کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-21 ساعت 23:25)vistac نوشته:  سلام کیس من 3 رقمیه چرا برای من نامه دوم نیومده؟

کیس منم 3 رقمیه دوست عزیز منم هنوز نه نامه برام آپیدت شده نه ایمیلی اومده...نگران نباش..
تشکر کنندگان: maryam_a ، noobnoobi ، میما
lمن کیس نامبرم حدود 1500 هستش مدارکو 25 می پست کردم 3 جون هم رسیده ولی نامه دومم نیومده خیلی استرس دارم خدا کنه زودتر برسه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: maryam_a ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 07:50)hotbasic نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

منم 3 رقمی بود ولی هنوز نه ایمیل گرفتم نه نامه آپیدت شده...هنوز همون نامه قبلیست...دارم نگران میشم

با سلام
من فک می کنم جای نگرانی نداره , ظاهرا ترتیب قرار دادن وقت مصاحبه بر اساس کیس نامبر نیست , مثلا دوست عزیزم با کیس 17xx واسه 1 اکتبر تعیین شده در صورتیکه من با کیس 10xx واسه 7 اکتبر.
ظاهرا دارن آپ دیت می کنند. منتظر بمونید ایشالله خبر خوبی می گیرید.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، noobnoobi ، محبت ، powerb ، cpd
سلام
منم نامه دومو گرفتم Wink
3 تا نکته جالب داره :
اول اینکه سفارتم از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده (باید بشینیم از اول اطلاعات ابوظبیو بخونیم Rolleyes )
دوم اینکه ایمیل نوتیفیکیشنو فرستادن به ایمیل موقع ثبت نام من , نه ایمیلی که پس از قبولی صرفا واسه لاتاری درست کردم و فرستادم!
و سوم اینکه ظاهرا ترتیب مصاحبه ها واسه کارنتیا به ترتیب کیس نامبر نیست.

تبریک به همه بچه هایی که نامه دومو گرفتند و ایشالله بقیه هم امروز بگیرند Wink
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، samywait ، KIMIA2005 ، maryam_a ، azadeh2014 ، noobnoobi ، محبت ، powerb ، ghafari88 ، kage.omid ، niki88
این 1800 نفر که کارنت شدن همه از ایران هستند یا از همه آسیا هستند؟
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 09:56)ara.y نوشته:  این 1500 نفر که کارنت شدن همه از ایران هستند یا از همه آسیا هستند؟

١٨٠٠ كيس كارنت شده نه ١٨٠٠ نفر و بله همگي كيس نامبرهاي آسيا هستند، ضمنا پيشنهاد ميكنم ٥ صفحه اول اين تاپيك رو بخونيد.
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-08-21 ساعت 23:16)علی1369 نوشته:  یا کسانیکه نامه دومشون اومده تاییدیه رسیدن مدارکشون رو از کی سی سی هم گرفته بودند؟ با پست فرستادید یا با ایمیل اگه تاییدیه گرفتید؟ جونگه من با پست فرستادم هنوز خبری از تاییدیه گرفتن فرمهام نیست چه برسه نامه ی دوم. کمی نگران هستم.

سلام
ما 13می مدارکمون رو با ایمیل فرستادیم و در کمتر از 5 روز تاییدیه گرفتیم. کیسمون هم حدود 1000 هستش الان هم تاریخ مصاحبمون مشخص شدهSmile
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
کسانیکه هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردند چه ساعتهایی باید برای چک کردن نامه مصاحبه به اون سایته سر بزنن. یعنی تو ساعات اداری فقط نامه های دوم ارسال میشه؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، noobnoobi ، behfaza
(2013-08-22 ساعت 11:49)علی1369 نوشته:  کسانیکه هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردند چه ساعتهایی باید برای چک کردن نامه مصاحبه به اون سایته سر بزنن. یعنی تو ساعات اداری فقط نامه های دوم ارسال میشه؟
از ساعت ۴بعداظهر تا حدود ۱۲ شب هر روز به وقت ایران
تشکر کنندگان: maryam_a ، Niyousha ، ojee ، HodHod Golestani ، noobnoobi ، behfaza ، powerb ، زری وحدتی
(2013-08-22 ساعت 09:38)مهدی 2014 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:05)rezamehrzad نوشته:  نامه دوم منم اومد و از آنکارا دی‌پورت شدیم به ابوظبی!!!

منم دیپورت شدم ابوظبی Big Grin

منم اوظبی شدم از آنکارا 3 اکتبر
تشکر کنندگان: ojee ، HodHod Golestani ، noobnoobi ، behfaza ، powerb ، زری وحدتی ، alitab
(2013-08-22 ساعت 12:04)amiekin نوشته:  نامه دوم آومد.............. 23 اکتبر.............. من الان دارم سکته می کنم ..........................امیدوارم همه به این روز دچار بشین هر چه زودتر Smile

الان اومد براتون چون ساعت کاریشون نیست یا تاز ه چک کردین؟
(2013-08-22 ساعت 12:04)amiekin نوشته:  نامه دوم آومد.............. 23 اکتبر.............. من الان دارم سکته می کنم ..........................امیدوارم همه به این روز دچار بشین هر چه زودتر Smile

تبريك ميگم...
لطفا دوستاني كه امضا ندارن و نامه دومشون اومده، حدود كيس نامبرشون رو بنويسن ..
ممنون
تشکر کنندگان: m_yek ، ojee ، HodHod Golestani ، H Pier ، godot ، ghasoo ، zepehr1 ، noobnoobi ، behfaza ، powerb ، ghafari88 ، زری وحدتی ، Tomas ، alitab
ولی مال من با سه رقم هنوز نیومده
تشکر کنندگان: ojee ، ghasoo ، noobnoobi ، behfaza ، زری وحدتی ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 23:06)m_me789 نوشته:  ضمن تبریک به دوستان که نامه دوم آنها اومده، یه سوال، آیا نام اعضا خانوادتوون هم توو اوون نامه اومده؟؟؟ اوونا رو اگر نام نیارند چطور بیان توو سفارت؟؟

اره نام برده.نگران نباش اگر فرما رو درست تکمیل کرده باشی حتما اسم همه رو تو نامه دوم مینویسن .
تشکر کنندگان: godot ، noobnoobi ، محبت ، powerb ، maryam_a ، kage.omid ، زری وحدتی ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 13:06)azadeh2014 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 08:00)hotbasic نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:52)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

ما هم مثل شما !

منم 3 رقمی هنوز هیچی Sad(Wink
احتمال داره اون دوستانی که کیس نامبر بالاتری از شما دارند ونامه دوم گرفتن مدارکشونو زودتر از شما ارسال کردند... دوستانی که نامه دوم دریافت کردند لطف کنند ارسال مدارکشونو هم بگن یا در امضا مشخص کنندSmile

سلام
امضاء منو نگاه کنید، ببینید شاید کمکی بکنه...
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، powerb ، maryam_a ، زری وحدتی ، Tomas ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان