کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
به این ترتیب که نامه ما تا الان نیومده ممکنه تاریخ مصاحبه ما به بعد از اکتبر موکول بشه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Niyousha
(2013-08-31 ساعت 09:26)vistac نوشته:  خب این هفته هم که خبری نشد ممکنه برای ما که تا حالا نامه دوم نیومده ماههای بعد از اکتبر مصاحبمون رو قرار بدند؟

معمولا این اتفاق نمیفته هرچند تجربیات این چند ساله نشون داده که هیچ اتفاقی غیر ممکن نیست. سالهای قبل بودن دوستانی که 20 روز قبل از مصاحبه نامه دوم رو دریافت کردند پس هنوز دیر نشده..... موفق و پیروز باشید.
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، philadelphia
[/quote]
میتونم بپرسم باز چرا اسم من تو جدولتون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ اون دفعه فرمودین دیر به دستتون رسید!!!!! Sad
[/quote]

هنوز آپدیت نشده asalasali... اسم شما باید تو update 5 باشه... ایشالا به زودی آپدیت جدید میاد.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، محبت ، asalasali ، behfaza ، میما ، sysmaster
دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از 1 اکتبر باشه ؟ زمان مصاحبه من هفته اول اكتبره تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟
کیس نامبر :2014َAS000013xx
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، noobnoobi ، میما ، amin arefi ، 5ina ، pari pariaaa ، sophia ، زری وحدتی ، masoud z
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اول اکتبر ساعت 8 باشه ؟ یا خدا خیلی به من لطف داشته ؟ زمان مصاحبه من هفته اول اکتبر ساعت 8 صبحه تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟

مدارکتون رو کی ارسال کردین... و نامه دومتون کی اومده؟
نه دیگه شما نفر اولین و قراره خبر خوب برامون بیارین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، behfaza ، 5ina ، philter ، hadi472
(2013-08-31 ساعت 13:22)H Pier نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اول اکتبر باشه ؟ زمان مصاحبه من هفته اول اکتبر تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟

مدارکتون رو کی ارسال کردین... و نامه دومتون کی اومده؟
نه دیگه شما نفر اولین و قراره خبر خوب برامون بیارین.
شماره کیس:**2014AS000013
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:ANKARA
lمحل اعلام شده برای مصاحبه :ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:22 می (ایمیل)و
دریافت تاییدیه :26 می
کارنت شدن کیس: اواسط آگوست
تاریخ دریافت نامه دوم :21 آگوست
مصاحبه: هفته اول اكتبر
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nedaba ، amin arefi ، behfaza ، H Pier ، nedafarsi ، alitab
[font=Times New Roman]دوستانی که تعداد ارسال هاشون از 10 تا بیشتر شده، لطفا برن به کنترل پنل حساب کاربری شون و امضاشون رو درست کنند. کنترل پنل زیر نام کاربری تون در قسمت بالای تمام صفحات سایت قرار داره. [/font]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، cpd ، noobnoobi ، zepehr1 ، KIMIA2005 ، behfaza ، hamedmas ، 5ina ، philter ، ojee ، sysmaster ، EKAM ، زری وحدتی ، pari pariaaa
(2013-08-31 ساعت 14:58)zepehr1 نوشته:  دوستای عزیز من شنیدم زمان مصاحبه هر سه برگه سفید آبی و صورتی از قبل آمادس و آفیسر تصمیم میگیره که کدوم برگ رو به برنده لاتاری بده این امر چقدر صحت داره؟؟؟

پست موقت
دوست عزیز شما که سوالتون رو در کلیرینس 2013 مطرح کردید و جوابـــــــ هم گرفتید، چرا سوالاتتون رو چند بار تکرار میکنید که ربطی هم به تاپیک نداره؟!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: zepehr1 ، Tabassomshojaat ، nedaba ، nedafarsi ، behfaza ، hamedmas ، ojee ، philter ، زری وحدتی ، nasim ، گل نهال ، parsab
(2013-08-31 ساعت 17:42)aghaghia نوشته:  چه گیری، این زندگی شخصی شماست، میگین میخوام ویزا بگیرم که اونجا ادامه تحصیل بدم و از این جور حرفا...
در ضمن اگر منتظر جواب کی سی سی هستید، مجبورین هنوز میلتون رو چک کنید پس رمزش رو عوض کنید، وقتی جواب رو گرفتین، یک پرینت اسکرین ازش بگیرن و این ایمیل رو هم پاک کنید، از توی قسمت Trash هم همینطور و دیگه ازش استفاده نکنید.
یک اکانت جی میل بسازید، مطمئنتره...

دوست عزیز نگران نباش هیچ مشکلی پیش نخواهد امد ودر تایید صحبتهای اقاقیای عزیز بارها به دوستان تاکیدشدتا یک اکانت جی میل بسازند مختص مکاتبات لازم چراکه بسیار مطمئن تر و ایمن تر از دیگرسرویس ها هستش و تمامی مکاتبات خود را منبعدتنها از این طریق انجام دهید ...

(2013-08-31 ساعت 18:15)shilan نوشته:  جریان این صفحه چیه من هر وقت میام ازش کم شده تا 90 رفته بود حالا بعد 60 حالام 50 .اینجوری معلوم نیست مطالب جدید از کجاست؟

بخاطر لطفی که دوستان دارند و عدم رعایت قوانین سایت و گذاشتن پستهای تکراری و نامربوط با وجود تاکیدبسیار مدیران در این خصوص اینگونه پستها حذف شده و در نتیجه تعداد صفحات تاپیک کم میشه...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، noobnoobi ، H Pier ، saeedshafiee ، behfaza ، محبت ، ojee ، EKAM ، زری وحدتی ، ffrfar
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اول اکتبر ساعت 8 باشه ؟ یا خدا خیلی به من لطف داشته ؟ زمان مصاحبه من هفته اول اکتبر ساعت 8 صبحه تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟

بنابراین پرچمدار مصاحبه واسه 2014 دوست خوبمون cpd هستند امیدوارم بسلامتی برید واسه مصاحبه عزیز و با دست پر برگردید ... به امید ویزای یکضرب
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-08-31 ساعت 23:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اول اکتبر باشه زمان مصاحبه من هفته اکتبر تو ابوظبی ا

بنابراین پرچمدار مصاحبه واسه 2014 دوست خوبمون cpd هستند امیدوارم بسلامتی برید واسه مصاحبه عزیز و با دست پر برگردید ... به امید ویزای یکضرب

ممنون از ارزوی خوبتون ..مطمئن باشید اگه خدا بخواد برای همه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ...
تشکر کنندگان: mehran.re ، ghafari88 ، ali1220 ، nedafarsi ، arash12 ، H Pier ، نسرین ظ ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-09-01 ساعت 11:01)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:47)cpd نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اول اکتبر باشه ؟ ی؟ زمان مصاحبه من هفته اول اکتبر صبحه تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟

ممنون از ارزوی خوبتون ..مطمئن باشید اگه خدا بخواد برای همه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ...

cpd عزیز
منتظر سفرنامه پر و پیمونت هستیمااااا Tongue

به روی چشم Smile دعای دوستان رو لازم دارم ... فقط این وقت مدیکال که به من دادن یکم داره اذیت می کنه .. .. خیلی زوده Sad((((

با آرزوی موفقییت براتون,Smile لطفا"امضاتونو هم درست کنید!!!!
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، محبت ، alitab ، رژین ، ramaya ، philadelphia
(2013-09-01 ساعت 11:33)cpd نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 11:01)nedafarsi نوشته:  

cpd عزیز
منتظر سفرنامه پر و پیمونت هستیمااااا Tongue

به روی چشم Smile دعای دوستان رو لازم دارم ... فقط این وقت مدیکال که به من دادن یکم داره اذیت می کنه .. اول که گفتن واسه 5شنبه 26 سپتامبر بعدم که گفتم تغییر بدین گفتن واسه 8 صبح 28 سپتامبر .. خیلی زوده Sad((((

چرا زوده....خوبه که!!
منم دوشنبه مصاحبه دارم، گفتن پنجشنبه بیا، گفتم عوضش کنین شنبه بیام...هنوز جواب ایمیلم رو نداده، فکر کنم باهام قهر کرده Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، EKAM ، cpd ، ojee ، محبت ، pari pariaaa ، noobnoobi
بچه ها استرسسسسسسس گرفتم WinkSad
اصلا نمی دونم از پس مصاحبه انگلیسی بر میام یا نه .. تازه شروع کردم به مطالعه Sad(( روحیه بدین لطفا
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi ، raihaneh.az90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان