کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
امشب حالم خيلي گرفته بود كه آخه چرا بعد از گذشت يه هفته نامه ي دوم نيومده اما خيلي اتفاقي گذرم افتاد به پروسه ي لاتاري افشين عزيز،پيشكسوت لاتاري ٢٠١٣-سفارت ايروان.
ايشون هم مثل ما تو بولتن سپتامبر، براي اكتبر كارنت شده بوده با كيس ١xxx اما ميدونين كي نامه دوم رو گرفته بود؟؟؟؟!!!!!
٢٥ سپتامبر نامه اش اومده بود و حدود ١٠ اكتبر مصاحبه داشت تا اونجا كه خاطرم هست و نامه اش رو ديدم.
اين شد كه يه تلنگري خوردم و به خودم اومدم.كاملا طبيعي هست كه هنوز نامه دوم رو نگرفتيم دوستان.شاد و پيروز باشيدSmile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2013-08-20 ساعت 23:46)niki88 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:13)masoud z نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته:  دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟

اصلا ربطي به كيس نامبر بالاتون نداره دوست عزيز،استرس به خودتون راه نديد.براي من چند روز قبل اينجوري شده بود و پايين صفحه اي كه كانفرميشن نامبر ميخواست با قرمز پيغام ميداد كه لاك شده صفحه ام اما بعد از چند روز درست شد خودش.صبر كنيد ،اگه همه چيز رو درست ميزنيد و بازم خطا ميگيريد احتمال داره كه مشكلتون شبيه من باشه و خودش درست بشه چند روز ديگه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: mtcanada ، hamedmas ، behfaza ، محبت ، shahryar7021 ، maryam_a
(2013-08-16 ساعت 19:51)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 17:28)abiha نوشته:  خیلی عجیبه من کیس نامبرم AS800 هست ولی هنوز نامه ی اولم رو سایته.نامه ی دوم نیمدهSad

خیلیم عجیب نیست. زیاد نگران نباش دوست خوبم. نامه دوم هم میاد؛ مصاحبه می ری؛ قبول هم می شی؛ ینگه دنیا هم میری ( به امید خدا )..... همه اینا می گذره .... اصلاً نگران نباش دوست عزیزم ....

دوست عزیز کیس نامبر من از شما خیلی پایین تره ولی هنوز نامه دوم نیامده برای من
تشکر کنندگان: behfaza
از دوستان عزیز و با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید آیا از دوستان برنده 2014 کسی نامه دوم رو دریافت کرده ممنون میشم اگر پاسخ بدین

با تشکر
تشکر کنندگان: powerb ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته:  دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟
سلام
نه دوست خوبم دلیلش کیس نامبر بالا نیست من چک کردم کانفرمیشن نامبرتو چک کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mtcanada ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 23:46)niki88 نوشته:  دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟

با یه بروزر دیگه امتحان کن اگر درست نشد یکی از مشخصاتی که میدی درست نیست .
اسم فامیل رو وارد کن یه تیک زیر میدل نیم هست که اگر موقع ثبت نام چیزی وارد نکردی تیک زیرش رو بزن باقی مشخصات هم چک کن به خصوص تاریخ تولد .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، behfaza
(2013-08-21 ساعت 00:31)خوشبختی نوشته:  از دوستان عزیز و با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید آیا از دوستان برنده 2014 کسی نامه دوم رو دریافت کرده ممنون میشم اگر پاسخ بدین

با تشکر
پارسال هم سر کارنتیهای اول یکم دیرتر از حد نرمالش نامه دوم جایگزین شد.
پس انتظار میرفت که نامه دوم دیرتر بیاد .
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mtcanada ، .YAS ، محبت ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، ghafari88 ، behfaza ، maryam_a ، EKAM
دوست عزیز یکم وقت بذارید تاپیک رو بخونید، خیلی کم لطفی می کنید، نه تنها شما بلکه همه دوستانی که از راه میرسن و سوالی که 100 بار مطرح شده رو 2باره میپرسن!!!!!!!
شما باید بولتن ویزای ماه سپتامبر رو چک کنید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._6050.html
این جدول رو C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
[/quote]
این جدول که چیزی نزده توش Sad(((

ای برندگان لاتاری
همانا شما رو ته دیگ ماکارونی قسم می دم یکم دقت کنیییییینTongue

[/quote]
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER

For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA
7,500

Except: Egypt 5,000
Ethiopia 5,000
Nigeria 5,500

ASIA
1,800

EUROPE
8,000

NORTH AMERICA (BAHAMAS)
3

OCEANIA
300

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN
500
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، cello86 ، behfaza ، noobnoobi
[عکس: oxpok92lhdemddviext1.jpg]
(2013-08-20 ساعت 16:51)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:12)iris نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:13)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:06)mtcanada نوشته:  بچه ها بنظرم به اون دوستمون زیاد استرس وارد نکنید خیلی بیشتر بهش کمک کردید تا از الان هنوز به مصاحبه نرفته بفرمایید که 100% رد خواهد شد.

من بهت می گم که نا امید نباش بسپار به خدا ایشاالله وقتی رفتی خدا بهت کمک می کنه تا افیسر رو مجاب بکنی و ویزات رو هم می گیری.

از الان هم نمی خواد غصه آینده را بخوری چون هنوز نیامده ، یه سری از بچه ها گفتند حتما رد خواهی شد یعنی دیگه نمی خوای دنبال پروسه ات را بگیری!!!
خودتم می دونی که اینطوری نیست و هنوز هم امیدواری - پس نگران نباش از بچه ها و دوستان عزیز عم خواهش می کنم اگر برایشان مقدور است به این بحث خانمه بدهند تا هم به این دوستمون کمکی کرده باشند و هم انقدر به این بنده خدا استرس وارد نکنند. دمتون گرم. Wink
مخلص همگی محمد.

پــــــــــــــــــررررچــــــــــــــــم هم خیلی خیلی بــــــــاااالاااااست Smile
ممنون از شما محمد عزيز من فقط خواستم اكر كسي تجربهش كرده اين روندو كمكم كنه وكرنه بقول شما اصلا اينطور نيست من با سفارت امريكا صحبت كردم و كفتن كه هيج قانوني نيست و فقط افيسر تصميم ميكيره ولي بازم ممنون و سباسكزارم از همتون

من فکر کنم اصلا از پناهنده ها پاسپورت نمی خوان، برا اینکه ممکنه یه نفر پناهنده باشه حتی پاسپورت ایرانی هم نداشته باشه ( اینو من یه جایی چند ماه پیش خوندم یادم نیست که بهت بگم دقیقا کجا بود ولی مطمئنم که پناهنده ها الزاما نباید پاسپورت نشون بدن)،شما مدارک پناهندگیت را ببر و مدارک دیگه که برای برنده های لاتاری لازم هست ببر مثل دیپلم و ...

توی فرم اینترنتی اول که پر کردیم اگر اشتباه نکنم یه ملیت بود که شما زدی ایران، دو تا آدرس می خواست یه آدرس دائمی یه آدرس پستی که من فکر کنم شما آدرس دائمی تون را هم زدید سوئد برا همین سهمیه تون شده اروپا

ولی نگران نباش افیسر بهت ویزا می ده Wink

ممنون از دلكرميتون واقعا بايد ديد افيسر جي ميكه و خدا جي مي خواد جون من جيزي اشتباه نزدم و مداركمم كامل و نامه سرتيفيكيت بليس هم دارم بازم ممنون از همكي
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pariaaa ، محبت ، EKAM ، ojee ، behfaza ، maryam_a ، noobnoobi
(2013-08-20 ساعت 23:58)pari pariaaa نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید

اصلا ربطي به كيس نامبر بالاتون نداره دوست عزيز،استرس به خودتون راه نديد.براي من چند روز قبل اينجوري شده بود و پايين صفحه اي كه كانفرميشن نامبر ميخواست با قرمز پيغام ميداد كه لاك شده صفحه ام اما بعد از چند روز درست شد خودش.صبر كنيد ،اگه همه چيز رو درست ميزنيد و بازم خطا ميگيريد احتمال داره كه مشكلتون شبيه من باشه و خودش درست بشه چند روز ديگه.

ایشون حتما یاد 2 سال افتادن که نتایج رو باطل اعلام کردن Smile و از اول قرعه کشی شد. از این خبر ها نیست دیگه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، EKAM
(2013-08-20 ساعت 23:51)pari pariaaa نوشته:  امشب حالم خيلي گرفته بود كه آخه چرا بعد از گذشت يه هفته نامه ي دوم نيومده اما خيلي اتفاقي گذرم افتاد به پروسه ي لاتاري افشين عزيز،پيشكسوت لاتاري ٢٠١٣-سفارت ايروان.
ايشون هم مثل ما تو بولتن سپتامبر، براي اكتبر كارنت شده بوده با كيس ١xxx اما ميدونين كي نامه دوم رو گرفته بود؟؟؟؟!!!!!
٢٥ سپتامبر نامه اش اومده بود و حدود ١٠ اكتبر مصاحبه داشت تا اونجا كه خاطرم هست و نامه اش رو ديدم.
اين شد كه يه تلنگري خوردم و به خودم اومدم.كاملا طبيعي هست كه هنوز نامه دوم رو نگرفتيم دوستان.شاد و پيروز باشيدSmile

این که نوشته بودید هم امیدوار کننده بود هم ترسناک
اینکه دیر نامه دوم رو میدن خوب باشه منتظر میمونیم
ولی اگه امروز بگن 2 هفته دیگه مصاحبه هست خوب خیلی بده چون باید کاراتو جمع و جور کنی و وقت دکتر و بلیط و از این داستانا در عرض دو هفته
تشکر کنندگان: rezamehrzad ، pari pariaaa ، ojee ، behfaza
(2013-08-21 ساعت 00:31)خوشبختی نوشته:  از دوستان عزیز و با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید آیا از دوستان برنده 2014 کسی نامه دوم رو دریافت کرده ممنون میشم اگر پاسخ بدین

با تشکر

نه خیر من چهارصد هستم هنوز خبری نیست
نگران نشو
تشکر کنندگان: H Pier ، rezamehrzad ، powerb ، EKAM ، ojee ، godot ، محبت ، behfaza ، noobnoobi
[font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
1. واکسیناسیونتون رو انجام بدین.
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید Big Grin
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.
[/font]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید Big Grin
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
[/font]
خیلی اطلاعات خوبی دادید واقعا ممنون ،
ولی موضوع این هست که جایی که ما برای مصاجبه تعیین کردیم ممکنه تایید نشه و جاش عوض بشه(همونطور که برای دوستان پارسالی اتفاق افتاده) که منطقی هم هست چون باید ترافیک پرونده ها رو هم در نظر بگیرند
وقتی هم کشور محل مصاحبه معلوم نباشه واقعا نمیشه برنامه ریزی کرد
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، mehran_ha ، ojee ، godot ، behfaza ، zepehr1 ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
[/font]

در مورد تمکن مالی از الان صورتحساب بانک و بگیرم با تاریخ مثلا هفته دیگه چون هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نشده سفارت قبول میکنه یا نه باید تاریخ پرینت بانکی نزدیک مصاحبه باشه
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، godot ، behfaza ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان