کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان دیگه برای کسی نامه ی دوم نیومده؟ یعنی پارسال هم همینطوری بوده؟
تشکر کنندگان: ojee ، Tomas ، behfaza
چرا هر روز صفحه ها کمتر میشه؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-30 ساعت 05:14)hotbasic نوشته:  چرا هر روز صفحه ها کمتر میشه؟؟؟؟؟؟

چون مديرامون دارن پست هايي كه مفيد نيستن رو عدم تاييد ميكنن تا پيج هاي مفيد براي كسانيكه مراجعه ميكنن باقي بمونهBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، parsab ، Natasha9 ، behfaza ، محبت ، HodHod Golestani ، azadeh2014 ، khder ، Tomas ، alimarmar ، ojee ، philter ، nasim
من همینجا میخواستم از ادمین های محترم تشکر کنم که پست های غیرمرتبط رو پاک کردن. واقعا وضع اینجا اسفناک شده بود!. ملت حتا زحمت نمیدن بیان خلاصه پروسه رو که تو صفحه اصلی گذاشتن بخونن. امیدوارم دوباره یکی نیاد کامنت بذاره "شماره من ####، من کی کارنت میشم؟!". فکر کنم این سئوال تا حالا 250 بار پرسیده شده!.

پروسه کارنت شدن ربطی به تاییده ی ارسال مدارک نداره. اگه براتون ایمیل تاییده نیومده معنیش این نیست که شما کارنت نمیشین یا نامه دوم براتون نمیاد!. ایمیل تایید یه چیز دلبخواهیه، ممکنه برای یکی بعد از بررسی مدارکش بفرستن و ممکنه نفرستن. حالا باز یکی کامنت میده "من ایمیل تاییده ی ارسال مدارک دریافت نکردم ممکنه کارنت نشم و ایمیل دوم برام نیاد؟!" اگه مدارک ناقص باشه خودشون بهتون ایمیل میزنن میگن ناقصه دوباره تکمیل کن!
(2013-08-30 ساعت 11:05)irn22 نوشته:  سلام . دوستان من کیس نامبرم 3 رقمی و کارنت شدم . مدارکم 25 MAY با ایمیل فرستادم. هنوز نه تاییدیه دریافت مدارکم را گرفتم نه نامه دوم....یک نفر از قبولیهای پارسال به من گفته که فکر نمی کنم مدارک و با ایمیل یپذیرند باید پست می کردید........... به نظر شما من باید چکار کنم با توجه به اینکه تا حالا چندین بار ایمیل زدم گفتند سر ما شلوغه نمی تونیم جواب بدیم.........؟؟؟؟

دوست و یاور عزیزم بهت برنخوره منظور بدی ندارم اما تائید کامنتای قبلیها این کافرهای ا م ر ی ک راجع ما چی فکر میکنن که وقتی میگن سرمون شلوغه هی ایمیل نزنین ما باز هم ؟؟؟!Big Grin
خیلی ارادت داریم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، pari pariaaa ، محبت ، Sara_lphmkf ، behfaza ، Tomas ، ojee ، nasim
(2013-08-30 ساعت 11:05)irn22 نوشته:  سلام . دوستان من کیس نامبرم 3 رقمی و کارنت شدم . مدارکم 25 MAY با ایمیل فرستادم. هنوز نه تاییدیه دریافت مدارکم را گرفتم نه نامه دوم....یک نفر از قبولیهای پارسال به من گفته که فکر نمی کنم مدارک و با ایمیل یپذیرند باید پست می کردید........... به نظر شما من باید چکار کنم با توجه به اینکه تا حالا چندین بار ایمیل زدم گفتند سر ما شلوغه نمی تونیم جواب بدیم.........؟؟؟؟

تا حالا نزدیک به هفتصدبار این سوال پرسیده شده و هربار جواب داده شده که ارسال مدارک با ایمیل هم امکان پذیره و هیچ مشکلی نیست. بنده خودم با ایمیل فرستادم.. کیس نامبر بنده هم سه رقمیه و ایمیل تایید ارسال مدارک هم برام اومده ولی هنوز نامه دوم توی سایت نیومده برام.
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam.zahedi68 ، noobnoobi ، pari pariaaa ، parmisv ، آلیس-1980 ، behfaza ، Tomas ، reza_top60 ، ojee ، nasim
به همه افرادی که با اقاقیا مخالفت دارن و ساز مخالف میزنن و ایراد میگیرن... ما باید از ایشون و همه مدیرای دیگه ممنون باشیم که برامون وقت میزارن... میدونم الآن در مورد منم میخوابن حرف بزنی (پشت پرده) اما خواهشا درک رو بالا ببریم و بفهمیم که هر چیزی جایی داره... تایپیک داره از موضوع خودش خارج میشه و راندمانش رو از دست میده.
استرستون منطقیه اما این که بابت استرس تایپیک خراب بشه غیر منطقی. پس خواهشا همکاری کنین.
برای همه آرزوی موفقیت دارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
در طی حدود 15 روز از اعلام کارنت شدن شمارهای 1 تا 1800 اداره kcc تنها یکروز مبادرت به ارسال نامه های دعوت نامه ( و بروز رسانی صفحه کاربران) نموده است.
همه تماسهای کاربران نگران اعم از کسانی که تاییدیه دریافت مدارک نگرفته اند و یا کارنت شدگان در انتظار منجر به شنیدن چنین پاسخی بوده است :
ما الان سرمون شلوغه
همه مدارک شما در حال بررسی است
نگران نباشید
به جز این :
تجربه قبول شدگان سالهای قبل هم در چنین زمانی از سال مشابه بوده است.

پس چه جای نگرانی میماند ؟

نگرانیهای واقعی:
آیا همه مدارکم کامل است
آیا همه مدارکم را ترجمه کرده ام
آیا همه واکسنها و کنترل های پزشکی ام را انجام داده ام
آیا پس انداز کافی برای پرداخت هزینه های مصاحبه و سفر به کشور ثالث دارم؟

راهنمایی توام با احترام کاربران دائم النگران !! به اولین تاپیک این مبحث میتواند به تدریج این مشکل را حل کند.

هم اکنون مدیران سعی دارند تا بیشتر اطلاعات مورد نیاز کاربران ( که از تعداد سوالات مربوط به یک موضوع شروع میشود) را در اولین تاپیک قرار دهند.

ما کاربران دائم الحاضر !!! هم میتوانیم با تهیه مطالبی کوتاه و موجز جهت قرار دادن در تاپیک اول ( توسط مدیران) ایشان را کمک نماییم.

در نهایت این تالار تبدیل به مکانی برای اطلاع رسانی ( تاپیک اول )،مشورت و کمک به یکدیگر ( مطالب و سوالات جاری )خواهد بود.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2013-08-30 ساعت 15:43)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه
با تشكر از ادمينها
يكم به دوستان حق بدهيد كه كمي استرس داشته باشند، همه با در كشوري بزرگ شديم كه هميشه كارهاي اداري با بي نظمي انجام شده است و نظم در كارهاي اداري برايمان تعريف نشده است، گاهي هم تنها با پارتي و پارتي بازي كارها پيش ميرود، همين باعث شده اكثر دوستان به صورت نا خداگاه فكر كنند در ا م ر ي ك ا نيز به همين صورت است، در صورتيكه خاطرات دوستان در سالهاي قبل را بخوانيد متوجه نظم موجود در انجام كارها مي شويد، من هم مثل همه شما برندگان استرسهاي مختلفي به سراغم ميايد، ولي به نظر من بهتر است اگر هم هر سوالي داريد ابتدا يا در مطالب سرچ كنيد و يا تايپيكها را كامل مطالعه كنيد، در مورد بولتن ها هم به نظر من تنها بايد صبور بود، من خودم آدم عجولي هستم ، ولي همه با مطالعه مطالب مختلف متوجهم شدم تنها راه داشتن آرامش براي طي شدن اين پروسه صبور بودنه، خوشحال باشيد كه شما خيلي خوش شانس هشتيد كه بايد الان پيگير اين مراحل باشيد

دوست عزیز، من خودم بارها مراحل کاری لاتاری رو توضیح دادم بارها اینجا گفته شده که چه کارهایی باید انجام بشه و چه کارهایی انجام نشه، به دوستان پاسخ میدیم، از جواب ما خوششون نمیاد، برام جالبه که خوب اگر از جواب سوال خوششون نمیاد چرا میپرسن؟!!! به هر حال این که دوستان استرس دارن دلیل نمیشه که تاپیک ها رو بهم بریزن، جالبه که همه مون داریم سر و دست می شکنیم و به اصطلاح استرس داریم که به یه کشور قانون مدار بریم ولی حتی حاضر نیستیم قوانین یک سایت اینترنتی رو رعایت کنیم.
در مورد تاییدیه پست یا میل کسی اینجا نمیتونه کاری برای شما انجام بده، همینطور برای نامه دوم، همه این موارد به کی سی سی مربوطه نه به مهاجرسرا، شما اگر فکر میکنید اشتباهی انجام دادید که باعث شده بهتون تاییدیه ندن میتونید به تاپیک های مربوطه مراحعه کنید، نه این که هر تاپیکی دم دستتون پیدا کردید، سوال کنید، بعضی از دوستان که لطف شون چند برابره ویک سوال رو در همه تاپیک ها میپرسن!!!!!!!!
هر چقدر اینجا گفته میشه که پارسال هم حدود 1 ماه تا حتی 40 روز پس از کارنت شدن دوستان 2013 تازه براشون نامه دوم اومده باز دوستان میان اینجا گزارش لحظه به لحظه میدن که برای من نامه دوم نیومده!!!
تاپیک مشابه 2013 تا الان که دیگه آخرین ماه پروسه لاتاری برای اون هاست، 526 صفحه داره، ولی این تاپیک الان که تازه ماه اول کارنتی هاست 127 صفحه داره، چرا؟ بعد هر کی هم از راه میرسه سوالی رو که 100 بار قبلا پرسیده شده، دوباره میپرسه و وقتی بهشون میگیم صفحات قبل رو مطالعه کنید شاکی میشن که من وقت ندارم این همه صفحه رو بخونم، حالا بگذریم از بعضی دوستان که احساس زرنگی میکنند و میخوان نیومده جواب بگیرن و برن!!!
خلاصه این روند ادامه خواهد داشت و تمام پست های تکراری، بی محتوا و غیر مرتبط با تاپیک ها عدم تایید خواهد شد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-30 ساعت 16:31)Sara_lphmkf نوشته:  ممنون از پاسختون،
اما اگر متن من را كامل مي خونديد من هم داشتم نظر شما را تاييد مي كردم، تنها مي خواستم بعضي از دوستان را قانع كنم كه در آنجا همه كار ها با نظم و هماهنگي انجام ميشود
حالا هم پاسخ خودم را خذف كردم تا تايپيك بيش از اين شلوغ نشود، اگر هم خواستيد اين را هم پاك كنيد
ضمنا شما همه را به صبوري دعوت مي كنيد اما بهتر است خودتان هم با صبر و حوصله بيشتر پاسخها را مطالعه نماييد
دوست عزیز من پست شما رو خوندم و دو قسمت داشت یکی خطاب به ادمین ها و بخش دوم خطاب به سایر دوستان. در ضمن جواب من برای کل دوستان بود نه فقط شما. از پستتون هم ممنونم ولی مطمئن باشید من تمام پست ها رو کامل میخونم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi ، Tomas ، H Pier ، gbtm ، ojee ، pari pariaaa ، میما ، گل نهال
(2013-08-28 ساعت 18:22)aghaghia نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 18:17)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 18:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 18:09)hamid_fs3 نوشته:  شاید جای طرح سوالم اینجا نباشه. ولی میتونم بپرسم چرا تعداد ارسال هام هر روز داره کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون تاپیکها داره توسط مدیران محترم ویرایش میشه عزیزBig Grin

آهان الان متوجه شدم. ویرایش یعنی تغییر واقعیت؟ درسته؟ من تا حالا 60 تا ارسال داشتم و عضو فعال بودم. یعنی من تا حالا 44 تا ارسال داشتم. پس هرچی ما میبافیم مدیران محترم زحمت پنبه کردنشو میکشن. Sad
(پست موقت)
دوست عزیز، منظورتون چیه، تغییر واقعیت؟ ما پست های شما رو ویرایش نمی کنیم، پست های غیر مرتبط با موضوع تاپیک ها و پست های تکراری رو عدم تایید میکنیم، من خودم 1313تا ارسال داشتم ولی وقتی دیدم به جا نبوده عدم تاییدشون کردم... شما به موقع و به جا پست بذارین تا پست هاتون عدم تایید نشه!!!!!!!!
من حمایت کامل خودمو از اقاقیا اعلام میکنم و منم هر پستی که بی ربط بوده رو عدم تایید کردم تا به بار مثبت سایت افزوده بشه ! از این به بعد هم همین کارو خواهیم کرد این سیاست جدید مدیران برای مقابله با این هرج و مرجی هستش که راه افتاده تو سایت !!! من نمیدونم چرا با اینکه بچه های 2013 تعدادشون بیشتر بوده تا الان ، در عین حال روندشان هم با سال 2012 متفاوت بوده اما اینقدر همکاریشون بیشتر بوده !!(فقط تعداد صفحات هر تاپیک رو با سال گذشته مقایسه بفرمایید )
طرف به من پیام داده من نمیرسم این همه پست رو بخونم تو بولتن شما خبر داری نامه فلانی ها اومده یا نه ؟ اخه نامه من نیومده هنوز!!!!! بابا اخه این 127 صفحه رو کی نوشته ؟؟ خوتون دیگه ! ننویسید این همه پست بی ربط، تا وقت کنید اطلاعات مفید رو از سایت بگیرید!!
خلاصه کلام : هرگونه پست تنش زا ، بی ربط ، بی محتوا ، شخصی و خصوصی و هر پستی که به نظر ما مدیران مفید نباشه عدم تایید میشه .
باید شروع کنیم قانون مدار باشیم دوستان. از همین امروز .

باید از یه جایی شروع کنیم این فرهنگ رو که هر حرفی رو هر جایی نباید زد!!!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2013-08-29 ساعت 13:42)aseman abi نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 08:49)sharareh amini نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:13)aseman abi نوشته:  این هم برای تمام دوستای گل مهاجرسرا
نامه دوم سفارت برای وقت مصاحبه لاتاری 2014
در ضمن کیس نامبر من 2014000000xxx بود
Dear DV Applicant,

This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2014 visa. An appointment has been scheduled for you at the U.S. Embassy or Consulate stated below. You and all members of your family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment.

You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2014 visa by September 30, 2014, your registration will expire. Your family members must also obtain their visas prior to September 30, 2014, or they will not be permitted to join you in the United States under the DV-2014 program.

Please follow the instructions provided in Step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in preparation for your interview. The Diversity Lottery Fee for each applicant and each member of the family must be paid in full before the visa interview and is non-refundable, even if the visa is refused for any reason.

Interview Appointment

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
ANKARA
TURKEY

پس چرا زمانشو بهت نگفته؟؟؟

عزیز دلم من زمانشو اینجا نذاشتم

اسم اعضای خانواده هم با جزییات توی نامه اومده?
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Tomas ، behfaza ، EKAM ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-08-30 ساعت 18:11)reza16 نوشته:  اسم اعضای خانواده هم با جزییات توی نامه اومده?

بله .انتهای نامه اسم و فامیل اعضا رو زده.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: Tomas ، H Pier ، ojee ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-08-30 ساعت 18:11)reza16 نوشته:  اسم اعضای خانواده هم با جزییات توی نامه اومده?

نمونه نامه دوم مصاحبه

در قسمت beneficiaries انتهای نامه نام همراهان قید می شود..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خب این هفته هم که خبری نشد ممکنه برای ما که تا حالا نامه دوم نیومده ماههای بعد از اکتبر مصاحبمون رو قرار بدند؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: m.mina ، noobnoobi ، pari pariaaa ، Niyousha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان