کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-22 ساعت 00:41)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:37)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 21:54)mtcanada نوشته:  بابا چرا برای این بنده خدا انقدر کروکی می کشید Tongue Smile
Wink بیا دوست عزیز خود جدول رو برات می ذارم تا نگرانیت برطرف بشه.

[عکس: kvfe1b6zxt6fnxqz90vk.jpg]

خدا کنه همه زود کارنت بشیم خیلی زودتر از بچه ها ی گل 2013 Smile Wink

از عزیزی هم که امضاء مارو غیر فعال کرد کمال تشکر را دارم Smile مرسی از لطفش.

دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad

دوستان کسی پاسخی نداره ؟؟!!!
دوست عزیز به نظر من به هیچ وجه منطقی نیست که تاریخ مصاحبه رو عقب بندازید .
مشکلی نیست که شما ظرف ۱ الی ۲ ساعت میتونید کلیه اطلاعات لازم رو از طریق همین سایت پیدا کنید ضمن اینکه فرآیند آنکارا با ایروان خیلی متفاوت هم نیست .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، maziar irani ، kiana11 ، noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 00:55)reza16 نوشته:  سلام بچه ها امسال تا چه شماره کیس نامبر برای ایراان اعلام شده بالاتر از 8000 هم هست.؟
سلام
بله هست اما برای ایران مشخصا نه برای آسیا اما تو بچه های اینجا22000هم اعلام کردنSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، mrpahlevani ، maziar irani ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:36)mehdi2014 نوشته:  من الان با سرعت 3 بار در دقیقه دارم سایت رو چک می کنم دنبال نامه دوم ولی انگار نه انگار که نه انگار که نه انگار!!!!!!!!!

وااسه منم نیمده چیزی!!!!
یعنی چی آخه؟! Sad
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان ما با شماره کیس ۳۰۰ و خرده‌ای امروز ایمیل نامه‌ی دوم رو دریافت کردیم. ما که می‌گم اشاره‌ام به همسرم و خودمه. تایخ مصاحبه ۵ اکتبر در آنکارا. امیدوارم همه به زودی نامه‌هاشون بیاد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2013-08-22 ساعت 00:53)aghaghia نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:41)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:37)mechanicalengineer نوشته:  

دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad

دوستان کسی پاسخی نداره ؟؟!!!

دوست عزیز 2 تا سفرنامه ایروان بخونین همه چی دستتون میاد. لازم نیست مدارک رو زودتر بفرستید.
[/quote]

سه تا سوال :
1) زمان اعتبار ایروان مثه انکاراست که از زمان مدیکالته (حتی اگه کلیرنس بخوری ) اعتبار6ماهش شروع میشه یا مثه ابوظبی که از زمانیه که بهتون ویزارو میدن>؟
2) برای تغییر زمان مصاحبه در انکارا باید تو خود سایت سفارت صفحه ای رو پر میکردی ،برای ایروان چطوره و کسی لینکظو داره ؟
3) یمک پزشک داره و ایا باید مثه ترکیه از سایتش اینترنتی زمان مصاحبه رو بگید ووقت بده یا تلفنی؟؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، noobnoobi ، محبت
من 5 آبان ابوظبی مصاحبه دارم. آیا کسی هست که باهاش توی اون تاریخ مصاحبه داشته باشم؟
و مایل باشه کارهامون رو باهم انجام بدیم و همسفر باشیم. در صورت تمایل پیام خصوصی بذارید. ممنونم.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، noobnoobi ، alitab
منم هنوز دریافت نکردم نامه دومو . این دوستمون که دیدم کیسش نزدیک من بود و دریافت کرده بود یهویی استرس گرفتم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، vesal_20x
سلام خدمت دوستای گل نامه دوم منم گذاشتنBig Grin
01 oct ابوظبی
ایشالا همه دوستان هر چه سریعتر نامه دومشونو بگیرن.
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
(2013-08-22 ساعت 02:14)samywait نوشته:  سلام خدمت دوستای گل نامه دوم منم گذاشتنBig Grin
01 oct ابوظبی

چه جالب من فک می کردم تاریخ مصاحبه به کیس نامبر ربط داره. شما آخرین بار کی چک کرده بودین که نیومده بود؟ راستی تبریییییییییکBig Grin

تشکر کنندگان: samywait ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi ، vesal_20x
(2013-08-22 ساعت 02:19)rainyboy نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 02:14)samywait نوشته:  سلام خدمت دوستای گل نامه دوم منم گذاشتنBig Grin
01 oct ابوظبی

چه جالب من فک می کردم تاریخ مصاحبه به کیس نامبر ربط داره. شما آخرین بار کی چک کرده بودین که نیومده بود؟ راستی تبریییییییییکBig Grin

من امروز بعدالظهر چک کردم نیومده بود ولی الان که وارد سایت شدم دیدم گذاشتنش.
ممنون من هرچی میدونم از لطف شمادوستان عزیزه واقعا از همتون متشکرم و آرزوی موفقیت برای تمام بچه های گل مهاجرسرا دارم.
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
امروز نامه زمان مصاحبه واسه من اومد اما يه چيزه عجيب توش هست و اون اينه كه من همه جا آنكارا رو انتخاب كرده بودم اما الان واسه ١اكتبر تو ابوذبي به من وقت داده..كسي ميدونه علتشرو؟و اينكه به نظرتون من بايد نامه بزنم اطلاع بدم اين قضيه رو؟كيس نامبر **as13
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، KIMIA2005 ، powerb ، behfaza ، pari pariaaa ، ghasoo ، noobnoobi ، محبت ، ghafari88 ، amin arefi ، alitab
(2013-08-22 ساعت 03:13)cpd نوشته:  امروز نامه زمان مصاحبه واسه من اومد اما يه چيزه عجيب توش هست و اون اينه كه من همه جا آنكارا رو انتخاب كرده بودم اما الان واسه ١اكتبر تو ابوذبي به من وقت داده..كسي ميدونه علتشرو؟و اينكه به نظرتون من بايد نامه بزنم اطلاع بدم اين قضيه رو؟كيس نامبر **as13

این اتفاق در سال قبل هم رخ داده بود، ظاهرا آنکارا توان مصاحبه و پردازش اطلاعات سیر کثیر مراجعین رو نداره ، برای همین بسیاری از افراد رو به ابوظبی و یا ایروان منتقل کرده اند.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: powerb ، behfaza ، pari pariaaa ، aghaghia ، ghasoo ، noobnoobi ، محبت ، ghafari88
(2013-08-22 ساعت 03:13)cpd نوشته:  امروز نامه زمان مصاحبه واسه من اومد اما يه چيزه عجيب توش هست و اون اينه كه من همه جا آنكارا رو انتخاب كرده بودم اما الان واسه ١اكتبر تو ابوذبي به من وقت داده..كسي ميدونه علتشرو؟و اينكه به نظرتون من بايد نامه بزنم اطلاع بدم اين قضيه رو؟كيس نامبر **as13

مبارک باشه.ظاهرا مال چند تا از دوستانجاش عوض شد به خاطر حجم کاری بالا آنکارا این کارو کردن.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، vesal_20x ، cpd
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

منم 3 رقمی بود ولی هنوز نه ایمیل گرفتم نه نامه آپیدت شده...هنوز همون نامه قبلیست...دارم نگران میشم
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 22:52)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

ما هم مثل شما !

منم 3 رقمی هنوز هیچی Sad(Wink
تشکر کنندگان: m.mina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان