کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
هوراااااااااااااااا
کلی تبریک به همه دوستان!
دمشون گرم این ماه تپل اعلام کردند.
با آرزوی ویزای یه ضرب یا کلیر کوتاه مدت برای همگیمون.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
به همه کارنتی های جدید تبریک میگمSmile
و خدا رو شکر که تقریبا همه کارنت شدند. Smile
پیروز باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
هوراااااا! این ماه دیگه دست و دلباز بودن! به همه دوستای گلم تبریک میگم. به نظرم سری بعد All میشه. دیدین گفتم انقدر حرف از ناامیدی نزنید, همه چیز خوب پیش میره...؟!!Cool
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، Syassan ، soli asali ، smpf ، Tabassomshojaat ، zepehr ، poem ، pari pariaaa ، ali 1346 ، azadeh2014 ، meisam14 ، shekari ، khder ، ah1004 ، alitab
تبریک به همه کارنتی های عزیز
به امید روزهایی خوب و شاد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، soli asali ، smpf ، Tabassomshojaat ، zepehr ، pari pariaaa ، ali 1346 ، azadeh2014 ، ah1004
تبرررريك ميگم به همه دوستاى عززززيز به اميد ويزاى يك ضرب همگيمون
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، Tabassomshojaat ، exxedus ، zepehr ، pari pariaaa ، rainolf ، محبت ، meisam14 ، shekari ، alitab
اي بابا.اين ماه هم كارنت نشديم
به اميد خدا ماه اينده
تشکر کنندگان: exxedus ، pari pariaaa ، rainolf ، محبت ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، qolkaram ، soli asali ، smpf ، ffrfar ، alitab
سلام دوستان

كسايي كه مثل من ماه بعد كارنت ميشن مصاحبشون توي چه بازه ي زماني خواهد بود؟
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت ، soli asali ، smpf ، alitab
سلام دوستان عزیز
تبریک و ارزویی موفقیت برای همی دوستان
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: zepehr ، exxedus ، pari pariaaa ، محبت ، soli asali ، smpf ، ffrfar
Big Grin بالاخره من هم کارنت شدم....طلسم ما هم شکسته شد ..بچه ها واسه ما اخرین کارنتی ها دعا کنید.Cool موقعیت ما خیلی سخته.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-05-08 ساعت 08:26)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

كسايي كه مثل من ماه بعد كارنت ميشن مصاحبشون توي چه بازه ي زماني خواهد بود؟

سلام دوست عزیز، ماه آگوست و سپتامبر...

پ.ن: دوستان باید 2باره یادآوری کنم که بحث های مربوط به مصاحبه و نامه دوم در تاپیک انتظارمصاحبه انجام میشه نه اینجا و هر گونه پستی در این باره عدم تایید میشه، از همکاریتون ممنونم، موفق باشید. Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، khder ، soli asali ، smpf ، ffrfar ، gema ، philter ، Saeedv13
تبريك.ما هم كارنت شديم.......
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، meisam14 ، m_yek ، qolkaram ، shekari ، Tabassomshojaat ، erfan786 ، soli asali ، smpf ، ffrfar
تبريك فراوان به همه دوستان كارنت شده. اميدوارم در ادامه مسير، موفق و پيروز باشيد.
در ضمن شواهدي از كلير شدن دوستان منتظر هم قابل رويته كه جاي بسي اميدواري است.
در خصوص دوستان كلير نشده در اين ماه، اصلا جاي نگراني نيست. چون اختلاف زمان مصاحبه اين سري تا سري بهد، بعضا يك هفته مي باشد.
به اميد ويزاي يك ضرب براي همه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، kage.omid ، محبت ، pouria.narimisa ، meisam14 ، Tabassomshojaat ، soli asali ، smpf ، ffrfar ، alitab
هوراااااااااااا
منم کارنت شدم
خداروشکر
به امید ویزای یه ضرب برای همه مون
خدایا به همه بچه ها کمک کن
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: m_yek ، qolkaram ، shekari ، Tabassomshojaat ، erfan786 ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، ffrfar ، gema ، alitab
تا 8900 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دق کردیم یه سال تا اعلام شد
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: meisam14 ، qolkaram ، shekari ، Tabassomshojaat ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، philter ، alitab ، banafsh14
سلام دوستان عزیز
من از افغانستان شرکت کردم و کیس نامبرم 166XX است .به نظرتون ویزا به منم می رسه؟.دارم دیونه می شم بیش از یکسال است که با استرس سر می کنم. همه پلان های زندگیم به هم ریخته خانومم با پسر یک و نیم سالم الان مشهد زندگی می کنند . و من که تو یه شرکت مخابراتی کار می کنم در کابل هستم . الان یک روز برام مثل یک سال می گذرد . یک روز امیدوار و روز دیکه نا امید. به دعای همه دوستان گرامی نیاز دارم .
تشکر کنندگان: m_yek ، meisam14 ، محبت ، Tabassomshojaat ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، kage.omid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان