2013-08-19 ساعت 13:10
(2013-08-19 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته: دوستان عزیز بنده از برندگان سال 2013 هستم. الان داشتم پست های شما رو میخوندم بی اختیار یاد اون زمان که منتظر نامه دوم بودم افتادم. تمام این شایعاتی که الان تو این تاپیک داره موج میزنه زمان ما هم بود. به همین علت بد ندونستم به چند مورد اشاره کنم:
1-به تمام شما ویزا میرسه اصلا نگران سهمیه 7 درصد و 3500 و غیره نباشید.
2-مبنای سهمیه بندی کشور ها در تعداد برندگان مربوط میشه به جمعیت اون کشورها در آمریکا. اگر میبینید از ایران زیاد برنده میشن بخاط اینه که جمعیت ایرانی ساکن آمریکا نسبت به قومیت های دیگه در اقلیت هست و به همین علت ایرانی ها دارای سهمیه بالاتری نسبت به بقیه کشور ها هستند. به کالیفرنیا نگاه نکنید که ایرانی توش زیاده تو بقیه ایالت ها ایرانی فوق العاده کمه و بیشتر هندی و چینی هستند.
3-داشتن اسپانسر اصلا مزیت نیست که هیچ در بعضی مواقع درد سر هم هست. البته من خودم اسپانسر داشتم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم که کاش منم از طریق حساب بانکی اقدام کرده بودم. به 2 علت:1-وقتی اسپانسر داشته باشید دیگه نمیتونید از کمک های دولت آمریکا استفاده کنید 2-در بعضی مواقع اسپانسر خودشم FBI چک میخوره و پروسه کلیر شما رو طولانی تر میکنه
3-معمولا در ابتدای برنامه نامه دوم دیر میاد خودتونو زیاد درگیر این مسئله نکنید بنده تو سری دوم بولتن ویزا کارنت شدم و بعد از 40 روز نامه دوم رو دریافت کردم.
4-داشتن مهارت های فنی و حرفه ای و مدارج بالای دانشگاهی هیچ امتیازی تو پروسه لاتاری نداره که هیچ درد سر هم ایجاد میکنه. به این صورت که شما اگر دارای مدرک بالای دانشگاهی باشید معمولا بعد از مصاحبه آفیسر براتون یه فرم ارسال میکنه به اسم فرم 9 سوالی که اگر تاپیک های سالهای قبل رو بخونید متوجه میشید که تا جواب اون سوالها رو ندید اصلا پروسه کلیرنس شما شروع نمیشه و معمولا دارندگان مدارک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس پروسه کلیر طولانی تری رو نسبت به دارندگان مدارک پایین طی میکنند.
5-دقت داشته باشید که مدارکی رو که باید روز مصاحبه با خودتون ببرید کامل باشه و از بردن مدارک اضافی برای نشان دادن سطح دانش و مهارت خودتون بشدت پرهیز کنید. البته منظور بنده این نیست که خدای ناکرده بخاین دروغ بگید و مثلا اگر دکترید بگید که من دیپلمم. منظور من اینه که اگر دکترید فقط مدرک پزشکیتونو ارائه بدید و مثلا نخاین برین مدارک فلان سمینار پزشکی که توش شرکت کردید رو با جزئیات کامل ترجمه کنید و ارائه کنید که بشدت به ضررتون تموم میشه.
6-در پایان به این مسئله دقت داشته باشید که ویزای گوناگونی یا همون لاتاری اسمش روشه و شما با داشتن حداقل شرایط که همون دیپلم پیش دانشگاهی هست میتونید این ویزا رو دریافت کنید و اصلا به این شایعاتی که متاسفانه همه ساله رواج پیدا میکنه مبنی بر اینکه امسال اسپانسر دارا رو میگیرن و کسایی که مدرک تحصیلی بالا دارنو میگیرن و تعداد ویزا 3500 تا هست و به ما نمیرسه و ....نکنید و زندگی خودتونو رو روال عادی طی کنید و تا میتونید رو زبانتون کار کنید که اومدید اینجا مشکل پیدا نکنید.
سال دیگه این موقع همتون تو آمریکا دارید بچه های 2015 رو راهنمایی میکنید و به این شایعات مزخرف پوز خند میزنید.
آقا خدا خیرت بده خیال همه رو راحت کردی اگه بازم راهنماییومن کنید ممنون میشیم الان تجربه بچه های سالهای قبل از طلا هم بیشتر می ارزه
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن