کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-26 ساعت 20:29)amir rad نوشته:  با سلام:
ببخشید من کیس نامبرم**73 هست میخواسم بدونم بر طبق تجربه سالای قبل حدودا کی کارنت میشم؟ ؟ tnxCool

سلام دوست عزیز . فکر نمیکنم کسی‌ بتونه به طور دقیق به شما بگه کی‌ کارنت میشید ، ولی‌ اگر مروری بر بولتن ویزای بچه‌های ۲۰۱۳ بکنید میتونید حدود تقریبی کارنت شدنتون رو حدس بزنید. موفق باشید.
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر

روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی‌ صبر...
به امید موفقیت همه دوستان

سفرنامه
تشکر کنندگان: exxedus ، behfaza ، noobnoobi ، Tomas
(2013-08-26 ساعت 20:29)amir rad نوشته:  با سلام:
ببخشید من کیس نامبرم**73 هست میخواسم بدونم بر طبق تجربه سالای قبل حدودا کی کارنت میشم؟ ؟ tnxCool

سلام
شما بهتر است تا ماه بعد صبر کنید چون تمام جواب ها صرفا حدس وگمان است هنوز کسی نمی داند بر چه اساسی باید برنامه ریزی کند اما اگر منظورتان سال قبل باشد حدود اردیبهشت ولی کیس نا مبر ها امسال نسبت به سال قبل پراکندگی بیشتری دارند بر اساس اعلام ماه بعد بهتر می توان حدس زد خدا نگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ffrfar ، noobnoobi ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 00:29)arshia_danesh نوشته:  با سلام

میخاستم بدونم بعد از اومدن ایمیل رسیدن فرمها روال انجام بقیه کارها به چه صورت هست

جریان این نامه دوم چیه ؟ بولتن چی هستش؟
سلام
بهتر است از صفحه های قبلی شروع به خواندن کنید اما این بولتن همان ماه نامه ای است که شماره های کارنت شده را اعلام می کند اگر کارنت شده باشید در سایتی که نامه قبولیتان را دیدید نامه دوم را می یابید که حاوی اطلاعات سفارت و زمان مصاحبه است تا امروز زیر شماره 1800 ار اسیا کارنت شده اند
خدانگهدار
تشکر کنندگان: mehran.re ، behfaza ، nasim ، محبت ، noobnoobi ، pari pariaaa ، philter ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 00:42)ستاره.ستاره نوشته:  سلام با توجه به کیس نامبر262x مصاحبه من کی خواهد بود؟
برای گرفتن وقت باید جی کار کنم و از کجا بفهمم می تونم وقت بگیرم؟
یا خودشون به من mail میزنن؟

منظور از نامه دوم چیه؟ خواهش می کنم جواب بدین
سلام دقیقا سوال قبلی هم همین بود و باز همان جواب
بولتن ماه نامه ای است که شماره های کارنت شده را اعلام می کند اگر کارنت شده باشید در سایتی که نامه قبولیتان را دیدید نامه دوم را می یابید که حاوی اطلاعات سفارت و زمان مصاحبه است تا امروز زیر شماره 1800 ار اسیا کارنت شده اند احتمالا سری بعد شما کارنت می شوید
تشکر کنندگان: behfaza ، azadeh2014 ، محبت ، noobnoobi ، pari pariaaa ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 00:29)arshia_danesh نوشته:  با سلام

میخاستم بدونم بعد از اومدن ایمیل رسیدن فرمها روال انجام بقیه کارها به چه صورت هست

جریان این نامه دوم چیه ؟ بولتن چی هستش؟
سلام
بهتر است از صفحه های قبلی شروع به خواندن کنید اما این بولتن همان ماه نامه ای است که شماره های کارنت شده را اعلام می کند اگر کارنت شده باشید در سایتی که نامه قبولیتان را دیدید نامه دوم را می یابید که حاوی اطلاعات سفارت و زمان مصاحبه است تا امروز زیر شماره 1800 ار اسیا کارنت شده اند
خدانگهدار
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، zepehr1 ، Tomas
سلام به همه دوستان میخواستم بپرسم کسی امار دقیقی از قبولیهای پارسال داره؟حدودا چند % از برنده ها ویزا گرفتن؟
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، کیس من 3 رقمیه (یعنی الان 12 روزه کارنت شدم) ولی هنوز نامه دومم نیومده، این نگران کننده نیست؟ من کاری نباید انجام بدم؟ توی سایت dv lottery نوشته نامه اول تا 30 سپتامبر روی سایت هست، یعنی امکان داره نامه دوم از 1 اکتبر به بعد بیاد روی سایت؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 07:49)Hamid nezam نوشته:  سلام دوستان، کیس من 3 رقمیه (یعنی الان 12 روزه کارنت شدم) ولی هنوز نامه دومم نیومده، این نگران کننده نیست؟ من کاری نباید انجام بدم؟ توی سایت dv lottery نوشته نامه اول تا 30 سپتامبر روی سایت هست، یعنی امکان داره نامه دوم از 1 اکتبر به بعد بیاد روی سایت؟

اصلاً نگران نباشيد دوست عزيز. از بچه ها هستن کسايی که کيس 2 رقمی دارن ولی هنوز نامه دوم دريافت نکردن.
اندکی صبر سحر نزديک است
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، nasim ، behfaza ، محبت ، noobnoobi ، EKAM ، ehsancapri ، Tomas
سلام

بعضی از دوستان احتمالاً فراموش کرده اند که این تاپیک مربوط به بولتن ویزا و داستان کارنتی و نامه دوم هست و موضوع واکسن و .... باید در تاپیک های خودش مطرح بشه!!!!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: shimoda ، saeedshafiee ، nasim ، KIMIA2005 ، hadi472 ، behfaza ، aghaghia ، Sara_lphmkf ، محبت ، noobnoobi ، EKAM ، mehdieb ، nedaba ، hamedmas ، zepehr1 ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 08:46)alimomen نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 08:43)ghafari88 نوشته:  سلام

بعضی از دوستان احتمالاً فراموش کرده اند که این تاپیک مربوط به بولتن ویزا و داستان کارنتی و نامه دوم هست و موضوع پاسپورت و واکسن باید در تاپیک های خودش مطرح بشه!!!!

دوست عزیز تاپیکی مربوط به پاسپورت وجود نداره میشه لطف کنید اسم تاپیکی رو که باید این سوالو بپرسم بگید
ممنون میشم

سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۴
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ParsTrader ، behfaza ، aghaghia ، Sara_lphmkf ، محبت ، noobnoobi ، ghafari88 ، philter ، araaaash ، Tomas
با سلام

مدیران محترم من و خیلی از دوستان فکر میکنیم وقت ویرایش اساسی این تاپیکه چون 80% مطالبش در حد این شده که چرا نامه دوم نیومده یا اومده و واقعا کسالت بار شده البته هیجان دوستان قابل احترام و طبیعیه اما حیفه کلا از موضوع و هدف اصلیش خارج بشه. باتشکرSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام کیس نامبر 8000 چه وقتی کارنت میشه؟اینو از کجا بفهمم؟
تشکر کنندگان:
جانا سخن از دل ما میگویی

(2013-08-27 ساعت 11:29)محبت نوشته:  با سلام

مدیران محترم من و خیلی از دوستان فکر میکنیم وقت ویرایش اساسی این تاپیکه چون 80% مطالبش در حد این شده که چرا نامه دوم نیومده یا اومده و واقعا کسالت بار شده البته هیجان دوستان قابل احترام و طبیعیه اما حیفه کلا از موضوع و هدف اصلیش خارج بشه. باتشکرSmile
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، مامان خانم ، ali1220 ، ghafari88 ، arash12 ، behfaza ، hamedmas ، محبت ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 12:37)rainyboy نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 00:11)batigoal_189 نوشته:  من سه هفته پیش با کی سی سی تناس داشتم به صورت واضح گفت مدارکی که تا ششم جون رسیده تا الان بررسی کردیم

عجیبه ها !!! کسی از بچه ها هست می فرستاده باشه مدارکو و هنوز نامه دوم نگرفته باشه؟ اگه امروزم اوکی نشد باید تماس بگیرم نه ؟

(2013-08-27 ساعت 13:03)mtcanada نوشته:  دوستان انقدر نگران نباشید تازه 27 August هستش

1 may جوابا اومده اونوقت من 10 may مدارکمو برای KCC فرستادم 15 may هم تأییدیه گرفتم Smile

انقدر شما دوستان ابراز نگرانی کردید که منم از الان دلشوره گرفتم نکنه زمانی که بولتن مارو اعلام کردند نامه دوم منم با اینکه مدارکمو خیلی زود هم ارسال کردم ، دیر بیاد Smile

اینجا که می پرسید چرا نمیاد ؟ پس کی میاد ؟ من و همه دوستان دلمون می خواد که کمکتون کنیم ولی کسی نمی تونه کمکتون کنه تنها مرجع اصلی و قابل استناد خود KCC هست. Smile از اونها باید بپرسید.

با ایمیل جواب نمی دن! دیر جواب می دن ، می دونم.
خوب زنگ بزنید بپرسید ، زبانتون ضعیفه عیبی نداره ، بشینید یه متنی تنظیم بکنید حالا هر چقدر هم طول کشید بعد زنگ بزنید با خیال راحت بپرسید. بالاخره باید از یه جای شروع کرد دیگه Smile

دوستان بنده هم تماس گرفتم و هم ایمیل زدم و در هر دو مورد جوابشون این بود : در حال بررسی پرونده ها هستیم و باید صبر کنید ...

این هم جواب ایمیل که امروز گرفتم :

Thank you for your inquiry

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

این رو گفتم که تمام بچه هایی که منتظر نامه دوم هستند نگران نباشند و اندکی صبر و تحمل پیشه کنند انشالله بزودی نامه دوم میرسه موفق باشید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، noobnoobi ، m.mina ، saeedshafiee ، .YAS ، himmlisch ، behfaza ، aghaghia ، shohreh63 ، محبت ، amin arefi ، alitab ، 5ina ، rezagh ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 13:14)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 12:37)rainyboy نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 00:11)batigoal_189 نوشته:  من سه هفته پیش با کی سی سی تناس داشتم به صورت واضح گفت مدارکی که تا ششم جون رسیده تا الان بررسی کردیم

عجیبه ها !!! کسی از بچه ها هست می فرستاده باشه مدارکو و هنوز نامه دوم نگرفته باشه؟ اگه امروزم اوکی نشد باید تماس بگیرم نه ؟

(2013-08-27 ساعت 13:03)mtcanada نوشته:  دوستان انقدر نگران نباشید تازه 27 August هستش

1 may جوابا اومده اونوقت من 10 may مدارکمو برای KCC فرستادم 15 may هم تأییدیه گرفتم Smile

انقدر شما دوستان ابراز نگرانی کردید که منم از الان دلشوره گرفتم نکنه زمانی که بولتن مارو اعلام کردند نامه دوم منم با اینکه مدارکمو خیلی زود هم ارسال کردم ، دیر بیاد Smile

اینجا که می پرسید چرا نمیاد ؟ پس کی میاد ؟ من و همه دوستان دلمون می خواد که کمکتون کنیم ولی کسی نمی تونه کمکتون کنه تنها مرجع اصلی و قابل استناد خود KCC هست. Smile از اونها باید بپرسید.

با ایمیل جواب نمی دن! دیر جواب می دن ، می دونم.
خوب زنگ بزنید بپرسید ، زبانتون ضعیفه عیبی نداره ، بشینید یه متنی تنظیم بکنید حالا هر چقدر هم طول کشید بعد زنگ بزنید با خیال راحت بپرسید. بالاخره باید از یه جای شروع کرد دیگه Smile

دوستان بنده هم تماس گرفتم و هم ایمیل زدم و در هر دو مورد جوابشون این بود : در حال بررسی پرونده ها هستیم و باید صبر کنید ...

این هم جواب ایمیل که امروز گرفتم :

Thank you for your inquiry

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

این رو گفتم که تمام بچه هایی که منتظر نامه دوم هستند نگران نباشند و اندکی صبر و تحمل پیشه کنند انشالله بزودی نامه دوم میرسه موفق باشید..

آقایون؛ خانوما؛ دوستای گلم بابا صبر کنید دیگه.... هی همه زنگ میزنن و میل میزنن که همین صبر کنید رو بشنون؟؟؟ اصلا به فرض همین فردا بهتون ایمیل زدن که به دلیل اینکه از نوابغ قرن هستید و ما بهتون نیاز داریم بیاید ویزا بگیرید و تا 1 هفته دیگه خودتون رو برسونید اینجا.... آیا شما آماده اید؟؟؟؟ واقعا تعجب میکنم از کسایی که حتی زبانشون انقدر خوب نیست که با KCC یه مکاتبه ساده انجام بدن بعد هی میگن بولتن چی شد؟ نامه دوم چی شد؟ فلان چی شد؟ بیسار چی شد؟ بابا جان یکم به خودمون بیایم و با برنامه بریم جلو.....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان