کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-21 ساعت 16:06)hotbasic نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
[/font]
دوست عزیز من سفارت ایروان رو زدم آیا باید مدارک رو پست کنم یا این فقط برای دوستانی هستش که آنکارو رو انتخاب کردن؟؟
فقط دوستان آنکارایی... برای ایروان و ابوظبی نیازی نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
1. واکسیناسیونتون رو انجام بدین.
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید Big Grin
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.
[/font]

دوست عزیز من سفارت ایروان رو زدم آیا باید مدارک رو پست کنم یا این فقط برای دوستانی هستش که آنکارو رو انتخاب کردن؟؟
این رو در نظر داشته باشید که مصاحبه شما امکان داره جای دیگه ای به غیر از اونجایی باشه که شما انتخاب کردید
ظاهرا فقط آنکارا میخواد مدارک براش پست بشه و اون دوتای دیگه فقط موقع مصاحبه مدارک رو میبینن
کسی با بنده موافقه ؟
[/quote]

[/quote]

دوست عزیز
برای سفارت ایروان نیازی به ارسال مدارک نیست ، همه مدارک به هنگام مصاحبه دریافت و بررسی میگردد
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 16:11)sanazsanaz نوشته:  
[/font]

این رو در نظر داشته باشید که مصاحبه شما امکان داره جای دیگه ای به غیر از اونجایی باشه که شما انتخاب کردید
ظاهرا فقط آنکارا میخواد مدارک براش پست بشه و اون دوتای دیگه فقط موقع مصاحبه مدارک رو میبینن
کسی با بنده موافقه ؟

دوست عزیز من با شما موافقم، ممکنه اون سفارتی که انتخاب کردین نباشه ولی در مورد پست مدارک، مسئله از 2 حالت خارج نیست: یا آنکارا هستید و باید مدارک رو پست کنید و یا نیستید و مدارک رو روز مصاحبه با خودتون میبرید. قبلا هم گفتم چون انکارا، سفارتی هست که برای همه در نامه اولیه انتخاب شده و اکثرا هم اون رو تغییر نمیدن، آنکارا همیشه شلوغه و معمولا با درخواست های تغییر سفارت از انکارا به سایر سفارت ها موافقت میشه....
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-08-21 ساعت 16:18)aghaghia نوشته:  
[/font]

کسی با بنده موافقه ؟

دوست عزیز من با شما موافقم، ممکنه اون سفارتی که انتخاب کردین نباشه ولی در مورد پست مدارک، مسئله از 2 حالت خارج نیست: یا آنکارا هستید و باید مدارک رو پست کنید و یا نیستید و مدارک رو روز مصاحبه با خودتون میبرید. قبلا هم گفتم چون انکارا، سفارتی هست که برای همه در نامه اولیه انتخاب شده و اکثرا هم اون رو تغییر نمیدن، آنکارا همیشه شلوغه و معمولا با درخواست های تغییر سفارت از انکارا به سایر سفارت ها موافقت میشه....
aghaghia ی عزیز ببخشی بی ربط مینویسم ولی عاشق سرعت عملتونم تو این شرایط پر فشار
ببینید من خودم آنکارا رو انتخاب کردم ، شما میفرمایید اونایی که ایروان و ابوظبی رو انتخاب کردن به احتمال خیلی زیاد همونجا هستند ولی در مورد کسایی که آنکارا رو انتخاب کردن به دلیل شلوغی ممکنه تغییر کنه؟؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
درود به تمامی دوستان
کیس نامبر من: 2014AS000002xx هست. آیا شماره 200 تاثیری در زودتر گرفتن نامه دوم داره و همچنین در زودتر بودن وقت مصاحبه؟ و آیا از بچه های ایران کسی زیر 200 هست؟
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 12:17)aghaghia نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 12:04)حسن پیری نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:51)pardis58 نوشته:  
[/font]

در مورد تمکن مالی از الان صورتحساب بانک و بگیرم با تاریخ مثلا هفته دیگه چون هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نشده سفارت قبول میکنه یا نه باید تاریخ پرینت بانکی نزدیک مصاحبه باشه

تا اون جایی که من اطلاع دارم 25 روز قبل از مصاحبه برگ تمکن مالی رو تهیه کنید خوبه.
بله همونطور که دوستمون گفتن سعی کنید نزدیک به زمان مصاحبه باشه حداکثر دیگه یک ماه با زمان مصاحبه فاصله داشته باشه اونم بیشتر برای دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند چون باید مدارکشون (اصل ترجمه مدارکشون) رو حدود 15 روز قبل از مصاحبه بدست سفارت برسونن، حالا اگر نتونستند این گواهی رو بگیرند و پست کنند مشکلی نیست میتونند روز مصاحبه با خودشون ببرند(یک کپی حتما ازش تهیه کنید یا کپی رو بفرستید و بعدا اصل رو با خودتون ببرید و یا برعکسش). دوستانی که ایروان و ابوظبی مصاحبه دارند میتونند نزدیک به زمان مصاحبه هم این کار رو انجام بدن (15 تا 20 روز قبل مصاحبه).

اقاقیای عزیز
پس اینطور که شما گفتی اگه نامه دومم دیر بیاد من میتونم مدارکم رو بدون گواهی تمکن بفرستم و روز مصاحبه اصلش رو ببرم (آخه میخوام پول قرض کنم ممکنه اونقدر که لازمه سرعت عمل واسه گرفتن گواهی نداشته باشم Tongue )
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: aghaghia ، USA2014 ، behfaza ، noobnoobi
من یک سوال داشتم من میخوام اسپانسر بگیریم الانم کارنت شدم با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه معلوم نیست از الان اقدام کنم؟ مدارک اسپانسرو باید بگم برام از امریکا پست کنن؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 16:36)hotbasic نوشته:  درود به تمامی دوستان
کیس نامبر من: 2014AS000002xx هست. آیا شماره 200 تاثیری در زودتر گرفتن نامه دوم داره و همچنین در زودتر بودن وقت مصاحبه؟ و آیا از بچه های ایران کسی زیر 200 هست؟

قطعا همینطوره اگه مدارک رو به موقع پست کرده باشبد شک نکنید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، godot ، ojee ، behfaza ، noobnoobi
با سلام به نظر من قطعا با توجه به شماره کیس نامبر نامه مصاحبه می اید .لطفا پس از دیدن نامه مصاحبه اعلام فرمایید تا خوشحال شویم . چون فکر نمی کنم در مهاجر سرا پایین تر از شما باشند موفق باشید
تشکر کنندگان: aghaghia ، godot ، ojee ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 16:59)حسن پیری نوشته:  

خوب یواش یواش داره شماره کیس های پایین رو میشه
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: kiana11 ، godot ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 17:03)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 16:59)حسن پیری نوشته:  

خوب یواش یواش داره شماره کیس های پایین رو میشه

خوشحالم که میبینم پایین تر از 200 هم هست...من ایروان رو انتخاب کردم در فرم...امیدوارم که همون ایروان هم تایید بشه
تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، godot ، EKAM ، USA2014 ، saeedshafiee ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 17:02)kiana11 نوشته:  
با سلام به نظر من قطعا با توجه به شماره کیس نامبر نامه مصاحبه می اید .لطفا پس از دیدن نامه مصاحبه اعلام فرمایید تا خوشحال شویم . چون فکر نمی کنم در مهاجر سرا پایین تر از شما باشند موفق باشی

حتما دوست عزیز...البته برنده لاتاری من نیستم ..من داداششمSmileSmile ساکن انگلستان هستم... امیدوارم که همه بچه ها بتوانند یک ضرب ویزا رو بگیرند و به سلامت برن آمریکا..
تشکر کنندگان: aghaghia ، kiana11 ، godot ، ojee ، USA2014 ، محبت ، Elahe. ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 16:28)sanazsanaz نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 16:18)aghaghia نوشته:  
[/font]

کسی با بنده موافقه ؟

aghaghia ی عزیز ببخشی بی ربط مینویسم ولی عاشق سرعت عملتونم تو این شرایط پر فشار
ببینید من خودم آنکارا رو انتخاب کردم ، شما میفرمایید اونایی که ایروان و ابوظبی رو انتخاب کردن به احتمال خیلی زیاد همونجا هستند ولی در مورد کسایی که آنکارا رو انتخاب کردن به دلیل شلوغی ممکنه تغییر کنه؟؟

خواهش میکنم....بله اینطوره چون برای همه ما آنکارا انتخاب شده، پارسال هم همینطور بود و عده ای رو به ایروان و ابوظبی منتقل کرده بودند ولی برعکسش صادق نبود. در مواردی که ازدحام ایجاد میشه در سفارتی که معمولا آنکارا این وضعیت رو داره، خود کی سی سی محل سفارت رو مشخص میکنه...
تشکر کنندگان: kiana11 ، ojee ، EKAM ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 16:57)ali3875 نوشته:  من یک سوال داشتم من میخوام اسپانسر بگیریم الانم کارنت شدم با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه معلوم نیست از الان اقدام کنم؟ مدارک اسپانسرو باید بگم برام از آمریکا پست کنن؟

اره دوست من سریع مدارک رو اماده کن
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: ojee ، USA2014 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان