کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-01 ساعت 14:42)cpd نوشته:  بچه ها استرسسسسسسس گرفتم ماه دیگه این موقع همه چی تموم شده WinkSad
اصلا نمی دونم از پس مصاحبه انگلیسی بر میام یا نه .. تازه شروع کردم به مطالعه Sad(( روحیه بدین لطفا

مصاحبه مگه فارسی نبود؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 15:00)cello86 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 14:42)cpd نوشته:  بچه ها استرسسسسسسس گرفتم ماه دیگه این موقع همه چی تموم شده WinkSad
اصلا نمی دونم از پس مصاحبه انگلیسی بر میام یا نه .. تازه شروع کردم به مطالعه Sad(( روحیه بدین لطفا

مصاحبه مگه فارسی نبود؟
به امید خدا همه چی حله ایشالا یک ضرب بگیری
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، cpd ، محبت
با سلام
با توجه به پست فوق چطور میشه زبان مصاحبه رو انتخاب کرد
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 15:14)mattin نوشته:  با سلام
با توجه به پست فوق چطور میشه زبان مصاحبه رو انتخاب کرد
روز مصاحبه هنگان دریافت مدارک میپرسن زبان مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، ojee ، behfaza
(2013-09-01 ساعت 15:00)cello86 نوشته:  

مصاحبه مگه فارسی نبود؟
مصاحبه فارسيه دوست عزيز...نگران نباشيد
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، ojee ، behfaza ، محبت

نگران نباش. اونجا درخواست مصاحبه گر فارسی زبان میدی. ازت سوال میشه که فارسی زبان میخوای یا انگلیسی. با ویزا یه ضرب بر میگردی و خوشحالمون میکنی
تشکر کنندگان: 5ina ، cpd ، pari pariaaa ، noobnoobi ، behfaza ، ramaya
(2013-09-01 ساعت 15:35)mehran.re نوشته:  

نگران نباش. اونجا درخواست مصاحبه گر فارسی زبان میدی. ازت سوال میشه که فارسی زبان میخوای یا انگلیسی. با ویزا یه ضرب بر میگردی و خوشحالمون میکنی

راستش اینکه ترجیح میدم انگلیسی مصاحبه کنم واسه اینه که خواهر دوستم که انگلیسی رو انتخاب کرده بود واسه زبون مصاحبه اش خیلی کوتاه و راحت مصاحبه کرده بودن باهاش (برنده ی پارسال بوده) اما می گفت کسایی که فارسی مصاحبه می کردن یه مقدار زمان بیشتری طول می کشیده کارشون و یکم گیر می دادن ... به نظر شما سختی و راحتی مصاحبه ربطی به زبونش داره ؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-09-01 ساعت 16:26)cpd نوشته:  راستش اینکه ترجیح میدم انگلیسی مصاحبه کنم واسه اینه که خواهر دوستم که انگلیسی رو انتخاب کرده بود واسه زبون مصاحبه اش خیلی کوتاه و راحت مصاحبه کرده بودن باهاش (برنده ی پارسال بوده) اما می گفت کسایی که فارسی مصاحبه می کردن یه مقدار زمان بیشتری طول می کشیده کارشون و یکم گیر می دادن ... به نظر شما سختی و راحتی مصاحبه ربطی به زبونش داره ؟

نه دوست عزیز ربطی به زبان نداره.
به نظرم اینکه آدم زبان انگلیسی رو انتخاب کنه و با وجود استرس اونجا به مشکل بر بخوره و نتونه جواب سوال های ساده رو بده بدتره.
این امکان بسیار خوبیه که افسر آمریکایی مجبور بشه به زبان مادری شما سوال ها رو بپرسه.
در ضمن دوستان بارها گفتن افسرها قبل از هر چیزی روانشناسای خوبی هستن پس ممکنه مصاحبه هر کس زمانش با دیگری فرق کنه و ربطی به این مسایل نداره.
فقط مصاحبه رفتی نری که دیگه بری.حتما بیا اینجا سفرنامه بنویس از تجربیاتت استفاده کنیم.
موفق باشی و به امید ویزای یک ضرب
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، cpd ، m.sabet ، pari pariaaa ، arash12 ، USA2014 ، ojee ، ffrfar ، behfaza ، محبت ، nasim ، philadelphia
فکر کنم برای ما که زیر 1800 هستیم و نامه دوم نیومده باید تا 15 ماه دیگه صبر کنیم شاید با ماه آیندهای ها ما هم کارنت شدیم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 18:47)vistac نوشته:  فکر کنم برای ما که زیر 1800 هستیم و نامه دوم نیومده باید تا 15 ماه دیگه صبر کنیم شاید با ماه آیندهای ها ما هم کارنت شدیم

مهم اینه که نامه دوم همه میاد. دیرو زود داره...
همیشه امیدوار باشید ؛ )
تشکر کنندگان: vistac ، nasim
(2013-09-01 ساعت 18:47)vistac نوشته:  فکر کنم برای ما که زیر 1800 هستیم و نامه دوم نیومده باید تا 15 ماه دیگه صبر کنیم شاید با ماه آیندهای ها ما هم کارنت شدیم

من که دیگه میترسم تو این تاپیک چیزی بنویسم . تا مینویسیم میگن تاپیکو رو با حرفای غیر مرتبط پر کردین Big Grin ولی الان ۲ هفتس منتظریم که نامه ۲ آپدیت شه. مسئله مهمتر اینه که چون تغییر سفارت خیلی زیاد بوده منم الان میترسم مثلا واسه ایروان برنامه رو بریزم بعد یهو بیوفتم ابوظبی . یا مثلا گواهی تمکن رو نمیدونم کی بگیرم . امیدوارم این هفته نامه همه بیاد که تکلیفمون روشن شهCool

تشکر کنندگان: azar1348 ، ojee ، ffrfar ، behfaza ، محبت ، vistac
[font=Times New Roman]دوستان هنگام نقل قول پست دوستان و یا جواب دادن بهشون، سعی کنید کد های نقل قول رو پاک نکنید، چون باعث میشه پست شما خالی به نظر بیاد.[/font]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-01 ساعت 11:36)ffrfar نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:47)cpd نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 23:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 12:53)cpd نوشته:  دوستان کسی هست که زمان مصاحبه اش زودتر از هفته اولاکتبر ساعت 8 باشه ؟ یا خدا خیلی به من لطف داشته ؟ زمان مصاحبه من هفته اول اکتبر ساعت 8 صبحه تو ابوظبی ا .. کیا مثل من هستن ؟
کیس نامبر :2014َAS000013xx

بنابراین پرچمدار مصاحبه واسه 2014 دوست خوبمون cpd هستند امیدوارم بسلامتی برید واسه مصاحبه عزیز و با دست پر برگردید ... به امید ویزای یکضرب

ممنون از ارزوی خوبتون ..مطمئن باشید اگه خدا بخواد برای همه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ...

با آرزوی موفقییت براتون,Smile لطفا"امضاتونو هم درست کنید!!!!
با عرض تبریکات با آرامش درونی و دقت در کارهایتان و صبر و شکیبایی یکضرب ویزا را گرفتید منتظر انتقال تجربیاتتان هستیم...
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
(2013-09-01 ساعت 21:33)rainyboy نوشته:  

من که دیگه میترسم تو این تاپیک چیزی بنویسم . تا مینویسیم میگن تاپیکو رو با حرفای غیر مرتبط پر کردین Big Grin ولی الان ۲ هفتس منتظریم که نامه ۲ آپدیت شه. مسئله مهمتر اینه که چون تغییر سفارت خیلی زیاد بوده منم الان میترسم مثلا واسه ایروان برنامه رو بریزم بعد یهو بیوفتم ابوظبی . یا مثلا گواهی تمکن رو نمیدونم کی بگیرم . امیدوارم این هفته نامه همه بیاد که تکلیفمون روشن شهCool

فکر کنم کی سی سی امسال خواسته به همه مون بفهمونه که کلاً قرار نیست روال کارشون قابل پیشبینی باشه.... آخه کیس نامبر 1300 باید اول اکتبر بره مصاحبه عایا؟؟؟ Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: محبت ، araaaash ، naftoonbazoft1 ، noobnoobi ، rainyboy ، behfaza ، .YAS
فکر کنم کی سی سی امسال خواسته به همه مون بفهمونه که کلاً قرار نیست روال کارشون قابل پیشبینی باشه.... آخه کیس نامبر 1300 باید اول اکتبر بره مصاحبه عایا؟؟؟ Tongue
[/quote]

درسته که کیس نامبر ایشون 1300 هست ولی مثل اینکه زرنگ تر از همه بودن و زودتر فرمهاشون رو تکمیل و ارسال کردن.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، araaaash ، H Pier ، noobnoobi ، behfaza ، mahdibashoma ، azadeh2014 ، USA2014 ، .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان