کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-04-10 ساعت 15:41)Maryrhm نوشته:  كسي نمي دونه چرا سايت واسه چك كردن نامه دوم باز نميشه؟ آقايون خانوماااااا؟ من نگرانم
اقا جون حالا زوده
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، aghaghia ، noobnoobi ، ffrfar ، Mimo ، محبت ، Tabassomshojaat
دوستان کارنت شده
با عرض تبریک صمیمانه، و آرزوی موفقیت در مراحل بعدی، لطفا تو این تاپیک مسایل مربوط به نامه دوم رو مطرح نکنند. تشریف ببرند تاپیک انتظار مصاحبه.

دوستان کارنت نشده
بریم سراغ کارهای مانده بررزمین خودموون تا ماه بعد. انشاءالله همه رو کارنت می کنند. ناراحت نباشید. هر چه خواست خدا باشه هموون براموون اتفاق می افته.
فعلا خدانگهدار تا ماه بعد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
با سلام خدمت همه دوستان و تبریک به کارنتیهای این ماه ضمن آرزوی موفقیت برای همه ما هم کم کم از این صفحه باید کوچ کنیم و وارد یک مرحله جدید دیگه بشیم اما همراه و همقدم شما
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
دورود بر همگی
بچه ها منم کارنت شدم،امروز هم رفتم پاستور تجریش کارت واکسن رو تکمیل کردم،
آرزوی موفقیت دارم واسه همتون :-)
به بچه های کارنت شده تبریک میگم و امیدوارم که همه بچه ها هرچه زودتر کارنت بشن.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، noobnoobi ، soli asali ، محبت ، kage.omid ، hamid_fs3 ، shayesteh ، babak433 ، babak433 ، pari pariaaa
تا چه شماره ای اعلام شده ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، noobnoobi
(2014-04-10 ساعت 23:36)komboze نوشته:  سلام به دوستان عزیز خودم

من یه کم نگرانم سایتی که confirmation numberرو وارد میکردیم (برای کنترل دریافت نامه دوم)پیغام میده درخواست شما قابل انجام نیست مشکلی پیش اومده؟
بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟

ممنون میشم جواب بدین.

بله واسه همه همینطور ! نگران نباشید به زودی نامه دوم رو میگذارن.
لطفا امضاتون رو هم درست کنید که بدونیم شرایط کیستون چطوره :-)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، محبت ، meisam14 ، Maryrhm
دوستای عزیز
امیدتون رو از دست ندین،ایشالا شانس شما هم مث بقیه ست که تا الان مصاحبه شدن.
موفق باشید
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، ebi1988 ، noobnoobi ، alitab ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 23:30)morteza-dm نوشته:  تا چه شماره ای اعلام شده ؟

7425
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، noobnoobi ، soli asali ، محبت
(2014-04-11 ساعت 11:50)morteza-dm نوشته:  درود
بنده هم کارنت شدم فقط میخواستم بدونم که نامه دوم رو کجا باید ببینم کی این نامه رو سایت میاد ؟
فعلا بعد 10 الی 15 روز کاری صفحه که برنده شدنتون رو چک کردین چک کنید.همونجا جایگزین میشه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mohsenmb ، morteza-dm ، alitab ، soli asali ، محبت ، ebi1988
(2014-04-09 ساعت 23:06)gema نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:54)mamandiana نوشته:  یعنی واقعا امیدی هست؟
دوست دارم واقع بین باشم، نه خوشبین نه بدبین
اما ميگن بدبینی به واقع بینی نزدیکتره
دوست عزیزم اونایی که میگن بدبینی به واقع بینی نزدیک تره,همونایین که میگن نصف لیوان خالیه...شرایط همونه,فقط دید آدمها باهم فرق میکنه.

دوستان من واقعا سر در نميارم از اين حرفهايي كه ميزنيد نا اميدي برا چي ؟ يه سر به صفحه ويزا بولتن بزنيد كيس هاي پارسال و ببينيد خيليا تا جولاي كارنت نشده بودند پروسه كلير خيلي سريع تر پيش ميره هر چي به سپتامبر نزديك ميشه پس نا اميدي نداره شما كه ماه بعد كارنت ميشيد پارسال تا كيس ١٠٥٠٠ آدم وجود داشت ، من خودم از خدام بود ماه بعد كارنت ميشدم چون كلي كارام مونده
اصلا نگران نباشيد نگراني دردي ودوا نميكنه همينجوري كه شانس آوردين برنده شدين مطمئنا قسمت بوده كه برين پس ميرين هر چي استرس داشته باشين بيشتر ضرر ميكنيد
به اميد ويزاي يه ضرب برا همه دوستان مهاجرسرايي موفق باشيد
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

(2014-04-10 ساعت 12:22)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام
بچه ها چرا سايت دوباره comming soon شده؟؟؟؟!!!
اگه كسى ميدونه بگه
مرسى و به اميد ويزاى يك ضرب همگيمون ?

سلام
با ctrl+f5 صفحه رو REFRESH کن درست میشه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، maryam.zahedi68 ، محبت ، ebi1988
(2014-04-11 ساعت 13:33)kamix نوشته:  
دوست عزیزم اونایی که میگن بدبینی به واقع بینی نزدیک تره,همونایین که میگن نصف لیوان خالیه...شرایط همونه,فقط دید آدمها باهم فرق میکنه.

دوستان من واقعا سر در نميارم از اين حرفهايي كه ميزنيد نا اميدي برا چي ؟ يه سر به صفحه ويزا بولتن بزنيد كيس هاي پارسال و ببينيد خيليا تا جولاي كارنت نشده بودند پروسه كلير خيلي سريع تر پيش ميره هر چي به سپتامبر نزديك ميشه پس نا اميدي نداره شما كه ماه بعد كارنت ميشيد پارسال تا كيس ١٠٥٠٠ آدم وجود داشت ، من خودم از خدام بود ماه بعد كارنت ميشدم چون كلي كارام مونده
اصلا نگران نباشيد نگراني دردي ودوا نميكنه همينجوري كه شانس آوردين برنده شدين مطمئنا قسمت بوده كه برين پس ميرين هر چي استرس داشته باشين بيشتر ضرر ميكنيد
خدا خیرت بده!منم همینو میگم!بعضی اوقات میام میخونم میبینم یه نفر با کیس مثلا 7500اومده نوشته:یعنی به ما ویزا میرسه؟؟؟؟! فکر قلب ماهارو که شماره کیسمون بیشتره نمیکنن! Tongue
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، mohsenmb ، soli asali ، noobnoobi ، محبت ، masoud z ، Mimo ، exxedus ، manamilad ، shekari
(2014-04-11 ساعت 18:19)gema نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 13:33)kamix نوشته:  

خدا خیرت بده!منم همینو میگم!بعضی اوقات میام میخونم میبینم یه نفر با کیس مثلا 7500اومده نوشته:یعنی به ما ویزا میرسه؟؟؟؟! فکر قلب ماهارو که شماره کیسمون بیشتره نمیکنن! Tongue
سلام
من دوست نداشتم راجب این مطلب چیزی بنویسم چون بارها و به اشکال مختلف گفته شده که همه در تمام مراحل لاتاری شانس یکسان دارن و حتی بالا بودن یا نبودن کیس هم اهمیتی نداره و فقط پرونده اشخاص در مرحله بعدی قبولی اهمیت پیدا میکنه و اینجا دیگه ارتباطی به شانس نداره و همه چیز حساب شده ست و ممکنه اولین شماره ها ویزا نگیرن و آخرین کیس نامبرها ویزا بگیرن و این در 2013 ثابت شد. اگر تو سالهای قبل اتفاق 2013 نیفتاد دلیلش فقط این بود که برنده ها تمایلی به دریافت ویزا عموما نداشتن و دوستی از برنده های 2009 میگفت سفارت که میرفتی برنده لاتاری از ایران به ندرت میدیدیدر دو سفارت آنکارا و ابوظبی هم فقط مصاحبه صورت میگرفت.
به هر حال جمع بندی میکنم صحبتم رو و اینو خدمت همه دوستان عزیز عرض میکنم که شما از مرحله شانس و تصادفی انتخاب شدن رد شدید و تا آخرین نفر برنده ها به مصاحبه خواهند رفت و تنها عامل بازدارنده تحقیقات دولت آمریکا خواهد بود و حتی اگر منتهی به اتمام سهمیه بشه باز هم اونها کارشون رو مطابق قوانینشون انجام میدن و هیچ جای نا امیدی نیست و اگر جدول رو نگاهی بندازید خواهید دید تا الان 40درصد برنده ها اصلا برای مصاحبه نیومدن پس دوست خوبم که کیس نامبرت جزء یک سوم اول برنده های آسیاست شما که با 7500دم از ناامیدی بزنی کیس 23000چی باید بگهSad پس به خاطر خودتونم که شده مثبت فکر کنید و امیدوارانه و آگاه و با دقت مراحلتون رو طی کنید.
به امید برگزاری جشن فارغ التحصیلی و دریافت مدرک ویزای ایالات متحده از سفاراتWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-04-12 ساعت 08:34)morteza-dm نوشته:  درود
دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟ بنده هم کارنت شدم .
دوست عزیز احتمالا سایت در حال بارگذاری هستش هنوز یک مقدار زود هست یک چند روزی منتظر باشید مجددا سایت رو چک کنید ماههای قبل هم برای بقیه دوستان همینطور بود.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: morteza-dm ، soli asali ، محبت ، noobnoobi
(2014-04-11 ساعت 00:04)ebi1988 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 23:36)komboze نوشته:  سلام به دوستان عزیز خودم

من یه کم نگرانم سایتی که confirmation numberرو وارد میکردیم (برای کنترل دریافت نامه دوم)پیغام میده درخواست شما قابل انجام نیست مشکلی پیش اومده؟
بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟

ممنون میشم جواب بدین.

بله واسه همه همینطور ! نگران نباشید به زودی نامه دوم رو میگذارن.
لطفا امضاتون رو هم درست کنید که بدونیم شرایط کیستون چطوره :-)

سلام لطفا راهنماييم كنيد چطوري بايد امضامونو بذاريم تا وضعيت شماره كيسمونو تعيين كنند . من پر از استرسم
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان