2013-08-21 ساعت 12:04
(2013-08-21 ساعت 11:51)pardis58 نوشته:(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته: [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
1. واکسیناسیونتون رو انجام بدین.
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.[/font]
در مورد تمکن مالی از الان صورتحساب بانک و بگیرم با تاریخ مثلا هفته دیگه چون هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نشده سفارت قبول میکنه یا نه باید تاریخ پرینت بانکی نزدیک مصاحبه باشه
تا اون جایی که من اطلاع دارم 25 روز قبل از مصاحبه برگ تمکن مالی رو تهیه کنید خوبه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان