کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
انشاءالله كه اگه خير و صلاحمون در اين هست كه برناممون درست بشه اين كار انجام بشه اين ارزوي من واسه همه دوستان هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، azadeh2014 ، ffrfar ، محبت ، SARA13949 ، pouria.narimisa ، gema
سلام
این تاپیک یکی از نابترین تاپیکهای مهاجرسراست و پر خاطره ترینش اینجا که میای روحت حال میاد
Wink بیاید ببینم که داره بوی comming sonمیاد Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، khder ، pouria.narimisa ، meisam14 ، azadeh2014 ، manamilad ، kage.omid ، gema
(2014-04-21 ساعت 19:38)m_me789 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789 

یعنی فقط من مووندم اینجا چراغ خاموش نباشه. امیدوارم خیلی زود چراغ اینجا رو برا همیشه خاموش کنیم بریم برای مراحل بعد

سلام دوست عزیز نه فقط شما نموندید منم هستم. نگران نباشید نوبت ما هم می رسه
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
خدایا چی میشه همین ماه all current شیم خیال دوستان کیس نامبر بالا رو هم راحت کنی همگی یه یا علی بگیم کرکره این تاپیک رو بکشیم پائین و بریم پی کارمون....
(2014-04-26 ساعت 20:55)rainolf نوشته:  خدایا چی میشه همین ماه all current شیم خیال دوستان کیس نامبر بالا رو هم راحت کنی همگی یه یا علی بگیم کرکره این تاپیک رو بکشیم پائین و بریم پی کارمون....

بعید نیست. اگر این ماه اینکار رو نکنند، ماه بعد حتمیه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، محبت ، Sara_lphmkf
(2014-04-27 ساعت 20:16)m_me789 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 20:55)rainolf نوشته:  خدایا چی میشه همین ماه all current شیم خیال دوستان کیس نامبر بالا رو هم راحت کنی همگی یه یا علی بگیم کرکره این تاپیک رو بکشیم پائین و بریم پی کارمون....

سلام
این ماه که بعید میدونم و در خصوص ماه بعد هم قطعی نمیشه نظر داد اما چیزی که مسلمه اینه که همه برای مصاحبه خواهند رفتWink

تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، pouria.narimisa ، pari pariaaa ، gema
(2014-04-28 ساعت 13:19)محبت نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 20:16)m_me789 نوشته:  

سلام
این ماه که بعید میدونم و در خصوص ماه بعد هم قطعی نمیشه نظر داد اما چیزی که مسلمه اینه که همه برای مصاحبه خواهند رفتWink

البته اگر پارسال رو سند قرار بدیم دو ماه آخر همه رو کارنت کردند. البته با اوضاع امسال عدد کارنتی این ماه هم خودش در هاله ابهامه.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، pouria.narimisa ، meisam14
نکته جالب اینجاست که من ماه پیش خیلی امیدوار بودم کارنت بشم ولی با اتفاقی که افتاد این ماه خیلی نگرانم که 500 تا بیشتر کارنت نکنن و ما بازم از قافله جا بمونیم.....
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، amir_max1985 ، kage.omid ، pouria.narimisa
(2014-04-28 ساعت 20:09)rainolf نوشته:  نکته جالب اینجاست که من ماه پیش خیلی امیدوار بودم کارنت بشم ولی با اتفاقی که افتاد این ماه خیلی نگرانم که 500 تا بیشتر کارنت نکنن و ما بازم از قافله جا بمونیم.....
انشاءالله که کارنت میشی.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، rainolf ، محبت ، pouria.narimisa ، zaaraa
هر ماه نزدیک اعلام بولتن که می شد اینجا کلی پر سر و صدا بود ولی این ماه اینجا از رونق افتاده!

خدا کنه این همه را کارنت کنن. امیدوارم حالا که کارنت شدنمون اینقدر طول کشیده حداقل ویزای یکضرب به هممون بدن.
حتی فکرش هم منو به وجد میاره
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، soli asali ، aghaghia ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، gema ، kage.omid
(2014-04-28 ساعت 20:14)m_me789 نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 20:09)rainolf نوشته:  نکته جالب اینجاست که من ماه پیش خیلی امیدوار بودم کارنت بشم ولی با اتفاقی که افتاد این ماه خیلی نگرانم که 500 تا بیشتر کارنت نکنن و ما بازم از قافله جا بمونیم.....
انشاءالله که کارنت میشی.
آقا نفرمایید 500 تا که خیلی کمه. یعنی باز هم ما کارنت نمی شیم!
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، soli asali ، azadeh2014
(2014-04-30 ساعت 14:02)newparmis نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 20:14)m_me789 نوشته:  
انشاءالله که کارنت میشی.
آقا نفرمایید 500 تا که خیلی کمه. یعنی باز هم ما کارنت نمی شیم!
سلام
بازم موج منفی!!! بابا بی خیال این ماه تمام بچه های مهاجرسرا کارنت میشنWink

تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، poem ، soli asali ، azadeh2014 ، Reza20002 ، Sara_lphmkf ، gema ، pouria.narimisa
سلاااااااام سلاااااااام يه سلااااام پر انرژى به همه دوستااااااان و كارنتى هاى ماه جارى
دوستان عزيزم يادمون باشه خيلى ها هستند كه ارزوى داشتن همين جايگاه ما رو دارند پس بخاطر اين خوش شانسى بايد خوشحال باشيم و اميدوارررر
هر كى اميد داره جواب سلام منو بده!!!!! Smile
خدا جووون مرررسى
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
دوستان باور کنید ما هنوز به اینجا سر میزنیم پس تنها نیستید به امید کلیر شدن خیلیهای دیگتون....
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: exxedus ، soli asali ، aghaghia ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، gema ، محبت ، pouria.narimisa ، kage.omid
مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید ..... که ز انفاس خوشش بوی کسی می‌آید

از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش ..... زده‌ام فالی و فریادرسی می‌آید

زآتش وادی ایمن نه منم خرم و بس ..... موسی آنجا به امید قبسی می‌آید

هیچ کس نیست که درکوی تواش کاری نیست .... هرکس آنجا به طریق هوسی می‌آید

کس ندانست که منزلگه معشوق کجاست ..... این قدر هست که بانگ جرسی می‌آید

دوستان coming soon داره میاد ؛ امیدوارم همتون شاد بشین و با شادی برید به مراحل بعد.Smile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: soli asali ، Reza20002 ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، aghaghia ، gema ، mamandiana ، محبت ، pouria.narimisa ، kage.omid ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان