کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان من به یه چیزی فکر کردم
کسایی که تا 1800 تو این ماه کارنت شدن مصاحبشون اکتبره یعنی 2-3 ماه اختلاف
پس کسی مثل من که شمارش حدود 4000 و احتمالاً فوریه کارنت میشه مصاحبه می ره واسه آوریل
درسته؟
البته تاریخ ها همش احتمالیه و منظور اصلیم اختلاف بین زمان کارنت شدن و مصاحبس

کیس نامبر: 2014AS00004XXX
تاریخ ارسال اولین فرم ها: 29 جون
تاریخ کارنت شدن: چن وخ دیگه Smile
تعداد کیس: منو عیال Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
(2013-08-17 ساعت 11:22)azifa نوشته:  دوست عزیز
من الان در وبسایت سفارت آمریکا در آنکارا اطلاعیه‌ای دیدم که دیگه از ژوئن امسال نیازی به گرفتن CSC نیست. لینکش رو هم گذاشته‌ام.
https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...ents#jun20

دوست عزيز اين لينكي كه شما گذاشته ايد مربوط به برندگان لاتاري نيست، از سايت CSC، برندگان لاتاري فقط براي مشخص كردن دفتر پستي كه پاسپورت ويزا خورده شون رو دريافت خواهند كرد استفاده مي كنند نه براي وقت مصاحبه گرفتن و اگر كسي بخواهد تاريخ مصاحبه رو تغيير بده بايد با ايميل به سفارت مربوطه اقدام به اين كار بكنه، پس ثبت نام در CSC براي دريافت پاسپورت در دفتر پست مورد نظر همچنان بر سر جاي خودش باقيه!
اينم متن لينكي كه دوستمون گذاشتن:
از اول ماه جولای سال 2013، سفارت ایالات متحده آمریکا در آنکارا، ترکیه، .بخش ویزای مهاجرتی، از خدمات CSC برای تعیین دوباره وقت برای ویزای مهاجرتی دیگر استفاده نمی کند.

ژوئن 20, 2013

از اول ماه جولای سال 2013، سفارت ایالات متحده آمریکا در آنکارا، ترکیه، .بخش ویزای مهاجرتی، از خدمات CSC برای تعیین دوباره وقت برای ویزای مهاجرتی دیگر استفاده نمی کند.

اگر قبلا یک وقت تعیین کردید و نمی توانید در مصاحبه حاضر باشید، می توانید با استفاده از این ایمیل با بخش ویزای مهاجرتی تماس بگیرید و وقت جدید را بخواهید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، amin arefi ، azadeh2014 ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، maziar irani ، HodHod Golestani ، zepehr1
(2013-08-17 ساعت 11:25)Ramin geologist نوشته:  دوستان من به یه چیزی فکر کردم
کسایی که تا 1800 تو این ماه کارنت شدن مصاحبشون اکتبره یعنی 2-3 ماه اختلاف
پس کسی مثل من که شمارش حدود 4000 و احتمالاً فوریه کارنت میشه مصاحبه می ره واسه آوریل
درسته؟
البته تاریخ ها همش احتمالیه و منظور اصلیم اختلاف بین زمان کارنت شدن و مصاحبس

معمولا از زماني كه نامه دوم در سايت قرار ميگيره تا روز مصاحبه 2 ماه تا 40 روز فرصت داريد، حالا يه چند روز اينور اونور ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، ffrfar ، EKAM ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-08-17 ساعت 11:59)vistac نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 11:39)amaka747 نوشته:  میگم واس افرادی که با پست فرم هارو فرستادن و تاییدیه نگرفتن من دیروز زنگ زدم به ک سی سی و در مورد این موضوع سیریش شدم .
خلاصه حاجی گفت دادا اصلا نگران نباشید بسته همه رسیده ماله هیشکی هم گمو گورنشده ولی هنوز نرسیدیم متاسفانه باید دونه دونه بازکنیم اسکن کنیم بعدش ایمیل کنیم وبعد ترشم بفرستیم سفارتهای مربوطه . ۱۰ تا ۱۲ هفته از زمان فرستاددن باس صبر کنیم . پس دندون رو جیگرتون بزارید واسه همتونم یه ضرب رو شاخشه به مولا

پس یعنی ما منتظر نامه دوم نشیم برای کارنتیهای اکتبر؟

نه ! ۲ ماهو نیم قبل کارنت شدن نامه ۲ بستگی به عدد کیست داره به جا صفحه برنده شدن میاد فعلانم بر وبا خیا ل تخت به زندگیت بچسب تا به موقش ولی گوش به زنگ باش و مدارک و واکسناتو آماده کن
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: samywait ، vistac ، ffrfar ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-08-16 ساعت 21:00)sharareh amini نوشته:  سلام دوستای خوبم
kcc دریافت فرمهای ارسالی من رو تایید نکرده. حالا با توجه به این که تا کیس نامبر 1800 کارنت شده و کیس نامبر من زیر 1800 هست. یعنی مدارک منو دریافت کرده اند و مدارک مشکلی نداشته؟؟ هان درسته؟؟ مشکل نداشته؟؟

دوست عزیز اگه شما ایمیلی دریافت نکرده باشین مبنی بر اینکه "مدارک شما رسیده و تو پرونده تون جهت پردازش درج میشه". بهتره به کی سی سی زنگ بزنین و شماره کیس نامبرتون رو بدین و بپرسین آیا مدارک به دستشون رسیده یا نه!؟ همین که جواب بدن رسیده کافیه که به هیچ عنوان نگران نباشین، این کار رو با ارسال ایمیل هم می تونین انجام بدین که من تلفن رو پیشنهاد میکنم چون بسیار سریع تر و بی دردسرتر هست شماره تلفن و ایمیل هم به قرار زیر هست :
The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30am until 4:00pm EST), or send an E-mail inquiry to KCCDV@state.gov.
-----------
ضمن اینکه این موضوع رو هم بگم مطالعه کیس های 2013 نشون میده، اگه احیانا مدارک شما دیرتر از زمان معمول (مطابق با زمان کارنت کیس نامبرتون) بررسی بشه به معنی احتمال ریجکت شدنش به هیچ عنوان نیستش، بلکه در صورت تایید مدارک حتی بعد از زمان کارنت در ماههای آتی حتما وقت مصاحبه خواهد گرفت Smile این برای یکی از دوستان 2013 اتفاق افتاده بود سند البته گفته ایشون هست.

موفق باشین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، aghaghia ، powerb ، noobnoobi ، behfaza ، NarCssuS ، sharareh amini
ضمن تبریک به تمام دوستانی که کارنت شدن از بچه های 2014
هر چند روز یک بار چک کنید ببنید نامه دومتون کی میاد، همون طوری که قبولی تون رو چک کردید.
تبریک ویژه هم به همه اونهایی که کارنت نشدن یا کارنت شدن، اصلش برنده شدن بودکه برنده شدید،همتون ویزا می گیرید فقط کمی ازنظر زمانی متفاوته
موفق باشید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-17 ساعت 12:53)azadeh2014 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 12:35)elvira نوشته:  خوش به حال همه اونهایی که کارنت شدن
Smile
دوست عزیز شما هم امضاتونو کامل کنید ما ببینیم کی کارنت میشیدBig Grin
همه کارنت میشیم ..مصاحبه میریم...ویزا میگیریم چون خدای مهربونو داریم.
صبورانه در انتظار زمان بمان؛هر چیز در زمان خودش رخ میدهد.باغبان اگر باغش را غرق در آب کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند.

دوست عزیز میشه لطفا راهنمایی کنین من کی تقریبا کارنت میشم؟
ممنونم میشم بهم بگین
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-08-17 ساعت 13:12)Tabassomshojaat نوشته:  
Smile
صبورانه در انتظار زمان بمان؛هر چیز در زمان خودش رخ میدهد.باغبان اگر باغش را غرق در آب کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند.

ممنونم میشم بهم بگین
با اجازه من جواب میدم ،به احتمال قوی شما فروردین کارنت میشین Smile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: محبت ، Tabassomshojaat ، behfaza
(2013-08-17 ساعت 13:12)Tabassomshojaat نوشته:  
Smile

ممنونم میشم بهم بگین
به احتمال زیاد شما بهمن یا اسفند کارنت میشین و مصاحبه هم 1-2 ماه بعدش.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، Tabassomshojaat ، behfaza
با سلام خدمت همه و تبریک به کارنتی های سری اول!
من از موقعی که دیدم کیس نامبرهایی بالای 20000 داریم فکر میکردم که روال کارنت شدن مثل سال 2012 باشه و خیلی زود کارنت خواهیم شد ولی هر چی این مهاجر سرا را زیرو رو میکردم 95% از کیس نامبرها زیر 8000 بود! خلاصه هفته پیش به من خیلی سخت گذشت تا سایت کارنت سری اول را اعلام کرد! حالا کمی خیالم آسوده شده و میتونم سر فرصت به کارهایم برسم! به امید کارنت شدن همه شما دوستان عزیز!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، ffrfar ، محبت ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-17 ساعت 13:28)amir_max1985 نوشته:  با سلام خدمت همه و تبریک به کارنتی های سری اول!
من از موقعی که دیدم کیس نامبرهایی بالای 20000 داریم فکر میکردم که روال کارنت شدن مثل سال 2012 باشه و خیلی زود کارنت خواهیم شد ولی هر چی این مهاجر سرا را زیرو رو میکردم 95% از کیس نامبرها زیر 8000 بود! خلاصه هفته پیش به من خیلی سخت گذشت تا سایت کارنت سری اول را اعلام کرد! حالا کمی خیالم آسوده شده و میتونم سر فرصت به کارهایم برسم! به امید کارنت شدن همه شما دوستان عزیز!

سلام
این روال گارانتی ها برای خیلی ها عجیب بود. اعضای یک forumانگلیسی زبان که خیلی از اعضا کیس نا مبر های بالا دارند معتقد بودند که کم شدن تعداد افراد کارنت شده در آسیا با توجه به بسته بودن سفارتهای امریکا در هفته های اخیر در آسیا بوده است چون اگر توجه کنید اروپا سال گذشته 5000 کارنت در ماه اول و امسال 8000 تا کارنت دارد در حالی که آسیا امسال حتی کمتر هم کارنت داشته هر چند همه این ها فقط حدس و گمان است تا ماه بعد. موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، amir_max1985 ، ghasoo ، behfaza ، m.sabet ، noobnoobi ، reza_top60 ، HodHod Golestani
(2013-08-17 ساعت 13:44)مامان خانم نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 13:28)amir_max1985 نوشته:  با سلام خدمت همه و تبریک به کارنتی های سری اول!

سلام
این روال گارانتی ها برای خیلی ها عجیب بود. اعضای یک forumانگلیسی زبان که خیلی از اعضا کیس نا مبر های بالا دارند معتقد بودند که کم شدن تعداد افراد کارنت شده در آسیا با توجه به بسته بودن سفارتهای آمریکا در هفته های اخیر در آسیا بوده است چون اگر توجه کنید اروپا سال گذشته 5000 کارنت در ماه اول و امسال 8000 تا کارنت دارد در حالی که آسیا امسال حتی کمتر هم کارنت داشته هر چند همه این ها فقط حدس و گمان است تا ماه بعد. موفق باشید

بله! منم با نظر شما موافقم! من هم در سایت Forum عضو هستم و دیدم که چه کیس نامبرهایی برای آسیا هست ولی با آمار در وب سایت مهاجرسرا اکثر کیس نامبرها زیر 8000 هست و اگر سایت Visa Bulletin مثلا" برای آسیا تا شماره 6000 یا 7000 کارنت میکرد 80% بچه ها به مصاحبه دعوت میشدن و این منطقی نبود و حالا باید تا ماه بعدی صبر کنبم ببینیم چی پیش میاد!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: ghasoo ، behfaza ، araaaash ، noobnoobi ، pari pariaaa ، مامان خانم ، philadelphia ، zepehr1
(2013-08-17 ساعت 14:04)amir_max1985 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 13:44)مامان خانم نوشته:  

سلام
این روال گارانتی ها برای خیلی ها عجیب بود. اعضای یک forumانگلیسی زبان که خیلی از اعضا کیس نا مبر های بالا دارند معتقد بودند که کم شدن تعداد افراد کارنت شده در آسیا با توجه به بسته بودن سفارتهای آمریکا در هفته های اخیر در آسیا بوده است چون اگر توجه کنید اروپا سال گذشته 5000 کارنت در ماه اول و امسال 8000 تا کارنت دارد در حالی که آسیا امسال حتی کمتر هم کارنت داشته هر چند همه این ها فقط حدس و گمان است تا ماه بعد. موفق باشید

بله! منم با نظر شما موافقم! من هم در سایت Forum عضو هستم و دیدم که چه کیس نامبرهایی برای آسیا هست ولی با آمار در وب سایت مهاجرسرا اکثر کیس نامبرها زیر 8000 هست و اگر سایت Visa Bulletin مثلا" برای آسیا تا شماره 6000 یا 7000 کارنت میکرد 80% بچه ها به مصاحبه دعوت میشدن و این منطقی نبود و حالا باید تا ماه بعدی صبر کنبم ببینیم چی پیش میاد!

کیس نامبرهای آسیا تو Forum تا چند ثبت شده؟ کلا توو آسیا تعداد برنده 23270 کیس بوده. حالا با این شیب چطور می خوهند جلو بروند خدا داند. یا در ماههای آینده سرعتو بیشتر می کنند
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، behfaza ، zepehr1
یعنی 63% برنده های 2013 تا جولای کارنت شدند ، بعد از کیس 9850 تا 16045 رو ظرف 2 ماه کارنت کردند. حالا برای 2014، باید 2 یا 3 ماه رو باید اعلام بشه ببینیم چی میشه.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، behfaza ، philadelphia
قبل 13 آگوست تصور ما این بود که برای سری اول چیزی حدود 3 تا 4 تا کارنتی داشته باشیم ولی اینجور نشد و نمیتونه هم این وضعیت ادامه داشته باشه ، احتمالا دلیل این اتفاق تحدید های تروریستی و تعطیلی خیلی از سفارت های آسیا به خصوص تو خاورمیانه هست ، حتی سفارت هایی که فعال هستن و رسما تعطیل نشدن به صورت نیمه تعطیل در امدن .
بعد از 11 سپتامبر با عادی شدن وضعیت و باز شدن سفارت ها امیدوارم ادامه کارنتی ها طبق پیش بینی جلو بره . فعلا تا یک ماه دیگه باید صبر کرد و دید چی میشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza ، amir_max1985 ، EKAM ، philadelphia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان