کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-11 ساعت 23:31)Honeybal نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:23)Honeybal نوشته:  سلام. موقع پر کردن فرمهای اولیه اسم شوهرم رو هم توی فرم پر کردم. الان بنا به دلایلی ایشون نمی خوان ادامه بدن و واسه مصاحبه و باقی مراحل بیان. حالا من چیکار کنم.؟ رد می شم ؟

دوست عزیز برای مصاحبه حتما بایستی تمامی افراد کیس که در ثبت نام اولیه نام انها قید شده حضور داشته باشند برنده اصلی شما هستید یا همسرتون ؟

برنده اصلی من هستم. ایشون حتی نمی خواد بیاد اسه مصاحبه. فکرم مشغوله. نمی دونم ایمیل بزنم و داستانو بگم یا شما چی صلاح میدونین.؟؟

بالاخره ایشون هم دلایلی برای این کارشون دارند که اگرواقعا این دلایل منطقی و درست باشد خوب بایستی پذیرفت و بنظر بنده در وهله نخست حفظ خانواده مهمتر از هر چیز دیگه هستش البته هر چی خودتون صلاح میدونید انجام بدید دوست عزیز به هر حال شما به هر طریقی که میتونید بایستی ایشون رو متقاعد کنید که جهت مصاحبه شما را همراهی کنند وگرنه متاسفانه کیستون دچارمشکل خواهد شد بعد از اون که ویزاتون رو گرفتید میتونید به تنهایی اقدام کنیدالبته میتونید ایمیل هم بزنید و کسب تکلیف کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-11 ساعت 23:28)Niyousha نوشته:  چرا نامه هاي دوم سري اوليهارو نداده سري دوم كارنت كردن؟

یه چیز جالب. انگار اکثر کسایی که نامه دوم نیومده واسشون کیسشون یه نفری بوده. شاید اول کیس های چند نفره رو بررسی کردن.

تشکر کنندگان: Niyousha ، محبت ، زری وحدتی ، noobnoobi ، behfaza ، ghasoo
(2013-09-12 ساعت 00:25)rainyboy نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:28)Niyousha نوشته:  چرا نامه هاي دوم سري اوليهارو نداده سري دوم كارنت كردن؟

یه چیز جالب. انگار اکثر کسایی که نامه دوم نیومده واسشون کیسشون یه نفری بوده. شاید اول کیس های چند نفره رو بررسی کردن.

پس چرا واسه ما نامه دوم نیومده..Sad
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، Niyousha ، زری وحدتی ، sharareh amini ، noobnoobi ، hamed1286 ، behfaza ، ghasoo
سلام به دوستان عزیز. از صمیم دل به همه ی کارنتی ها تبریک میگم. با ارزوی کارنت شدن بقیه دوستان

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: rainyboy ، ali1220 ، EKAM ، محبت ، behfaza ، ghasoo ، alitab
(2013-09-12 ساعت 00:49)KIMIA2005 نوشته:  

پس چرا واسه ما نامه دوم نیومده..Sad

چی بگم . این روزا کار ما شده همش حدسای بی پایه و اساس. اینا رو میگیم یکم روحیه بدیم به خودمون. Cool من روزی ۳ تا ۴ بار چک می کنم Big Grin حالا اگه یهو نامه دوممون اومد و گفتن بیاین آنکارا خیلی بد میشه

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، EKAM ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، ghasoo

نه داداش کیس ما 2نفرست و هنوز نامه دوم نداریم. طبق روند 2013 باید تا 20 سپتامبر منتظر باشیم که یه سری دیگه اعلام کنند. بقیه هم احتملا اکتبر اعلام میشن
اینایی که گفتم بر پایه اطلاعاتیه که من از خوندن بولتون 2013 به دست اوردم
به امید پیروزی همه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: میما ، nasim ، زری وحدتی ، rainyboy ، noobnoobi ، محبت ، hamed1286 ، behfaza ، ghasoo
(2013-09-12 ساعت 08:19)mehran.re نوشته:  

نه داداش کیس ما 2نفرست و هنوز نامه دوم نداریم. طبق روند 2013 باید تا 20 سپتامبر منتظر باشیم که یه سری دیگه اعلام کنند. بقیه هم احتملا اکتبر اعلام میشن
اینایی که گفتم بر پایه اطلاعاتیه که من از خوندن بولتون 2013 به دست اوردم
به امید پیروزی همه

ما هم دونفر هستیم با کیس نامبر خیلی پایین ولی خبری نیست ...
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
تشکر کنندگان: rainyboy ، hosseintest1 ، محبت ، hamed1286 ، behfaza ، ghasoo
(2013-09-10 ساعت 16:12)iris نوشته:  باحساب 2500 نفر کارنتی این ماه فکر کنم احتمالا من ژانویه کارنت بشم و مصاحبه ام می شه فوریه نه؟ (اگر چه نمی شه دقیق تخمین زد)
سلام عزیزم
تبریک میگم شما هم با ما همسفر هستین مدارک را کی فرستادین وسفارتتون کجاست ؟
راستی کیستون چند نفره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
کیس من هم نفره هست و نامه دوم نیومده هنوز
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: rainyboy ، محبت ، behfaza
(2013-09-12 ساعت 10:01)vistac نوشته:  کیس من هم نفره هست و نامه دوم نیومده هنوز

مطمئنن که یه روال خاصی برای دادن نامه دوم وجود داره ولی بعیده که مربوط به این باشه که کیس های چند نفره اول باشن . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
به قول یه دوستی . . .

ما با بی صبری صبر می کنیم . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: rainyboy ، carpediem ، azadeh2014 ، nasim ، محبت ، میما ، behfaza
(2013-09-12 ساعت 14:45)hosseintest1 نوشته:  بچه ها من در سفرنامه ها خواندم: "همسرم در سیس Issued شد."
Issued یعنی چی؟
وقتی کلیرنس مون درست شه اسیود میشیم؟؟
سیس کجاست؟ همون جایی که شماره اف بی ای چک ها رو میگن؟؟
ادرس سایتش چیه؟

توی همون سفرنامه نوشته بود" امکان داره طی چند روز آینده AP همسرم تکمیل بشه؟"
ap چی هست؟؟ چرا اینقدر سطح بالا صحبت میکنین؟!!

دوست عزیز اینجا تاپیک بولتن هست...
هر وقت دوستان رفتن مصاحبه و تاپیک کلیرینس ایجاد شد درباره همه این موارد در پست اول به طور کامل و سطح پایین توضیح داده خواهد شد، الان نیازی به دونستن این موارد نیست، هر چیزی به جای خودش و در موقع مناسب پله به پله توصیح داده میشه، نگران نباشید... به جای نگرانی بهتره زبان انگلیسی خودتون رو تقویت کنید باعث میشه این اصطلاحات رو راحت تر متوجه بشید... موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، kiana11 ، rainolf ، gbtm ، behfaza ، Natasha9 ، saeedshafiee ، گل نهال ، ghasoo ، noobnoobi ، ffrfar
سلام
یه سوال داشتم میدونم اینجا نباید پرسید ولی جای دیگه به زهنم نرسید
من خانومم باردار هست و آخر اسفند بچه به دنیا میاد با توجه به اینکه کیس نامبر من 45XX هست و فکر میکنم همین حدود وقت مصاحبه باشه و احتمالا خانوم من در اون موقع اجازه پرواز نداره نظر شما چی هست آیا باید نامه بزنم به KCC ؟ متنش چی باشه؟ بگم کی بهتر هست؟ فرمها رو باید عوض کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان: 5ina ، behfaza ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-09-12 ساعت 18:16)ali alaleh نوشته:  سلام
یه سوال داشتم میدونم اینجا نباید پرسید ولی جای دیگه به زهنم نرسید
من خانومم باردار هست و آخر اسفند بچه به دنیا میاد با توجه به اینکه کیس نامبر من 45XX هست و فکر میکنم همین حدود وقت مصاحبه باشه و احتمالا خانوم من در اون موقع اجازه پرواز نداره نظر شما چی هست آیا باید نامه بزنم به KCC ؟ متنش چی باشه؟ بگم کی بهتر هست؟ فرمها رو باید عوض کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز، ضمن تبریک، باید بگم که شما باید منتظر بشین نامه دوم تون بیاد و زمان مصاحبه تون مشخص بشه بعد ایمیل بزنید به سفارت مورد نظر و تاریخ مصاحبه تون رو عوض کنید، در حال حاضر لازم نیست کاری انجام بدید... در واقع دیگه به کی سی سی مربوط نمیشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: مامان خانم ، azadeh2014 ، behfaza ، گل نهال ، ojee ، noobnoobi ، ffrfar
از بس رفتم سایت دیوی لاتاری دیگه از شمایل سایتش داره حالم بهم میخوره
پس کی میاد این نامه دوم Sad
دیگه Confirmation Number ام رو دارم حفظ میشم Wink

دوستان وقتی نامه دوم بیاد تا زمان مصاحبه معمولا چقدر وقت داریم ؟؟؟

من هنوز واکسیناسیون و تمکین مالیم اوکی نشده
که هفته اول مهر بجز نوبت دوم mmr همش اوکی میشه

بنظرتون مجبور میشم یه ماه بندازم عقب؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: ehsancapri ، محبت ، noobnoobi ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان