کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-13 ساعت 16:26)shamim_irs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 08:48)mehran.re نوشته:  به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم. فقط بچه ها صبر داشته باشیدو مثل ما سری اولی ها برای نامه دوم بی طاقتی نکنید که اذیت میشید.
به امید پیروزی همه

سلام
با عرض معذرت اگر سوال تکراریه به خاطر عمل چشم که انجام دادم توی این 5 روز قادر به مطالعه صفحات نبوده و تا مدتی هم نیستم.الان هم یکی از دوستان برایم مینویسد.آیا کسی هست که توی این هفته نامه دومرایش آمده باشد؟ و دیگر اینکه چرا صفحه ای که چک میکنیم باز نمیشه .دوستان لطفا پاسخ دهید.متشکرم.موفق باشید.
سلام
الان کنترل کردم مشکلی نداره با مرورگر دیگه ای امتحان کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
(2013-09-13 ساعت 00:48)گل نهال نوشته:  تا ٢٥٠٠ كارنت شدند.
مباركه امسال جلوتريد.
پارسال روند كارنتي ها به اين ترتيب بود:
١٩٠٠
٢٣٥٠
٢٧٠٠
٣٤٠٠
٤٣٠٠
٥٢٠٠
٦٥٢٥
٧٨٥٠
٨٩٠٠
٩٨٥٠
All

با عرض تبریک به همه ی دوستانی که کارنت شدند. Wink اینطوری که روند کارنتی های 2013 نشون میده انگار محاسبه ی خاصی وجود نداره و شمارها بطور رندم انتخاب میشوند.....بهر حال ما که باید منتظر باشیم .....Cool
(2013-09-13 ساعت 18:34)ffrfar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 00:48)گل نهال نوشته:  تا ٢٥٠٠ كارنت شدند.
مباركه امسال جلوتريد.
پارسال روند كارنتي ها به اين ترتيب بود:
١٩٠٠
٢٣٥٠
٢٧٠٠
٣٤٠٠
٤٣٠٠
٥٢٠٠
٦٥٢٥
٧٨٥٠
دوستان ٨٩٠٠
د٩٨٥٠
All

با عرض تبریک به همه ی دوستانی که کارنت شدند. Wink اینطوری که روند کارنتی های 2013 نشون میده انگار محاسبه ی خاصی وجود نداره ود شمارها بطور رندم انتخاب میشوند.....بهر حال ما که باید منتظر باشیم .....Cool
کارنتیها اعلام میشه ولی هنوز که خیلی از کارنتیهای سری اول هنوز برای مصاحبه که دعوت نشدند پس چطوری به همه اینها میخوان وقت بدهند.
(2013-09-13 ساعت 12:32)میما نوشته:  دوست عزیز بسیاری از سایتهای مهاجرت و مشخص دی وی لاتاری در کل دنیا از جمله همین سایت مهاجرسرا (که به نظرم کیفیت محتواش حتی از بسیاری از سایتهای خارجی بهتره) همه به این موضوع اشاره دارن که نامه دوم حداقل 4 هفته و حداکثر 6 هفته قبل از وقت ملاقات جایگزین نامه اول میشه، این به این معنی هست که فردی که اول اکتبر وقت مصاحبه داشته باشه بین 15 آگوست تا 1 سپتامبر از زمان ملاقاتش باخبر خواهد شد.
قابل توجه سایر دوستان سری اول که هنوز نامه دوم دریافت نکردن: اگر اطلاعات بالا درست باشد، که احتمال اشتباه بودنش خیلی کمه به خاطر که اینکه تقریبا همه سایت های مرتبط با مهاجرت از طریق برنامه دی وی به این مورد اشاره شده، پس این دوستان دست کم بیشتر باید احتمال بدن قرار مصاحبه اشون برای نیمه دوم اکتبر اتفاق بیافته.
قابل توجه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده وضمن اینکه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده هم احتمالن می بایست قرارشون برای نیمه اول اکتبر بوده باشه. اگه این درسته از دوستان کمک کنن و این موضوع رو تایید کنند می شه در این مورد راحتت تر به نتیجه رسید

بعضی از دوستان که نامه دوم را دریافت کردند نیمه دوم اکتبر مصاحبه دارند..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، .YAS ، behfaza ، shahryar7021
(2013-09-13 ساعت 20:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 12:32)میما نوشته:  دوست عزیز بسیاری از سایتهای مهاجرت و مشخص دی وی لاتاری در کل دنیا از جمله همین سایت مهاجرسرا (که به نظرم کیفیت محتواش حتی از بسیاری از سایتهای خارجی بهتره) همه به این موضوع اشاره دارن که نامه دوم حداقل 4 هفته و حداکثر 6 هفته قبل از وقت ملاقات جایگزین نامه اول میشه، این به این معنی هست که فردی که اول اکتبر وقت مصاحبه داشته باشه بین 15 آگوست تا 1 سپتامبر از زمان ملاقاتش باخبر خواهد شد.
قابل توجه سایر دوستان سری اول که هنوز نامه دوم دریافت نکردن: اگر اطلاعات بالا درست باشد، که احتمال اشتباه بودنش خیلی کمه به خاطر که اینکه تقریبا همه سایت های مرتبط با مهاجرت از طریق برنامه دی وی به این مورد اشاره شده، پس این دوستان دست کم بیشتر باید احتمال بدن قرار مصاحبه اشون برای نیمه دوم اکتبر اتفاق بیافته.
قابل توجه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده وضمن اینکه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده هم احتمالن می بایست قرارشون برای نیمه اول اکتبر بوده باشه. اگه این درسته از دوستان کمک کنن و این موضوع رو تایید کنند می شه در این مورد راحتت تر به نتیجه رسید

بعضی از دوستان که نامه دوم را دریافت کردند نیمه دوم اکتبر مصاحبه دارند..

سلام
اما من که از سری اول کارنتی ها هستم و نامه دوم رو هم دریافت کردم، نیمه دوم و آخر اکتبر مصاحبه دارم.. نه نیمه اول!
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، .YAS ، محبت ، behfaza ، ghafari88 ، ffrfar
(2013-09-12 ساعت 23:09)iris نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 09:15)spv نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:12)iris نوشته:  باحساب 2500 نفر کارنتی این ماه فکر کنم احتمالا من ژانویه کارنت بشم و مصاحبه ام می شه فوریه نه؟ (اگر چه نمی شه دقیق تخمین زد)
سلام عزیزم
تبریک میگم شما هم با ما همسفر هستین مدارک را کی فرستادین وسفارتتون کجاست ؟
راستی کیستون چند نفره

سلام
من مدارک را 12 می پست کردم، سفارت را ابوظبی انتخاب کردم و یک نفر هستم.
شما چند نفرید؟
ما 3 نفریم موفق باشین
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، iris ، .YAS ، محبت ، behfaza ، ffrfar
بچه ها نامه دوم تا چند دقیقه دیگر می اید منتظر باشیدBig GrinBig GrinCool
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، maryam_a ، mehdi2014 ، KIMIA2005 ، m.sabet ، alitab ، محبت ، behfaza ، noobnoobi
بچه هاااااااااااا خبر خبر.... نامه دوم ما اووووووووووووووووومد... همين الان چك كردم و با حيرت فراااون ديدم نامه ماااااااااااااااا اومده... هفته 4 نوامبر!!!
(2013-09-13 ساعت 22:13)kiana11 نوشته:  بچه ها پیدا کنید پرتقال فروش را :
خودشون زده بودند انکارا ،من در فرمها زدم ایروان ،انها دبی را انتخاب کردند CoolShyTongue
من جز کارنتی های اولم و تاریخ مصاحبه هفته اخر نوامبرTongueTongueCool
خیلی ترسیدنCoolCool

مال شما هم اومد نامتون؟
تشکر کنندگان: kiana11 ، KIMIA2005 ، .YAS ، behfaza ، shahryar7021
(2013-09-13 ساعت 21:47)maryam_a نوشته:  بچه هاااااااااااا خبر خبر.... نامه دوم ما اووووووووووووووووومد... همين الان چك كردم و با حيرت فراااون ديدم نامه ماااااااااااااااا اومده... هفته 4 نوامبر!!!
سلام
تبریک میگم بهتون!، محل مصاحبتون رو تغییر دادن؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: میما ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، maryam_a ، ffrfar
من با کیس نامبر 21XX همین الان نامه دوم جایگزین شد خودشون از آنکار به ابوظبی تغییر دادند
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehdi2014 ، artam2 ، kiana11 ، KIMIA2005 ، m.sabet ، alitab ، محبت ، behfaza ، 20142ddc ، amin arefi ، ghafari88 ، maryam_a ، میما ، ffrfar
ضمن تبریک به دوستانی که نامه دوم رو دریافت کردن، لطفا امضاها تون رو آپدیت کنید و از قرار دادن تاریخ دقیق مصاحبه در سایت خودداری کنید، و فقط به هفته و ماه آن و سفارت انتخابی اشاره کنید، از توجهتون ممنونم Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kiana11 ، artam2 ، Sara_lphmkf ، KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi ، maryam.zahedi68 ، shahryar7021 ، maryam_a ، nasam ، میما ، ffrfar ، massi63
دوستان ما نامه دوم را دریافت کردیم زمان مصاحبه اواخر ماه نوامبر در ضمن همون ترکیه
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
دوستان عزیز و خوبم نامه دوم ما هم امد.هفته اخر نوامبر بدون تغییر سفارت.(انکارا)
نامه دوم من هم اومد، برای من هم ابوظبی رو انتخاب کردن، من که بین آنکارا و ایروان مردد بودم برام ابوذبی انتخاب شده، منم هفته چهارم نوامبر، که رسما باید از اواسط هفته سوم برم Big Grin اگر در این زمان از دوستان کسی هست که بتونیم همسفر بشیم برای کاهش هزینه، به من پیام خصوصی بده

آیا دوستانی که سری اول نامه دوم رو دریافت نکردن کسی هست که نامه اش الان اومده باشه؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان