کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
من در سری دوم کارنتی ها خواهم بود . . .
هرچی نزدیک تر استرس بیشتر . . . فقط 9 روز مونده . . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: reza_top60 ، .YAS ، ghafari88 ، nasim
(2013-09-05 ساعت 01:32)pooyan1920 نوشته:  من در سری دوم کارنتی ها خواهم بود . . .

عزیز ما که سری اول کارنتی ها بودیم هنوزتکلیفمون مشخص نیست بنابراین اصلا استرس نداشته باش چون اونقدر باید انتظار بکشی که استرس و همه چیز رو فراموش کنی اصلا یادت میره لاتاری قبول شدی Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-04 ساعت 22:40)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 01:53)hotbasic نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 00:49)Niyousha نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 18:59)hotbasic نوشته:  دوست عزیز منم مثل شما 3 رقمی هستم و قبل از زنگ چند بار ایمیل دادم و جالب اینجاست تو ایمیل ها هم گفتن 2-3 هفته دیگه ولی من فقط زنگ که زده بودم پرسیدم که مدارک رسیده به دستشون یا نه که گفت کی مدارک رو فرستادی تا گفتم جون فرستادم گفت که باید 2-3 هفته دیگه پیگیری کنی...حتی جواب نداد که مدارکمون رسیده یا نه... ولی در کل باید بگم که مشکل بررسی پرونده ها مشکل ما نیست ..پس بهتره نگران نباشیم و منتظر بمونیم...هر خبری هم شد برای بقیه بچه ها بنویسیم...

سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم

اتفاقا منم زنگ زده بودم یه خانمی بود که جواب داد و خیلی خشک و کتابی حرف میزد ولی نگفت که مدارک رسیده فقط گفت 2 هفته دیگه بزنگ...

سلام دوستان
بنظرم در پستهای قبل دیده بودم که قبولی ایرانیها تا حالا حدود 6000 نفره. پس باید حدودا ماهی 500-800 نفر بطور متوسط مصاحبه بشه عمدتا تو سه سفارت. پس میشه حدس زد که پس از یک اعلام عمده اولی 1800 تا تا سه چهار پنج ماه تعداد کارنتیها حدود ماهی همین 500 تا 1000بر حسب مدارکی گرفتن متغیر ولی محدود میمونه. 1800 تا اول هم باید به این دلیل زیادتر اعلام شده باشه چون هنوز همه اونها مدارکشان را در ماه اول ارسال نمیکنند. پس بهتره یکم صبور تر از صبور باشیم.
نکته دوم اینکه واقعا فرقی نمیکنه که تائید دریافت بهمون بدن یا نه چون تا کارنت نشیم بنظر من فرقی نمیکنه و اصلا با این پستهای جدید نرسیدن نامه به مقصد معنی نداره. فقط نکته مهم میمونه کسری مدارک و اشتباه و کسری در تکمیل فرمها که مورد ما مثلا همین را درمورد خودمون شک داریم و باید صبر کرد تا نوبت بررسی مدارکمون برسه. ایمیل تکراری هم فرقی نمیکنه بجز یجور مزاحمت. فقط به همه همسفرا پیشنهاد میکنم اگر تازه قبولی شون را دیدن حتما این سایت مهاجرسرا را اول خوب بخونم.من سوالی یا نکته ای را ندیدم که جوابش اینتو نباشه. اینکه مشخصات و کیس نامبر شما را تو تلفن پرسیده هم برای این بوده که اول بفهمه واقعا در لیست قبولی هستید یا نه که سکوتش به معنی تائیید قبولی کیس بوده و البته نشون میده که هنوز نوبت ما نرسیده.
ولی وقتی نوشتارها و نظرات بعضی دیگه عزیزان همسفر را میبینم واقعا از خودم میپرسم مگه اونجا چه خبره؟ ایا واقعا من دارم مهاجرت میکنم یا فرارپرهزینه؟ و ایا واقعا اونجا بهشته؟ اینجا مگه چقدر بده؟ من همه چیزم را از همین سرزمین دارم. تو مهاجرسرا یک تاپیک خوب هسته که نظرات به مقصد رسیده ها و پیشکسوتان ساکن شده در جاهای مختلف را در همین رابطه گذاشته و البته باید قبلیها بهش بیشتر توجه کنن. بنظرم یک کم مظلوم هم واقع شده. برا من که واقعا مفید هست.Wink
پاینده ایران
دویت عزیز میشه آدرس تایپیک رو هم بزاری.ممنون
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
این COMING SOON که زده باز برای اکتیر هست یا ماه بعد؟ چون هنوز نامه دوم ما نیومده حالا میخوان یه سری دیگه اضافه کنند؟

(2013-09-04 ساعت 22:44)5ina نوشته:  برای ایروانی ها سایت سیس فعال شده انگار ! دوستان ایروانی حالشو ببرین ! Smile

دوست عزیز میشه در این مورد یکم توضیح بدی ؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
(2013-09-05 ساعت 11:38)vistac نوشته:  این COMING SOON که زده باز برای اکتیر هست یا ماه بعد؟ چون هنوز نامه دوم ما نیومده حالا میخوان یه سری دیگه اضافه کنند؟

(2013-09-04 ساعت 22:44)5ina نوشته:  برای ایروانی ها سایت سیس فعال شده انگار ! دوستان ایروانی حالشو ببرین ! Smile

Coming Soon که زدند منظور اعلام سری بعد کارنتی ها هست. کلاً هر ماه یک سری کارنتی اعلام می کنند. الان ماه سپتامبر اعلام شده ( برای مصاحبه اکتبر ) و اکتبر که اعلام بشه برای مصاحبه ماه نوامبر هست.
در مورد نامه دوم هم بودند عزیزانی که حتی 20 روز مونده بوده به مصاحبشون تازه نامه دوم رو گرفتند.
بله در ماه دوم هم به امید خدا تعدادی رو بنا به برنامه ریزی خودشون برای مصاحبه ماه نوامبر اضافه و اعلام می کنند.
سایت سیس هم که دوستان فرمودند Consular Electronic Application Center هست به نشانی https://ceac.state.gov/ceac/ که با مراجعه به اونجا و درج کیس نامبرتون بدون صفر هاش ( 2014AS1234) می تونید مراحل کارتون در سفارت رو به نوعی پیگیری کنید و آپ دیت هاتون رو ببینید. بدیهی است تا زمانی که پروندتون به سفارت مربوطه ارجاع نشده باشه شما اونجا با پیام Invalid Immigrant Visa Case Number مواجه خواهید شد.
تا پیش از این فقط ( برای ایرانی ها ) سفارت های مستقر در ابوظبی و آنکارا این امکان رو پوشش می دادند که ظاهراً دوستان می فرمایند ایروان هم این امکان رو اضافه کرده و اطلاعات رو در این سایت به روز می کند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: kiana11 ، behfaza ، shamim_irs ، ماتیتی ، .YAS ، amin arefi ، arezoo00
(2013-09-05 ساعت 11:38)vistac نوشته:  این COMING SOON که زده باز برای اکتیر هست یا ماه بعد؟ چون هنوز نامه دوم ما نیومده حالا میخوان یه سری دیگه اضافه کنند؟

من بار اول کارنت شدم ولی نامه دوم نیمده واسم و هنوز مکان مصاحبه ام معلوم نیست. از اونجا که مکان مصاحبه خیلی ها عوض شده منم ترجیح میدم درباره هر سه مکان ایروان و ابوظبی و آنکارا اطلاع کسب کنم. بنابر این اگه گیج میزنم نخندیدBig Grin این سایت سیس چیه ؟Big Grin
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
(2013-09-05 ساعت 14:48)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 01:32)pooyan1920 نوشته:  من در سری دوم کارنتی ها خواهم بود . . .
دوست عزیز استرس که طبیعیه... شما حتما در این سری جز کارنتی ها هستید و پیشاپیش به شما تبریک میگم...امیدوارم از تجربیات مصاحبه و روال کارهاتون ما را هم مطلع کنید.موفق باشید
یک توصیه هم بنده به دوستان دارم.برنامه ریزی و زمانبندی مناسب از فشارهای کاری و همچنین تشدید استرس که البته همه داریم خواهد کاست.با این همه اطلاعات که دوستان در پست های مختلف ارائه کرده اند و بسیار گرانقیمت و با ارزشه برنامه ریزی مناسب امکان پذیره.به امید موفقیت و سلامتی همه دوستان و آرزوی ویزای یک ضرب..:Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، behfaza ، aghaghia ، .YAS ، pooyan1920 ، amin arefi
(2013-09-05 ساعت 14:42)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 14:30)shamim_irs نوشته:  

من بار اول کارنت شدم ولی نامه دوم نیمده واسم و هنوز مکان مصاحبه ام معلوم نیست. از اونجا که مکان مصاحبه خیلی ها عوض شده منم ترجیح میدم درباره هر سه مکان ایروان و ابوظبی و آنکارا اطلاع کسب کنم. بنابر این اگه گیج میزنم نخندیدBig Grin این سایت سیس چیه ؟Big Grin
دوست عزیز به امید اینکه نامه دوم همین روزا به دستتون برسه...این سایت جایی هست که چنانچه شما موفق به دریافت ویزای یکضرب نشید از این سایت وضعیت پروندتونو چک میکنید و هر زمان پروسه کلیرنس شما کامل بشه و ویزاتون اماده بشه اطلاع پیدا میکنید ...به امید ویزای یکضرب برای همه 2014 ای هاBig Grin

مرسی از راهنماییتون. من که به غیر از یکضرب به چیز دیگه فکر نمی کنمWink ولی محض کنجکاوی میشه آدرس دقیق سایت و بگید؟ Smile
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
(2013-09-05 ساعت 01:03)final destination نوشته:  ثبت نام 2015 کی هست؟

معمولا این موقع ها یه خبرایی می شد ولی امسال هیچی در مورد 2015 ننوشته.

آخرای ماه اکتبر هستش دوست من.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: behfaza ، 5ina ، .YAS ، Tomas ، محبت
(2013-09-05 ساعت 16:30)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 16:11)shamim_irs نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 14:42)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 14:30)shamim_irs نوشته:  

دوست عزیز به امید اینکه نامه دوم همین روزا به دستتون برسه...این سایت جایی هست که چنانچه شما موفق به دریافت ویزای یکضرب نشید از این سایت وضعیت پروندتونو چک میکنید و هر زمان پروسه کلیرنس شما کامل بشه و ویزاتون اماده بشه اطلاع پیدا میکنید ...به امید ویزای یکضرب برای همه 2014 ای هاBig Grin

مرسی از راهنماییتون. من که به غیر از یکضرب به چیز دیگه فکر نمی کنمWink ولی محض کنجکاوی میشه آدرس دقیق سایت و بگید؟ Smile
اگر دقت بفرمایید در ارسال 850 همین تاپیک در همین صفحه دوستمون ادرسشو گذاشتن
بله حق با شماست متاسفانه اون پست و کامل نخونده بودم Big Grin
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، behfaza ، .YAS ، Tomas ، محبت
(2013-09-05 ساعت 10:44)shahryar7021 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 22:40)ماتیتی نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 01:53)hotbasic نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 00:49)Niyousha نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم

اتفاقا منم زنگ زده بودم یه خانمی بود که جواب داد و خیلی خشک و کتابی حرف میزد ولی نگفت که مدارک رسیده فقط گفت 2 هفته دیگه بزنگ...

سلام دوستان
بنظرم در پستهای قبل دیده بودم که قبولی ایرانیها تا حالا حدود 6000 نفره. پس باید حدودا ماهی 500-800 نفر بطور متوسط مصاحبه بشه عمدتا تو سه سفارت. پس میشه حدس زد که پس از یک اعلام عمده اولی 1800 تا تا سه چهار پنج ماه تعداد کارنتیها حدود ماهی همین 500 تا 1000بر حسب مدارکی گرفتن متغیر ولی محدود میمونه. 1800 تا اول هم باید به این دلیل زیادتر اعلام شده باشه چون هنوز همه اونها مدارکشان را در ماه اول ارسال نمیکنند. پس بهتره یکم صبور تر از صبور باشیم.
نکته دوم اینکه واقعا فرقی نمیکنه که تائید دریافت بهمون بدن یا نه چون تا کارنت نشیم بنظر من فرقی نمیکنه و اصلا با این پستهای جدید نرسیدن نامه به مقصد معنی نداره. فقط نکته مهم میمونه کسری مدارک و اشتباه و کسری در تکمیل فرمها که مورد ما مثلا همین را درمورد خودمون شک داریم و باید صبر کرد تا نوبت بررسی مدارکمون برسه. ایمیل تکراری هم فرقی نمیکنه بجز یجور مزاحمت. فقط به همه همسفرا پیشنهاد میکنم اگر تازه قبولی شون را دیدن حتما این سایت مهاجرسرا را اول خوب بخونم.من سوالی یا نکته ای را ندیدم که جوابش اینتو نباشه. اینکه مشخصات و کیس نامبر شما را تو تلفن پرسیده هم برای این بوده که اول بفهمه واقعا در لیست قبولی هستید یا نه که سکوتش به معنی تائیید قبولی کیس بوده و البته نشون میده که هنوز نوبت ما نرسیده.
ولی وقتی نوشتارها و نظرات بعضی دیگه عزیزان همسفر را میبینم واقعا از خودم میپرسم مگه اونجا چه خبره؟ ایا واقعا من دارم مهاجرت میکنم یا فرارپرهزینه؟ و ایا واقعا اونجا بهشته؟ اینجا مگه چقدر بده؟ من همه چیزم را از همین سرزمین دارم. تو مهاجرسرا یک تاپیک خوب هسته که نظرات به مقصد رسیده ها و پیشکسوتان ساکن شده در جاهای مختلف را در همین رابطه گذاشته و البته باید قبلیها بهش بیشتر توجه کنن. بنظرم یک کم مظلوم هم واقع شده. برا من که واقعا مفید هست.Wink
پاینده ایران
دویت عزیز میشه آدرس تایپیک رو هم بزاری.ممنون

سلام همسفر عزیز
تو تاپیک 840 گفته ام. تو این سایت یک سری بزن به انجمن "زندگی در آمریکا" و از اونجا مثلا گفتگوی آزاد غیر مهاجرتی و تاپیکهای مختلف از جمله "چه ایالتی را برای زندگی در آمریکا انتخاب خواهیم کرد وچرا"؟
تو انجمن زندگی در آمریکا چیزها و راهنمائیهای بدردبخور دیگری از تجارب سایرین زیاد هست. که حداقل اینجا میباید دوباره از زحمات مدیران آن قسمت و کسانیکه نظر گذاشتن تشکر کنم.
ضمنا یاداوری میکنم که باعث خطا نشه که نظراتم در مورد محاسبه تعداد کارنتیهای ماههای بعد کاملا تخمینی و غیر دقیقه و اصلا 1800 تای اول اعلامی هم همشون از ایران نیستند. فقط خواستم بگم استرس نداشته باشین و باید صبر کنیم.
تشکر کنندگان: .YAS ، Tomas ، behfaza ، محبت ، masoud z ، noobnoobi ، nika ، زری وحدتی
(2013-09-05 ساعت 17:03)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 01:03)final destination نوشته:  ثبت نام 2015 کی هست؟

معمولا این موقع ها یه خبرایی می شد ولی امسال هیچی در مورد 2015 ننوشته.

آخرای ماه اکتبر هستش دوست من.
اواخر سپتامبر دوست خوبم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، araaaash ، behfaza ، nika ، زری وحدتی
(2013-09-05 ساعت 15:01)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 14:48)azadeh2014 نوشته:  
دوست عزیز استرس که طبیعیه... شما حتما در این سری جز کارنتی ها هستید و پیشاپیش به شما تبریک میگم...امیدوارم از تجربیات مصاحبه و روال کارهاتون ما را هم مطلع کنید.موفق باشید
یک توصیه هم بنده به دوستان دارم.برنامه ریزی و زمانبندی مناسب از فشارهای کاری و همچنین تشدید استرس که البته همه داریم خواهد کاست.با این همه اطلاعات که دوستان در پست های مختلف ارائه کرده اند و بسیار گرانقیمت و با ارزشه برنامه ریزی مناسب امکان پذیره.به امید موفقیت و سلامتی همه دوستان و آرزوی ویزای یک ضرب..:Big Grin
ممنون از قوت قلب دادن دوستان . .
اتفاق بزرگی در زندگی هممون افتاده که حتی درکش هم مدتی زمان احتیاج داره و حتی در زندگی روزمره من به شخصه تاثیر گذاشته . . در کل امیدوارم همگی از تمام مرحله ها با خوشحالی خارج شویم . . از صمیم قلب امیدوارم
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، shahryar7021 ، Sam2014 ، noobnoobi ، behfaza ، nika ، Elahe. ، میما ، nasim ، زری وحدتی
(2013-09-04 ساعت 23:27)aghaghia نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:51)mpas89 نوشته:  سلام به همگي ، مخصوصا به مديران زحمت كش مهاجرسرا
هر روز دارم سايت رو چك مي كنم ولي نامه دوم رويت نمي شه ، فكر ميكردم اينا كارشون درست تر از ماست و مثل ما نيستند و به محض اعلام شماره هاي كارنت شده ، نامه مصاحبه هم مي فرستند ولي خوب اين طور نبود .يكي نيست به اين كي سي سي جان بگه ، شما كه نمي تونيد براي همه نامه بفرستيد چرا 1800 تا كارنت مي كنيد و مردم رو از 15 آگوست چشم براه مي گذاريد حدود 20 روزي شد.
5 ماه هست عضو مهاجرسراي عزيز شدم و تا حالا 6 تا ارسال تائيد شده داشتم .اينجا تنها منبع و مكاني هست كه اطلاعات ميگيرم و با دوستان درد دل مي كنيم و حرفاشون رو مي شنويم و البته مديران هم لطف دارن و پست ها رو حذف مي كن و نمي شه كه تعداد ارسال هامون به 10 برسه لااقل امضا درست كنيم! خوب يك گله كوچيك وتا حدي شوخي هم بكنم بعضي دوستان با من عضو شدن و الان مدير هستن (منظورم اقاقياي عزيز نيست ) حتما جهشي خوندن ، استعداد داشتن و فعال بودن ما كه حسود نيستيم اميدوارم به مدارج بالاتر برسند.(يوزرم رو مسدود نكنيد خواهشا ). باقي بقاي دوستان
(پست موقت)
دوست عزیز بارها گفته شده، سعی کنید نظم تاپیک ها رو رعایت کنید و قبل از پرسیدن سوالتون یکم مطالعه داشته باشید که سوالی که 100 بار پرسیده شده رو تکرار نکنید ولی خب دوستان همچنان کار خودشون رو انجام میدن... و ما هم مجبور میشیم عدم تایید کنیم Sad ...در مورد مدیر شدن هم من به خودم نمیگیرم چون من حداقل 1ماه و نیم قبل از شما عضو شدم Cool Big Grin و مدیر تازه کار هم من هستم و خانم زری وحدتی که بازهم ایشون زودتر از شما عضو شدن، بگذریم که من قبل از عضو شدن هم سایت رو مطالعه میکردم... شما تشریف بیارید فعالیت کنید، من جام رو میدم به شما، شما بیا مدیریت کن Cool، هر کی ندونه فکر میکنه این مدیریت چه مزایا و امکاناتی داره!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز شما اگه نمیتونی 10 تا پست غیر نا مربوط نزاری خوب 100% صلاحیت ساخت امضارم نداری!
یاد بگیریم قدر دان باشیم ما ایرانیها فقط گله بلدیم!!
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

سلام و عرض خسته نباشید.
من تو پستها خوندم که برخی مدیرها اطلاعاتی مثل زمان و مکان کارنت شدن اعضا رو می گیرن و جایی ثبت می کنند. اگر اینطور است، آیا این جداول آماری )نه فقط در این موضوع) قابل دسترسی هست؟ چطور؟
با تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: behfaza ، nika ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان