کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-02-10 ساعت 14:55)aghaghia نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 14:34)REZA KARAMI نوشته:  با 2 تا مرورگر دیگه هم امتحان کردم بازم میگه اشتباهه. میشه شما الان برین تو صفحه خودتون بینین باز میشه یا نه
یعنی چی آخه

من الان چک کردم باز شد و صفحه قبولی رو برام آورد، بهتون پیشتهاد میکنم یک بار دیگه با دقت کانفرمیشن نامبر (توجه کنید به حروف بزرگ و کوچیک و صفر و حرف O انگلیسی) و فامیل تون با حروف بزرگ و سال تولدتون رو وارد کنید...
اگه گزینه فراموش کردن کانفرمیشن نامبر رو امتحان کنی بهتر نتیجه می گیری دیگه لازم نیست نگران این باشی که درست وارد کردی یا نه
موفق باشی
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، محبت
(2014-02-10 ساعت 21:32)k.abbasi نوشته:  من منتظرنامه دوم هستم تابعدبرم برای واکسناسیون فکرمیکنیدفرصت هست البته هپاتیت رومشکل نداریم

بهتره زودتر شروع کنین واکسنها رو برای ما که وقتگیر بودن
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، k.abbasi ، zepehr
تا 5350 برای آوریل کارنت شدن به همه اونایی که نوبتون شده تبریک میگم ایشالا سری بعد هم نوبت ما میشه Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، محبت ، manamilad
(2014-02-08 ساعت 11:28)zepehr نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 00:47)reza16 نوشته:  دوستان با اين وضعيت فكر كنم ما واسه ژولاي كارنت شيم و عملا يعني ٢ ماه وقت واسه كلير شدن
چقدر سخته شماره 7900 رو داشتن....امید وارم کیسهای بالا همه خوش شانس باشیم....Big Grin من که خیلی امیدوار شدم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با درود
من فکر میکنم تا آخر سال یعنی دسامبر فرصت کلیر شدن وجود داره. یعنی اگر جولای مصاحبه بشیم پنج ماه فرصت کلیر شدن وجود داره. به نظر شما درسته?
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-11 ساعت 13:09)philadelphia نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 00:47)reza16 نوشته:  دوستان با اين وضعيت فكر كنم ما واسه ژولاي كارنت شيم و عملا يعني ٢ ماه وقت واسه كلير شدن
چقدر سخته شماره 7900 رو داشتن....امید وارم کیسهای بالا همه خوش شانس باشیم....Big Grin من که خیلی امیدوار شدم.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با درود
من فکر میکنم تا آخر سال یعنی دسامبر فرصت کلیر شدن وجود داره. یعنی اگر جولای مصاحبه بشیم پنج ماه فرصت کلیر شدن وجود داره. به نظر شما درسته?

نه دوست عزيز، اشتباه مي فرماييد، اگه نامه اولتون رو مطالعه كنيد نوشته تا سپتامبر ٢٠١٤، يعني يك ماه بيشتر فرصت نداريد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، manamilad

با درود
فرصت ما تا 30 سپتامبر هست دوست عزیز. از اول اکتبر 2014 برنامه 2015 شروع میشه دقیقا مثل خودمون که از اکتبر 2013 مصاحبه هامون شروع شد.
ولی نگرانی نداره معمولا کسانی که دیرتر میرن مصاحبه زودتر کلیر میشن شاید بخاطر این باشه که پروسه کلیرنس قبل از مصاحبه شروع میشه این یکی به نفع شما، مدت کمتری استرس کلیر شدن خواهید داشتWink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
(2014-02-11 ساعت 14:30)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 11:28)zepehr نوشته:  [quote='reza16' pid='463016' dateline='1391804260']
دوستان با اين وضعيت فكر كنم ما واسه ژولاي كارنت شيم و عملا يعني ٢ ماه وقت واسه كلير شدن

با درود

نه دوست عزيز، اشتباه مي فرماييد، اگه نامه اولتون رو مطالعه كنيد نوشته تا سپتامبر ٢٠١٤، يعني يك ماه بيشتر فرصت نداريد
اگه تو ژولاي مصاحبه شيم اگوست و سپتامبر وقت داريم يعني حداقل دو ماه
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: FMANIS ، soli asali ، zepehr ، Sara_lphmkf ، شراره سعادتی
اعلام بولتن ویزا
اکتبر 1800
2500
2650
3000
3700
4325
5350
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، mahan L ، FMANIS ، m_yek ، soli asali ، Sara_lphmkf ، سيبك ، hamid_fs3 ، niki88
سلام
فکر کنم مشکل دار شده بود دوباره میذارمش
[عکس: 88368685366972585756.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-02-12 ساعت 02:11)m_nikparvaz نوشته:  اعلام بولتن ویزا
اکتبر 1800
2500
2650
3000
3700
4325
5350

دوست عزيز همراه با شما خواهم بود
پرونده من و شما مثل هم مي باشد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، maryam.zahedi68 ، m_nikparvaz
دوستان بحث در مورد نامه دوم در تاپیک انتظار مصاحبه! اینجا مخصوص بولتن ویزاست!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
قرار شد هر کی نامه دومش اومد از اینجا خداحافظی کنه منم همین کارو میکنم امیدوارم دل همه منتظرا زودتر شاد بشهSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
ماه فبريه ماه تولدم بود و دوسش دارم، ولي خوشحالم كه اين ماه ٢٨ روزه است و زود ماه جديدمياد و كمتر انتظار مي كشيم، اميدوارم همه توي ماه جديد خبراي خوبي داشته باشيم و بولتن حسابي بتركونه،
ضمنا دوستاي عزيز، اينقدر اين اقاقياي عزيزمون رو اذيت نكنيد، چند بار بايد تذكر بده كه اين جا تايپيك بولتنه نه منتظراي مصاحبه و نامه دوم، من خودم هر وقت ميام مي بينم صفحه هاي اين تايپيك اضافه شده خيلي خوشحال ميشم فكر مي كنم لابد خبراي جديد براي بولتن ماه جديده، ولي وقتي صفحه آخر مي بينم و مطالب غير مرتبط رو مي خونم كلي تو ذوقم مي خوره، يكم رعايت كنيد، من مطمئنم اگر سوالاتونو توي تايپيك خودش بپرسين هم زودتر جواب مي گيرين و هم مارو سردرگم نمي كنيد
همتون خيلي ماهيد و با آرزوي موفقيت براي همتون
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-02-16 ساعت 00:25)Sara_lphmkf نوشته:  ماه فبريه ماه تولدم بود و دوسش دارم، ولي خوشحالم كه اين ماه ٢٨ روزه است و زود ماه جديدمياد و كمتر انتظار مي كشيم، اميدوارم همه توي ماه جديد خبراي خوبي داشته باشيم و بولتن حسابي بتركونه،
ضمنا دوستاي عزيز، اينقدر اين اقاقياي عزيزمون رو اذيت نكنيد، چند بار بايد تذكر بده كه اين جا تايپيك بولتنه نه منتظراي مصاحبه و نامه دوم، من خودم هر وقت ميام مي بينم صفحه هاي اين تايپيك اضافه شده خيلي خوشحال ميشم فكر مي كنم لابد خبراي جديد براي بولتن ماه جديده، ولي وقتي صفحه آخر مي بينم و مطالب غير مرتبط رو مي خونم كلي تو ذوقم مي خوره، يكم رعايت كنيد، من مطمئنم اگر سوالاتونو توي تايپيك خودش بپرسين هم زودتر جواب مي گيرين و هم مارو سردرگم نمي كنيد
همتون خيلي ماهيد و با آرزوي موفقيت براي همتون

ضمن عرض تبریک بابت تولدتون. این ماه قطعا کارنت میشید دوست خوبم نگران نباشید.Big Grin
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina ، Sara_lphmkf ، aghaghia ، soli asali ، alitab ، manamilad ، azadeh2014 ، alirezanz
یعنی کیس نامبر 7600 + برای ماه ژون در میاد؟؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان