو هم درست میزنم ولی بازم میگه اشتباهه
سلام
دوست خوبم نگران نباش سوء استفاده کردن از کیس نامبر به این سادگیها نیست و عموما در کشورهای دیگه بندرت اتفاق افتاده و فقط میتونن براتون اصطلاحا سوسه بیان تازه باید تاریخ دقیق تولد و همینطور نام و نام خانوادگیت رو داشته باشن پس انقدر وسواس رو این موضوع نداشته باش چون کسی کار ی برای صفحه قبولیتون نمیتونه بکنه که باز نشه ونگرانیت بی موردهSmile راحت با قند شکن و مرورگرهای دیگه و حتی سیستمهای دیگه برو امتحان کن درست میشه. بعدش بیا بگو ببینم چه کردی؟
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

آقا حله بازش كردم بالاخره ولي خيلي اذيت كرد
ممنون از راهنماييتون
Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، nasim ، محبت ، soli asali ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، manamilad ، maryam.zahedi68
(2014-02-09 ساعت 13:17)maryam.zahedi68 نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 12:00)masoud z نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 11:33)khor_maah نوشته:  لطفا یه راهنمایی .... با توجه به اینکه شماره ما ***AS7 هست، اگر ایشالا برای may کارنت بشیم، احتمالا بطور تقریبی کی‌ باید مصاحبه بشیم؟

اگر در کارنتیهای ماه May باشید مصاحبه ماه June هست یعنی از 11 خرداد تا 11 تیر.
موفق باشید.

اميدوارم زودتر خرداد از راه برسه?

اگر ماه می کارنت بشید ، مصاحبه شما توو جولای هست نه جون. میوفته توو تیر. ولی احتمالا توو اپریل کارنت شید که هموون ماه جون انشاءالله مصاحبه بشید.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، manamilad ، zepehr
(2014-02-10 ساعت 18:39)REZA KARAMI نوشته:  آقا حله بازش كردم بالاخره ولي خيلي اذيت كرد
ممنون از راهنماييتون
سلام
دیدی گفتم مشکلی نیست پسر خوبWink بابت کیس نامبرتم اصلا نگران نباش خصوصا بعد از ارسال فرمهای 230 و 122.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: سيبك ، soli asali ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، manamilad
باسلام خدمت دوستان لطفا"هرکی نامه دومش اومدقبل ازرفتن به تالارمنتظران مصاحبه دراین تالاراعلام وخداحافظی کنندضمنا"ماه مصاحبه رو نیزبگن متشکرم موفق باشید
تشکر کنندگان: soli asali ، sepidar87 ، manamilad
من منتظرنامه دوم هستم تابعدبرم برای واکسناسیون فکرمیکنیدفرصت هست البته هپاتیت رومشکل نداریم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان