کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-05-08 ساعت 11:39)qolkaram نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از افغانستان شرکت کردم و کیس نامبرم 166XX است .به نظرتون ویزا به منم می رسه؟.دارم دیونه می شم بیش از یکسال است که با استرس سر می کنم. همه پلان های زندگیم به هم ریخته خانومم با پسر یک و نیم سالم الان مشهد زندگی می کنند . و من که تو یه شرکت مخابراتی کار می کنم در کابل هستم . الان یک روز برام مثل یک سال می گذرد . یک روز امیدوار و روز دیکه نا امید. به دعای همه دوستان گرامی نیاز دارم .

سلام دوست عزیز چرا نگرانی شما هم به زودی کارنت میشوید و ویزا را میگیرید تا اونجایی که من توی تایپیک های قبل خوندم کسایی بودن که با کیس نامبر بالاتر از شما ویزا را گرفتند در ضمن شما چون از افغانستان هستید افراد کمتری از کشور شما در لاتاری 2014 بودند برای شما قوت قلبی هست که ویزا را بگیرید Smile
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: qolkaram ، محبت ، meisam14 ، Tabassomshojaat ، soli asali ، smpf ، pari pariaaa ، gema ، ah1004 ، nasim ، alitab ، Saeedv13
بله از 12 تير تا 12 مرداد. در ماه مبارك رمضانWinkWinkWink
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت ، Tabassomshojaat ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، gema ، ah1004 ، nasim
(2014-05-08 ساعت 12:27)m_me789 نوشته:  بله از 12 تير تا 12 مرداد. در ماه مبارك رمضانWinkWinkWink
سلام
قبول باشهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، m_me789 ، meisam14 ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، gema ، ah1004 ، nasim ، alitab
(2014-05-08 ساعت 11:54)m_yek نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:39)qolkaram نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از افغانستان شرکت کردم و کیس نامبرم 166XX است .به نظرتون ویزا به منم می رسه؟.دارم دیونه می شم بیش از یکسال است که با استرس سر می کنم. همه پلان های زندگیم به هم ریخته خانومم با پسر یک و نیم سالم الان مشهد زندگی می کنند . و من که تو یه شرکت مخابراتی کار می کنم در کابل هستم . الان یک روز برام مثل یک سال می گذرد . یک روز امیدوار و روز دیکه نا امید. به دعای همه دوستان گرامی نیاز دارم .

سلام دوست عزیز چرا نگرانی شما هم به زودی کارنت میشوید و ویزا را میگیرید تا اونجایی که من توی تایپیک های قبل خوندم کسایی بودن که با کیس نامبر بالاتر از شما ویزا را گرفتند در ضمن شما چون از افغانستان هستید افراد کمتری از کشور شما در لاتاری 2014 بودند برای شما قوت قلبی هست که ویزا را بگیرید Smile

خدا کنه این طور بشه عزیز جان مرسی از اینکه روحیه و انرژی مثبت دادین
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، Tabassomshojaat ، محبت ، soli asali ، smpf ، pari pariaaa ، gema ، ah1004 ، m_yek
(2014-05-08 ساعت 12:32)محبت نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:27)m_me789 نوشته:  بله از 12 تير تا 12 مرداد. در ماه مبارك رمضانWinkWinkWink
سلام
قبول باشهWink

ممنون. شما كه با اختلاف يك هفته در رفتي برادر. حالا برگشتي توفيق گرفتن يك ماه كامل از آن شما شدSmile
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت ، meisam14 ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، ffrfar ، ah1004
تبریک به همه کارنتی های عزیز
یک خان دیگه از چندخان انتظار بسر رسید
به امید جمعه ای که بیایدWink
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: m_me789 ، rainolf ، محبت ، meisam14 ، soli asali ، smpf ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، gema ، ffrfar ، alitab
(2014-05-08 ساعت 12:32)محبت نوشته:  
سلام
قبول باشهWink

قبول حق انشاالله SmileBig GrinBig GrinSmile Smile))))
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: smpf ، khder ، pari pariaaa ، gema ، meisam14 ، محبت ، ah1004
سلام
بر و بچ گل چند نفرتون کارنت نشدید بیاید اعلام کنید تا یه آماری دقیق داشته باشیم. و یادتون باشه ما تا آخرین نفر کارنت نشه از این صفحه خداحافظی نخواهیم کرد و تنهاتون نمیذاریم Smile

(2014-05-08 ساعت 23:18)محبت نوشته:  سلام
بر و بچ گل چند نفرتون کارنت نشدید بیاید اعلام کنید تا یه آماری دقیق داشته باشیم. و یادتون باشه ما تا آخرین نفر کارنت نشه از این صفحه خداحافظی نخواهیم کرد و تنهاتون نمیذاریم Smile

سلام یعنی حتی منتظر منم می مونین? AS16XXX
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، gema ، محبت ، lighter ، azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، erfan786 ، mamandiana ، alitab
ما با اینکه کارنت شدیم از اینجا نمی ریم. همه با هم یه راست میریم توی تاپیک اولین سفر برای فعال کردن گرین کارت.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، محبت ، lighter ، pouria.narimisa ، exxedus ، iris ، kage.omid
امکان نداره بعد از یک سال که کارنت شدم اینجا رو ول کنم حتی اگه یکضرب ویزا بگیرم و برم امریکا بازم به این تاپیک میام تا کرکرش با کارنت شدن همه بچه ها پائین کشیده بشه.....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، gema ، محبت ، soli asali ، lighter ، pouria.narimisa ، m_me789 ، philter ، azadeh2014 ، alitab ، kage.omid ، khder ، shekari
(2014-05-08 ساعت 23:58)qolkaram نوشته:  

دوست من انقدر استرس نداشته باشید! دیدین این ماه چقدر بیشتر از حد انتظار اعلام کردن؟! روند کارنت کردن رو هم سرعت دادن. شما هم به زودی زود کارنت میشید.ماهم پیشتون هستیم.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، alitab ، shekari ، qolkaram
(2014-05-08 ساعت 23:58)qolkaram نوشته:  

سلام
گل کرم عزیز بولتن در ماه بعد و البته به نظرم ماه بعدیش ALLمیشه و تمام کیس نامبرها نامه دومشون رو دریافت میکنن و در این مورد شک هم نکن، چون سنگ میشیWink

تشکر کنندگان: soli asali ، مامان خانم ، gema ، alitab ، kage.omid ، qolkaram

سلام دوست گلم

مرسي از لطف و محبتت
ما كارنت نشديم
مرسي كه تنهامون نميزارين. بخدا وجود همين بچه هاي گل مهاجرسراست كه به من اميد ميده واسه ادامه ي پروسه ي لاتاري
تشکر کنندگان: soli asali ، gema ، محبت ، alitab ، shekari ، qolkaram
ما هم کارنت شدیم ولی صفحه لاتاریمون همونه تغییری نکرده ...
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان