کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-16 ساعت 10:39)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 00:35)حسن پیری نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 00:16)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 23:55)محبت نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 23:46)uranus88 نوشته:  بچه ها یه قضیه ییو من نفهمیدم از کجا دراومده!!! این که میگن نامه دوم بعد 48ساعت جایگزین میشه. بعضی هام میگن تا یکی دوهفته. حتی روایتم دیدم تو همین تاپیک که گفته تا یک ماه. میخواستم بدونم این زمانا به چه استنادی هست؟ خود kcc اعلام کرده چیزی یا تجربی هست از سالهای پیش؟؟؟
تجربه از سالهای پیش دوست خوب !!!! نداره یه سر به کارنت 2013 بزنی متوجه همه چیز میشی هر چند دوستان دیگه اعلام کردن-موفق و صبور باشی
دوستان کسی نمونه فرمی که جای قبولی میاد داره بذاره ببینیم چطوره؟

دوستان پیشتهاد میکنم حتما حتما این صفحه رو بخونین مخصوصا کسایی که تازه با مهاجرسرا آشنا شدن. (نامه دوم هم توی همین پست میتونین پیدا کنین)Shy
http://mohajersara.com/thread-5230-post-...#pid209221
دوست عزیز اگه یه توضیح بدی که چطور این آدرسو لینک کردی که با کلیک باز میشه ممنون میشم چون منم یه سری فایل دارم که بدرد بچه ها میخوره ولی روششو واینکه آدرس یا فیال رو چطور این شکلی کنم نمیدونم؟؟
اگه لینکی برای اپلود داری هم بده لطفا

چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟
همقطاری ها 1 پیشنهاد دیگه. این صفحه رو هم بخونین.
http://mohajersara.com/thread-6199.html
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-08-16 ساعت 12:52)m.ab نوشته:  سلام به همه دوستان و به امید موفقیت همه
ممکنه کسی توضیح بده که وقتی که شماره کیس نامبر رو برای مصاحبه زدن، باید چیکار کرد؟
توی سایت ترکیه کجا باید تاریخ مصاحبه رو چک کنیم و ................
متشکر

سلام، سایت‌ی که بارکد شیت هست (سایتی‌ که دیدین برنده شدین) رو چک کنید، بعده اینکه شمارتون کارنت شد تبدیل می‌شه به نامهٔ مصاحبتون. شما مدارک مورد نیلز سفارت رو ۱۵روز قبل مصاحبتون (البته کپیش رو) می‌فرستین به سفارت آنکارا.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، vesal_20x
(2013-08-16 ساعت 13:03)5ina نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 12:52)m.ab نوشته:  سلام به همه دوستان و به امید موفقیت همه
ممکنه کسی توضیح بده که وقتی که شماره کیس نامبر رو برای مصاحبه زدن، باید چیکار کرد؟
توی سایت ترکیه کجا باید تاریخ مصاحبه رو چک کنیم و ................
متشکر

سلام، سایت‌ی که بارکد شیت هست (سایتی‌ که دیدین برنده شدین) رو چک کنید، بعده اینکه شمارتون کارنت شد تبدیل می‌شه به نامهٔ مصاحبتون. شما مدارک مورد نیلز سفارت رو ۱۵روز قبل مصاحبتون (البته کپیش رو) می‌فرستین به سفارت آنکارا.

برای چک کردن تاریخ مصاحبه ها در آنکارا به آدرس زیر مراجعه کنید.البته هنوز از 2014 چیزی نذاشتن. 13 اگوست بروز شده.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/

دوستان نمونه نامه دوم لطفاً!!!
یکی اگه سراغ داره بذاره ببینیم چطوریه.
تشکر کنندگان: 5ina ، نسرین ظ ، H Pier ، behfaza ، vesal_20x
هیجان این قسمت از لاتاری رو دوست داشتم
امیدوارم که همه تون یه ضرب بگیرید و گرنه انتظار بعدش خیلی سخت تره
برای همگی تون آرزوی موفقیت دارم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: asalasali ، ghafari88 ، 5ina ، EKAM ، H Pier ، powerb ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، vesal_20x ، gema ، HodHod Golestani
این نمونه نامه دوم هست که علی آقا زحمت کشیدن گذاشتن ولی بعضی از دوستان گفتن که نمی تونند بازش کنند!!!!
[img][عکس: 77177292859847524012.png][/img]
[عکس: 03679539813201026179.png]
ولی در کل اینو میگم دوستان سعی کنید یکم در جهت اگاهی پیدا کردن خودتون تلاش کنید، شاید همیشه کسی نباشه که جوابتون رو آماده تحویلتون بده، بخصوص وقتی بسلامتی رفتین اونور آب... مطالعه بیشتر و آگاهی پیدا کردن فقط کمک به خودتونه نه کسِ دیگه، پس یاد بگیرم همیشه برای هدفی که داریم تلاش کنیم نه این که منتظر دیگران بمونیم... لاتاری تا الانش شانسی بوده ولی از این به بعدش به خودمون، آگاهی هامون و صبرمون بستگی داره، پروسه ویزا گرفتن زمانبر هست پس سعی کنید از الان صبر و حوصله تون رو زیاد کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-16 ساعت 11:33)mastane1364 نوشته:  سلام
خواهشی دارم از دوستان
لطفا هر کسی که نامه دوم رو دریافت کرد, خبر دریافتش رو اینجا قرار بده تا بدونیم از کی باید نگران بود و استرس عدم دریافت نامه رو تحمل کرد!!!
چون از همین الان که هیچ خبری نیست استرس داریم!!

سپاسگزارم

پارسال سایت17 آگوست آپدیت شده یه ایمیل هم ارسال میشه پس منتظر ایمیل و نامه دوم با هم باشین بی استرس Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-08-16 ساعت 16:49)abiha نوشته:  سلام. من زیر 1900 هستم فکر می کنید کی ایمیل رو دریافت کنی؟ایمیل میاد یا نامه پست می شه؟

والا کیش با خداست ولی از یک هفته !!! بعد از اعلام کارنتی ها ایمیل میاد و میتونید در سایت اولی که قبولیتونو دیدن زمان مصاحبه رو ببینید.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، pari pariaaa ، HodHod Golestani
(2013-08-16 ساعت 11:11)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 10:39)marjani نوشته:  اگر مدارکتون مشکلی نداشته باشه ،نامه ی دوم حتما براتون میاد
من در 2013 یی ها رکورد دارم چون نامه ی دوم بعد از 4 ماه برام اومد Sad
یعنی کارنتی سری اول بودم و با اینکه مدارکمو زود فرستاده بودم نامه ی دومم اواسط فوریه اومد Big Grinفقط نگران نباشید و زندگی عادیتونو بکنین و سعی کنین به فک و فامیلو و دوستان هم نگید برنده شدید چون این یک پروسه ی طولانیه و بقیه دائم ازتون سوال میکنن که چی شد و اعصابتونو بهم می ریزن

دوست عزیز دلیلش چی بود که نامه دوم واستون بعد از 4ماه اومد مدارکتون مشکلی داشت ؟؟ و در این مدت پیگیر نامه دوم بودید چه جوابی دادند؟؟
بدون هیچ دلیلی ،دفعه ی اول گفتن بعد از 15 دسامبر میاد ، دفعه ی دوم گفتن بعد از 15 ژانویه میاد و سر آخر هم بعد از 15 فوریه اومدBig Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mrpahlevani ، H Pier ، EKAM ، behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، vesal_20x ، zepehr ، KIMIA2005 ، gema ، azadeh2014 ، HodHod Golestani
(2013-08-16 ساعت 17:28)abiha نوشته:  خیلی عجیبه من کیس نامبرم AS800 هست ولی هنوز نامه ی اولم رو سایته.نامه ی دوم نیمدهSad

خیلیم عجیب نیست. زیاد نگران نباش دوست خوبم. نامه دوم هم میاد؛ مصاحبه می ری؛ قبول هم می شی؛ ینگه دنیا هم میری ( به امید خدا )..... همه اینا می گذره .... اصلاً نگران نباش دوست عزیزم ....
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maziar irani ، behfaza ، محبت ، EKAM ، vesal_20x ، azadeh2014 ، kiana11 ، saeedshafiee ، nasim ، HodHod Golestani
سلام عزیزان
می خواستم به یک نکته ای اشاره کنم که ممکنه بعضی از دوستان خوبم در مهاجرسرا ناراحت بشن، لطفا ناراحت نشین.
با اینکه من فقط دو سه ماهی هست مهاجرسرارو شناختم اما اینجا چندین سال هست که فعاله و چندین دوره لاتاری تونسته (واقعا به خوبی) به همه کسانیکه قصد مهاجرت دارن کمک بکنه (خیلی کمک). بعضی وقتا می گم اگه بنا به دلایلی اینجا بسته بشه. ما باید چیکار بکنیم (انشاءا... که هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته). بگذریم ...

اما موضوعی که می خواستم بگم در واقع خواهش کنم از همه دوستان خوبم این هست که لطف کنیم به خاطر خودمون مطالعه کنیم و شناخت پیدا کنیم. در مورد لاتاری و فرآیند عمومی اون مطالعه کنیم. خیلی از سوالاتی که اینجا هر روز پرسیده می شه سوالات تکراری هستند که پاسخ اونها کاملا روشن و مشخص هست. مثل زمانها، مدارک لازم، شیوه کلی کار، عکس ها، واکسن ها و ...
اگر این کارو بکنیم چند تا مزیت بسیار ارزشمند برامون خواهد داشت.

۱. محتوای مهاجرسرا مفیدتر و امکان فهم آن سریع تر و بهتر خواهد شد.
۲. استرسی که داریم کم تر می شه و دستمون می یاد که این داستان چجوری پیش می ره و چجوری هم تموم می شه.
۳. می تونیم برنامه ریزی درست تر و دقیق تری داشته باشیم و بهتر نتیجه بگیریم.
۴. به بقیه دوستان خوبمون که واقعا مشکل دارن و راه حل مشکلشون به راحتی مشخص نمی شه و باید با اتکا به تجربیات برندگان سالهای گذشته راهی پیدا کنند فرصت دادیم زودتر و بهتر به نتیجه برسند.
۵. یه کمکی به مدیران فعال و زحمتکش اینجا کردیم که به جای اینکه مثلا ناظر ۱۰۰ پست در هر روز باشند کار ۵۰ تا پست رو انجام بدن.

حالا از کجا این اطلاعات کلی و عمومی رو می شه بدست آورد.
۱. همون جایی که نتیجه برنده شدن خودمون رو دیدیم گفته به این آدرس برید و قدم به قدم کارهایی رو که لازم هست طبق دستورالعمل انجام بدید.
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html

۲. منبع دوم هم همین جاست (بخصوص برای عزیزانی که کمی با انگلیسی مشکل دارن). به بخش سفرنامه ها مراجعه کنید و چند تا از اونها رو بخونید. واقعا خوندنی هستند. اغلب شون شیرین و لذت بخش نوشته شدن. دست دوستان پیشکسوتمون درد نکنه. این لینک سفرنامه و مصاحبه بچه های ۲۰۱۳ در آنکاراست. بقیه سفارتخانه ها رو پیدا کنید.
http://mohajersara.com/thread-5609.html

برای مواردی که واقعا تو این منابع پیدا نمی شن:
ابتدا یه نگاهی به عناوین مباحث برندگان ۲۰۱۴ بندازید. مبحث مرتبط رو پیدا کنید و سعی کنید تعدادی از صفحات رو ببینید. من با اطمینان بسیار بالا می تونم بهتون بگم که جواب سوالتون رو از بین پست های قبلی می تونید پیدا کنید و سریع تر به جواب می رسید تا اینکه منتظر بمونید و استرس بگیرین.

اگر باز هم نتونستید جوابی پیدا کنید، بپرسید. قطعا بی جواب نمی مونید.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان Wink
(2013-08-16 ساعت 21:24)zigoratuae نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 22:48)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 22:41)zigoratuae نوشته:  من چند ماه پیش زنگ زدم به آمریکا گفت از 15 آگوست شماره کارنت ها اعلام میشه. امروز بولتن آگوست 2013 رو دیدیم ولی چیزی سر در نیاوردم
کسی چیزی می دونه ؟
بی زحمت 2 صفحه از این تایپیک رو بخونی متوجه میشی تو هر صفحه حداقل دوبار گفته شده.
کم لطفی تا چه حد آخه.
قربونت ما کم سوادیم . شما ببخش. هر چی بالا پایین کردم نفهمیدم بعد از کارنت شدن باید چه کرد؟ ساده بفرمایید اگر زحمتی نیست
سلام
دوست خوب بعد از کارنت شدن ایمیلی برای شما میاد که به صفحه قبولیت مراجعه کن و شاید نیاد به هر حال بعد کارنت شدن و گذشت مدت زمانی نامه دوم جایگزین نامه اولتون میشه که پرینتشو میگیرید
-مدارکتونو تکمیل کنید و ترجمه هاشونو
-واکسنهاتونو تکمیل کنید و برگ زرد یا بین المللی واکسنتونو بگیرید
-زمان مصاحبه که اعلام شد در صورتیکه آنکارا هستید CSC ثبت نام کنید
-بازم اگر آنکارا هستید 15 روز قبل مدارک لازم رو پست کنید سفارت
-بلیط رزرو کنید
-وقت دکتر رزرو کنید برای مدیکال اگر بچه دارید 5روز زودتر و اگر خیر 2روز زودتر
-با مدارک آماده و در وقت مقرر به سفارت مراجعه کنید
-مبلغ330دلار به ازای هر نفر کیس همراهت باشه

در نهایت همگی موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-08-16 ساعت 16:25)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 15:54)EKAM نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 15:36)hamid.eng نوشته:  از همه افراد کیس تو این نامه دوم نام برده می شود؟
یا جای دیگه نام برده می شن؟ راهنمایی پلیز

فقط باید اسم برنده اصلی باشه
شما مطمئن هستید؟

جهت اطلاع دوستان در قسمت beneficaciaries در انتهای نامه دوم نام همراهان برنده اصلی قید می شود...
البته یک مسئله که هنوز بین مراجع اختلاف نظر هستش در این مورد اینه که :: نام افراد همراه براساس ثبت نام اولیه در نامه دوم ذکر میشه یا براساس اطلاعات ارائه شده در فرمهای ارسالی به kcc ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: m.sabet ، aghaghia ، jnouri ، pari pariaaa ، noobnoobi ، behfaza ، parmisv ، .YAS ، zepehr1 ، azadeh2014 ، 5ina ، محبت ، H Pier ، ramin_red ، samywait ، EKAM ، massi63 ، ffrfar ، nasim ، uranus88 ، HodHod Golestani
درود
شماره بنده که رو رنج 7000 هست احتمالا کی زمانمصاحبه هست ؟ ضمنا سفارت آنکارا بود که من تغییر به ابوظبی دادم حالا چطور متوجه بشم که سفارت تایید شده یا نه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-08-17 ساعت 09:38)mehran.re نوشته:  سلام به همه اساتید.
بالاتر دوستان گفتن که باید 15روز قبل از مصاحبه مدارک پست بشه به سفارت تو آنکارا.
مدارک 15 روز قبل ارسال بشه که چند روز بعد برسه یا 15 روز قبل مصاحبه رسیده باشه اونجا؟ و اینکه حتماً باید پست بشه یا از طریق ایمیل هم میشه؟

case num : AS800
منو خانومم

بايد حدود 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه حالا يكي 2 روز اينور اونور بشه هم اتفاقي نميفته! بايد پست بشه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mehran.re ، samywait ، EKAM ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، HodHod Golestani
(2013-08-17 ساعت 10:30)morteza-dm نوشته:  درود
شماره بنده که رو رنج 7000 هست احتمالا کی زمان مصاحبه هست ؟

احتمالا خرداد ماه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، morteza-dm ، EKAM ، noobnoobi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان