موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
زین پس به کار بردن جمله ی: "من پر از استرسم" و یا جملات مشابه آن به علت اثر منفی روی خودتان و دیگران ممنوع است به جای این جملات با بار منفی,بگید:من چقدر خوشحالم,همه چی آرومه... اقاقیا جان لطفا یه مهر تایید پاش بزن
(2014-04-13 ساعت 15:19)armin_swimmer90 نوشته: دوستان تو سایت DV مشخصات و شماره Confirmation رو میزنم پیغام میده که
The system is unable to process your request. Please try again later. Connection request timed out
چرا ؟من فردا مصاحبه دارم
من پر از استرسم
دوست من کاملا مشخصه که مشکل سیستمه.شما قبلا از نامه ی دومتون پرینت نگرفتید؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کارنت شده تشریف ببرید توو تاپیک انتظار مصاحبه. اونجا برا ما هم دعا کنید زود از اینجا در بیایم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 15:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 15:46 توسط massi63.)
(2014-04-18 ساعت 14:31)محبت نوشته: (2014-04-18 ساعت 13:55)massi63 نوشته: من نامه دومم اومد ..کيس نامبر 71xx ... سفارتم از انکارا به ابوظبی تغییر یافته....من کیس ازدواج بعد از لاتاری هستم ومدارک همسرمو برای kcc فرستادم ولي الان در نامه دومم نوشته Beneficiaries :None ميشه کمکم کنین بگید چیکار کنم ؟
سلام
دوست خوبم با سفارتتون مکاتبه کنید و الان نظر اونهاست که مهمه و ببینید ازتون چی درخواست میکنن و خودشون کاملا راهنمائیتون خواهند کرد.
منظور از این چیه ....مکاتبه در خصوص چه موردی باشه ؟ میشه یه نمونه از مکاتبه را برام بزارین....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 20:33 توسط mehrzad2013.)
درود بر همه
سروران گرامی با عرض پوزش می دانم که قطعا اینگونه سوالات بارها و بارها پرسیده شده و پاسخ داده شده، اما راستش من الان چند ماه هست که به انجمن سر نزده بودم و اطلاعاتم رو آپدیت نکرده بودم و الان تازه از خواب سنگین بیدار شدم . اگر پاسخ دهید و مرا از شک و شبهه دربیاورید بسیار سپاسگذار می شوم.
کیس نامبر من 2014AS000080XX هست. حال باید تا چند درصد خوشبین باشم که کارنت میشوم؟ آیا می شود این را از KCC بپرسم؟ برای امسال سهمیه ی ایرانیها برای دریافت ویزا حدودا چند نفر است؟ آیا می توان فهمید که تا الان چند نفر ایرانی از کل ظرفیت کشور ایران کارنت شده اند؟
در ضمن من خدمت سربازی رفتم که بنابراین کلیرنس می خورم... حال که من سوابقم کاملا پاک است بازم باید نگران کلیر شدنم باشم یا خیر؟ در ضمن طولانی شدن پروسه کلیر شدن می تواند شانس دریافت ویزایم را کم کند؟ مثلا در آن مدت 1 تا 2 ماه (پروسه کلیرنس) افرادی که یکضرب ویزا بهشان تعلق می گیره شانس من را کم می کنند؟ یعنی بعد از کلیر شدن ممکنه بگویند که ظرفیت ایران پر شده و شما نمی توانید ویزا بگیرید...؟
و اصلا در کل آیا احتمال حتی کم وجود دارد که با شرایط بالا و طی کردن همه مراحل بصورت کاملا اصولی به من ویزا تعلق نگیرد؟
با تشکر از مدیران دلسوز
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-18 ساعت 20:24)mehrzad2013 نوشته: درود بر همه
سروران گرامی با عرض پوزش می دانم که قطعا اینگونه سوالات بارها و بارها پرسیده شده و پاسخ داده شده، اما راستش من الان چند ماه هست که به انجمن سر نزده بودم و اطلاعاتم رو آپدیت نکرده بودم و الان تازه از خواب سنگین بیدار شدم . اگر پاسخ دهید و مرا از شک و شبهه دربیاورید بسیار سپاسگذار می شوم.
کیس نامبر من 2014AS000080XX هست. حال باید تا چند درصد خوشبین باشم که کارنت میشوم؟ آیا می شود این را از KCC بپرسم؟ برای امسال سهمیه ی ایرانیها برای دریافت ویزا حدودا چند نفر است؟ آیا می توان فهمید که تا الان چند نفر ایرانی از کل ظرفیت کشور ایران کارنت شده اند؟
در ضمن من خدمت سربازی رفتم که بنابراین کلیرنس می خورم... حال که من سوابقم کاملا پاک است بازم باید نگران کلیر شدنم باشم یا خیر؟ در ضمن طولانی شدن پروسه کلیر شدن می تواند شانس دریافت ویزایم را کم کند؟ مثلا در آن مدت 1 تا 2 ماه (پروسه کلیرنس) افرادی که یکضرب ویزا بهشان تعلق می گیره شانس من را کم می کنند؟ یعنی بعد از کلیر شدن ممکنه بگویند که ظرفیت ایران پر شده و شما نمی توانید ویزا بگیرید...؟
و اصلا در کل آیا احتمال حتی کم وجود دارد که با شرایط بالا و طی کردن همه مراحل بصورت کاملا اصولی به من ویزا تعلق نگیرد؟
با تشکر از مدیران دلسوز
دوست عزیز، امیدواریم این ماه تا 8200 کارنت شوند. فعلا تا 7425 که مصاحبه آنها در ماه جون است. برا ما اگر در ماه بعد کارنت شویم در ماه مبارک رمضان در جولای است.
در مورد کلیرنس، ظاهرا دو عامل شغل دولتی و سربازی عامل کلیرنس می باشند. مطابق اتفاقی که در سال 2013 به دلیل اتمام سهمیه ویزا رخ داد، احتمال این موضوع می باشد که امیدواریم حسب آماری که دوستان در چند صفحه قبل دادند این اتفاق امسال رخ ندهد.
کلیر شدن برای کیس نامبر های بالا زود تر اتفاق می افتد چون پروسه چک کردن همزمان با سایر کیس ها آغاز شده است.
نگران نباشید و با تمرکز با کارهای مثل واکسیناسیون و ترجمه و نهایتا تمکن مالی بپردازید و با توکل به خدا ، به آینده ای که او برایمان مصلحت دانسته نگاه کنیم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-19 ساعت 01:18)aroni نوشته: من تو نیمه دوم ماه اردیبهشت ارمنستان مصاحبه دارم زمینی میرم کسی اونجا مصاحبه داره که با هم همسفر بشیم شاید بدرد همم بخوریم یه کمکی به هم بکنیم
سلام
دوست خوبم برو به تاپیک انتظار برای مصاحبه برندگان 2014 در اینجا و درخواستت رو مطرح کن و یا با پیام خصوصی با بچه ها ارتباط برقرار کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-19 ساعت 14:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-19 ساعت 14:04 توسط m_me789.)
(2014-04-19 ساعت 01:18)aroni نوشته: من تو نیمه دوم ماه اردیبهشت ارمنستان مصاحبه دارم زمینی میرم کسی اونجا مصاحبه داره که با هم همسفر بشیم شاید بدرد همم بخوریم یه کمکی به هم بکنیم
آخه دوست خوب من
اينجا همه منتظرن تازه كارنت شوند. شما دنبال همسفر ايروان؟؟
تشريف ببريد ايستگاه در انتظار مصاحبه، همانطوري كه محبت عزيز توضيح دادن، با پيام خصوصي همسفر خوبي پيدا كنيد.
موفق باشيد.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789
یعنی فقط من مووندم اینجا چراغ خاموش نباشه. امیدوارم خیلی زود چراغ اینجا رو برا همیشه خاموش کنیم بریم برای مراحل بعد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-21 ساعت 19:38)m_me789 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: m_me789
یعنی فقط من مووندم اینجا چراغ خاموش نباشه. امیدوارم خیلی زود چراغ اینجا رو برا همیشه خاموش کنیم بریم برای مراحل بعد
دوست خوبم تنها نیستی ما هم هستیم که با هم شمع اینجارو فوت کنیم
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااام بچه هاااااا به اميد ويزاى يكضرب همگى ماااا هووووورااااااااا
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
یواش یواش باید اینجا رو آب و جارو کنیم که با نزدیک شدن زمان اعلام بولتن ویزای جدید دوستان دوباره به اینجا بر میگردن.... فکر میکنم اگه این ماه نباشه ماه بعد دیگه باید این تاپیک رو ببندیم و همگی بریم برای مراحل بعدی.....