کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-19 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته:  دوستان عزیز بنده از برندگان سال 2013 هستم. الان داشتم پست های شما رو میخوندم بی اختیار یاد اون زمان که منتظر نامه دوم بودم افتادم. تمام این شایعاتی که الان تو این تاپیک داره موج میزنه زمان ما هم بود. به همین علت بد ندونستم به چند مورد اشاره کنم:
1-به تمام شما ویزا میرسه اصلا نگران سهمیه 7 درصد و 3500 و غیره نباشید.
2-مبنای سهمیه بندی کشور ها در تعداد برندگان مربوط میشه به جمعیت اون کشورها در آمریکا. اگر میبینید از ایران زیاد برنده میشن بخاط اینه که جمعیت ایرانی ساکن آمریکا نسبت به قومیت های دیگه در اقلیت هست و به همین علت ایرانی ها دارای سهمیه بالاتری نسبت به بقیه کشور ها هستند. به کالیفرنیا نگاه نکنید که ایرانی توش زیاده تو بقیه ایالت ها ایرانی فوق العاده کمه و بیشتر هندی و چینی هستند.
3-داشتن اسپانسر اصلا مزیت نیست که هیچ در بعضی مواقع درد سر هم هست. البته من خودم اسپانسر داشتم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم که کاش منم از طریق حساب بانکی اقدام کرده بودم. به 2 علت:1-وقتی اسپانسر داشته باشید دیگه نمیتونید از کمک های دولت آمریکا استفاده کنید 2-در بعضی مواقع اسپانسر خودشم FBI چک میخوره و پروسه کلیر شما رو طولانی تر میکنه
3-معمولا در ابتدای برنامه نامه دوم دیر میاد خودتونو زیاد درگیر این مسئله نکنید بنده تو سری دوم بولتن ویزا کارنت شدم و بعد از 40 روز نامه دوم رو دریافت کردم.
4-داشتن مهارت های فنی و حرفه ای و مدارج بالای دانشگاهی هیچ امتیازی تو پروسه لاتاری نداره که هیچ درد سر هم ایجاد میکنه. به این صورت که شما اگر دارای مدرک بالای دانشگاهی باشید معمولا بعد از مصاحبه آفیسر براتون یه فرم ارسال میکنه به اسم فرم 9 سوالی که اگر تاپیک های سالهای قبل رو بخونید متوجه میشید که تا جواب اون سوالها رو ندید اصلا پروسه کلیرنس شما شروع نمیشه و معمولا دارندگان مدارک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس پروسه کلیر طولانی تری رو نسبت به دارندگان مدارک پایین طی میکنند.
5-دقت داشته باشید که مدارکی رو که باید روز مصاحبه با خودتون ببرید کامل باشه و از بردن مدارک اضافی برای نشان دادن سطح دانش و مهارت خودتون بشدت پرهیز کنید. البته منظور بنده این نیست که خدای ناکرده بخاین دروغ بگید و مثلا اگر دکترید بگید که من دیپلمم. منظور من اینه که اگر دکترید فقط مدرک پزشکیتونو ارائه بدید و مثلا نخاین برین مدارک فلان سمینار پزشکی که توش شرکت کردید رو با جزئیات کامل ترجمه کنید و ارائه کنید که بشدت به ضررتون تموم میشه.
6-در پایان به این مسئله دقت داشته باشید که ویزای گوناگونی یا همون لاتاری اسمش روشه و شما با داشتن حداقل شرایط که همون دیپلم پیش دانشگاهی هست میتونید این ویزا رو دریافت کنید و اصلا به این شایعاتی که متاسفانه همه ساله رواج پیدا میکنه مبنی بر اینکه امسال اسپانسر دارا رو میگیرن و کسایی که مدرک تحصیلی بالا دارنو میگیرن و تعداد ویزا 3500 تا هست و به ما نمیرسه و ....نکنید و زندگی خودتونو رو روال عادی طی کنید و تا میتونید رو زبانتون کار کنید که اومدید اینجا مشکل پیدا نکنید.
سال دیگه این موقع همتون تو آمریکا دارید بچه های 2015 رو راهنمایی میکنید و به این شایعات مزخرف پوز خند میزنید.

آقا خدا خیرت بده خیال همه رو راحت کردی اگه بازم راهنماییومن کنید ممنون میشیم الان تجربه بچه های سالهای قبل از طلا هم بیشتر می ارزه
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، asalasali ، niki88 ، behfaza ، SOROUSHSOFT ، ojee ، philadelphia ، shohreh63
(2013-08-19 ساعت 13:10)reza3035 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته:  دوستان عزیز بنده از برندگان سال 2013 هستم. الان داشتم پست های شما رو میخوندم بی اختیار یاد اون زمان که منتظر نامه دوم بودم افتادم. تمام این شایعاتی که الان تو این تاپیک داره موج میزنه زمان ما هم بود. به همین علت بد ندونستم به چند مورد اشاره کنم:
1-به تمام شما ویزا میرسه اصلا نگران سهمیه 7 درصد و 3500 و غیره نباشید.
2-مبنای سهمیه بندی کشور ها در تعداد برندگان مربوط میشه به جمعیت اون کشورها در آمریکا. اگر میبینید از ایران زیاد برنده میشن بخاط اینه که جمعیت ایرانی ساکن آمریکا نسبت به قومیت های دیگه در اقلیت هست و به همین علت ایرانی ها دارای سهمیه بالاتری نسبت به بقیه کشور ها هستند. به کالیفرنیا نگاه نکنید که ایرانی توش زیاده تو بقیه ایالت ها ایرانی فوق العاده کمه و بیشتر هندی و چینی هستند.
3-داشتن اسپانسر اصلا مزیت نیست که هیچ در بعضی مواقع درد سر هم هست. البته من خودم اسپانسر داشتم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم که کاش منم از طریق حساب بانکی اقدام کرده بودم. به 2 علت:1-وقتی اسپانسر داشته باشید دیگه نمیتونید از کمک های دولت آمریکا استفاده کنید 2-در بعضی مواقع اسپانسر خودشم FBI چک میخوره و پروسه کلیر شما رو طولانی تر میکنه
3-معمولا در ابتدای برنامه نامه دوم دیر میاد خودتونو زیاد درگیر این مسئله نکنید بنده تو سری دوم بولتن ویزا کارنت شدم و بعد از 40 روز نامه دوم رو دریافت کردم.
4-داشتن مهارت های فنی و حرفه ای و مدارج بالای دانشگاهی هیچ امتیازی تو پروسه لاتاری نداره که هیچ درد سر هم ایجاد میکنه. به این صورت که شما اگر دارای مدرک بالای دانشگاهی باشید معمولا بعد از مصاحبه آفیسر براتون یه فرم ارسال میکنه به اسم فرم 9 سوالی که اگر تاپیک های سالهای قبل رو بخونید متوجه میشید که تا جواب اون سوالها رو ندید اصلا پروسه کلیرنس شما شروع نمیشه و معمولا دارندگان مدارک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس پروسه کلیر طولانی تری رو نسبت به دارندگان مدارک پایین طی میکنند.
5-دقت داشته باشید که مدارکی رو که باید روز مصاحبه با خودتون ببرید کامل باشه و از بردن مدارک اضافی برای نشان دادن سطح دانش و مهارت خودتون بشدت پرهیز کنید. البته منظور بنده این نیست که خدای ناکرده بخاین دروغ بگید و مثلا اگر دکترید بگید که من دیپلمم. منظور من اینه که اگر دکترید فقط مدرک پزشکیتونو ارائه بدید و مثلا نخاین برین مدارک فلان سمینار پزشکی که توش شرکت کردید رو با جزئیات کامل ترجمه کنید و ارائه کنید که بشدت به ضررتون تموم میشه.
6-در پایان به این مسئله دقت داشته باشید که ویزای گوناگونی یا همون لاتاری اسمش روشه و شما با داشتن حداقل شرایط که همون دیپلم پیش دانشگاهی هست میتونید این ویزا رو دریافت کنید و اصلا به این شایعاتی که متاسفانه همه ساله رواج پیدا میکنه مبنی بر اینکه امسال اسپانسر دارا رو میگیرن و کسایی که مدرک تحصیلی بالا دارنو میگیرن و تعداد ویزا 3500 تا هست و به ما نمیرسه و ....نکنید و زندگی خودتونو رو روال عادی طی کنید و تا میتونید رو زبانتون کار کنید که اومدید اینجا مشکل پیدا نکنید.
سال دیگه این موقع همتون تو آمریکا دارید بچه های 2015 رو راهنمایی میکنید و به این شایعات مزخرف پوز خند میزنید.

آقا خدا خیرت بده خیال همه رو راحت کردی اگه بازم راهنماییومن کنید ممنون میشیم الان تجربه بچه های سالهای قبل از طلا هم بیشتر می ارزه
با سلام و تشکر از راهنماییتون منظورتون از تعلق نگرفتن کمکهای دولت به فرد دارنده اسپانسر چیست؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، reza3035 ، philadelphia
(2013-08-19 ساعت 13:05)aghaghia نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:41)ibehnam نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:33)soli asali نوشته:  خیر آقای محترم ! من نه جنگ دارم نه دعوا... .............

من که قوانین لاتاری از خودم تولید نمیکنم که دوست عزیز !! این حرف رو من نزدم . N نفر زدن ، به شما هم توصیه کردم که جستجو کنید توی سایت ولی........
یه چیزی مسلمه دوست عزیز :

55000 ویزا یعنی پنجاه و پنح هزار ویزا ( نه 55000 کیس )
2 نفر یعنی "دو" نفر ( نه 2 ورق !! )
1 روز یعنی "یک" روز ( نه 1 فروند !! )
دوست عزیز شما اشتباه میکنید 55000 ویزا به 55000 کیس تعلق میگیره نه به اقراد و کیس های زیر مجموهع حالت زیر مجموعه دارند مثلا فرد برنده 01 هست افراد زیر مجموعه 02- 03 - 04 ....
پس نگران تمام شدن ویزا نباشید.

دوستانی که در مورد تعداد ویزا و تمام شدنش صحبت میکنند، آیا اگر بفهمند ویزا ممکنه تمام بشه دیگه لاتاری رو میزارن کنار و شانسشون رو امتحان نمی کنند؟؟؟؟
مطمئنم که اینطور نیست و همه اقدام میکنند برای گرفتنش، پس متوجه نمیشم این بحث های بیهوده و این سوال های پیش پا افتاده برای چیه؟؟؟ از این به بعد هر گونه بحثی در این مورد بشه عدم تایید میشه.

در ضمن کسانی هم که از راه میرسن و پست های تکراری میذارن بدون این که پست های قبلی رو خونده باشن، پست هاشون عدم تایید میشه، همین طور پست های غیر مرتبط مثل اسپانسر و ترجمه مدارک، واکسیناسیون و از این قبیل... پس اگر برگشتید و دیدید پست تون نیست گله نکنید.

دقیقا همینه که اقاقیا میگه 50000 تا کیس ... والا به هیچ کس ویزا نمیرسه اینطوری.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
من موندم تو این قضیه که چرا دوستان تمایل دارن منفی همه چیزو ببنین.
اگه بخواین با شواهد موجود قضاوت کنید یه سر به تایپیک کلیرنس بچه های 2013 بزنید و متوجه میشین که 90 درصد بچه ها کلیر شدن حالا اونهایی که یک ضرب گرفتن به کنار و با اینکه 30-40 روز پایانی گرفتن ویزا بچه های 2013 هست و هنوز یه سری به مصاحبه دعوت شدن و همین نشون میده که ویزا تموم نشده و هر روز تعداد بیشتری دارن کلیر میشن و مطمین هستم همشون کلیر میشن و حتی اونهایی که تازه 1 هفته دیگه وقت مصاحبه دارن هم ویزاشون رو میگیرن.

حالا شما دوست دارین همینطور منفی فکر کنید ولی یه چند وقت دیگه به همه این پست ها میخندید.
کاش یکم این فرهنگ نیمه خالی لیوان رو دیدن کمرنگ بشه.

به امید ویزای یک ضرب برای همه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، محبت ، 5ina ، kiana11 ، exxedus ، amin arefi ، behfaza ، Signal ، ojee ، saeedshafiee
(2013-08-19 ساعت 13:52)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:41)ibehnam نوشته:  من که قوانین لاتاری از خودم تولید نمیکنم که دوست عزیز !! این حرف رو من نزدم . N نفر زدن ، به شما هم توصیه کردم که جستجو کنید توی سایت ....

دوست عزیز شما اشتباه میکنید 50000 ویزا به 50000 کیس تعلق میگیره نه به اقراد و کیس های زیر مجموهع حالت زیر مجموعه دارند مثلا فرد برنده 01 هست افراد زیر مجموعه 02- 03 - 04 ....

دوستانی که در مورد تعداد ویزا و تمام شدنش صحبت میکنند، آیا اگر بفهمند ویزا ممکنه تمام بشه دیگه لاتاری رو میزارن کنار و شانسشون رو امتحان نمی کنند؟؟؟؟
مطمئنم که اینطور نیست و همه اقدام میکنند برای گرفتنش، پس متوجه نمیشم این بحث های بیهوده و این سوال های پیش پا افتاده برای چیه؟؟؟ از این به بعد هر گونه بحثی در این مورد بشه عدم تایید میشه.

در ضمن کسانی هم که از راه میرسن و پست های تکراری میذارن بدون این که پست های قبلی رو خونده باشن، پست هاشون عدم تایید میشه، همین طور پست های غیر مرتبط مثل اسپانسر و ترجمه مدارک، واکسیناسیون و از این قبیل... پس اگر برگشتید و دیدید پست تون نیست گله نکنید.

بهتر نيست بجاي اين بحثها به فكر جمع آوري مدارك ترجمه واكسن ها باشين ... يه نگاهي هم به تاپيكاي امسال پارسال بزنين بد نيست شايد يه موضوع خيلي مهمتر از رسيدن يا نرسيدن ويزا باشه كه جا مونده و بدرد سري اول كارنتيا بخوره ...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pari pariaaa ، محبت ، exxedus ، behfaza ، ojee
سلام و روز شما بخير
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگرراهنمايي بفرماين تا از كارنت شدنم مطلع شوم.
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 14:12)niki88 نوشته:  سلام و روز شما بخير
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگر ارهنمايي بفرماين

باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان: niki88 ، behfaza ، EKAM
(2013-08-19 ساعت 13:05)aghaghia نوشته:  دوست عزیز شما اشتباه میکنید 50000 ویزا به 50000 کیس تعلق میگیره نه به افراد و کیس های زیر مجموه حالت زیر مجموعه دارند مثلا فرد برنده 01 هست افراد زیر مجموعه 02- 03 - 04 ....

به خدا بعضی صحبت ها رو باید با طلا نوشت! ..... ولی فقط می تونم بگم متاسفم که بعضی از دوستان کاری می کنند که مجبور به مداخله مدیران می شیم باید پست ها عدم تائید یا پاک بشه.
امیدوارم- بخصوص برخی از افراد تازه وارد - کمی مراعات حال دیگران رو بکنند و از بحث های بی خود و مطرح کردن سوالات تکراری ( ببخشید ببخشید مسخره ! ) خودداری کنند.
کوچیک همتون ... عمو احسان
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sharifian ، محبت ، noobnoobi ، 5ina ، aghaghia ، behfaza ، KIMIA2005 ، EKAM ، ojee ، saeedshafiee ، carpediem
(2013-08-18 ساعت 08:32)amaka747 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 08:29)mehran.re نوشته:  من دیروز 4 بار زنگ زدم که یه خبری ازشون بگیرم راجب تاریخ مصاحبه ها و کارنتی ها که خیال بعضی ها راحت بشه. اما متاسفانه موفق نشدم. اما نگران نباشید. همه کارت میشین و همه ویزا میگیرین

دیروز یکشنبه بوده عزیز آمریکا و اروپا یکشنبه ها تعطیل هست

گفتند تا اخر این ماه نامه دوم را میفرستند.(اگوست)
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sharifian ، noobnoobi ، aghaghia ، behfaza ، Signal ، KIMIA2005 ، EKAM
(2013-08-19 ساعت 14:25)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:05)aghaghia نوشته:  دوست عزیز شما اشتباه میکنید 50000 ویزا به 50000 کیس تعلق میگیره نه به افراد و کیس های زیر مجموه حالت زیر مجموعه دارند مثلا فرد برنده 01 هست افراد زیر مجموعه 02- 03 - 04 ....

به خدا بعضی صحبت ها رو باید با طلا نوشت! ..... ولی فقط می تونم بگم متاسفم که بعضی از دوستان کاری می کنند که مجبور به مداخله مدیران می شیم باید پست ها عدم تائید یا پاک بشه.
امیدوارم- بخصوص برخی از افراد تازه وارد - کمی مراعات حال دیگران رو بکنند و از بحث های بی خود و مطرح کردن سوالات تکراری ( ببخشید ببخشید مسخره ! ) خودداری کنند.

دوستان لطفا به حقوق افرادی که در مهاجرسرا جدیدالورود هستن احترام بگذارید ...
کسانی که در بدو ورودشون به صفحات فوق العاده زیاد و اختلاف نظر های فاحش برمیخورن بدون شک دچار سردرگمی میشن ...
مسبب این استرسی که به این دوستان وارد میشه ماهایی هستیم که بی دلیل حرفهایی رو به اشتراک میگذاریم ...
سعی کنیم برای تازه واردها بیشترین اطلاعات با کمترین حجم رو داشته باشیم ...
موفق باشید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، noobnoobi ، 5ina ، amin arefi ، EKAM ، reza3035 ، زری وحدتی ، ali_yari5 ، philadelphia
(2013-08-19 ساعت 14:01)EKAM نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:52)soli asali نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:41)ibehnam نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:33)soli asali نوشته:  خیر آقای محترم ! من نه جنگ دارم نه دعوا........

من که قوانین لاتاری از خودم تولید نمیکنم که دوست عزیز !! این حرف رو من نزدم . N نفر زدن ، به شما هم توصیه کردم که جستجو کنید توی سایت ولی ....

دوست عزیز شما اشتباه میکنید 50000 ویزا به 50000 کیس تعلق میگیره نه به اقراد و کیس های زیر مجموهع حالت زیر مجموعه دارند مثلا فرد برنده 01 هست افراد زیر مجموعه 02- 03 - 04 ....

بهتر نيست بجاي اين بحثها به فكر جمع آوري مدارك ترجمه واكسن ها باشين ... يه نگاهي هم به تاپيكاي امسال پارسال بزنين بد نيست شايد يه موضوع خيلي مهمتر از رسيدن يا نرسيدن ويزا باشه كه جا مونده و بدرد سري اول كارنتيا بخوره ...

چقدر بحث می کنید، اولا 50000 تا ویزاست و این به صراحت تو سایتی که کارنتی ها اعلام شده گفته شده حتی ستاره زده ارجاع داده پایین که علت اون 5000 تا که کم شده چیه

دو اینکه این تعداد ویزا برای برنده ها محاسبه می شه و نفرات همراهشون از 50000 تا کم نمی شن ، من اینو مطمئنم، ضمن اینکه اصلا منطقیش هم همینه و در سال به حدود 150000 نفر با احتساب خانواده ها ویزا می دن
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، EKAM ، azadeh2014 ، reza3035 ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 14:22)m.mina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:12)niki88 نوشته:  سلام و روز شما بخير
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگر ارهنمايي بفرماين

باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، noobnoobi ، amin arefi ، behfaza ، EKAM ، ojee ، زری وحدتی
سلام به همه

فکر کنم همه موافق پایان دادن به بحثهای بی اساس و خارج از مبحث مطرح شده باشن پس لطفا پستهاتونو ویرایش کنید و صرفا متمرکز بشیم بر روی پروسه لاتاری چون این بحثها مشکلی رو حل نمیکنه و به غیر از دلخوری ثمره ای نداره به نظر میرسه دوستان تمام کارهای مربوط به مدیکال - مدارک لازم و ترجمه هاشو - قضایای تمکن مالی - هزینه های لازم - برنامه زندگی در آمریکا - هزینه های مربوط به سفرهاشون و زندگی پیش از کسب درآمد در آمریکا - و دلتنگیها و مسائل روانی در خانواده هاشونو حل کردن و تنها مشکل چیزیه که اصلا دست ما نیست نه زمان اعلام نامه دوم نه حتی سفارت انتخابی و نه قوانین لاتاری پس بهتره بحث رو همینجا به مسیر درستش هدایت کنیم.
همه شاد باشید و موفق و به امید دریافت ویزای یک ضرب برای تک تک عزیزان و خانواده محترمشون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-08-19 ساعت 14:44)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:25)ghafari88 نوشته:  

دوستان لطفا به حقوق افرادی که در مهاجرسرا جدیدالورود هستن احترام بگذارید ...
کسانی که در بدو ورودشون به صفحات فوق العاده زیاد و اختلاف نظر های فاحش برمیخورن بدون شک دچار سردرگمی میشن ...
مسبب این استرسی که به این دوستان وارد میشه ماهایی هستیم که بی دلیل حرفهایی رو به اشتراک میگذاریم ...
سعی کنیم برای تازه واردها بیشترین اطلاعات با کمترین حجم رو داشته باشیم ...
موفق باشید
دوستانی که مطالعه داشته باشند بعد سوالی براشون پیش بیاد و نکته ای براشون مبهم باشه و مطرحش کنن حتما جواب میگیرن... ولی بعضی از افراد به محض وارد شدن به تاپیک پستی رو میگذارن که مثلا در پست قبلی بهش جواب داده شده و مشخصه که اصلا مطالعه ای نکرده، این گونه پست ها 100% عدم تایید خواهد شد... همیشه به یاد داشته باشید که احترام یک امر متقابل هست نه یکطرفه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-19 ساعت 13:35)fakhrinejad نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:10)reza3035 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته:  ......

با سلام و تشکر از راهنماییتون منظورتون از تعلق نگرفتن کمکهای دولت به فرد دارنده اسپانسر چیست؟
منظورشون کمک هزینه های تحصیلی و وام هایی از این دست هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، exxedus ، behfaza ، SOROUSHSOFT ، EKAM ، ojee ، maziar irani ، زری وحدتی ، philadelphia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان