کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-04 ساعت 20:11)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 19:57)خوشبختی نوشته:  سلام به دوستان مهاجر سرا از دوستان با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم ممکنه راهنمایی کنید من کیس نامبرم سه رقمی هست و فرمها 10 جون به دست کی سی سی از طریق پست تی ان تی فرستادم رسید پست رو هم دارم ولی اونها نه تاییدیه دادن به من نه نامه دوم رو ایمیل زدم به من گفتن سرشون شلوغه 7- 8 هفته دیگه اما از 8 هفته بیشتر شد ولی هنوز خبری ازنامه دوم نیست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

سلام
خیلی از دوستان مشکل شما زا دارند نگران نباشید با تلفن سوال کنید انشاالله به زودی نامه دوم را دریافت می کنید اگر تاییدیه پست را دارید که رسیده و در آنجا ددریافت شده مشکلی پیش نمی آید
دوست عزیز ایمیل کن . من مدارک رو با DHL فرستاد م . دیدم جواب نمیدن با ایمیل فرستادم دوباره هفته پیش تاییدیه گرفتم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
امیدوارم این سری تعداد بیشتری از بچه ها کارنت بشن و بچه هایی که کارنت شدن نامه دوم خودشونو دریافت کنن. به امید ویزای یه ضرب واسه همه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
Coming Soon من خوشگل تره! Big Grin

[عکس: 87863910021713192474.jpg]
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-09-04 ساعت 01:53)hotbasic نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 00:49)Niyousha نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 18:59)hotbasic نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 17:43)vistac نوشته:  سلام دوست عزیز ممنون از خبرت ولی قابل درک نیست پس چرا تا 1800 اعلام کردند وقتی نتونستند چک کنند تازه 12 روز دیگه سری دومها رو اعلام میکنند و اونا هم به ما اضافه میشند بعدم به گفته شما اگه تا چند روز یا هفته دیگه نامه دوم رو بدند برای ما واکتبریها وقتی نمیمونهSad

دوست عزیز منم مثل شما 3 رقمی هستم و قبل از زنگ چند بار ایمیل دادم و جالب اینجاست تو ایمیل ها هم گفتن 2-3 هفته دیگه ولی من فقط زنگ که زده بودم پرسیدم که مدارک رسیده به دستشون یا نه که گفت کی مدارک رو فرستادی تا گفتم جون فرستادم گفت که باید 2-3 هفته دیگه پیگیری کنی...حتی جواب نداد که مدارکمون رسیده یا نه... ولی در کل باید بگم که مشکل بررسی پرونده ها مشکل ما نیست ..پس بهتره نگران نباشیم و منتظر بمونیم...هر خبری هم شد برای بقیه بچه ها بنویسیم...

سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم

اتفاقا منم زنگ زده بودم یه خانمی بود که جواب داد و خیلی خشک و کتابی حرف میزد ولی نگفت که مدارک رسیده فقط گفت 2 هفته دیگه بزنگ...

سلام دوستان
بنظرم در پستهای قبل دیده بودم که قبولی ایرانیها تا حالا حدود 6000 نفره. پس باید حدودا ماهی 500-800 نفر بطور متوسط مصاحبه بشه عمدتا تو سه سفارت. پس میشه حدس زد که پس از یک اعلام عمده اولی 1800 تا تا سه چهار پنج ماه تعداد کارنتیها حدود ماهی همین 500 تا 1000بر حسب مدارکی گرفتن متغیر ولی محدود میمونه. 1800 تا اول هم باید به این دلیل زیادتر اعلام شده باشه چون هنوز همه اونها مدارکشان را در ماه اول ارسال نمیکنند. پس بهتره یکم صبور تر از صبور باشیم.
نکته دوم اینکه واقعا فرقی نمیکنه که تائید دریافت بهمون بدن یا نه چون تا کارنت نشیم بنظر من فرقی نمیکنه و اصلا با این پستهای جدید نرسیدن نامه به مقصد معنی نداره. فقط نکته مهم میمونه کسری مدارک و اشتباه و کسری در تکمیل فرمها که مورد ما مثلا همین را درمورد خودمون شک داریم و باید صبر کرد تا نوبت بررسی مدارکمون برسه. ایمیل تکراری هم فرقی نمیکنه بجز یجور مزاحمت. فقط به همه همسفرا پیشنهاد میکنم اگر تازه قبولی شون را دیدن حتما این سایت مهاجرسرا را اول خوب بخونم.من سوالی یا نکته ای را ندیدم که جوابش اینتو نباشه. اینکه مشخصات و کیس نامبر شما را تو تلفن پرسیده هم برای این بوده که اول بفهمه واقعا در لیست قبولی هستید یا نه که سکوتش به معنی تائیید قبولی کیس بوده و البته نشون میده که هنوز نوبت ما نرسیده.
ولی وقتی نوشتارها و نظرات بعضی دیگه عزیزان همسفر را میبینم واقعا از خودم میپرسم مگه اونجا چه خبره؟ ایا واقعا من دارم مهاجرت میکنم یا فرارپرهزینه؟ و ایا واقعا اونجا بهشته؟ اینجا مگه چقدر بده؟ من همه چیزم را از همین سرزمین دارم. تو مهاجرسرا یک تاپیک خوب هسته که نظرات به مقصد رسیده ها و پیشکسوتان ساکن شده در جاهای مختلف را در همین رابطه گذاشته و البته باید قبلیها بهش بیشتر توجه کنن. بنظرم یک کم مظلوم هم واقع شده. برا من که واقعا مفید هست.Wink
پاینده ایران
تشکر کنندگان: 5ina ، shahryar7021 ، vistac ، behfaza ، amin arefi
برای ایروانی ها سایت سیس فعال شده انگار ! دوستان ایروانی حالشو ببرین ! Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: ماتیتی ، noobnoobi ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi
اسم اون تاپیک چی هستش ؟

(2013-09-04 ساعت 22:40)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 18:59)hotbasic نوشته:  دوست عزیز منم مثل شما 3 رقمی هستم و قبل از زنگ چند بار ایمیل دادم و جالب اینجاست تو ایمیل ها هم گفتن 2-3 هفته دیگه ولی من فقط زنگ که زده بودم پرسیدم که مدارک رسیده به دستشون یا نه که گفت کی مدارک رو فرستادی تا گفتم جون فرستادم گفت که باید 2-3 هفته دیگه پیگیری کنی...حتی جواب نداد که مدارکمون رسیده یا نه... ولی در کل باید بگم که مشکل بررسی پرونده ها مشکل ما نیست ..پس بهتره نگران نباشیم و منتظر بمونیم...هر خبری هم شد برای بقیه بچه ها بنویسیم...

سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم

اتفاقا منم زنگ زده بودم یه خانمی بود که جواب داد و خیلی خشک و کتابی حرف میزد ولی نگفت که مدارک رسیده فقط گفت 2 هفته دیگه بزنگ...

سلام دوستان
بنظرم در پستهای قبل دیده بودم که قبولی ایرانیها تا حالا حدود 6000 نفره. پس باید حدودا ماهی 500-800 نفر بطور متوسط مصاحبه بشه عمدتا تو سه سفارت. پس میشه حدس زد که پس از یک اعلام عمده اولی 1800 تا تا سه چهار پنج ماه تعداد کارنتیها حدود ماهی همین 500 تا 1000بر حسب مدارکی گرفتن متغیر ولی محدود میمونه. 1800 تا اول هم باید به این دلیل زیادتر اعلام شده باشه چون هنوز همه اونها مدارکشان را در ماه اول ارسال نمیکنند. پس بهتره یکم صبور تر از صبور باشیم.
نکته دوم اینکه واقعا فرقی نمیکنه که تائید دریافت بهمون بدن یا نه چون تا کارنت نشیم بنظر من فرقی نمیکنه و اصلا با این پستهای جدید نرسیدن نامه به مقصد معنی نداره. فقط نکته مهم میمونه کسری مدارک و اشتباه و کسری در تکمیل فرمها که مورد ما مثلا همین را درمورد خودمون شک داریم و باید صبر کرد تا نوبت بررسی مدارکمون برسه. ایمیل تکراری هم فرقی نمیکنه بجز یجور مزاحمت. فقط به همه همسفرا پیشنهاد میکنم اگر تازه قبولی شون را دیدن حتما این سایت مهاجرسرا را اول خوب بخونم.من سوالی یا نکته ای را ندیدم که جوابش اینتو نباشه. اینکه مشخصات و کیس نامبر شما را تو تلفن پرسیده هم برای این بوده که اول بفهمه واقعا در لیست قبولی هستید یا نه که سکوتش به معنی تائیید قبولی کیس بوده و البته نشون میده که هنوز نوبت ما نرسیده.
ولی وقتی نوشتارها و نظرات بعضی دیگه عزیزان همسفر را میبینم واقعا از خودم میپرسم مگه اونجا چه خبره؟ ایا واقعا من دارم مهاجرت میکنم یا فرارپرهزینه؟ و ایا واقعا اونجا بهشته؟ اینجا مگه چقدر بده؟ من همه چیزم را از همین سرزمین دارم. تو مهاجرسرا یک تاپیک خوب هسته که نظرات به مقصد رسیده ها و پیشکسوتان ساکن شده در جاهای مختلف را در همین رابطه گذاشته و البته باید قبلیها بهش بیشتر توجه کنن. بنظرم یک کم مظلوم هم واقع شده. برا من که واقعا مفید هست.Wink
پاینده ایران
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza
دوستان نامه تایید kcc (نامه اول)هنوز برای من نیومده .من فرمها رو اواخر ماه می فرستادم .نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza
(2013-09-04 ساعت 23:27)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:51)mpas89 نوشته:  سلام به همگي ، مخصوصا به مديران زحمت كش مهاجرسرا
هر روز دارم سايت رو چك مي كنم ولي نامه دوم رويت نمي شه ، فكر ميكردم اينا كارشون درست تر از ماست و مثل ما نيستند و به محض اعلام شماره هاي كارنت شده ، نامه مصاحبه هم مي فرستند ولي خوب اين طور نبود .يكي نيست به اين كي سي سي جان بگه ، شما كه نمي تونيد براي همه نامه بفرستيد چرا 1800 تا كارنت مي كنيد و مردم رو از 15 آگوست چشم براه مي گذاريد حدود 20 روزي شد.
5 ماه هست عضو مهاجرسراي عزيز شدم و تا حالا 6 تا ارسال تائيد شده داشتم .اينجا تنها منبع و مكاني هست كه اطلاعات ميگيرم و با دوستان درد دل مي كنيم و حرفاشون رو مي شنويم و البته مديران هم لطف دارن و پست ها رو حذف مي كن و نمي شه كه تعداد ارسال هامون به 10 برسه لااقل امضا درست كنيم! خوب يك گله كوچيك وتا حدي شوخي هم بكنم بعضي دوستان با من عضو شدن و الان مدير هستن (منظورم اقاقياي عزيز نيست ) حتما جهشي خوندن ، استعداد داشتن و فعال بودن ما كه حسود نيستيم اميدوارم به مدارج بالاتر برسند.(يوزرم رو مسدود نكنيد خواهشا ). باقي بقاي دوستان
(پست موقت)
دوست عزیز بارها گفته شده، سعی کنید نظم تاپیک ها رو رعایت کنید و قبل از پرسیدن سوالتون یکم مطالعه داشته باشید که سوالی که 100 بار پرسیده شده رو تکرار نکنید ولی خب دوستان همچنان کار خودشون رو انجام میدن... و ما هم مجبور میشیم عدم تایید کنیم Sad ...در مورد مدیر شدن هم من به خودم نمیگیرم چون من حداقل 1ماه و نیم قبل از شما عضو شدم Cool Big Grin و مدیر تازه کار هم من هستم و خانم زری وحدتی که بازهم ایشون زودتر از شما عضو شدن، بگذریم که من قبل از عضو شدن هم سایت رو مطالعه میکردم... شما تشریف بیارید فعالیت کنید، من جام رو میدم به شما، شما بیا مدیریت کن Cool، هر کی ندونه فکر میکنه این مدیریت چه مزایا و امکاناتی داره!!!!!!!!!!!!

سلام اقاقیای عزیز چرا به دل می گیری من گاهی وقتی می بینم با چه سرعتی به بچه ها جواب می دهی متعجب می شوم چون حتی من که به قول دختر کوچولویم. همه اش. دارم مهاجر سرا بازی می کنم حتی گاهی. وقت نمی کنم. پست ها را بخوانم حرف‌های دوستمان هم بیشتر جنبه شوخی داشت خانم مدیر ما از شما راضی هستیم ممنون از همه جوابها وزحمت هایت خیلی وقت بود می خواستم این را برایت خصوصی بنویسم خوب حالا که پیش آمد ممنون ویک 20از طرف من به مدیریت عالی شما
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، 5ina ، noobnoobi ، mpas89 ، himmlisch ، behfaza ، amin arefi ، 2014winner
(2013-09-04 ساعت 23:41)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:27)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:51)mpas89 نوشته:  سلام به همگي ، مخصوصا به مديران زحمت كش مهاجرسرا
هر روز دارم سايت رو چك مي كنم ولي نامه دوم رويت نمي شه ، فكر ميكردم اينا كارشون درست تر از ماست و مثل ما نيستند و به محض اعلام شماره هاي كارنت شده ، نامه مصاحبه هم مي فرستند ولي خوب اين طور نبود .يكي نيست به اين كي سي سي جان بگه ، شما كه نمي تونيد براي همه نامه بفرستيد چرا 1800 تا كارنت مي كنيد و مردم رو از 15 آگوست چشم براه مي گذاريد حدود 20 روزي شد.
5 ماه هست عضو مهاجرسراي عزيز شدم و تا حالا 6 تا ارسال تائيد شده داشتم .اينجا تنها منبع و مكاني هست كه اطلاعات ميگيرم و با دوستان درد دل مي كنيم و حرفاشون رو مي شنويم و البته مديران هم لطف دارن و پست ها رو حذف مي كن و نمي شه كه تعداد ارسال هامون به 10 برسه لااقل امضا درست كنيم! خوب يك گله كوچيك وتا حدي شوخي هم بكنم بعضي دوستان با من عضو شدن و الان مدير هستن (منظورم اقاقياي عزيز نيست ) حتما جهشي خوندن ، استعداد داشتن و فعال بودن ما كه حسود نيستيم اميدوارم به مدارج بالاتر برسند.(يوزرم رو مسدود نكنيد خواهشا ). باقي بقاي دوستان
(پست موقت)
دوست عزیز بارها گفته شده، سعی کنید نظم تاپیک ها رو رعایت کنید و قبل از پرسیدن سوالتون یکم مطالعه داشته باشید که سوالی که 100 بار پرسیده شده رو تکرار نکنید ولی خب دوستان همچنان کار خودشون رو انجام میدن... و ما هم مجبور میشیم عدم تایید کنیم Sad ...در مورد مدیر شدن هم من به خودم نمیگیرم چون من حداقل 1ماه و نیم قبل از شما عضو شدم Cool Big Grin و مدیر تازه کار هم من هستم و خانم زری وحدتی که بازهم ایشون زودتر از شما عضو شدن، بگذریم که من قبل از عضو شدن هم سایت رو مطالعه میکردم... شما تشریف بیارید فعالیت کنید، من جام رو میدم به شما، شما بیا مدیریت کن Cool، هر کی ندونه فکر میکنه این مدیریت چه مزایا و امکاناتی داره!!!!!!!!!!!!

سلام اقاقیای عزیز چرا به دل می گیری من گاهی وقتی می بینم با چه سرعتی به بچه ها جواب می دهی متعجب می شوم چون حتی من که به قول دختر کوچولویم. همه اش. دارم مهاجر سرا بازی می کنم حتی گاهی. وقت نمی کنم. پست ها را بخوانم حرف‌های دوستمان هم بیشتر جنبه شوخی داشت خانم مدیر ما از شما راضی هستیم ممنون از همه جوابها وزحمت هایت خیلی وقت بود می خواستم این را برایت خصوصی بنویسم خوب حالا که پیش آمد ممنون ویک 20از طرف من به مدیریت عالی شما

ممنون از لطف شما دوست عزیز Smile. من که گفتم به خودم نمیگیرم دلیلش رو هم گفتم، ولی به هر حالی ایشون به شوخی حرف دلشون رو زدن، منم حرف دلم رو زدم Smile Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 5ina ، ماتیتی ، مامان خانم ، mpas89 ، احمد حبیبی ، arash12 ، behfaza
(2013-09-04 ساعت 23:32)pantea ag نوشته:  دوستان نامه تایید kcc (نامه اول)هنوز برای من نیومده .من فرمها رو اواخر ماه می فرستادم .نظرتون چیه؟

نظر خاصی نداریم دوست عزیزم Big Grin فک کنم این 20امین پست تکراریه که میبینم Big Grin سرشون شلوغهو به بعضیا تایییدیه دادن به بعضیا ندادن. اگه کارنت شدن تماس تلفنی جهت اطمینان خاطر از وصول مدارکتون از kcc کسب (یا رفع Big Grin) تکلیف کنین ! (هوووووووووف رسمی حرف زدن چقدر سخته Big Grin)
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi
(2013-09-04 ساعت 23:31)saeedshafiee نوشته:  اسم اون تاپیک چی هستش ؟

(2013-09-04 ساعت 22:40)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  سلام

سلام دوستان
پاینده ایران

سلام سعید جان
یک سری بزن به انجمن زندگی در آمریکا
و از اونجا مثلا گفتگوی آزاد غیر مهاجرتی و تاپیکهای مختلف از جمله چه ایالتی را برای زندگی در آمریکا انتخاب خواهیم کرد وچرا؟
و موارد مختلف دیگر بر حسب علاقه و نظر شما .
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، saeedshafiee ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-05 ساعت 00:05)free-tomorrow نوشته:  سلام...امیدوارم پست من تکراری نباشه Smile دوستای عزیز مرسی از همه ی اطلاعاتی که در اختیار فضای محلزی قرار دادید من که خیلی استفاده کردم تا الان
من ی مشکل کوچولو دارم که تو پست ها بهش اشاره نشده بودSmile اینکه چطوری بفهمم کارنت شدم؟ای میل؟یا هر روز باید ویزا بولتن رو چک کنم؟چون توی صفحه ی اصلی ویزا بولتن اطلاعات به طرز واقعن پیچیده ای نوشته شدهSmile)) من از کجا بفهمم که کی کارنت میشم؟آیا باید جایی(کادری چیزی Smile ) کیس نامبرم رو وارد کنم؟
خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدید

نکتتون واقعا کوچولو بود دوست عزیزم و تو ۱۰۰تا پست مطرح شده بود Big GrinWink اون پایینتر‌ها یه جدولی‌ هست که کیس‌های لاتاری رو برای قاره های مختلف می‌نویسه ! و سایت ویزا بولتن حوالی نیمهٔ هر ماه تو سایت آپدیت می‌شه.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: مامان خانم ، aghaghia ، hamid_fs3 ، behfaza ، .YAS ، araaaash ، amin arefi
(2013-09-05 ساعت 00:05)free-tomorrow نوشته:  سلام...امیدوارم پست من تکراری نباشه Smile دوستای عزیز مرسی از همه ی اطلاعاتی که در اختیار فضای محلزی قرار دادید من که خیلی استفاده کردم تا الان
من ی مشکل کوچولو دارم که تو پست ها بهش اشاره نشده بودSmile اینکه چطوری بفهمم کارنت شدم؟ای میل؟یا هر روز باید ویزا بولتن رو چک کنم؟چون توی صفحه ی اصلی ویزا بولتن اطلاعات به طرز واقعن پیچیده ای نوشته شدهSmile)) من از کجا بفهمم که کی کارنت میشم؟آیا باید جایی(کادری چیزی Smile ) کیس نامبرم رو وارد کنم؟
خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدید

سلام اتفاقا پست شما خیلی خیلی تکراری است اما بولتن هر ماه می آید و از بالا جدول سوم شماره هایی که کارنت شدند را می توانید پیدا کنید این ماه 1800 آسیا یعنی اگر زیر 1800 کیس نامبر شما است شما کارنت شده اید نامه دوم را در همان جایی که نامه قبولی را دیدید پیدا می کنید در آن تاریخ مصاحبه و سفارت نوشته شده بعضی دوستان در صفحات قبلی بسیار بهتر از من توضیح دادند اگر متوجه نشدید صفحات قبلی را بخوانید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: 5ina ، azadeh2014 ، aghaghia ، behfaza ، .YAS ، araaaash ، amin arefi

دوست عزیز ملاک انتخاب مدیر تاریخ عضویت در سایت نیست بلکه مهمترین دلیل تلاش و فعالیت شخص و داشتن روحیه کمک به دیگر دوستان در همه حال بدون هیچگونه چشمداشتی هستش که باعث انتخاب شخص بعنوان مدیر میشه البته این رو هم بگم که مدیریت هم آنچنان آش دهن سوزی نیستش عزیز... که همینجا جا داره باز هم از زحمات مدیرفعال و فهیم و کوشای 2014 خانم اقاقیا که همیشه و در همه حال حاضر و جوابگوی دوستان بوده و هستند تشکر و قدردانی نمود ... با ارزوی بهترینها واسه همه عزیزان
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
ثبت نام 2015 کی هست؟

معمولا این موقع ها یه خبرایی می شد ولی امسال هیچی در مورد 2015 ننوشته.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان