کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-06 ساعت 13:27)benitto نوشته:  سلام و عرض خسته نباشید.
من تو پستها خوندم که برخی مدیرها اطلاعاتی مثل زمان و مکان کارنت شدن اعضا رو می گیرن و جایی ثبت می کنند. اگر اینطور است، آیا این جداول آماری )نه فقط در این موضوع) قابل دسترسی هست؟ چطور؟
با تشکر

سلام
به این آدرس که رجوع کنید تو قسمت امضا شما می تونید آپدیت جدول 5 رو ببینید و دانلود کنید که لیست افراد و بسیاری از اطلاعات مفید رو دوست عزیزمون زحمتش رو کشیدند ...
http://mohajersara.com/user-56678.html
موفق باشید
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: behfaza ، nika ، amin arefi ، Natasha9 ، azadeh2014 ، aghaghia ، noobnoobi ، محبت ، ماتیتی ، nasim
دوستان با سلام
چرا درمراجعه به Visa Bulletin ، ماه آینده که October را coming soon زده بود را حذف کرده؟ البته تا 15 سپتامبر چیزی نمانده.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-06 ساعت 13:51)Sam2014 نوشته:  دوستان با سلام
چرا درمراجعه به Visa Bulletin ، ماه آینده که October را coming soon زده بود را حذف کرده؟ البته تا 15 سپتامبر چیزی نمانده.

Upcoming month's visa bulletin: October 2013 (Coming Soon)
همین الان چک کردم Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، azadeh2014 ، noobnoobi ، ghafari88 ، محبت
دوستان از اون موقعی که برای بعضی از دوستان نامه ی دوم اومدهدیگه هیچ کس تو این سه هفته هیچ ایمیل یا نامه دوم نگرفته. پس کی سی سی چکار دارند میکنند. نکنه فراموشمون کردند.
تشکر کنندگان: .YAS
(2013-09-06 ساعت 13:56)5ina نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 13:51)Sam2014 نوشته:  دوستان با سلام

Upcoming month's visa bulletin: October 2013 (Coming Soon)
همین الان چک کردم Smile
حق با شماست دوست عزیز . احتمالاً اشکال از سیستم من بوده و صفحه قدیمی را LOAD کردم.
با سپاس و احترام
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: nasim ، زری وحدتی
در راستای انتظار برای دریافت نامه دوم و استرسهای مرتبط با اون نامه ای از KCC به ایمیلم ارسال شد:
نقل قول:The DSP-122 forms for the principal applicant were not received. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DSP-122 forms for the principal applicant were not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
.

چیزی که بنده متوجه شدم این بود که فرم DSP-122 رو ندارن ( با توجه به اینکه من همه مدارک لازم رو که شامل همین فرم میشد با هم براشون پیوست نامم فرستاده بودم) با این حال دوباره این کارو کردم و فرم DSP-122 رو براشون فرستادم.

نظر دوستان در این رابطه چیه ؟ باید نگران باشم ؟؟؟
الان 4 روزی میگذره و با اینکه ازشون خواسته بودم منو در جریان دریافت درست فرم بزارن ولی خبری نشده .... Sad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: میما ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-07 ساعت 08:19)hamed1286 نوشته:  در راستای انتظار برای دریافت نامه دوم و استرسهای مرتبط با اون نامه ای از KCC به ایمیلم ارسال شد:
نقل قول:The DSP-122 forms for the principal applicant were not received. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DSP-122 forms for the principal applicant were not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
.

چیزی که بنده متوجه شدم این بود که فرم DSP-122 رو ندارن ( با توجه به اینکه من همه مدارک لازم رو که شامل همین فرم میشد با هم براشون پیوست نامم فرستاده بودم) با این حال دوباره این کارو کردم و فرم DSP-122 رو براشون فرستادم.

نظر دوستان در این رابطه چیه ؟ باید نگران باشم ؟؟؟
الان 4 روزی میگذره و با اینکه ازشون خواسته بودم منو در جریان دریافت درست فرم بزارن ولی خبری نشده .... Sad

بله، کاملن درسته، اونها فرم DSP-122 برای شما دریافت نکردند و معمولا بعد از هر ارسال 10 روز طول میکشه که پاسخ داده بشه، جای نگرانی نیست
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، hamed1286 ، زری وحدتی
سلام دوستان
لطفا اینقدر پستهای تکراری ارسال نکنی 53 صفحه همش تکراری اگر چیزه مفیدیم باشه باید کلی وقت بزاری تا پیدا کنی ممنون
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
با سلام و عرض ادب
می خواستم بدونم دوستانی هستند که در ردیف 17XX باشند و نامه دوم رو دریافت کرده باشند ؟؟؟؟
با احترام
تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، زری وحدتی
خست نباشید
من فرم هامو تیر فرستادم
با کیس نامبر262x اما دو بار ازشون خواستم بهم بگن که مدارکم رسیده گفتن حجم زیاده نمیشه
به نظر شما باز هم باید بپرسم؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، میما
(2013-09-07 ساعت 15:26)ستاره.ستاره نوشته:  خست نباشید
من فرم هامو تیر فرستادم
با کیس نامبر262x اما دو بار ازشون خواستم بهم بگن که مدارکم رسیده گفتن حجم زیاده نمیشه
به نظر شما باز هم باید بپرسم؟

درور دوست عزیز... من کیسم 3 رقمیه 2 بار ایمیل و یک بار زنگ زدم و هیچ کدوم هم جواب درستی مبنی بر اینکه مدارکم رسیده ندادند... نمیدونم چی بگم..
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa
سلام
بعضی دوستانی که 2014 هستند توی امضاشون نوشتند که کارنت شدند،حتی 1 مورد دیدم تاریخ مصاحبه هم گرفته بود،قضیه چیه؟
چون من توی taravel.state.gov نگاه کردم آخرین کارنتی ها برا سپتامبر بود که همه 2013 ای بودند
چون case number من پایین هست نگران شدم Smile
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، nasim
(2013-09-07 ساعت 17:25)free-tomorrow نوشته:  سلام
بعضی دوستانی که 2014 هستند توی امضاشون نوشتند که کارنت شدند،حتی 1 مورد دیدم تاریخ مصاحبه هم گرفته بود،قضیه چیه؟
چون من توی taravel.state.gov نگاه کردم آخرین کارنتی ها برا سپتامبر بود که همه 2013 ای بودند

دوست عزیز تا 1800 کارنت شدن و تعدادی هم نامه دوم رو گرفتن کجا بودی تا حالا چک کن شاید نامه مصاحبه واسه شما هم ارسال شده باشه خبر نداشته باشی ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maryam_a ، محبت ، nasim ، pari pariaaa
(2013-09-07 ساعت 17:29)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز تا 1800 کارنت شدن و تعدادی هم نامه دوم رو گرفتن کجا بودی تا حالا چک کن شاید نامه مصاحبه واسه شما هم ارسال شده باشه خبر نداشته باشی ..
کجا باید چک کنم؟توی dvlottery؟اونجا که همون نامه ی قبولی من هست و بس Sad واقعن دارم نگران میشم

(2013-09-07 ساعت 17:34)free-tomorrow نوشته:  

کجا باید چک کنم؟توی dvlottery؟اونجا که همون نامه ی قبولی من هست و بس Sad واقعن دارم نگران میشم
همش به خاطر این بولتن ...ها!!!توضیحات دوستان رو هم راجع بهش خوندم اما نفهمیدم چطوری باید باهاش کار کردSmile میشه دقیق تر راهنماییم کنین؟آخه مثکه اونچیزی که من میبینم با اونی که شما میبینین فرق داره
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

همش به خاطر این بولتن ...ها!!!توضیحات دوستان رو هم راجع بهش خوندم اما نفهمیدم چطوری باید باهاش کار کردSmile میشه دقیق تر راهنماییم کنین؟آخه مثکه اونچیزی که من میبینم با اونی که شما میبینین فرق داره

دوست من توی صفحه بولتن جدول چهارم مال ماست که توش نوشته آسیا تا 1800؛ شماره کیستون چنده مگه؟؟؟؟ ضمنا توصیه اکید میکنم دنبال تقویت زبانتون باشید چون پیدا کردن اون جدول خیلی خیلی سادست......
تشکر کنندگان: free-tomorrow ، میما ، محبت ، behfaza ، .YAS ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان