کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-04-13 ساعت 08:53)firouz mah نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 00:04)ebi1988 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 23:36)komboze نوشته:  سلام به دوستان عزیز خودم

من یه کم نگرانم سایتی که confirmation numberرو وارد میکردیم (برای کنترل دریافت نامه دوم)پیغام میده درخواست شما قابل انجام نیست مشکلی پیش اومده؟
بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟

ممنون میشم جواب بدین.

بله واسه همه همینطور ! نگران نباشید به زودی نامه دوم رو میگذارن.
لطفا امضاتون رو هم درست کنید که بدونیم شرایط کیستون چطوره :-)

سلام لطفا راهنماييم كنيد چطوري بايد امضامونو بذاريم تا وضعيت شماره كيسمونو تعيين كنند . من پر از استرسم

خیلی ساده میتونید از نوار طوسی رنگ بالا روی کنترل پنل کاربر کلیک کنید و بعد از باکسهای سمت راست صفحه تغییر امضا رو انتخاب کنید....
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، محبت ، nedaba ، noobnoobi
زین پس به کار بردن جمله ی: "من پر از استرسم" و یا جملات مشابه آن به علت اثر منفی روی خودتان و دیگران ممنوع است Big Grin به جای این جملات با بار منفی,بگید:من چقدر خوشحالم,همه چی آرومه... اقاقیا جان لطفا یه مهر تایید پاش بزنTongue

(2014-04-13 ساعت 15:19)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
دوست من کاملا مشخصه که مشکل سیستمه.شما قبلا از نامه ی دومتون پرینت نگرفتید؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: manamilad ، rainolf ، soli asali ، aghaghia ، محبت ، aaraam ، noobnoobi ، pari pariaaa ، rayan.rahpou
(2014-04-11 ساعت 13:33)kamix نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:06)gema نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:54)mamandiana نوشته:  یعنی واقعا امیدی هست؟
دوست دارم واقع بین باشم، نه خوشبین نه بدبین
اما ميگن بدبینی به واقع بینی نزدیکتره
دوست عزیزم اونایی که میگن بدبینی به واقع بینی نزدیک تره,همونایین که میگن نصف لیوان خالیه...شرایط همونه,فقط دید آدمها باهم فرق میکنه.

دوستان من واقعا سر در نميارم از اين حرفهايي كه ميزنيد نا اميدي برا چي ؟ يه سر به صفحه ويزا بولتن بزنيد كيس هاي پارسال و ببينيد خيليا تا جولاي كارنت نشده بودند پروسه كلير خيلي سريع تر پيش ميره هر چي به سپتامبر نزديك ميشه پس نا اميدي نداره شما كه ماه بعد كارنت ميشيد پارسال تا كيس ١٠٥٠٠ آدم وجود داشت ، من خودم از خدام بود ماه بعد كارنت ميشدم چون كلي كارام مونده
اصلا نگران نباشيد نگراني دردي ودوا نميكنه همينجوري كه شانس آوردين برنده شدين مطمئنا قسمت بوده كه برين پس ميرين هر چي استرس داشته باشين بيشتر ضرر ميكنيد
به اميد ويزاي يه ضرب برا همه دوستان مهاجرسرايي موفق باشيد

با سلام به شما،
کجای صفحهٔ بولتن ویزاهای پارسال این مطالب و شماره کیسهای پذیرفته و نپذیرفته نوشته شده است؟ چرا من چیزی پیدا نمی کنم؟ ممکنه لینکش رو بفرستین؟
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-04-10 ساعت 23:30)morteza-dm نوشته:  تا چه شماره ای اعلام شده ؟

تا شماره 7425 برای آسیا
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، noobnoobi ، Tabassomshojaat ، zepehr
دوستان کارنت شده تشریف ببرید توو تاپیک انتظار مصاحبه. اونجا برا ما هم دعا کنید زود از اینجا در بیایم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، poem ، azadeh2014 ، soli asali ، Tabassomshojaat ، masoud z ، meisam14
(2014-04-18 ساعت 14:31)محبت نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 13:55)massi63 نوشته:  من نامه دومم اومد ..کيس نامبر 71xx ... سفارتم از انکارا به ابوظبی تغییر یافته....من کیس ازدواج بعد از لاتاری هستم ومدارک همسرمو برای kcc فرستادم ولي الان در نامه دومم نوشته Beneficiaries :None ميشه کمکم کنین بگید چیکار کنم ؟
سلام
دوست خوبم با سفارتتون مکاتبه کنید و الان نظر اونهاست که مهمه و ببینید ازتون چی درخواست میکنن و خودشون کاملا راهنمائیتون خواهند کرد.

منظور از این چیه ....مکاتبه در خصوص چه موردی باشه ؟ میشه یه نمونه از مکاتبه را برام بزارین....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، m_me789
درود بر همه

سروران گرامی با عرض پوزش می دانم که قطعا اینگونه سوالات بارها و بارها پرسیده شده و پاسخ داده شده، اما راستش من الان چند ماه هست که به انجمن سر نزده بودم و اطلاعاتم رو آپدیت نکرده بودم و الان تازه از خواب سنگین بیدار شدم . اگر پاسخ دهید و مرا از شک و شبهه دربیاورید بسیار سپاسگذار می شوم.

کیس نامبر من 2014AS000080XX هست. حال باید تا چند درصد خوشبین باشم که کارنت میشوم؟ آیا می شود این را از KCC بپرسم؟ برای امسال سهمیه ی ایرانیها برای دریافت ویزا حدودا چند نفر است؟ آیا می توان فهمید که تا الان چند نفر ایرانی از کل ظرفیت کشور ایران کارنت شده اند؟
در ضمن من خدمت سربازی رفتم که بنابراین کلیرنس می خورم... حال که من سوابقم کاملا پاک است بازم باید نگران کلیر شدنم باشم یا خیر؟ در ضمن طولانی شدن پروسه کلیر شدن می تواند شانس دریافت ویزایم را کم کند؟ مثلا در آن مدت 1 تا 2 ماه (پروسه کلیرنس) افرادی که یکضرب ویزا بهشان تعلق می گیره شانس من را کم می کنند؟ یعنی بعد از کلیر شدن ممکنه بگویند که ظرفیت ایران پر شده و شما نمی توانید ویزا بگیرید...؟

و اصلا در کل آیا احتمال حتی کم وجود دارد که با شرایط بالا و طی کردن همه مراحل بصورت کاملا اصولی به من ویزا تعلق نگیرد؟

با تشکر از مدیران دلسوز
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-04-18 ساعت 20:24)mehrzad2013 نوشته:  درود بر همه

سروران گرامی با عرض پوزش می دانم که قطعا اینگونه سوالات بارها و بارها پرسیده شده و پاسخ داده شده، اما راستش من الان چند ماه هست که به انجمن سر نزده بودم و اطلاعاتم رو آپدیت نکرده بودم و الان تازه از خواب سنگین بیدار شدم . اگر پاسخ دهید و مرا از شک و شبهه دربیاورید بسیار سپاسگذار می شوم.

کیس نامبر من 2014AS000080XX هست. حال باید تا چند درصد خوشبین باشم که کارنت میشوم؟ آیا می شود این را از KCC بپرسم؟ برای امسال سهمیه ی ایرانیها برای دریافت ویزا حدودا چند نفر است؟ آیا می توان فهمید که تا الان چند نفر ایرانی از کل ظرفیت کشور ایران کارنت شده اند؟
در ضمن من خدمت سربازی رفتم که بنابراین کلیرنس می خورم... حال که من سوابقم کاملا پاک است بازم باید نگران کلیر شدنم باشم یا خیر؟ در ضمن طولانی شدن پروسه کلیر شدن می تواند شانس دریافت ویزایم را کم کند؟ مثلا در آن مدت 1 تا 2 ماه (پروسه کلیرنس) افرادی که یکضرب ویزا بهشان تعلق می گیره شانس من را کم می کنند؟ یعنی بعد از کلیر شدن ممکنه بگویند که ظرفیت ایران پر شده و شما نمی توانید ویزا بگیرید...؟

و اصلا در کل آیا احتمال حتی کم وجود دارد که با شرایط بالا و طی کردن همه مراحل بصورت کاملا اصولی به من ویزا تعلق نگیرد؟

با تشکر از مدیران دلسوز

دوست عزیز، امیدواریم این ماه تا 8200 کارنت شوند. فعلا تا 7425 که مصاحبه آنها در ماه جون است. برا ما اگر در ماه بعد کارنت شویم در ماه مبارک رمضان در جولای است.
در مورد کلیرنس، ظاهرا دو عامل شغل دولتی و سربازی عامل کلیرنس می باشند. مطابق اتفاقی که در سال 2013 به دلیل اتمام سهمیه ویزا رخ داد، احتمال این موضوع می باشد که امیدواریم حسب آماری که دوستان در چند صفحه قبل دادند این اتفاق امسال رخ ندهد.
کلیر شدن برای کیس نامبر های بالا زود تر اتفاق می افتد چون پروسه چک کردن همزمان با سایر کیس ها آغاز شده است. 
نگران نباشید و با تمرکز با کارهای مثل واکسیناسیون و ترجمه و نهایتا تمکن مالی بپردازید و با توکل به خدا ، به آینده ای که او برایمان مصلحت دانسته نگاه کنیم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، soli asali ، lighter ، gema ، noobnoobi ، محبت ، aghaghia ، pouria.narimisa ، Reza20002 ، bahram2014 ، USA2014 ، mahan L
(2014-04-19 ساعت 01:18)aroni نوشته:  من تو نیمه دوم ماه اردیبهشت ارمنستان مصاحبه دارم زمینی میرم کسی اونجا مصاحبه داره که با هم همسفر بشیم شاید بدرد همم بخوریم یه کمکی به هم بکنیم
سلام
دوست خوبم برو به تاپیک انتظار برای مصاحبه برندگان 2014 در اینجا و درخواستت رو مطرح کن و یا با پیام خصوصی با بچه ها ارتباط برقرار کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، gema ، Sara_lphmkf ، m_me789 ، khder ، علی آقای گل
(2014-04-19 ساعت 01:18)aroni نوشته:  من تو نیمه دوم ماه اردیبهشت ارمنستان مصاحبه دارم زمینی میرم کسی اونجا مصاحبه داره که با هم همسفر بشیم شاید بدرد همم بخوریم یه کمکی به هم بکنیم

آخه دوست خوب من
اينجا همه منتظرن تازه كارنت شوند. شما دنبال همسفر ايروان؟؟
تشريف ببريد ايستگاه در انتظار مصاحبه، همانطوري كه محبت عزيز توضيح دادن، با پيام خصوصي همسفر خوبي پيدا كنيد.
موفق باشيد.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، noobnoobi ، Sara_lphmkf ، khder
کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789 

یعنی فقط من مووندم اینجا چراغ خاموش نباشه. امیدوارم خیلی زود چراغ اینجا رو برا همیشه خاموش کنیم بریم برای مراحل بعد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
(2014-04-21 ساعت 19:38)m_me789 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789 

یعنی فقط من مووندم اینجا چراغ خاموش نباشه. امیدوارم خیلی زود چراغ اینجا رو برا همیشه خاموش کنیم بریم برای مراحل بعد

خدا از دهنت بشنوه دوست عزیز
تشکر کنندگان: alitab ، محبت ، soli asali ، meisam14 ، m_me789 ، Sara_lphmkf ، 5ina ، shadi79 ، masoud z
(2014-04-21 ساعت 19:38)m_me789 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789 

دوست خوبم تنها نیستی ما هم هستیم که با هم شمع اینجارو فوت کنیم Big Grin
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
سلاااااام بچه هاااااا به اميد ويزاى يكضرب همگى ماااا هووووورااااااااا Smile
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، shadi79 ، masoud z ، soli asali ، Sara_lphmkf ، meisam14 ، azadeh2014 ، محبت ، zepehr
یواش یواش باید اینجا رو آب و جارو کنیم که با نزدیک شدن زمان اعلام بولتن ویزای جدید دوستان دوباره به اینجا بر میگردن.... فکر میکنم اگه این ماه نباشه ماه بعد دیگه باید این تاپیک رو ببندیم و همگی بریم برای مراحل بعدی.....
تشکر کنندگان: soli asali ، m_me789 ، meisam14 ، azadeh2014 ، محبت ، pouria.narimisa ، gema ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان