کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون

عذر می خوام که اینو می پرسم شاید تکراری یا شاید سطحی باشه ولی من چون درخواسته شرکت تو لاتاریو کسی برام ارسال کرده اطلاعی ندارم می شه لینک جایی که می فرمایید احتمال داره نامه مصاحبم بیاد رو بزارید ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 21:37)adelkhani نوشته:  دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
سلام
دوست گلم حداقل ده بار به این سوال جواب داده شده یه نگاه بندازی بد نیست.
خیر ایمیلی برای شما نمیاد که وقت مصاحبه رو بگه و نامه قبولیتون جایگزین میشه با نامه مصاحبه تون و گاها ایمیلی اومده که شخص برنده رجوع کنه به صفحه قبولیش__و اگر طبق روال سال قبل باشه حدود دی ماه زمان مصاحبه شماست. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، H Pier ، pari pariaaa ، ojee ، .YAS ، kiana11 ، sysmaster ، زری وحدتی ، ghafari88 ، ffrfar ، amin arefi
(2013-08-19 ساعت 22:51)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:18)maxir نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:16)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 16:52)maxir نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 16:25)محبت نوشته:  سلام
دوست خوبم شما از سهمیه کجا استفاده کردید و حدود کیستون چیه و چند وقته اونجا هستیداینا رو بگید تا دوستان بهتر کمکتون کنن
من از سهمييه اروبا استفاده كردم والان ٣سال هست كه اينجام و مداركمم كامل براي سفارت حتي نامه از بليس هم دارم(سرتيفيكيت)case nu:2014eu36**
سلام، شما که ایرانی‌ هستین چطوری از سهمیه اروپا استفاده کردین؟ مگه محل تولد شما اروپا هست؟
نه ولی‌ خوب اینجا زندگی‌ می‌کنم و تو فرمها هم زدم که ایرانی‌ هستم و آدرس سوئد رو دادم چیز دیگی‌ نپرسیده بود فقط مقیم کدوم کشوری که زدم ایران و کجا زندگی‌ میکنی‌ زدم سودب نظرتون اشتباه زدم چیزیو؟
d
دوست عزیز شما قطعا از سهمیه ایران استفاده نکردین! تو نامهٔ برنده شدنتون جلوی "foreign state chargeability" اسم چه کشوری رو نوشته؟
Stockholm
Sweden
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:22)m.mina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:12)niki88 نوشته:  سلام و روز شما بخير
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگر ارهنمايي بفرماين

باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 19:35)masuodrh نوشته:  با سلام به همه دوستان
تشکر میکنم از همه دوستانی که اطلاعات مفید میگذارند من خودم شخصاً تمام اطلاعاتم را مدیون مهاجرسرا هستم
ولی واقعیت اینه که گاهی اونقدر مسائل بی مورد، حاشیه ای و احساسی نوشته میشه و صفحات با سرعت پر شده و جلو میره که اگر هم سوالی برامون پیش بیاد حوصله نداریم این صفحات را بخونیم تا به جوابی که میخوایم برسیم
پس خواهش میکنم همکاری کنیم و صفحات هر موضوع برای سال جدید پربارتر از سال قبل باشه.
خداوکیلی از این 64 صفحه چند صفحه اطلاعات و سوالات مفید هست؟
ممنون از مدیران و دوستان دلسوز دیگر در مهاجرسرا که راهنمایی میکنند

مطالب تکراری در چند صفحه آمده است و این ذهن خواننده را خسته می کند دوستان لطفا قدری وقت صرف کنند و مطالب را مرور نمایند
تشکر کنندگان: masuodrh ، زری وحدتی ، محبت ، ghafari88 ، behfaza ، ffrfar ، H Pier ، philadelphia
(2013-08-19 ساعت 21:23)mehdielnaz نوشته:  با سلام. من کیس نامبرم ****AS2 هستش یعنی 5 رقمیه. البته متولد دبی هستم. حالا که کیس ها دارن کارنت میشن چطوری می تونم بفهمم اوضاع من چطوره؟ آیا شماره های دبی با ایران ترتیبشون فرق داره؟ اصلا من چطوری می تونم از اوضاع کیس های امارات خبر پیدا کنم؟ شما رو به خدا من رو راهنمایی کنید

کشور امارات متحده با تولد ملیت نمیدهد یعنی شما در صورتی که پدر و یا مادر شما ایرانی باشد . ایرانی محسوب میشوید و پاسپورت ایرانی دارید.
همچنین بر فرض اینکه شما پاسپورت اماراتی داشته باشید بازهم در کشور امارات در سهیمه آسیا میباشد و باید منتظر کارت شدن شماره خود باشید.

ولی یکمی عجیبه شماره 5 رقمی در آسیا اونهم در مرحله اول.

موفق باشید
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگر ارهنمايي بفرماين

باسلام

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، ffrfar
Exclamation 
با توجه به رو به اتمام بودن تاریخ صدور ویزا برای دوستان برنده سال ۲۰۱۳ ( آخر سپتامبر‌ ۲۰۱۳ ) و اینکه سفارت ها به سرعت درگیر آپدیت کردن و صدور کلیرنس متقاضیان هستند به نظر می رسه که علت عدم اعلام تاریخ های مصاحبه (نامه دوم) و بروز کردن سایت اعلان نتایج مشخصاْ به دلیل حجم بالا و ترافیک صدور ویزاهاست و باور کنید من یکی راضی هستم چرا که ترجیح میدم دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند و کم کم مهلت داره براشون تموم میشه بعد از این همه انتظار خبر های خوش بشنوند . ما اول راه هستیم و حالا حالاها وقت داریم . پس اصلا جای نگرانی نداره این تاخیر بوجود اومده در تعیین اوقات مصاحبه .
پیشنهاد میکنم شما هم نگران نباشید چون قطعا قبول دارید تا اینجای کار (برنده شدن‌) دست من و شما نبوده و از اینجا به بعدش هم مطمئنا نخواهد بود .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2013-08-20 ساعت 00:19)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:11)maxir نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 22:51)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:18)maxir نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:16)کسرا رهنورد نوشته:  سلام، شما که ایرانی‌ هستین چطوری از سهمیه اروپا استفاده کردین؟ مگه محل تولد شما اروپا هست؟
نه ولی‌ خوب اینجا زندگی‌ می‌کنم و تو فرمها هم زدم که ایرانی‌ هستم و آدرس سوئد رو دادم چیز دیگی‌ نپرسیده بود فقط مقیم کدوم کشوری که زدم ایران و کجا زندگی‌ میکنی‌ زدم سودب نظرتون اشتباه زدم چیزیو؟
d
دوست عزیز شما قطعا از سهمیه ایران استفاده نکردین! تو نامهٔ برنده شدنتون جلوی "foreign state chargeability" اسم چه کشوری رو نوشته؟
Stockholm
Sweden
خب شما از سهمیه سوئد استفاده کردین و در روز مصاحبه به مشکل برمیخرین، چون پاسپورت سوئدی ندارین!
با سلام خدمت تمامی دوستان خوب مهاجر سرا تا اونجایی که من می دونم و سفرنامه بچه های ۲۰۱۳ رو خوندم یک مورد یک آقایی با همسرشون بودن که از سهمیه اروپا استفاده کرده بودن و ویزاشونم گرفته بودن با خوبی و خوشی در کشور حاصلخیز بسر می برن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، pari pariaaa ، محبت ، noobnoobi ، EKAM ، farid1364 ، behfaza ، ffrfar ، ghasoo ، آلیس-1980
(2013-08-20 ساعت 01:20)mrpahlevani نوشته:  با توجه به رو به اتمام بودن تاریخ صدور ویزا برای دوستان برنده سال ۲۰۱۳ ( آخر سپتامبر‌ ۲۰۱۳ ) و اینکه سفارت ها به سرعت درگیر آپدیت کردن و صدور کلیرنس متقاضیان هستند به نظر می رسه که علت عدم اعلام تاریخ های مصاحبه (نامه دوم) و بروز کردن سایت اعلان نتایج مشخصاْ به دلیل حجم بالا و ترافیک صدور ویزاهاست و باور کنید من یکی راضی هستم چرا که ترجیح میدم دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند و کم کم مهلت داره براشون تموم میشه بعد از این همه انتظار خبر های خوش بشنوند . ما اول راه هستیم و حالا حالاها وقت داریم . پس اصلا جای نگرانی نداره این تاخیر بوجود اومده در تعیین اوقات مصاحبه .
پیشنهاد میکنم شما هم نگران نباشید چون قطعا قبول دارید تا اینجای کار (برنده شدن‌) دست من و شما نبوده و از اینجا به بعدش هم مطمئنا نخواهد بود .
موفق باشید
کاملا با شما موافقم دوست عزیزبهتر هممون کمی صبور باشیم .با آرامش هم بهتر می تونیم برنامه ریزی داشته باشیم و هم بهتر عمل کنیم برای همه بچه های 2013 آرزوی موفقیت و شادی دارم.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، dana ، far572000 ، EKAM ، farid1364 ، ibehnam ، behfaza ، ffrfar ، ghasoo ، farazz ، banafsh14 ، masodsh ، USA2014 ، sysmaster
(2013-08-20 ساعت 11:21)far2014 نوشته:  بولتن بعدی اول سپتامبر می آید یا 15 سپتامبر ؟

15 سپتامبر
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: far2014 ، farid1364 ، behfaza ، ffrfar ، asalasali ، ghasoo ، USA2014 ، philadelphia
(2013-08-20 ساعت 11:15)alieli نوشته:  من میخواستم تاریخ مصاحبه ام رو بدونم ولی تو سایت جواب نمی ده چی کار کنم؟

دوست عزیز هنوز که خبری از نامه دوم و تاریخ مصاحبه برا دوستانی که کارنت شدند نیست باید فعلا صبر داشته باشید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، ffrfar ، EKAM ، ghasoo ، محبت ، rezamehrzad
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  

باسلام

دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-20 ساعت 13:43)mattin نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:36)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:30)mattin نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:54)mitramin نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 00:19)کسرا رهنورد نوشته:  خب شما از سهمیه سوئد استفاده کردین و در روز مصاحبه به مشکل برمیخرین، چون پاسپورت سوئدی ندارین!
با توجه به اطلاعاتی که توی این چند وقت از این سایت و از سایت گرین کارت خود آمریکا به دست آوردم، من هم فکر می‌کنم که ممکن روز مصاحبه به مشکل بر بخورید،چون پاسپورت سوئدی ندارین!
با سلام و عرض ادب در این خصوص نظر شما رو به لینک زیر جلب می کنم [img]E:\TDL 2014\image.htm[/img]

[http://mohajersara.com/thread-6451-page-158.htm

http://mohajersara.com/thread-6451-page-158.htm

ظاهرا لینک اشتباه ساخته شده است.

لینک تصحیح شده
برندگان 2014- سئوالات غیر مرتبط-صفحه 158
با سلام
راستش می خواستم تصویر فرم های اولیه رو بذارم نتونستم در اون فرم ها در آیتم شماره 6 به طور شفاف توضیح داده شده است
در خصوص نحوه بار گذاری تصویر در ارسال پاسخ هم اگه بتونین راهنمایی بکنید سپاس گذار خواهم بود
تشکر کنندگان: behfaza
بچه ها بنظرم به اون دوستمون زیاد استرس وارد نکنید خیلی بیشتر بهش کمک کردید تا از الان هنوز به مصاحبه نرفته بفرمایید که 100% رد خواهد شد.

من بهت می گم که نا امید نباش بسپار به خدا ایشاالله وقتی رفتی خدا بهت کمک می کنه تا افیسر رو مجاب بکنی و ویزات رو هم می گیری.

از الان هم نمی خواد غصه آینده را بخوری چون هنوز نیامده ، یه سری از بچه ها گفتند حتما رد خواهی شد یعنی دیگه نمی خوای دنبال پروسه ات را بگیری!!!
خودتم می دونی که اینطوری نیست و هنوز هم امیدواری - پس نگران نباش از بچه ها و دوستان عزیز عم خواهش می کنم اگر برایشان مقدور است به این بحث خانمه بدهند تا هم به این دوستمون کمکی کرده باشند و هم انقدر به این بنده خدا استرس وارد نکنند. دمتون گرم. Wink
مخلص همگی محمد.

پــــــــــــــــــررررچــــــــــــــــم هم خیلی خیلی بــــــــاااالاااااست Smile
تشکر کنندگان: maxir ، محبت ، 5ina ، saeedshafiee ، noobnoobi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان