کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-22 ساعت 00:24)maziar irani نوشته:  سلام
همین الان کسی میتونه بره تو سایت لاتاری؟؟ من با هر براوزری میرم کانکت نمیشه؟؟؟
یه دقیقه رومونا اونور کردیما .... درشا بستن

سلام
من براوزر chrome الان وارد شدم و مشكلي نداشت
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، KIMIA2005 ، 5ina ، maziar irani ، .YAS ، pari pariaaa ، kiana11 ، noobnoobi ، vesal_20x
(2013-08-21 ساعت 23:16)mastane1364 نوشته:  دوستان من یه پیشنهاد دارم:
الان فکر کنم خیلی ها مشکل مارو دارن, اینکه پستمون آنکارا بود حالا شده ایروان یا ابوظبی. همه ما هم فقط راجع به آنکارا جستجو کردیم!!
لطفا هرکسی از سال قبل مصاحبه رفته ابوظبی یا ایروان یه توضیح اجمالی از روند کار بدن
1)ارسال مدارک
2)زمان و مشخصات گرفتن وقت پزشک
3)مدت زمان نیاز حضور قبل و بعد
4)مصاحبه فارسی هم داره؟
5) و هرچیزیکه نیازه بدونیم...

دوستان لطف کنید کمک کنید ما سری اولی ها خیلی چیزارو نمیدونیم!!
درود
دوست عزیز اگه یک سری به سفرنامه بچه های 2013 تو ابوظبی و ایروان بندازی همه چی دستت میاد
موفق باشیدSmile
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، maziar irani ، noobnoobi ، vesal_20x ، ghafari88
(2013-08-22 ساعت 00:31)maziar irani نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:28)نسرین ظ نوشته:  

سلام
همین الان برو.. من خیلی راحت الان رفتم چک کردمش..

قول میدم این پستما بعدا حذف کنم کسی ناراحت نشه
نسرین خانم با 3 تا براوزر رفتم کانکت نمیشه با چه براوزری میرید.؟؟؟؟
با google chrome
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: behfaza ، maziar irani ، .YAS ، pari pariaaa ، noobnoobi ، vesal_20x
(2013-08-21 ساعت 23:36)EKAM نوشته:  
الان فکر کنم خیلی ها مشکل مارو دارن, اینکه پستمون آنکارا بود حالا شده ایروان یا ابوظبی. همه ما هم فقط راجع به آنکارا جستجو کردیم!!
لطفا هرکسی از سال قبل مصاحبه رفته ابوظبی یا ایروان یه توضیح اجمالی از روند کار بدن
1)ارسال مدارک
4)مصاحبه فارسی هم داره؟

من تمام صفحات آنكارا و ارمنستانو خونده بودم خداااااااا فردا بايد ٢٠٠ صفحه ابوظبيو بخونم...
نه دوست عزیز برو تو انجمن خصوصی 2013 سفرنامه هارو بخون
تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، vesal_20x
(2013-08-20 ساعت 21:54)mtcanada نوشته:  بابا چرا برای این بنده خدا انقدر کروکی می کشید Tongue Smile
Wink بیا دوست عزیز خود جدول رو برات می ذارم تا نگرانیت برطرف بشه.

[عکس: kvfe1b6zxt6fnxqz90vk.jpg]

خدا کنه همه زود کارنت بشیم خیلی زودتر از بچه ها ی گل 2013 Smile Wink

از عزیزی هم که امضاء مارو غیر فعال کرد کمال تشکر را دارم Smile مرسی از لطفش.

دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، noobnoobi ، vesal_20x

منم چک کردم با IE وارد شدم . Wink
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، maziar irani ، kiana11 ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 00:31)maziar irani نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:28)نسرین ظ نوشته:  

سلام
همین الان برو.. من خیلی راحت الان رفتم چک کردمش..

قول میدم این پستما بعدا حذف کنم کسی ناراحت نشه
نسرین خانم با 3 تا براوزر رفتم کانکت نمیشه با چه براوزری میرید.؟؟؟؟

با فایر فاکس برین قسمت آپشن > ادونسد > آنکریپشن > تیک تی ال اس رو بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، himmlisch ، pari pariaaa ، maziar irani ، kiana11 ، noobnoobi ، niki88
(2013-08-22 ساعت 00:05)aghaghia نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 23:55)rava نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 23:40)mrpahlevani نوشته:  و سرانجام نامه دوم ما هم رویت شد .

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای شما،
شماره کیس ما نزدیک شماست ولی از نامه دوم ما خبری نیست.شما میدونید ترتیب ارسال نامه ها چطوریه؟

احتمالا ایشون فرم هاشون رو زودتر از شما فرستادن.
دوستان تا چند روز آینده واسه همه نامه دوم میاد، یکم صبــــــــــــــــــــر داشته باشید!!!!!
ممنون من فرمهام 26 جون فرستادم ومیدونید تا جه تاریخیو اعلام کردن؟ و یا ما اصلا اسن ماه کارنت میشیم یا نه؟
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 21:03)kiana11 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 20:50)pari pariaaa نوشته:  خدا رو شکر .گفتم که از نگرانی دربیاید .خود kcc ایمیل فرستاد به آدرس ایمیلم که سایت رو چک کنم و منم چک کردم دیدم بلهههههه خود نامه دومه .
سلام به شما تبریک میگم Wink
لطفا بفرمایید در نامه مصاحبه تبدیل سفارت به ایروان صورت پذیرفته؟

سلام دوست عزيز.ممنونم و تبريك ميگم به شما هم.بله تغيير سفارت به ايروان برطبق درخواست خودم اعمال شده Cool
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، kiana11 ، noobnoobi
با سلام
تبريك به همه كساني كه نامه دوم رو رويت كردن ، من با اينكه شماره كيسم پايين 1800 هست ولي مدارك رو ماه june پست كردم
هنوز نامه دوم نيومده . ظاهرا كساني كه تا ماه مي فرم هاي سري اول رو فرستادن ، نامه دوم اومده.
سوالم اينه ، شما كه نامه دوم رو رويت كردين ايميل قبلش اومد براتون يا نه ؟
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، kiana11 ، noobnoobi ، vesal_20x
(2013-08-22 ساعت 00:13)KIMIA2005 نوشته:  [font=Tahoma]قابل توجه دوستانی که واسه گرفتن نامه دوم بسیار عجله دارند و نگران هستند خدمتتون عرض کنم که شما عزیزان امشب رو تا صبح باید قید خواب رو بزنید و مدام سایت رو واسه نامه دوم چک کنید انشالله که تافردا صبح واسه همه نامه دوم ارسال شه[/font] Big GrinBig Grin

دوست من واسه امروز وقت کاريشون ساعت 11/5 ما يعنی ساعته 4 اونا تموم شد. ايشلّا از فردا ساعت 3 ظهر يعنی 7/5 اونا ساعته کاريه بدی. به احتمال زياد
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، himmlisch ، pari pariaaa ، kiana11 ، saeedshafiee ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 00:31)amin arefi نوشته:  
1)ارسال مدارک
4)مصاحبه فارسی هم داره؟

درود
دوست عزیز اگه یک سری به سفرنامه بچه های 2013 تو ابوظبی و ایروان بندازی همه چی دستت میاد
موفق باشیدSmile
سلام
1-نیاز به ارسال مدارک نیست برای ابوظبی و ایروان -همراه خودتون ببرید
2-اگر بچه دارید 5روز زودتر وقت مدیکال بگیر اگر ندارید 2روز زودتر البته تعطیلیها رو هم مد نظر بگیر
3-راس ساعت مقرر حضور داشته باش در سفارت و بعدش بستگی داره یه ضرب ویزا بگیری یا کلیرنس بخوری
4-بله مصاحبه در هر سه سفارت فارسی هم هست
5-فقط به سوالی که ازتون پرسیده میشه جواب بدید ساده و بدون توضیح اضافه و فقط به اصل سوال، برآورد مناسب هزینه داشته باشید، مثل یک برنده برید سفارت، اعتماد به نفس داشته باشید، برای ایروان لباس گرم همراه ببرید، نحوه مسافرتتونو تعیین کنید و از تور یا شرکت مناسب استفاده کنید، هتل رزرو کنید، نقشه شهر و آدرسها و تلفنهای محلهای مورد نظر مثل مطب دکتر و سفارت رو به زبان کشورشون و لاتین همراه ببرید، به محض ورود سیم کارت اعتباری تهیه کنید، مراکز تبدیل دلار رو قبل رفتن شناسایی کنید، مرکز تفریحی و خرید را قبل رفتن شناسایی کنید، به دلالها و واسطه ها به سادگی اطمینان نکنید، در حفاظت از مدارکتون و اموالتون کوشا باشید.

در نهایت موفق خواهید شد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

برای ابوظبی هم باید مدارک رو 15 روز زودتر ارسال کرد؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-08-22 ساعت 00:41)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:37)mechanicalengineer نوشته:  

دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad

دوستان کسی پاسخی نداره ؟؟!!!
[/quote]

دوست عزیز 2 تا سفرنامه ایروان بخونین همه چی دستتون میاد. لازم نیست مدارک رو زودتر بفرستید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، maziar irani ، kiana11 ، noobnoobi ، amin arefi
سلام بچه ها امسال تا چه شماره کیس نامبر برای ایراان اعلام شده بالاتر از 8000 هم هست.؟
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان