کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-15 ساعت 08:33)mehran_ha نوشته:  سلام بر همگی دوستان و با عرض تبریک و موفقیت
دوستان CASE NUMBER 2014AS000015xxمی خواستم بدانم زمان مصاحبه دقیقا کی میشه که قبلش مدارک را ارسال کنم آنکارا .ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

توی اکتبر هستش اما اگه تاریخ دقیقشو بخوای بدونی باید صبر کنی نامه دوم واست جایگزین بشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، maryam_a ، mehran_ha ، H Pier ، behfaza ، vesal_20x
دارن نامه دوم ۱۸۰۰نفر اولی رو جایگزین میکنن فعلا برای همه بسته هستEntrant Status Check Instructions
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1089198 ، H Pier ، behfaza ، EKAM ، vesal_20x ، HodHod Golestani
(2013-08-15 ساعت 08:30)parmisv نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:00)khalili.pmo نوشته:  من امروز 5 شنبه رفتم تو سایت https://www.dvlottery.state.gov/ و دیدم که دیگه نمیتونم وارد صفحه قبولیم بشم لازم به ذکر هست که من فرم های اولیه را به صورت ایمیل همراه با مدارکم فرستادم ولی پست نکردم جوابی که تو صفحه قبولیم میده اینهThe system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28000: the account is locked میشه یکی بگه که چه اطفاقی افتاده آیا دیر کردم تو فرستادن اصل فرم های اولیه ؟

سایت مشکلی نداره عزیز همین الان وارد شدم با مرورگر دیگه هم امتحان کن شاید حل شد..

منم نتونستم الان برم
دارن نامه دوم ۱۸۰۰نفر اولی رو جایگزین میکنن فعلا برای همه بسته هستEntrant Status Check Instructions
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: tabim4 ، behfaza ، vesal_20x
یکی از دوستان عزیز نسبت به بنده لطف داشتند و طی پیام خصوصی این مورد رو مطرح کردند که لازم دونستم مطلبی رو عرض کنم
ایشون فرمودند :: میشه بپرسم شما این حس به همه سوالا پاسخ دادن رو از کجا آوردین ؟ شاید نظر بقیه مثل نظر شما نباشه سایت خودش مدیر داره عزیز::
میخواستم خدمت همگی دوستان عزیزمهاجر سرایی عرض کنم که در مهاجر سرا صرفا مصرف کننده نباشیم و سعی کنیم اطلاعات صحیح رو که از مدیران و دیگردوستان میگیریم در اختیار دیگر عزیزان تازه وارد هم قرار دهیم و اونها رو راهنمایی کنیم و این جمله رو فراموش نکنیم که :: در مهاجر سرا باید یاد دادن را یاد بگیریم :: دوستان بنده خودم رو مدیون مهاجر سرا میدونم چرا که در این مدت 3 ماه که درمهاجر سرا عضو هستم اطلاعات زیادی رو در زمینه مهاجرت کسب کردم البته به لطف و کمک دوستان با تجربه و پیشکسوت و تاکنون هم سعی کردم در حد توان و اطلاعاتی که کسب کردم دیگر دوستان را نیز بی بهره نزارم درسته سایت مدیرفعال و خوبی داره ولی دلیل نمیشه همه بارها رو روی دوش یک نفر بندازیم و فقط سوال کنیم وجوابمون رو بگیریم و دیگر هیچ لازم بذکر هستش که مدیرو دیگر دوستانی که لطف میکنند و به سوالات شما جواب میدهند هیچ اجباری و وظیفه ای در خصوص جواب دادن به سوالات شما ندارند و از این بابت نیز ریالی دریافت نمیکنند و منتی هم بر سر شما عزیزان نخواهند داشت و تنها به صرف کمک به عزیزان هموطن از وقت و کار و زندگی خود میزنند و جوابگو هستند بنابراین بیایید سپاسگزار باشیم به همدیگر احترام بزاریم و به جهت پیشرفت توی کارهامون به یکدیگر کمک و یاری برسانیم و ظرفیت انتقاد رو هم داشته باشیم .. ببخشید پر حرفی کردم عزیزان

به امید موفقیت تمامی دوستان عزیز در تمامی مراحل زندگی و همچنین مهاجرت و گرفتن ویزای یکضرب
دوستان عزیز 2014 ای
امیدوارم هر چه زودتر شما هم کارنت شین و برین مصاحبه و زودتر هم کلیر شین و خیلی سریع تاپیکهای این سایت رو تند تند پشت سر بذارین
این دغدغه های پارسال ما بود و کلی تحلیل و ... یادش بخیر
الان هم همش گذشت و روزهای آخر ایران بودن!!
موفق باشین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-08-15 ساعت 15:37)Niyousha نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 14:36)sepideh_ نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:00)khalili.pmo نوشته:  من امروز 5 شنبه رفتم تو سایت https://www.dvlottery.state.gov/ و دیدم که دیگه نمیتونم وارد صفحه قبولیم بشم لازم به ذکر هست که من فرم های اولیه را به صورت ایمیل همراه با مدارکم فرستادم ولی پست نکردم جوابی که تو صفحه قبولیم میده اینهThe system is unable to process your request. Please try again later. ORA-28000: the account is locked میشه یکی بگه که چه اطفاقی افتاده آیا دیر کردم تو فرستادن اصل فرم های اولیه ؟

سایت مشکلی نداره عزیز همین الان وارد شدم با مرورگر دیگه هم امتحان کن شاید حل شد..

منم نمی تونم وارد بشم!!!!!!!!!!!!!!
من متاسفانه وارد شدم ولي زده timed out , فكر كنم اين تاييديه نگرفتن كار دستمون داده باشه

نه دارن نامه دومو جايگزين ميكنن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، Niyousha ، behfaza ، vesal_20x
(2013-08-15 ساعت 17:01)asemankh نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 16:58)arash12 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 15:20)zepehr نوشته:  سلام دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایم کنید
چه شماره هایی کارنت شدن من کاملا گیج شدم شماره کیس من68XX .
دوست عزیز تا شماره 1800 کارنت شده شماره شما هنوز کارنت نشده باید منتظر باشید سایت ویزا بولتن هم 15 سپتامبر چک کنید.

سلام دوستان من چطوری میتونم چک کنم کارنت شدم یا نه لطفا منو راهنمایی کنید

دوست عزیز تشریف ببرید این سایت:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
قسمت سپتامبر 2013 رو باز کنید جدول سوم مربوط به کارنتی های 2014 هست.1800 نفر برای اسیا نوشته شده یعنی از 1 تا 1800 کارنت شده.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: behfaza ، vesal_20x
(2013-08-15 ساعت 23:46)uranus88 نوشته:  بچه ها یه قضیه ییو من نفهمیدم از کجا دراومده!!! این که میگن نامه دوم بعد 48ساعت جایگزین میشه. بعضی هام میگن تا یکی دوهفته. حتی روایتم دیدم تو همین تاپیک که گفته تا یک ماه. میخواستم بدونم این زمانا به چه استنادی هست؟ خود kcc اعلام کرده چیزی یا تجربی هست از سالهای پیش؟؟؟
تجربه از سالهای پیش دوست خوب !!!! نداره یه سر به کارنت 2013 بزنی متوجه همه چیز میشی هر چند دوستان دیگه اعلام کردن-موفق و صبور باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، hamedmas ، uranus88 ، noobnoobi ، EKAM ، vesal_20x
(2013-08-16 ساعت 00:16)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 23:55)محبت نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 23:46)uranus88 نوشته:  بچه ها یه قضیه ییو من نفهمیدم از کجا دراومده!!! این که میگن نامه دوم بعد 48ساعت جایگزین میشه. بعضی هام میگن تا یکی دوهفته. حتی روایتم دیدم تو همین تاپیک که گفته تا یک ماه. میخواستم بدونم این زمانا به چه استنادی هست؟ خود kcc اعلام کرده چیزی یا تجربی هست از سالهای پیش؟؟؟
تجربه از سالهای پیش دوست خوب !!!! نداره یه سر به کارنت 2013 بزنی متوجه همه چیز میشی هر چند دوستان دیگه اعلام کردن-موفق و صبور باشی
دوستان کسی نمونه فرمی که جای قبولی میاد داره بذاره ببینیم چطوره؟

دوستان پیشتهاد میکنم حتما حتما این صفحه رو بخونین مخصوصا کسایی که تازه با مهاجرسرا آشنا شدن. (نامه دوم هم توی همین پست میتونین پیدا کنین)Shy
http://mohajersara.com/thread-5230-post-...#pid209221
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، shamim_irs ، saeedshafiee ، محبت ، Niyousha ، behfaza ، vesal_20x
دوستان نمونه نامه دوم رامیتونید از اینجا بگیرید ...
با عرض سلام و شب بخیر به همه دوستان مهاجر سرایی
بعد از کلی مطالعه و مرور تاپیک های دوستان ۲۰۱۳ در خصوص زمان کارنت شدنشون و اعلام وقت مصاحبه نتایجی رو بدست آوردم که گفتم با شما عزیزان هم در میون بگذارم شاید مفید باشه و تا حدودی هم آرام بخش . و اما یافته ها به قرار ذیل می باشد :
۱- تاریخ اعلام کارنت شدگان سری اول دقیقا مثل ما و ۱۳ آگست ۲۰۱۲ بوده است
۲- کسانی که سفارت ابوظبی رو برای مصاحبه در نظر گرفتن به علت ترافیک کمتر مصاحبه شوندگان عمدتا زودتر از بقیه تاریخ مصاحبشون اعلام شده . در مواردی ۱۷ آگست ۲۰۱۲ اولین نفر اعلام کرد که محل مصاحبش ابوظبی هست و تاریخ مصاحبش برای اوایل اکتبر بهش ابلاغ شده است .
۳- در خصوص دوستان آنکارا ، شروع ابلاغ تاریخ مصاحبه از اکتبر بوده است ولی طی تماس های مکرری که دوستان با کی سی سی گرفته بودند ایشان اعلام کرده اند که بدلیل مسئله انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده فرصتی برای تعیین زمان مصاحبه ها نداشته اند . پس نتیجه اینکه ۲ ماهی که دوستان اعلام می کنند استثناء بوده و صرفا ناظر بر سال گذشته و میتوان امیدوار بود که امسال در همین ماه آگست هم دوستان ابوظبی و هم آنکارا و ایروان تاریخ مصاحبشون مشخص خواهد شد ( البته کسانی که سری اول کارنت شده اند )
من خودم به شخصه به فردا امیدوارم ...
نکته دیگه اینکه سابقه نشون داده از اولین دوشنبه اکتبر وقت مصاحبه ها چیده میشه که متاسفانه اولین دوشنبه ۷ اکتبر هست و بی خود و بی جهت ۶ روز بلا مصرف می ماند Smile به هر حال الان که کاری از دستمون بر نمیاد و دلمون به همین پیش بینی ها گرمه و مرتبا به خودمون امیدواری و انگیزه میدیم . چرا که نه ؟
اينهارو نوشتم براي عزيزاني كه حوصله مرور ٤٩٠ صفحه مباحث مطرح شده در خصوص كارنت شدن و تعيين وقت مصاحبه ٢٠١٣ اي هارو ندارن Smile
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
خدمت همه عزیزان سلام عرض میکنم. من امشب پس از چندین ماه اومدم یک سری توی این سایت بزنم ببینم چه خبره. حال و هوای سال پیش و کلی از خاطرات برام زنده شد. الان چندین ماهه که من تو آمریکا زنگی میکنم. دوستان بر خلاف حرفهای نگران کننده ای که برخی عزیزان گفته اند من می خوام بگم خوب و بد همه جا امکان پذیره. اما اگر من بخوام توی یک جمله شرایط آمریکا رو توصیف کنم میگم از وقتی پاتون رو توی آمریکا گذاشتید عمرتون رو حساب کنید و پیش از اون رو اسمش رو زندگی نذارین. من آدم میهن پرستی هستم اما به این حرف هم ایمان دارم و با هزاران دلیل بی بدیل اون رو ثابت میکنم.
این رو به این خاطر گفتم که میدونم برخی از دوستان هنوز دغدغه های زیادی دارند که دو دلشون کرده. چند تا توصیه بهتون میکنم و فکر میکنم با این تذکرات به اهل حساب و کتاب ماهی گیری یاد میدم:
1. دوستان تا میتونید زبان انگلیسی خودتون رو قوی کنید. دوستان پارسالی من رو می شناسند. من توی دانشگاه زبان انگلیسی درس می دادم. بنابراین با شناخت کامل به نقاط قوت و ضعف جوانهای خودمون آشنا هستم. به خودتون و چندین ترم کلاس کیش یا مدرک لیسانس تون غره نشید.
2. آمریکا سرزمین فرصتهای طلایی است. اما به این معنی نیست که توی خونتون بشینید و بهتون شغل های خوب و استثنایی پیشنهاد بشه. روی مهارتهای خودتون کار کنید و پیش از مهاجرت اونها رو قوی کنید. هر مهارت یک توانایی محسوب میشه حتی خیلی ناچیز مثلا دوخت و دوز خانگی و تعمیر لباسهای خودتون میتونه براتون پول ساز باشه.
3. ذهن خودتون رو درگیر مسایل متفرقه نظیر نوع پرواز و خدمات هوایی و آوردن کاسه و بشقاب از ایران نکنید. همه چی اینجا فراونه تاکید میکنم همه چی. از انواع سبزی گرفته تا برنج و دیگه چیزها با قیمتهای باور نکردنی. بنابراین با خودتون چیزهایی بیارین که توی زندگی براتون مهمه مثلا کتاب یا عروسکی که براتون با ارزشه و بهتون انرژی مثبت میده. از آوردن بار سنگین خودداری کنید.
4. سعی کنید از همین امروز فرهنگ زندگی توی آمریکا رو تمرین کنید. زندگی توی آمریا با همه جای دنیا اونقدر فرق داره که نمی تونید باور کنید. از سوار شدن اتوبوس گرفته تا پیدا کردن خونه و خرید ماشین. باید برای هر کدومش کلی آموزش ببینید. مهم تر از همه چی دوستی و داشتن رابطه دوستان با دیگران.
5. تمام تصاویری رو هم که از آمریکا توی ذهن دارید بریزید دور. اینجا کشوری آرام، امن و راحت برای زندگی است. اما بایدتلاش هم بکنید.
میدونم برخی از صحبتهای من به نظر غریب میرسه. اما پس از یک سال زندگی توی آمریکا معنی و درستی تک تک اونها رو درک میکنید. من توی سیاتل زندگی میکنم. اگه دوستان کمکی لازم داشتند پیام بدند. سعی می کنم با فرصت کمی که دارم پاسخ مفیدی بهشون بدم.
برای همه آرزوی پیروزی و شادکامی دارم.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
اگر مدارکتون مشکلی نداشته باشه ،نامه ی دوم حتما براتون میاد
من در 2013 یی ها رکورد دارم چون نامه ی دوم بعد از 4 ماه برام اومد Sad
یعنی کارنتی سری اول بودم و با اینکه مدارکمو زود فرستاده بودم نامه ی دومم اواسط فوریه اومد Big Grinفقط نگران نباشید و زندگی عادیتونو بکنین و سعی کنین به فک و فامیلو و دوستان هم نگید برنده شدید چون این یک پروسه ی طولانیه و بقیه دائم ازتون سوال میکنن که چی شد و اعصابتونو بهم می ریزن
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، ghafari88 ، aghaghia ، 5ina ، میما ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، zepehr ، vesal_20x ، samywait ، gema
(2013-08-16 ساعت 10:39)marjani نوشته:  اگر مدارکتون مشکلی نداشته باشه ،نامه ی دوم حتما براتون میاد
من در 2013 یی ها رکورد دارم چون نامه ی دوم بعد از 4 ماه برام اومد Sad
یعنی کارنتی سری اول بودم و با اینکه مدارکمو زود فرستاده بودم نامه ی دومم اواسط فوریه اومد Big Grinفقط نگران نباشید و زندگی عادیتونو بکنین و سعی کنین به فک و فامیلو و دوستان هم نگید برنده شدید چون این یک پروسه ی طولانیه و بقیه دائم ازتون سوال میکنن که چی شد و اعصابتونو بهم می ریزن

دوست عزیز دلیلش چی بود که نامه دوم واستون بعد از 4ماه اومد مدارکتون مشکلی داشت ؟؟ و در این مدت پیگیر نامه دوم بودید چه جوابی دادند؟؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، vesal_20x ، samywait ، gema
سلام , منم برنده امسال هستم البته هنوز کارنت نشدم واسه گرفتن اطلاعات سر میزنم به مهاجرسرا اما میبینم اینجا خیلی استرس هست. میخواستم به دوستای خوبم بگم اینهمه استرس واسه چیه؟ مگه شما اینو آرزو نداشتین ؟قرار نیست اتفاق خاصی بیفته فقط مدارکتون آماده کنید و آماده شید . من واسه فرستادن فرمهای اولیه اطلاعاتم بحدی قوی کرده بودم و فرمهامو بدون اشکال پست کردم که کارمند پست باورش نمیشد پس اول یه نفس آروم بعد کاراتون انجام بدین در ضمن فضا رو واسه بقیه تشنج زا نکنین به تاپیکهای قبل سر بزنین و 1کم وقت بزارین و بخونین. به امید خدا محکم برین جلو و موفق باشین.
کیس نامبر:2014000052xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان