موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان عزیز کسی اطلاع داره شرایط برنده شدن برای کسانی که در کشورهای دیگه پناهنده هستن چجوریه؟مثلا من الان در سوئد پناهنده هستم و در لاتاری برنده شدم و الان شمارم توی کارنت شدهها هست ،کسی تجربشو داره که در مصاحبه ممکن به مشکل بخورم یا نه چون اینجا پناهنده هستم و اقامت این کشورو ندارم اصلا به این موضوعها ربطی داره یا نه؟واقعا ممنون میشم که راهنماییم کنید
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 16:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-19 ساعت 16:31 توسط محبت.)
(2013-08-19 ساعت 16:12)maxir نوشته: سلام به همهٔ دوستان عزیز کسی اطلاع داره شرایط برنده شدن برای کسانی که در کشورهای دیگه پناهنده هستن چجوریه؟مثلا من الان در سوئد پناهنده هستم و در لاتاری برنده شدم و الان شمارم توی کارنت شدهها هست ،کسی تجربشو داره که در مصاحبه ممکن به مشکل بخورم یا نه چون اینجا پناهنده هستم و اقامت این کشورو ندارم اصلا به این موضوعها ربطی داره یا نه؟واقعا ممنون میشم که راهنماییم کنید
سلام
دوست خوبم شما از سهمیه کجا استفاده کردید و حدود کیستون چیه و چند وقته اونجا هستیداینا رو بگید تا دوستان بهتر کمکتون کنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه چرا سرعت اعلام کارنت در سالهای 2012 و 2013 اینقدر متفاوت هست؟
در اکتبر و نوامبر 2012 به ترتیب 8000 نفر و 2000 نفر اعلام کردند که جمعا شده 10000 نفر در حالیکه در 2013 همان ماهها 1900 و نفر 400 اعلام کردند که در مجموع 2300 نفر می شود.
و خبر بد اینه که امسال با 1800 نفر در اکتبر شروع شده و به نظر می رسد که من با شماره کیس 7XXX حالا حالا ها باید منتظر باشم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
تشکر میکنم از همه دوستانی که اطلاعات مفید میگذارند من خودم شخصاً تمام اطلاعاتم را مدیون مهاجرسرا هستم
ولی واقعیت اینه که گاهی اونقدر مسائل بی مورد، حاشیه ای و احساسی نوشته میشه و صفحات با سرعت پر شده و جلو میره که اگر هم سوالی برامون پیش بیاد حوصله نداریم این صفحات را بخونیم تا به جوابی که میخوایم برسیم
پس خواهش میکنم همکاری کنیم و صفحات هر موضوع برای سال جدید پربارتر از سال قبل باشه.
خداوکیلی از این 64 صفحه چند صفحه اطلاعات و سوالات مفید هست؟
ممنون از مدیران و دوستان دلسوز دیگر در مهاجرسرا که راهنمایی میکنند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 21:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-19 ساعت 21:14 توسط محبت.)
سلام دوست عزیز ، به نظر من بهتره یه نگاهی به کیس نامبرهای بچهها در آسیا بیندایزید خودتون اختلاف رو مشاهده میکنید. شما ایرانی هستید و باید در سهمیه آسیا باشید. چون ملیّت سهمیه رو تعیین میکنه.بازم از مدیران تقاضا میکنم شما رو راهنمایی کنند.
[/quote]
دقیقا منم سوالم همینجاس که من الان تو فرمها همهچیو همونطوری که هست زدم و هیچ چیزی در مورد این پناهندگی و مسائل مربوط به اون نیست تو سایت و چون لاتاری یه شانس خیلی بزرگی نباید از دستش داد البته من با سفارت آمریکا در سوئد صحبت کردم و گفتن تمام این مسائل بستگی به بزپرستن داره و ما درموردش نمیتونیم صحبت کنیم ولی گفتم شاید کسی شرایط منو داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه، بازم ممنون
[/quote]
دوست خوبم بودن از دوستان خودم که از سهمیه اروپا استفاده کردن اما پاسپورت اروپا رو داشتن اما قطعا شما مدرکی دال بر اقامت سوئد دریافت کردید و تبعه اونجا باید محسوب بشید تا بتونید از سهمیه اروپا استفاده کنید به هر حال اگر هر کدوم از دوستان به مورد مشابه برخورد کنن حتما کمکتون میکنن و بهتره یه تماس با kcc داشته باشید - موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من کیس نامبرم ****AS2 هستش یعنی 5 رقمیه. البته متولد دبی هستم. حالا که کیس ها دارن کارنت میشن چطوری می تونم بفهمم اوضاع من چطوره؟ آیا شماره های دبی با ایران ترتیبشون فرق داره؟ اصلا من چطوری می تونم از اوضاع کیس های امارات خبر پیدا کنم؟ شما رو به خدا من رو راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 16:06)fakhrinejad نوشته: (2013-08-19 ساعت 15:23)aghaghia نوشته: (2013-08-19 ساعت 13:35)fakhrinejad نوشته: (2013-08-19 ساعت 13:10)reza3035 نوشته: (2013-08-19 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته: ......
3-داشتن اسپانسر اصلا مزیت نیست که هیچ در بعضی مواقع درد سر هم هست. البته من خودم اسپانسر داشتم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم که کاش منم از طریق حساب بانکی اقدام کرده بودم. به 2 علت:1-وقتی اسپانسر داشته باشید دیگه نمیتونید از کمک های دولت آمریکا استفاده کنید 2-در بعضی مواقع اسپانسر خودشم FBI چک میخوره و پروسه کلیر شما رو طولانی تر میکنه
3-معمولا در ابتدای برنامه نامه دوم دیر میاد خودتونو زیاد درگیر این مسئله نکنید بنده تو سری دوم بولتن ویزا کارنت شدم و بعد از 40 روز نامه دوم رو دریافت کردم.
آقا خدا خیرت بده خیال همه رو راحت کردی اگه بازم راهنماییومن کنید ممنون میشیم الان تجربه بچه های سالهای قبل از طلا هم بیشتر می ارزه
با سلام و تشکر از راهنماییتون منظورتون از تعلق نگرفتن کمکهای دولت به فرد دارنده اسپانسر چیست؟
منظورشون کمک هزینه های تحصیلی و وام هایی از این دست هست...
مگه در کمک هزینه های تحصیلی دولت به چه نحوی کمک میکنه؟
گرچه این سوال بی ربط به تاپیکه ولی اینطور نیست..وجود اسپانسر فقط باعث میشه فور استمپ و تخفیف در بیمه مدیکال و این جور چیزها بهتون تعلق نگیره..من از چند نفر اونجا پرسیدم وام تحصیلی ربطی به اسپانسر نداره
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر