موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-19 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 18:16 توسط adelkhani.)
دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
عذر می خوام که اینو می پرسم شاید تکراری یا شاید سطحی باشه ولی من چون درخواسته شرکت تو لاتاریو کسی برام ارسال کرده اطلاعی ندارم می شه لینک جایی که می فرمایید احتمال داره نامه مصاحبم بیاد رو بزارید ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 21:37)adelkhani نوشته: دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
سلام
دوست گلم حداقل ده بار به این سوال جواب داده شده یه نگاه بندازی بد نیست.
خیر ایمیلی برای شما نمیاد که وقت مصاحبه رو بگه و نامه قبولیتون جایگزین میشه با نامه مصاحبه تون و گاها ایمیلی اومده که شخص برنده رجوع کنه به صفحه قبولیش__و اگر طبق روال سال قبل باشه حدود دی ماه زمان مصاحبه شماست. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 01:20
با توجه به رو به اتمام بودن تاریخ صدور ویزا برای دوستان برنده سال ۲۰۱۳ ( آخر سپتامبر ۲۰۱۳ ) و اینکه سفارت ها به سرعت درگیر آپدیت کردن و صدور کلیرنس متقاضیان هستند به نظر می رسه که علت عدم اعلام تاریخ های مصاحبه (نامه دوم) و بروز کردن سایت اعلان نتایج مشخصاْ به دلیل حجم بالا و ترافیک صدور ویزاهاست و باور کنید من یکی راضی هستم چرا که ترجیح میدم دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند و کم کم مهلت داره براشون تموم میشه بعد از این همه انتظار خبر های خوش بشنوند . ما اول راه هستیم و حالا حالاها وقت داریم . پس اصلا جای نگرانی نداره این تاخیر بوجود اومده در تعیین اوقات مصاحبه .
پیشنهاد میکنم شما هم نگران نباشید چون قطعا قبول دارید تا اینجای کار (برنده شدن) دست من و شما نبوده و از اینجا به بعدش هم مطمئنا نخواهد بود .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 01:39 توسط arash12.)
(2013-08-20 ساعت 00:19)کسرا رهنورد نوشته: (2013-08-19 ساعت 23:11)maxir نوشته: (2013-08-19 ساعت 22:51)کسرا رهنورد نوشته: (2013-08-19 ساعت 19:18)maxir نوشته: (2013-08-19 ساعت 17:16)کسرا رهنورد نوشته: سلام، شما که ایرانی هستین چطوری از سهمیه اروپا استفاده کردین؟ مگه محل تولد شما اروپا هست؟
نه ولی خوب اینجا زندگی میکنم و تو فرمها هم زدم که ایرانی هستم و آدرس سوئد رو دادم چیز دیگی نپرسیده بود فقط مقیم کدوم کشوری که زدم ایران و کجا زندگی میکنی زدم سودب نظرتون اشتباه زدم چیزیو؟
d
دوست عزیز شما قطعا از سهمیه ایران استفاده نکردین! تو نامهٔ برنده شدنتون جلوی "foreign state chargeability" اسم چه کشوری رو نوشته؟
Stockholm
Sweden
خب شما از سهمیه سوئد استفاده کردین و در روز مصاحبه به مشکل برمیخرین، چون پاسپورت سوئدی ندارین!
با سلام خدمت تمامی دوستان خوب مهاجر سرا تا اونجایی که من می دونم و سفرنامه بچه های ۲۰۱۳ رو خوندم یک مورد یک آقایی با همسرشون بودن که از سهمیه اروپا استفاده کرده بودن و ویزاشونم گرفته بودن با خوبی و خوشی در کشور حاصلخیز بسر می برن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 01:20)mrpahlevani نوشته: با توجه به رو به اتمام بودن تاریخ صدور ویزا برای دوستان برنده سال ۲۰۱۳ ( آخر سپتامبر ۲۰۱۳ ) و اینکه سفارت ها به سرعت درگیر آپدیت کردن و صدور کلیرنس متقاضیان هستند به نظر می رسه که علت عدم اعلام تاریخ های مصاحبه (نامه دوم) و بروز کردن سایت اعلان نتایج مشخصاْ به دلیل حجم بالا و ترافیک صدور ویزاهاست و باور کنید من یکی راضی هستم چرا که ترجیح میدم دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند و کم کم مهلت داره براشون تموم میشه بعد از این همه انتظار خبر های خوش بشنوند . ما اول راه هستیم و حالا حالاها وقت داریم . پس اصلا جای نگرانی نداره این تاخیر بوجود اومده در تعیین اوقات مصاحبه .
پیشنهاد میکنم شما هم نگران نباشید چون قطعا قبول دارید تا اینجای کار (برنده شدن) دست من و شما نبوده و از اینجا به بعدش هم مطمئنا نخواهد بود .
موفق باشید
کاملا با شما موافقم دوست عزیزبهتر هممون کمی صبور باشیم .با آرامش هم بهتر می تونیم برنامه ریزی داشته باشیم و هم بهتر عمل کنیم برای همه بچه های 2013 آرزوی موفقیت و شادی دارم.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته: (2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته: (2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته: (2013-08-19 ساعت 14:22)m.mina نوشته: (2013-08-19 ساعت 14:12)niki88 نوشته: سلام و روز شما بخير
من در سايت .dvlottery.state.gow.com/وارد مي شوم و کانفرمیشن نامبرم رو ميزنم اما وارد نميشه از صحيح وارد كردن و صحيح بودن آن هم اطمينان دارم بنظر شما مشكل چيست ممنون مي شوم اگر ارهنمايي بفرماين
باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov
من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !
اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان