کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-05-09 ساعت 09:30)chance2 نوشته:  ما هم کارنت شدیم ولی صفحه لاتاریمون همونه تغییری نکرده ...

صفحتون حداکثر تا دو هفته دیگه تغییر می کنه نگران نباشید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mamandiana ، ebi1988 ، alitab ، shekari
(2014-05-09 ساعت 09:30)chance2 نوشته:  ما هم کارنت شدیم ولی صفحه لاتاریمون همونه تغییری نکرده ...

دوست عزيز بايد چند روزي رو صبر كنيد بعد نامه ي دوم اپديت خواهد شد
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، ebi1988 ، zepehr ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 10:22)pouria.narimisa نوشته:  

سلام ببخشید این داستان foreign state of changeability چبه؟ چون من هم امارات وارد کردم توی نامه قبولی و post من انکارا هست. البته کیس نامبر من خیلی بالاست حدود ۱۵۰۰۰ و امیدی به کارنت شدن و کلیرنس نداریم. به نظر شما ریجکت میشیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، zepehr
(2014-05-09 ساعت 11:52)hamid7700 نوشته:  

سلام ببخشید این داستان foreign state of changeability چبه؟ چون من هم امارات هستم توی نامه قبولی و post من انکارا هست. البته کیس نامبر من خیلی بالاست حدود ۱۵۰۰۰ و امیدی به کارنت شدن و ***نس نداریم. به نظر شما ریجکت میشیم؟

سلام دوست من

Foreign State Of Chargeability توي يك كلام بدين معنيه كه شما از سهميه ي كدام كشور استفاده كرديد
معمولا ما ايرانيها بايد ايران رو انتخاب كنيم. ولي بر فرض مثال اگه شما ساكن،متولد،شاغل كشور ديگر يا اينكه پدر،مادر يا همسرتون ساكن،متولد يا شاغل كشور ديگر باشند ميتوانيد از سهميه ي اون كشور استفاده كنيد در غير اينصورت روز مصاحبه اگه نتونيد ثابت كنيد كه Eleagible اون كشور هستيد به احتمال زياد ريجكت خواهيد شد.به نظر من باز هم فرق ميكنه كشوري كه انتخاب ميكنيد توي اسيا باشه يا خير.البته اين نظر شخصيه منه
در كل دوست من ما ادما به داشتن اميد زنده هستيم
تشکر کنندگان: meisam14 ، pari pariaaa ، gema ، محبت ، soli asali ، shayesteh ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 13:16)pouria.narimisa نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 11:52)hamid7700 نوشته:  

سلام ببخشید این داستان foreign state of changeability چبه؟ چون من هم امارات هستم توی نامه قبولی و post من انکارا هست. البته کیس نامبر من خیلی بالاست حدود ۱۵۰۰۰ و امیدی به کارنت شدن و ***نس نداریم. به نظر شما ریجکت میشیم؟

سلام دوست من

Foreign State Of Chargeability توي يك كلام بدين معنيه كه شما از سهميه ي كدام كشور استفاده كرديد
معمولا ما ايرانيها بايد ايران رو انتخاب كنيم. ولي بر فرض مثال اگه شما ساكن،متولد،شاغل كشور ديگر يا اينكه پدر،مادر يا همسرتون ساكن،متولد يا شاغل كشور ديگر باشند ميتوانيد از سهميه ي اون كشور استفاده كنيد در غير اينصورت روز مصاحبه اگه نتونيد ثابت كنيد كه Eleagible اون كشور هستيد به احتمال زياد ريجكت خواهيد شد.به نظر من باز هم فرق ميكنه كشوري كه انتخاب ميكنيد توي اسيا باشه يا خير.البته اين نظر شخصيه منه
در كل دوست من ما ادما به داشتن اميد زنده هستيم

خیلی ممنون از راهنماییتون. آیا کسی قبلا با این شرایط ریجکت شده؟ آیا میشه با ایمیل زدن به KCCDV اصلاحش کرد تا کمک خواست؟ شما این کار را کردید؟
چون من با این شرایط اصلا صلاح نیست هزینه کنم و برم، چون ریسک قبول شدنم خیلی میاد پایین
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، shayesteh
تبریک‌به همه ی دوستان صبور کارنت شده ی عزیزم با آرزوی ویزای یک ضرب و بدون دردسر برای همتون +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: exxedus ، pari pariaaa ، gema ، محبت ، poem ، rainolf ، nasim ، m_me789 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، Reza20002 ، kage.omid
دوست عزيز حقيقتا من كسي رو نميشناسم كه اين شرايطو داشته باشه

چند تا ايميل و تماس هم با كي سي سي داشتم كه بهم گفتن تصميم با سفارته و تو روز مصاحبه معلوم خواهد شد
به سفارت امريكا تو ابوظبي هم ايميل زدم بهم گفتن بايد روز مصاحبه به افيسر توضيح بدي و اون افيسر تصميم گيرندست

به هر حال با توجه به كيس نامبر من و شما فكر ميكنم مصاحبه ي ما زودتر از شما باشه.اگه دوست داري ببين جواب مصاحبه ي ما چي ميشه بعد تصميمتو بگير
تشکر کنندگان: hamid7700 ، maryam.zahedi68 ، soli asali ، محبت ، gema ، kage.omid
(2014-05-09 ساعت 16:09)pouria.narimisa نوشته:  دوست عزيز حقيقتا من كسي رو نميشناسم كه اين شرايطو داشته باشه

چند تا ايميل و تماس هم با كي سي سي داشتم كه بهم گفتن تصميم با سفارته و تو روز مصاحبه معلوم خواهد شد
به سفارت امريكا تو ابوظبي هم ايميل زدم بهم گفتن بايد روز مصاحبه به افيسر توضيح بدي و اون افيسر تصميم گيرندست

به هر حال با توجه به كيس نامبر من و شما فكر ميكنم مصاحبه ي ما زودتر از شما باشه.اگه دوست داري ببين جواب مصاحبه ي ما چي ميشه بعد تصميمتو بگير

بله این درسته. ایشالا که موفق باشید
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، محبت
مال بعد مصاحبه سایت سیس ما رو می شناخت و همین ارور و قبل مصاحبه می زد
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، ebi1988
سلام به تمامی دوستان
شماره کیس نامبر ما برای ماه جولای کارنت شده و میخواستم بدونم باید منتظر ایمیل برای وقت و تاریخ دقیق مصاحبه باشیم یا باید به همون سایت ثبت نام لاتاری بریم !؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-09 ساعت 22:15)aria_9 نوشته:  سلام به تمامی دوستان
شماره کیس نامبر ما برای ماه جولای کارنت شده و میخواستم بدونم باید منتظر ایمیل برای وقت و تاریخ دقیق مصاحبه باشیم یا باید به همون سایت ثبت نام لاتاری بریم !؟

دوست عزیز
ضمن تبریک برای کارنت شدن توون
از یک هفته تا 10 روز آینده، نامه قبولی شما در سایت ثبت نام لاتاری، به نامه دوم تغییر پیدا خواهد کرد.
موفق باشید
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، aria_9 ، mamandiana ، shekari
حول و حوش 16 -17 -18 نامه دوم جایگزین میشه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، aria_9 ، gema ، shekari ، kage.omid
سلام به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم
تشکر کنندگان: soli asali ، aria_9 ، erfan786 ، shekari ، mamandiana

مشکلی نیست یه سال صبر کردیم 2 هفته هم روش ... باید منتظر ایمیلی هم باشیم ؟؟؟ یا همون صفحه لاتاری؟؟ و یه سوال دیگه اینکه چقدر معمولا زمان داریم تا وقت مصاحبه؟ Shy
تشکر کنندگان: EmJay ، pouria.narimisa ، soli asali
تبریک به همه کارنتیهای این ماه و به امید دریافت زود ویزای همگیتون.بقیه دوستانی هم که کارنت نشدن برای ماه بعد از حالا خودشون رو آماده کنند .ان شاءالله ALL کارنت میشه.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، azadeh2014 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان