کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام
77xx تو چه تاریخی هست؟؟؟؟
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 18:04)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام
77xx تو چه تاریخی هست؟؟؟؟
با سلام درباره کیس نامبر های ۷۰۰۰ به بالا من فکر کنم اردیبشت یا خرداد سال اینده می تونه باشه البته بنظرم بستگی به کارنت شدن تو سپتامبر ویزا بولتن داره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، ojee ، محبت ، massi63 ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 19:41)maryam.zahedi68 نوشته:  یعنی چی بستگی به کارنت شدن تو سپتامبر ویزا بولتن داره؟؟؟
خوب ۱۵ سپتامبر سری بعدی کارنتی ها میاد میشه حدودا حدس زد مال ماها کی میشه.ولی من خودم فکر می کنم همومن اردیبهشت و خرداد اگه زودتر باشه که خیلی خوب میشه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 16:52)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 16:23)amin arefi نوشته:  بادرود
میدونم این متن مربوط به مکاتبه با kccهست و به این قسمت مربوط نمیشه اما چیزی که برام سوال ایجاد کرده این متن زیر که براتون میزارم
اونجایی که زیرش خط کشیدم
ایا معنیش اینکه حدودشماره 4000 اکتبر کارنت میشن تو منطقه خودمون
دوستان اگه نظری دارند بیان کنند
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

نه، براي من هم كه بالاي ٦٠٠٠ هستم همين رو نوشتن.

هيچ جاش نگفته كه داره تا اون شماره رو پروسس ميكنه، به طور كلي گفته.
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، ojee ، noobnoobi ، nasim ، ffrfar ، Tomas
(2013-08-25 ساعت 02:37)arash12 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 02:33)mehpah نوشته:  نه دوست عزیز. همونطور که گفتم برای اینکه به خودم استرس ندم اصلا نامه ای هم برای گرفتن تاییدیه نفرستادم به کی سی سی. ولی الان دارم نگران کاری که نکردم میشم. الان هم که تعطیلیشونه. باید صبر کنم.
اصلا نگران نباش فقط دوشنبه تماس بگیرید KCC پیگیر باشید.شما چون توی جون مدارکتون رو فرستادین دیرتر نامه رو دریافت می کنین نسبت به بچه هایی که می فرستادن.فکر کنم تو این هفته نامه رو می گیرین. اصلا استرسم نداشته باشید.فقط پی گیر باشید.

kcc تا ۳۰ سپتامبر در گیره تموم کردن کار ۲۰۱۳ هاست با توجه به Visa Bulletin
for September 2013 . تازه ا ز اواخر سپتامبر نوبت ۲۰۱۴ هست پس زیاد به خودتون استرس وارد نکنید و برید مدارکتونو کامل کنید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، amin arefi ، pari pariaaa ، powerb ، EKAM ، محبت ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، behfaza ، arash12 ، Tomas
(2013-08-25 ساعت 02:26)mehpah نوشته:  من تا حالا سعی کردم به خودم استرس ندم اما دارم کم کم استرس میگیرم. البته وقتی میبینم بقیه استرس دارند فکر میکنم من غیرعادی هستم. من مدارکم رو 23 جون ارسال کردم. ولی تا اونجا که میبینم انگار کسانی که جون ارسال کردن هنوز نامه دوم دریافت نکردند. اشتباه میکنم؟
ضمنا کیس نامبرم هم سه رقمیه.

دوست عزیز کسانی که مدارکشون رو ماه می فرستادند هنوز نامه دوم را دریافت نکردند بنابراین بایستی صبر کنید نگران نباش بالاخره نامه دوم رو میگیریم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، amin arefi ، maryam_a ، pari pariaaa ، mehpah ، ojee ، noobnoobi ، behfaza ، ffrfar ، Soap McTavish ، Tomas
(2013-08-24 ساعت 16:06)rainyboy نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 15:37)mehdieb نوشته:  سلام . نامه دوم من هم 3 روز پیش اومده ولی من الان فهمیدم که نیمه اول اکتبر در ابوظبی مصاحبه دارم . البته اولش آنکارا زده بودن و من در خواست ایروان دادم ولی تو نامه زدن ابوظبی . خدایش دارم یواش یواش معنی د.م.و.ک.ر.ا.س.ی رو میفهمم !!

این موردو تا حالا ندیده بودم. منم زدم ایروان امیدوارم عوضش نکنن با ابوظبی. فکر کنم ۳ تا پوشه گذاشتن این ۳ تا سفارتو به ترتیب پر می کنن که مساوی بشه حالا دیگه شانس هرکی چی باشه Big GrinBig GrinTongue
سلام دوستان
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره که البته خیلی خیلی ضعیف به نظر میرسه و اونم اینکه احتمال داره امسال سفارت ارمنستان رو برای پروسه لاتاری 2014 حذف کرده باشند چون همانطور که در جریان میباشید سفارت ارمنستان تو هیچ سالی تو پروسه لاتاری درگیر نبوده به جز در سال 2013 که اونم خود KCC بنا به مسائلی که معلوم نیست اینکار رو انجام داد و مثلا من که در فرم های اولیه آنکارا رو انتخاب کرده بودم بدون اعلام قبلی محل مصاحبه من رو به ایروان انتقال دادند. البته این مورد تا چند روز آینده مشخص خواهد شد واگر ارمنستان حذف شده باشه سفارت بدون اطلاع به شما که تو فرم های اولیه سفارت رو ارمنستان انتخاب کرده بودید شما رو به یکی از دو سفارت ابوظبی یا آنکارا خواهد فرستاد.
یه تجربه دیگه هم در مورد نامه دوم دارم و اونم اینکه KCC نامه دوم رو بر اساس سفارت میفرسته. مثلا یه روز فقط نامه کسانی که تو ابوظبی مصاحبه دارند رو میفرسته روز بعد فقط نامه بچه هایی که تو آنکارا مصاحبه دارند رو میفرسته و روز بعد هم فقط نامه کسانی رو که تو ارمنستان مصاحبه دارند رو میفرسته. و تا جایی که من یادم میاد سفارت ابوظبی تو همه موارد پیشتاز بوده هم تو فرستادن نامه دوم و هم توی کلیر کردن بچه هایی که کلیرنس خوردن همیشه حرف اول رو زده و این بخاطر این هست که نسبت به آنکارا و ایروان به نسبت خیلی خلوت تر هست.
موفق باشید.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-08-25 ساعت 10:24)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 15:37)mehdieb نوشته:  سلام . نامه دوم من هم 3 روز پیش اومده ولی من الان فهمیدم که نیمه اول اکتبر در ابوظبی مصاحبه دارم . البته اولش آنکارا زده بودن و من در خواست ایروان دادم ولی تو نامه زدن ابوظبی . خدایش دارم یواش یواش معنی د.م.و.ک.ر.ا.س.ی رو میفهمم !!

این موردو تا حالا ندیده بودم. منم زدم ایروان امیدوارم عوضش نکنن با ابوظبی. فکر کنم ۳ تا پوشه گذاشتن این ۳ تا سفارتو به ترتیب پر می کنن که مساوی بشه حالا دیگه شانس هرکی چی باشه Big GrinBig GrinTongue
سلام دوستان
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره که البته خیلی خیلی ضعیف به نظر میرسه و اونم اینکه احتمال داره امسال سفارت ارمنستان رو برای پروسه لاتاری 2014 حذف کرده باشند چون همانطور که در جریان میباشید سفارت ارمنستان تو هیچ سالی تو پروسه لاتاری درگیر نبوده به جز در سال 2013 که اونم خود KCC بنا به مسائلی که معلوم نیست اینکار رو انجام داد و مثلا من که در فرم های اولیه آنکارا رو انتخاب کرده بودم بدون اعلام قبلی محل مصاحبه من رو به ایروان انتقال دادند. البته این مورد تا چند روز آینده مشخص خواهد شد واگر ارمنستان حذف شده باشه سفارت بدون اطلاع به شما که تو فرم های اولیه سفارت رو ارمنستان انتخاب کرده بودید شما رو به یکی از دو سفارت ابوظبی یا آنکارا خواهد فرستاد.
یه تجربه دیگه هم در مورد نامه دوم دارم و اونم اینکه KCC نامه دوم رو بر اساس سفارت میفرسته. مثلا یه روز فقط نامه کسانی که تو ابوظبی مصاحبه دارند رو میفرسته روز بعد فقط نامه بچه هایی که تو آنکارا مصاحبه دارند رو میفرسته و روز بعد هم فقط نامه کسانی رو که تو ارمنستان مصاحبه دارند رو میفرسته. و تا جایی که من یادم میاد سفارت ابوظبی تو همه موارد پیشتاز بوده هم تو فرستادن نامه دوم و هم توی کلیر کردن بچه هایی که کلیرنس خوردن همیشه حرف اول رو زده و این بخاطر این هست که نسبت به آنکارا و ایروان به نسبت خیلی خلوت تر هست.
موفق باشید.

با تشکر از دوست عزیزمون باید بگم که تعدادی از دوستان چند روز پیش نامه دوم مصاحبه برای ایروان را دریافت نموده و در این تاپیک اعلام کردند بنابراین احتمال اینکه امسال سفارت ایروان حذف شده باشه صفر هستش..
همچنین چند نفردیگر از دوستان همزمان نامه دوم براشون سفارت ابوظبی مشخص شده و اعلام کردند. بنابراین kcc امسال داره بقول معروف در هم نامه دوم رو میفرسته
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-08-25 ساعت 10:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:24)SOROUSHSOFT نوشته:  

سلام دوستان
موفق باشید.

با تشکر از دوست عزیزمون باید بگم که تعدادی از دوستان چند روز پیش نامه دوم مصاحبه برای ایروان را دریافت نموده و در این تاپیک اعلام کردند بنابراین احتمال اینکه امسال سفارت ایروان حذف شده باشه صفر هستش..
همچنین چند نفردیگر از دوستان همزمان نامه دوم براشون سفارت ابوظبی مشخص شده و اعلام کردند. بنابراین kcc امسال داره بقول معروف در هم نامه دوم رو میفرسته

منم دیدم که دوستان چند روز پیش نامه دوم مصاحبه برای ایروان رو دریافت کردند و تو همین تاپیک هم اعلام کردند. نمیشه که دوباره بفرستنشون جای دیگه برای مصاحبه. عجب حکایتی شده این نامه دوم.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، Tomas
(2013-08-25 ساعت 12:26)fakhrinejad نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:31)fakhrinejad نوشته:  ببخشید من که جولای مدارکو فرستادم شمارمم زیر 1800 هست کی نامه دوم برام میاد به نظ شماها؟ کسی هست شرایط منو داشته باشه؟کسی هست جولای مدارکو فرستاده باشه نامه دومم گرفته باشه؟ بچه ها ممنون میشم جواب بدین

Sad
دوست عزیز نگران نباشین،من جایی خوندم که برای بعضی از بچه های 2013 بعد از 25 sep نامه ی دوم اومده بوده،این روزا هم می گذره. امیدوارم که برای همه خوب بگذره.
تشکر کنندگان: amin arefi ، ojee ، ffrfar
(2013-08-24 ساعت 16:52)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 16:23)amin arefi نوشته:  بادرود
میدونم این متن مربوط به مکاتبه با kccهست و به این قسمت مربوط نمیشه اما چیزی که برام سوال ایجاد کرده این متن زیر که براتون میزارم
اونجایی که زیرش خط کشیدم
ایا معنیش اینکه حدودشماره 4000 اکتبر کارنت میشن تو منطقه خودمون
دوستان اگه نظری دارند بیان کنند
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

نه، براي من هم كه بالاي ٦٠٠٠ هستم همين رو نوشتن.
این متن هیچ ربطی به شماره کیس فردی که دریافتش میکنه نداره، گفته شده: kcc در حال زمانبندی و برنامه ریزی ویزا نامبرها برای منطقه ی شما (آسیا) ،نه کیس نامبر شما،برای ماه اکتبر است.
در ادامه گفته شده به ویزا بولتن مراجعه کنید تا ببیند چه شماره هایی کارنت شدن و این بولتن 15 هر ماه میلادی آپدیت می شه .
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، ojee ، behfaza ، amin arefi ، kiana11 ، ffrfar
(2013-08-25 ساعت 12:42)hadi472 نوشته:  از دوستانی که نامه دوم واسشون ا ومده خواهش میکنم متن نامه رو هم اینجا بذارن. آیا روز مصاحبه رو هم تو نامه دوم ذکر میکنند؟

دوست عزیزم نامه دوم برای این ارسال میشه که تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه رو بهتون بگن دیگه Big Grin احوال پرسیتونو نمیکنن که تو نامه دوم Tongue
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ffrfar ، behfaza ، محبت ، noobnoobi
سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
از اونجایی که بازدید این تاپیک معمولا بالاست این پست رو به صورت موقت اینجا میزام !
عزیزام تاپیک های مهاجرسرا خیلی داره از موضوع اصلی خارج میشه و حتی دیگه بعضی از پست ها بالای 20 بار تکرار میشن! هرچی این تاپیک ها شلوغ تر بشه از بار علمی اموزشی و مشاوره مانند خودش خارج میشه و هرکس دنبال یه مطلب مفید بگرده کلی از وقت خودش رو از دست میده ! من خواهش میکنم دیگه از این به بعد پست هایی که به درد اطلاعات عموم نمیخوره رو نزارید ! مثلا اخ فلانی تو فلان اخبار همچین حرفی رو شنیده و از این حرفا فقط باعث پرشدن تاپیک ها میشه !
یا مثلا تو تاپیک بولتن 20 نفر مداوم پیام میدن اخ نامه نیومد ! پس کی میاد ؟ یا حتی توش پست اموزش زبان هم من دیدم !!!!
این تذکر و خواهش من بسیار جدی هستش ! از این به بعد روش برخورد من با این قبیل پست ها چیزی نیست جز عدم تایید ، در درجه های بعدی اخطار و یا حتی محرومیت ! گفتم که گفته باشم و خلاصه بعدا کسی اعتراضی نکنه!
برای اینکه در جریان هم باشید در همین هفته تاپیک ها پاکسازی خواهند شد !یعنی این روال از همین الان که این پست ارسال میشه شروع میشه!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
سلام
شماره کیس من ۱۵۰۰۰ هست و خیلی بالا است. به نظر دوستان با تجربه و با توجه به این که بیش از ۳۵۰۰ نفر از ایران قبول نمیشن و تقریبا ۶۰۰۰ نفر اعلام شدند چقدر احتمال داره که من به مصاحبه برسم و قبول بشم؟
اگر طبق سال ۲۰۱۲ پیش بره من باید دی ماه مصاحبه داشته باشم و اگر طبق ۲۰۱۳ پیش بره حدود شهریور اینده. اگر اون موقع ایران نباشم میتونم در کشور دیگری مصاحبه کنم؟
ضمنا اگر بخوام میتونم در برنامه ۲۰۱۵ هم ثبت نام کنم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، asalasali ، behfaza ، araaaash ، Tomas
(2013-08-25 ساعت 20:54)hamid7700 نوشته:  سلام
شماره کیس من ۱۵۰۰۰ هست و خیلی بالا است. به نظر دوستان با تجربه و با توجه به این که بیش از ۳۵۰۰ نفر از ایران قبول نمیشن و تقریبا ۶۰۰۰ نفر اعلام شدند چقدر احتمال داره که من به مصاحبه برسم و قبول بشم؟
اگر طبق سال ۲۰۱۲ پیش بره من باید دی ماه مصاحبه داشته باشم و اگر طبق ۲۰۱۳ پیش بره حدود شهریور اینده. اگر اون موقع ایران نباشم میتونم در کشور دیگری مصاحبه کنم؟
ضمنا اگر بخوام میتونم در برنامه ۲۰۱۵ هم ثبت نام کنم؟
من با تجربه نیستم اما جواب ما رو بپذیر
سلام اول تبریک میگم بابت قبولی... اگر شما قواعد رو کامل رعایت کنین صد در صد مصاحبه میرید و ویزاتونو میگیرین...
ما کیس نامبر 22000 هم داریم تو ایران...
نه تنها نوبت به شما میرسه بلکه ممکنه این دوره تکمیل ظرفیت هم داشته باشیم.
امسال به احتمال زیاد مشابه 2013 خواهد بود...
اگر میخواهید در یک سفارت دیگر در یک کشور دیگه غیر از ایروان و آنکارا و ابوظبی مصاحبه شوید... نیاز به بلد بودن زبان انگلیسی دارید... و درصورتی که قصد چنین کاری دارید با کی سی سی مکاتبه کنین... که تایپیک مربوطه رو یک سر بزنبن متوجه راهکار میشین....
به نظر من خودتون رو درگیر سال 2015 نکنین و از این فرصت استفاده بهینه رو ببرید......Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان