کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان امیدوارم که همتون هر چه سریعتر این ایمیل رو از kcc بگیرید :

EBRAHIMI, MEHDI:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

انشا الله زودتر همه از نگرانی در بیایید.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: melina132 ، m.mina ، saeedshafiee ، nedaba ، ali1220 ، kage.omid ، 20142ddc ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، azadeh2014 ، ghafari88 ، ffrfar ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 15:57)mehdieb نوشته:  دوستان امیدوارم که همتون هر چه سریعتر این ایمیل رو از kcc بگیرید :

EBRAHIMI, MEHDI:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

شما این ایمیل رو امروز دریافت کردین یا مال هفته گذشته ست؟
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، behfaza ، noobnoobi ، Tomas
سلام دوستان ، و برندگان جدید لاتاری در 2014 ، لینک زیر مربوط به بازیابی کامفرمیشن نامبر شماست . در صورتیکه شماره رهگیری رو گم کرده باشید ، میتونید از طریق لینک زیر اونو بازیابی بفرمایید . امیدوارم که موفق باشید .
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi ، ffrfar ، alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 16:18)mehran.re نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 15:57)mehdieb نوشته:  دوستان امیدوارم که همتون هر چه سریعتر این ایمیل رو از kcc بگیرید :

EBRAHIMI, MEHDI:

شما این ایمیل رو امروز دریافت کردین یا مال هفته گذشته ست؟

هفته گذشته . این همون نامه دوم معروفه ..
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: alitab ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 14:49)rainyboy نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 14:32)rainolf نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:14)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 12:37)rainyboy نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 00:11)batigoal_189 نوشته:  من سه هفته پیش با کی سی سی تناس داشتم به صورت واضح گفت مدارکی که تا ششم جون رسیده تا الان بررسی کردیم

عجیبه ها !!! کسی از بچه ها هست می فرستاده باشه مدارکو و هنوز نامه دوم نگرفته باشه؟ اگه امروزم اوکی نشد باید تماس بگیرم نه ؟

(2013-08-27 ساعت 13:03)mtcanada نوشته:  دوستان انقدر نگران نباشید تازه 27 August هستش

1 may جوابا اومده اونوقت من 10 may مدارکمو برای KCC فرستادم 15 may هم تأییدیه گرفتم Smile

دوستان بنده هم تماس گرفتم و هم ایمیل زدم و در هر دو مورد جوابشون این بود : در حال بررسی پرونده ها هستیم و باید صبر کنید ...

این هم جواب ایمیل که امروز گرفتم ...

آقایون؛ خانوما؛ دوستای گلم بابا صبر کنید دیگه.... هی همه زنگ میزنن و میل میزنن که همین...

دوست عزیز شما که دیگه از خودمونی یکم استرس بقیه رو درک کن. مسخره هم نکنین بقیه...
دوستان عزیز،اینطور که شما در این تاپیک به سوالات جواب میدید تا پایان لاتاری ۲۰۱۴ صحفات این تاپیک سر از کهکهشان در میاره و اگه کسی بخواد جواب سوال خودشو در این تاپیک پیدا کنه باید خیلی مسائل بی ربط و تکراری را چندین بار بخونه.از شما عضو فعال در عجبم!!!شما که کابر حرفه ای مهاجرسرا هستید آخه چرا قوانینی که در امضای مدیر محترم امیر مهاجر در رابطه با کوتاه کردن پست ها هست را رعایت نمی کنید!!!
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: محبت ، niki88 ، behfaza ، noobnoobi ، EKAM ، میما ، Tomas
سلام بچه ها
میگم کسی اینجا هست که مدارکش رو آخرای ماه جون ارسال کرده باشه مثل من که dhl کردم بعد تاییدیه هم از kcc نگرفته باشه. ولی کیسش کارنت شده باشه و نامه دوم گرفته باشه؟؟؟ من به kcc زنگ زدم ولی خانمه بس که سریع حرف زد درست متوجه نشدم چی شد. ولی میدونم که رسیدن مدارکم رو تایید نکرد.
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nasim ، Tomas
(2013-08-27 ساعت 20:42)sharareh amini نوشته:  سلام بچه ها
میگم کسی اینجا هست که مدارکش رو آخرای ماه جون ارسال کرده باشه مثل من که dhl کردم بعد تاییدیه هم از kcc نگرفته باشه. ولی کیسش کارنت شده باشه و نامه دوم گرفته باشه؟؟؟ من به kcc زنگ زدم ولی خانمه بس که سریع حرف زد درست متوجه نشدم چی شد. ولی میدونم که رسیدن مدارکم رو تایید نکرد.

دوست عزیز من جولای فرستادم و کارنت هم شدم چون 3 رقمی هستم هنوز نه ایمیلی گرفتم نه نامه دومم آپدیت شده...نگران نباش...یکجا خوندم از دوستان 2013 که نوشته بودن نامه دوم یکی 4 ماه طول کشید که بیاد...پس الکی استرس نگیرید. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداده..Wink
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehran_ha ، ghafari88 ، derakht01 ، zepehr1 ، EKAM ، sharareh amini ، Tomas
شاید این هفته بیاید شاید

یه سوال کسی با پست فرستاده و نامه دوم دریافت کرده؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: Tomas
حدس چهارشنبه
نکته ای که امروز در انتظارش هستم اتفاق میافته یا نه ارسال نامه دوم برای گروهی دیگر است.
دقیقا چهارشنبه هفته قبل به ناگهان برای تعداد زیادی از افراد ( که معلوم نشد چند نفر هستند) نامه دوم ارسال شد.
این اتفاق در روزهای دیگر کاری تکرار نشد.
حالا اگر این موضوع برای امروز هم پیش بیاد معلوم میشه که کارمندان KCC یک هفته تند تند کار میکنن و روز های چهارشنبه یهو در کارخونه شکلات سازی رو باز میکنند.
اگر هم اینطور نشه که خوب میشینیم فکر میکنیم یه تئوری دیگه می بافیم.
کاش میشد یه آمار در بیاریم که دوستان چه تاریخ هایی میرن مهمونی سفارت به صرف شیرینی و کدوم روزها خالی مونده ( این واسه ما مهمتره)
دوستان این مطلب فقط یک برداشت طنز آمیز از اتفاقات چند روزه اخیر برای تغییر فضا ، انبساط خاطر و دادن روحیه به دوستان بود.
ارادتمند
Big Grin
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: vistac ، m.mina ، azadeh2014 ، mehran.re ، SOLTANI11 ، محبت ، noobnoobi ، behfaza ، EKAM ، Kamyar.A ، Sara_lphmkf ، nasim ، میما ، nedafarsi ، Tomas
(2013-08-28 ساعت 10:20)saeedshafiee نوشته:  حدس چهارشنبه
نکته ای که امروز در انتظارش هستم اتفاق میافته یا نه ارسال نامه دوم برای گروهی دیگر است.
دقیقا چهارشنبه هفته قبل به ناگهان برای تعداد زیادی از افراد ( که معلوم نشد چند نفر هستند) نامه دوم ارسال شد.
حالا اگر این موضوع برای امروز هم پیش بیاد معلوم میشه که کارمندان KCC یک هفته تند تند کار میکنن و روز های چهارشنبه یهو در کارخونه شکلات سازی رو باز میکنند.
کاش میشد یه آمار در بیاریم که دوستان چه تاریخ هایی میرن مهمونی سفارت به صرف شیرینی و کدوم روزها خالی مونده ( این واسه ما مهمتره)
دوستان این مطلب فقط یک برداشت طنز آمیز از اتفاقات چند روزه اخیر برای تغییر فضا ، انبساط خاطر و دادن روحیه به دوستان بود.
ارادتمند
Big Grin

سلام
اگه دوستان همه همکاری می کردند و اون لیستی که خانم زری وحدتی زحمتشو کشیده بودند، با کلیه اطلاعات جدید کارنت شده ها (1800) از تاریخ ارسال اولین فرم ها، اولین نامه، تاییدیه و دومین نامه و محل مصاحبه های جدید و زمانش و ... تکمیل می شد، فکر می کنم که شاید کمک خوبی می شد و دوستان تقریبا می تونستند به جمع بندی برسند چرا چهار رقمی هایی بودند که نامه دوم رو گرفتند اما هنوز بعضی دو رقم یا سه رقمی ها چیزی دریافت نکردند.
همچنین میشد با دوستانی که در یک دوره زمانی مصاحبه دارند، در صورت تمایل برای سفر گروهی هماهنگی و همفکری می شد.
موفق باشید...
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: saeedshafiee ، محبت ، derakht01 ، amin arefi ، noobnoobi ، behfaza ، nasim ، nedaba ، Tomas
(2013-08-28 ساعت 10:42)araaaash نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 10:39)morteza88 نوشته:  از بين دوستان كسي هست كه مداركو با dhl فرستاده باشه و آقائي به اسم t.cambell تحويل گرفته باشه ؟ مي خواستم بدونم همين كافيه يا زنگ به kcc بزنم؟

همین کافیه اما زنگ هم بزنید ضرر نکردینWink

من هم با DHL فرستادم اما می خواستم بپرسم شما چجوری متوجه شدید چه شخصی تحویل گرفته؟ براتون ایمیلی فرستاده شد؟ یا با رهگیری کد مرسوله تون متوجه شدین؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-08-28 ساعت 11:06)mehran.re نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 10:35)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 10:20)saeedshafiee نوشته:  حدس چهارشنبه
ارادتمند
Big Grin

سلام
اگه دوستان همه همکاری می کردند و اون لیستی که خانم زری وحدتی زحمتشو کشیده بودند، با کلیه اطلاعات جدید کارنت شده ها (1800) از تاریخ ارسال اولین فرم ها، اولین نامه، تاییدیه و دومین نامه و محل مصاحبه های جدید و زمانش و ... تکمیل می شد، فکر می کنم که شاید کمک خوبی می شد و دوستان تقریبا می تونستند به جمع بندی برسند چرا چهار رقمی هایی بودند که نامه دوم رو گرفتند اما هنوز بعضی دو رقم یا سه رقمی ها چیزی دریافت نکردند.
همچنین میشد با دوستانی که در یک دوره زمانی مصاحبه دارند، در صورت تمایل برای سفر گروهی هماهنگی و همفکری می شد.
موفق باشید...

سلام. از کجا باید لیست خانم زری وحدتی رو پیدا کرد چجوری ببایداطلاعاتو بدیم؟

با اجازه خانم وحدتی، از این قسمت می تونید پیدا کنید: http://mohajersara.com/user-56678.html
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: mehran.re ، behfaza ، میما ، محبت ، EKAM ، nasim ، kage.omid ، pari pariaaa ، ghasoo ، Tomas
با توجه به روند اعلام زمان مصاحبه ها اینجوری به نظر میرسه که زمان فرستادن فرمها براشون خیلی مهم بوده.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi ، nasim ، kage.omid ، pari pariaaa ، araaaash ، Tomas ، 2014winner
دوستان عزیزم من کارنت شدم ولی برای من هیچ میلی نیومد تا اینکه امروز رفتم تو سایت دیدم از 10 روز پیش کارنت شدم ونامم دومم رو از سایت گرفتم
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، saeedshafiee ، noobnoobi ، EKAM ، nasim ، powerb ، alitab ، محبت ، HodHod Golestani ، Natasha9 ، ghasoo ، zepehr1 ، Tomas
(2013-08-28 ساعت 12:35)aseman abi نوشته:  دوستان عزیزم من کارنت شدم ولی برای من هیچ میلی نیومد تا اینکه امروز رفتم تو سایت دیدم از 10 روز پیش کارنت شدم ونامم دومم رو از سایت گرفتم

ضمن تبریک. ممکنه متن نامه رو اینجا بذاری (بدون درج وقت مصاحبه)
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: melina132 ، noobnoobi ، Kamyar.A ، Sara_lphmkf ، nasim ، behfaza ، alitab ، ghasoo ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان