کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-21 ساعت 11:51)pardis58 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
1. واکسیناسیونتون رو انجام بدین.
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید Big Grin
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.
[/font]

در مورد تمکن مالی از الان صورتحساب بانک و بگیرم با تاریخ مثلا هفته دیگه چون هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نشده سفارت قبول میکنه یا نه باید تاریخ پرینت بانکی نزدیک مصاحبه باشه

تا اون جایی که من اطلاع دارم 25 روز قبل از مصاحبه برگ تمکن مالی رو تهیه کنید خوبه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، ffrfar ، ojee ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 11:40)sanazsanaz نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:10)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستانی که کارنت شدن و نگران وقت مصاحبه برای انجام کارهاشون هستن، چند نکته هست که باید در نظر داشته باشند:
اول این که امیدوارم هر چه زودتر نامه دوم جایگزین بشه در سایت که از نگرانی هاتون کم بشه ولی تجربه سالهای پیش نشون داده که ممکنه نامه دوم خیلی دیر جایگزین بشه حتی 1 ماه پس از کارنت شدن پس باید این نکات رو رعایت کنید:
[/font]
خیلی اطلاعات خوبی دادید واقعا ممنون ،
ولی موضوع این هست که جایی که ما برای مصاجبه تعیین کردیم ممکنه تایید نشه و جاش عوض بشه(همونطور که برای دوستان پارسالی اتفاق افتاده) که منطقی هم هست چون باید ترافیک پرونده ها رو هم در نظر بگیرند
وقتی هم کشور محل مصاحبه معلوم نباشه واقعا نمیشه برنامه ریزی کرد

[font=Times New Roman]من فکر میکنم با تغییر سفارت از آنکارا به ایروان و ابوظبی موافقت میکنند چون برای همه آنکارا انتخاب شده و معمولا سفارت آنکارا هست که شلوغه و خودشون هم پارسال سفارت ها رو از انکارا به ابوظبی و ایروان منتقل کرده بودند ولی باز هم کسب اطلاعت درباره این 3 تا شهر کار سختی نیست، یه سر به تاپیک های 2013 که در مورد سفر به این 3 شهر هست بندازید خیلی از مشکلاتتون حل میشه...[/font]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، ojee ، H Pier ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 12:04)حسن پیری نوشته:  
2. مدارک و ترجمه هاشون رو آماده کنید که هر روزی لازم بود مثلا پست کنید (دوستان آنکارایی) با مشکل مواجه نشید. دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند میتونند مدرک تمکن مالی رو اگر نتونستند اماده کنند بعدا با خودشون ببرند و روز مصاحبه ارائه کنند.
3. ثبت نام درCSC کار سختی نیست و فوقش 1 ساعت وقت میگیره که حتی شب قبل از مصاحبه هم میتونید انجام بدید.
4. لباس مورد نظر برای روز مصاحبه رو از الان تهیه کنید که بعد نگرانی این که اون روز چی بپوشم رو نداشته باشید Big Grin
5. تنها کار باقی مونده گرفتن وقت دکتر و تهیه بلیط و رزرو هتل هست که مورد اول با یک تلفن یا یک ایمیل حل میشه و حتی خیلی از دوستان بدون نوبت هم رفتن و کارشون انجام شده... در مورد تهیه بلیط از همین الان میتونید در مورد ایرلاین ها و روز های پروازی برای شهر مورد نظرتون تحقیق کنید و همینطور در مورد هتل ها که وقتی روز مصاحبه تون مشخص شد نخواهید تازه دنبال تحقیق باشید. اگر کسی هم میخواد زمینی به آنکارا یا ایروان بره که باید دنبال راهکار های خودش باشه.
در تمام موارد گفته شده شما میتونید به تاپیک های سال گذشته برید و از اطلاعات خیلی خوبی که در این تاپیک ها هست استفاده کنید. در ضمن هر تاپیکی نیاز باشه مطمئن باشید که به وقتش ایجاد خواهد شد.
[/font]

در مورد تمکن مالی از الان صورتحساب بانک و بگیرم با تاریخ مثلا هفته دیگه چون هنوز تاریخ مصاحبه معلوم نشده سفارت قبول میکنه یا نه باید تاریخ پرینت بانکی نزدیک مصاحبه باشه

تا اون جایی که من اطلاع دارم 25 روز قبل از مصاحبه برگ تمکن مالی رو تهیه کنید خوبه.

تاريخ مصاحبتون مشخص شد تمكن ماليتونو بگيرين... 2 روزه برگه آمادست نگراني نداره حتي در بدترين حالت 2 هفته مونده به مصاحبه وقتتون اعلام بشه...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، H Pier ، محبت ، behfaza ، maryam_a ، shahryar7021
(2013-08-21 ساعت 12:04)حسن پیری نوشته:  
[/font]

بله همونطور که دوستمون گفتن سعی کنید نزدیک به زمان مصاحبه باشه حداکثر دیگه یک ماه با زمان مصاحبه فاصله داشته باشه اونم بیشتر برای دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند چون باید مدارکشون (اصل ترجمه مدارکشون) رو حدود 15 روز قبل از مصاحبه بدست سفارت برسونن، حالا اگر نتونستند این گواهی رو بگیرند و پست کنند مشکلی نیست میتونند روز مصاحبه با خودشون ببرند(یک کپی حتما ازش تهیه کنید یا کپی رو بفرستید و بعدا اصل رو با خودتون ببرید و یا برعکسش). دوستانی که ایروان و ابوظبی مصاحبه دارند میتونند نزدیک به زمان مصاحبه هم این کار رو انجام بدن (15 تا 20 روز قبل مصاحبه).
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، pari pariaaa ، behfaza ، noobnoobi
ببخشید یه سوال ماها که کارنت شدیم حتی اگر نامه دوم را دیر دریافت کنیم ولی در هر صورت مصاحبه ما بین 9 مهر تا 9 آبان هست یا ممکنه دیرتر بشه؟ یعنی برای این بازه زمانی برنامه ریزی کنیم؟
تشکر کنندگان: mehran_ha ، ojee ، pari pariaaa ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 18:17)adelkhani نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 21:43)محبت نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 21:37)adelkhani نوشته:  دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
سلام
دوست گلم حداقل ده بار به این سوال جواب داده شده یه نگاه بندازی بد نیست.
خیر ایمیلی برای شما نمیاد که وقت مصاحبه رو بگه و نامه قبولیتون جایگزین میشه با نامه مصاحبه تون و گاها ایمیلی اومده که شخص برنده رجوع کنه به صفحه قبولیش__و اگر طبق روال سال قبل باشه حدود دی ماه زمان مصاحبه شماست. موفق باشید

عذر می خوام که اینو می پرسم شاید تکراری یا شاید سطحی باشه ولی من چون درخواسته شرکت تو لاتاریو کسی برام ارسال کرده اطلاعی ندارم می شه لینک جایی که می فرمایید احتمال داره نامه مصاحبم بیاد رو بزارید ؟
باید برید به لینکی که بار اول قبوایتون و دیدید و مشخصاتتون و وارد کنید اون وقت نامه جدیدی که بچه ها هم تو سایت گذاشتن و میبینید. البته این نامه هنوز واسه اونا هم که سری اول هستن آماده نیست و نامه قبولی اولیه مشاهده میشه ولی در کل روندش اینه
لینک و واستون میذارم:
https://www.dvlottery.state.gov
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، behfaza ، محبت ، EKAM ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 12:18)fakhrinejad نوشته:  ببخشید یه سوال ماها که کارنت شدیم حتی اگر نامه دوم را دیر دریافت کنیم ولی در هر صورت مصاحبه ما بین 9 مهر تا 9 آبان هست یا ممکنه دیرتر بشه؟ یعنی برای این بازه زمانی برنامه ریزی کنیم؟

قاعدتا همینطوره و شما برای ماه اکتبر به مصاحبه دعوت شدید،هر چند اگر نامه مصاحبه خیلی دیر بیاد، خودشون یه زمانی رو برای آماده شدنتون در نظر میگیرن (حداقل 2-3 هفته) پس ممکنه به ماه بعد هم بکشه.
تشکر کنندگان: 5ina ، H Pier ، fakhrinejad ، azadeh2014 ، maziar irani ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، EKAM ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 12:18)fakhrinejad نوشته:  ببخشید یه سوال ماها که کارنت شدیم حتی اگر نامه دوم را دیر دریافت کنیم ولی در هر صورت مصاحبه ما بین 9 مهر تا 9 آبان هست یا ممکنه دیرتر بشه؟ یعنی برای این بازه زمانی برنامه ریزی کنیم؟

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت براتون، بله دقیقا همینطوری هستش که فرمودین. ۱اکتبر تا ۳۰ (یا ۱) نوامبر کارنتیهی سری اول مصاحبه خواهند شد.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: H Pier ، fakhrinejad ، azadeh2014 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، maryam_a ، EKAM ، USA2014 ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 10:48)sanazsanaz نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 23:51)pari pariaaa نوشته:  امشب حالم خيلي گرفته بود كه آخه چرا بعد از گذشت يه هفته نامه ي دوم نيومده اما خيلي اتفاقي گذرم افتاد به پروسه ي لاتاري افشين عزيز،پيشكسوت لاتاري ٢٠١٣-سفارت ايروان.
ايشون هم مثل ما تو بولتن سپتامبر، براي اكتبر كارنت شده بوده با كيس ١xxx اما ميدونين كي نامه دوم رو گرفته بود؟؟؟؟!!!!!
٢٥ سپتامبر نامه اش اومده بود و حدود ١٠ اكتبر مصاحبه داشت تا اونجا كه خاطرم هست و نامه اش رو ديدم.
اين شد كه يه تلنگري خوردم و به خودم اومدم.كاملا طبيعي هست كه هنوز نامه دوم رو نگرفتيم دوستان.شاد و پيروز باشيدSmile

این که نوشته بودید هم امیدوار کننده بود هم ترسناک
اینکه دیر نامه دوم رو میدن خوب باشه منتظر میمونیم
ولی اگه امروز بگن 2 هفته دیگه مصاحبه هست خوب خیلی بده چون باید کاراتو جمع و جور کنی و وقت دکتر و بلیط و از این داستانا در عرض دو هفته
نمیگم استرس نداره این دیر فرستادن نامه دوم ولی دوست من ،پست اقاقیا مدیر خوبمونو ببین که الان گذاشته .من کاملا موافقم با تک تک چیزهایی که نوشته .باید همه کارهامونو بکنیم و آماده باشیم،حتی ساکمونو هم ببندیم تا وقتیکه نامه دوم رو دیدیم راهی بشیم Big GrinBig GrinBig Grin
این لینک رو نگاه کن.من آروم شدم از دیشب که دوباره اتفاقی دیدمش .

http://mohajersara.com/thread-5230-post-...#pid209221
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: aghaghia ، mtcanada ، محبت ، behfaza ، ojee ، mehdieb ، EKAM ، noobnoobi
(2013-08-20 ساعت 13:13)masoud z نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته:  [quote='m.mina' pid='397153' dateline='1376905971']

باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
دوستان بالاخره ديشب موفقشديم وارد بشويم اما در سايت www.dvlottery.state.gov اما هنوز خبري از كارنت شدن ما در آن نبود و گفته بود كه بين ماه هاي اكتبر تا اپريل بايد منتظر اعلان آنها باشيم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 10:41)soli asali نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 23:58)pari pariaaa نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 23:46)niki88 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:13)masoud z نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:  دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟

اصلا ربطي به كيس نامبر بالاتون نداره دوست عزيز،استرس به خودتون راه نديد.براي من چند روز قبل اينجوري شده بود و پايين صفحه اي كه كانفرميشن نامبر ميخواست با قرمز پيغام ميداد كه لاك شده صفحه ام اما بعد از چند روز درست شد خودش.صبر كنيد ،اگه همه چيز رو درست ميزنيد و بازم خطا ميگيريد احتمال داره كه مشكلتون شبيه من باشه و خودش درست بشه چند روز ديگه.

ایشون حتما یاد 2 سال افتادن که نتایج رو باطل اعلام کردن Smile و از اول قرعه کشی شد. از این خبر ها نیست دیگه Smile

دوستان بالاخره ديشب موفق شديم وارد سايتhttp://www.dvlottery.state.gov بشويم اما هنوز خبري از كارنت شدن ما در آن نبود و گفته بود كه بين ماه هاي اكتبر تا اپريل بايد منتظر اعلان آنها باشيم
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 13:46)pari pariaaa نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 10:48)sanazsanaz نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 23:51)pari pariaaa نوشته:  امشب حالم خيلي گرفته بود كه آخه چرا بعد از گذشت يه هفته نامه ي دوم نيومده اما خيلي اتفاقي گذرم افتاد به پروسه ي لاتاري افشين عزيز،پيشكسوت لاتاري ٢٠١٣-سفارت ايروان.
ايشون هم مثل ما تو بولتن سپتامبر، براي اكتبر كارنت شده بوده با كيس ١xxx اما ميدونين كي نامه دوم رو گرفته بود؟؟؟؟!!!!!
٢٥ سپتامبر نامه اش اومده بود و حدود ١٠ اكتبر مصاحبه داشت تا اونجا كه خاطرم هست و نامه اش رو ديدم.
اين شد كه يه تلنگري خوردم و به خودم اومدم.كاملا طبيعي هست كه هنوز نامه دوم رو نگرفتيم دوستان.شاد و پيروز باشيدSmile

این که نوشته بودید هم امیدوار کننده بود هم ترسناک
اینکه دیر نامه دوم رو میدن خوب باشه منتظر میمونیم
ولی اگه امروز بگن 2 هفته دیگه مصاحبه هست خوب خیلی بده چون باید کاراتو جمع و جور کنی و وقت دکتر و بلیط و از این داستانا در عرض دو هفته
نمیگم استرس نداره این دیر فرستادن نامه دوم ولی دوست من ،پست اقاقیا مدیر خوبمونو ببین که الان گذاشته .من کاملا موافقم با تک تک چیزهایی که نوشته .باید همه کارهامونو بکنیم و آماده باشیم،حتی ساکمونو هم ببندیم تا وقتیکه نامه دوم رو دیدیم راهی بشیم Big GrinBig GrinBig Grin
این لینک رو نگاه کن.من آروم شدم از دیشب که دوباره اتفاقی دیدمش .

http://mohajersara.com/thread-5230-post-...#pid209221

عجب لینک خدایی بود دم شما گرم
یک جمله ای هم یادم اومد که دوستش داشتم:
"اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است"
موفق باشی
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، H Pier ، amir-fazli ، 5ina ، ojee ، mehdieb ، pari pariaaa ، mtcanada ، himmlisch ، kiana11 ، EKAM ، behfaza ، shamim_irs ، noobnoobi
یه چیزیم من به صحبت های زیبای ساناز عزیز اضافه کنم Smile

خداوندی که می پرستید همان خدایی است که برای موسی دریا را شکافت تا آنها با آسانی و سهولت و آرامش کامل حتی از بین دریای پر از آب نیز گذر کنند.(نگذارید ترس و اضطراب بر شما غلبه کند او قادر است و شمارا در برابر سختی ها ی این راه تنها نخواهد گذاست) Smile

خداوندمان همان خدایی است که یوسف را از بند چاه تاریک و خشک رها کرد و اورا عزیز مصر قرار داد (از مهاجرت هراس و ترسی نداشته باشید-ایمان داشته باشید خداوند برایتان برنامه هایی دارد.) Smile

من همیشه می گم این خیلی قشنگه که دیده بشی ، شنیده بشی اونم توسط کی ، مهمترنین و بهترین کسی که دنیا به خودش دیده ، خداوند بخشنده مهربان. Smile
وقتی لاتاری برنده شدید یقیین بدارید توسط او انتخاب شده اید او شمارا دیده صدای شمارا شنیده و آن خدایی که دیروز شمارا دید و شنید همیشه قادر است که شمارا ببینید و بشنود پس اورا یاد کنید و بهش اعتماد و ایمان داشته باشید.باز هم براش بگوئید. Smile

انشاالله همگی به وقتش کارنت می شیم ویراهامونم می گیریم Smile
یه روز ی هم می رسه که برمی گردیم و سری به همین تایپیک هایی که انقدر توش نگران بودیم می زنیم بعد فقط یه لبخند می زنیم و می گیم یادش بخیر چقدر آسون و راحت گذشت Smile
(2013-08-21 ساعت 10:51)sanazsanaz نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 00:31)خوشبختی نوشته:  از دوستان عزیز و با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید آیا از دوستان برنده 2014 کسی نامه دوم رو دریافت کرده ممنون میشم اگر پاسخ بدین

با تشکر

نه خیر من چهارصد هستم هنوز خبری نیست
نگران نشو

نه هنوز منم 200 هستم هنوز هیچی نمیاد...هنوز همون نامه اوله..همین الان چک کردم...
تشکر کنندگان:
[/font]

دوست عزیز من سفارت ایروان رو زدم آیا باید مدارک رو پست کنم یا این فقط برای دوستانی هستش که آنکارو رو انتخاب کردن؟؟
تشکر کنندگان: USA2014 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان