کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-11 ساعت 12:05)arffx نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 11:45)Na62 نوشته:  سلام دوستان، من و همسرم دو کیس نامبر داریم، 1800 و 2400 که خوشبختانه هر دو دیروز جزو کارنتی های سری دوم اعلام شدند ولی متأسفانه امکان انتخاب ما رو با توجه به شرایطمون محدود کرد. من دو تا سوال دارم ما بعد از اومدن نامه دوم باید یه نامه بزنیم سفارت و اعلام کنیم که با کدوم کیس نامبر میایم یا نه لازم نیست؟ دو اینکه ما بین 16 آبان تا اول آذر باید تهران باشیم چون با فاصله دو هفته امتحان تافل و جی آر ای داریم. بهتره زودتر درخواست بدیم برای اینکه تاریخ مصاحبه یا روزهای اول و یا روزهای آخر ماه باشه یا صبر کنیم؟
از راهنماییاتون ممنونم

يا سلام دوست عزيز
يعني شما هر دونفرتون با هم برنده شده ايد
خوش به حالتون دعا کنید تو اکتبر دوباره قرعه کشی کنن منم برنده شم ایشالا.دعای ادمای خوشحال زودتر مستجاب میشه

تشکر کنندگان: Na62 ، behfaza ، .YAS ، محبت ، noobnoobi ، alitab
(2013-09-12 ساعت 22:18)ellie نوشته:  سلام
من فرمها ی 122 و230 و... رو واسه KCC 2ماه پیش با TNT ارسال کردم ولی هیچ تائیدیه ای نگرفتم که آیا فرمها بدستشون رسیده یا نه باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

TNT پست مطمئنی هست. اگر میگه رسیده پس رسیده. نگران نباشید. باز می تونید به KCC ایمیل بزنید و استعلام کنید از خودشون. فقط به احتمال خیلی زیاد بهتون دیر جواب می دن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، behfaza ، .YAS ، Natasha9 ، ojee
من فرمها ی 122 و230 و... رو واسه KCC 2ماه پیش با TNT ارسال کردم ولی هیچ تائیدیه ای نگرفتم که آیا فرمها بدستشون رسیده یا نه باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیزاین سوال را در صفحات قبل بارها دوستان پرسیده‌اند وو با کمی مطالعه پست های قبلی جواب را پیدا می کنید اما جواب 1 شما می توانید مسیر ارسال نامه خود را از طریق TNTپیگیری کنید تا ببینید به KCCرسیده یا نه. اگر رسیده معمولا جناب campelمعروف آن را تحویل می گیرد آن وقت خیالتان راحت که نامه رسیده
2شما باید به KCCایمیل بزنید تا تاییدیه دریافت کنید یا با تلفن این کار را بکنید که البته سریع تر به نتیجه میرسید
3اگر مطمئن نشدید که مدارک رسیده با ایمیل ارسال کنید
سعی کردم یک جمع بندی کلی به شما بدهم موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، .YAS
(2013-09-12 ساعت 20:02)hamed1286 نوشته:  از بس رفتم سایت دیوی لاتاری دیگه از شمایل سایتش داره حالم بهم میخوره
پس کی میاد این نامه دوم Sad
دیگه Confirmation Number ام رو دارم حفظ میشم Wink

دوستان وقتی نامه دوم بیاد تا زمان مصاحبه معمولا چقدر وقت داریم ؟؟؟

من هنوز واکسیناسیون و تمکین مالیم اوکی نشده
که هفته اول مهر بجز نوبت دوم mmr همش اوکی میشه

بنظرتون مجبور میشم یه ماه بندازم عقب؟؟؟
نكنه اين سايتي كه ما ميريم اشتباهه ،من از بس عبارت you're rondomly selected ديدم حالم
بهم ميخوره،طفلك من دفعه اول كه اي selected ديده بودم چقدر ذوق كردم.Wink
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-09-12 ساعت 09:15)spv نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:12)iris نوشته:  باحساب 2500 نفر کارنتی این ماه فکر کنم احتمالا من ژانویه کارنت بشم و مصاحبه ام می شه فوریه نه؟ (اگر چه نمی شه دقیق تخمین زد)
سلام عزیزم
تبریک میگم شما هم با ما همسفر هستین مدارک را کی فرستادین وسفارتتون کجاست ؟
راستی کیستون چند نفره

سلام
من مدارک را 12 می پست کردم، سفارت را ابوظبی انتخاب کردم و یک نفر هستم.
شما چند نفرید؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، رژین
سلام دوستان ، با توجه به اعلام سایت فکر می کنید روند کارنتی های امسال مشابه پارسال باشه؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-09-12 ساعت 22:24)ghafari88 نوشته:  

TNT پست مطمئنی هست. اگر میگه رسیده پس رسیده. نگران نباشید. باز می تونید به KCC ایمیل بزنید و استعلام کنید از خودشون. فقط به احتمال خیلی زیاد بهتون دیر جواب می دن.

منم فرمهامو با tntفرستادم و تلفنی از kccتایید کردن که رسیده و از ایمیل هم زدم وبعد از 2 هفته جواب دادن

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: behfaza
امسال هم مثل پارسال تا 2500 برای نوامبر اعلام کردند
کیف کنید زیر 2500ی هاBig Grin
ما که فعلا منتظرانیمRolleyes
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، noobnoobi ، sharareh amini ، ffrfar
تا ٢٥٠٠ كارنت شدند.
مباركه امسال جلوتريد.
پارسال روند كارنتي ها به اين ترتيب بود:
١٩٠٠
٢٣٥٠
٢٧٠٠
٣٤٠٠
٤٣٠٠
٥٢٠٠
٦٥٢٥
٧٨٥٠
٨٩٠٠
٩٨٥٠
All
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، محبت ، SHABAH51 ، ParsTrader ، behfaza ، ojee ، ghafari88 ، noobnoobi ، رژین ، amin arefi ، ffrfar ، Soap McTavish
(2013-09-11 ساعت 11:45)Na62 نوشته:  سلام دوستان، من و همسرم دو کیس نامبر داریم، 1800 و 2400 که خوشبختانه هر دو دیروز جزو کارنتی های سری دوم اعلام شدند ولی متأسفانه امکان انتخاب ما رو با توجه به شرایطمون محدود کرد. من دو تا سوال دارم ما بعد از اومدن نامه دوم باید یه نامه بزنیم سفارت و اعلام کنیم که با کدوم کیس نامبر میایم یا نه لازم نیست؟ دو اینکه ما بین 16 آبان تا اول آذر باید تهران باشیم چون با فاصله دو هفته امتحان تافل و جی آر ای داریم. بهتره زودتر درخواست بدیم برای اینکه تاریخ مصاحبه یا روزهای اول و یا روزهای آخر ماه باشه یا صبر کنیم؟
از راهنماییاتون ممنونم
دوست عزیز خیلی به شما تبریک می گم بابت این خوش شانسی...اما سفارش من را حتما جدی بگیرید : آن کیس نامبری را فعال کنید و مدارک بفرستید که نه شغل دولتی و نه خدمت سربازی داشته است ..در واقع کسی که احتمال کلیرنس اش کمتر است..این تجربه من و بسیاری از برندگان 2013 است ..چرا که بسیاری از ما همسرانمان کلیر شده اند و دست کم این امید را داریم که از طریق خانوادگی اقدام کنیم...اگرچه شما قطعاً به این مرحله نمیرسید اما در نظر داشتن همه جوانب شرط خرد است..درود بر شما Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-12 ساعت 20:02)hamed1286 نوشته:  از بس رفتم سایت دیوی لاتاری دیگه از شمایل سایتش داره حالم بهم میخوره
پس کی میاد این نامه دوم Sad
دیگه Confirmation Number ام رو دارم حفظ میشم Wink

دوستان وقتی نامه دوم بیاد تا زمان مصاحبه معمولا چقدر وقت داریم ؟؟؟

من هنوز واکسیناسیون و تمکین مالیم اوکی نشده
که هفته اول مهر بجز نوبت دوم mmr همش اوکی میشه

بنظرتون مجبور میشم یه ماه بندازم عقب؟؟؟

دوست عزیز بسیاری از سایتهای مهاجرت و مشخص دی وی لاتاری در کل دنیا از جمله همین سایت مهاجرسرا (که به نظرم کیفیت محتواش حتی از بسیاری از سایتهای خارجی بهتره) همه به این موضوع اشاره دارن که نامه دوم حداقل 4 هفته و حداکثر 6 هفته قبل از وقت ملاقات جایگزین نامه اول میشه، این به این معنی هست که فردی که اول اکتبر وقت مصاحبه داشته باشه بین 15 آگوست تا 1 سپتامبر از زمان ملاقاتش باخبر خواهد شد.
قابل توجه سایر دوستان سری اول که هنوز نامه دوم دریافت نکردن: اگر اطلاعات بالا درست باشد، که احتمال اشتباه بودنش خیلی کمه به خاطر که اینکه تقریبا همه سایت های مرتبط با مهاجرت از طریق برنامه دی وی به این مورد اشاره شده، پس این دوستان دست کم بیشتر باید احتمال بدن قرار مصاحبه اشون برای نیمه دوم اکتبر اتفاق بیافته.
قابل توجه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده وضمن اینکه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده هم احتمالن می بایست قرارشون برای نیمه اول اکتبر بوده باشه. اگه این درسته از دوستان کمک کنن و این موضوع رو تایید کنند می شه در این مورد راحتت تر به نتیجه رسید
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، .YAS ، shahryar7021
(2013-09-12 ساعت 00:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:31)Honeybal نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 23:23)Honeybal نوشته:  سلام. موقع پر کردن فرمهای اولیه اسم شوهرم رو هم توی فرم پر کردم. الان بنا به دلایلی ایشون نمی خوان ادامه بدن و واسه مصاحبه و باقی مراحل بیان. حالا من چیکار کنم.؟ رد می شم ؟

دوست عزیز برای مصاحبه حتما بایستی تمامی افراد کیس که در ثبت نام اولیه نام انها قید شده حضور داشته باشند برنده اصلی شما هستید یا همسرتون ؟

برنده اصلی من هستم. ایشون حتی نمی خواد بیاد اسه مصاحبه. فکرم مشغوله. نمی دونم ایمیل بزنم و داستانو بگم یا شما چی صلاح میدونین.؟؟

بالاخره ایشون هم دلایلی برای این کارشون دارند که اگرواقعا این دلایل منطقی و درست باشد خوب بایستی پذیرفت و بنظر بنده در وهله نخست حفظ خانواده مهمتر از هر چیز دیگه هستش البته هر چی خودتون صلاح میدونید انجام بدید دوست عزیز به هر حال شما به هر طریقی که میتونید بایستی ایشون رو متقاعد کنید که جهت مصاحبه شما را همراهی کنند وگرنه متاسفانه کیستون دچارمشکل خواهد شد بعد از اون که ویزاتون رو گرفتید میتونید به تنهایی اقدام کنیدالبته میتونید ایمیل هم بزنید و کسب تکلیف کنید...

دوست عزیز متاسفانه هیچ راهی وجود نداره و این موضوع به ک سی سی مربوط نمیشه . تنها راه اینه که متقاعدش کنی . باهاش صحبت کن !
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، .YAS
سلام ممنونم از راهنماییهاتون اینکار رو هم کردم بعد از اینکه کیس نامبر و بقیه مشخصاتو زدم شماره کیسم به یه شماره جدید تغیر پیدا میکنه و بقیه اطلاعاتم هم که همونه بعد که دکمه SUBMIT میزنم این پیام میاد.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان:
(2013-09-13 ساعت 15:10)hamidrezapir1 نوشته:  سلام ممنونم از راهنماییهاتون اینکار رو هم کردم بعد از اینکه کیس نامبر و بقیه مشخصاتو زدم شماره کیسم به یه شماره جدید تغیر پیدا میکنه و بقیه اطلاعاتم هم که همونه بعد که دکمه SUBMIT میزنم این پیام میاد.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below

سلام
این در واقع هموگ پیغام قبلی هست به این معنی که شما قبول نشدید،بهترین حالت اینه که همین امروز به کی سی سیزنگ بزن و موضوع رو واسشون بگو
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، behfaza
(2013-09-10 ساعت 08:48)mehran.re نوشته:  به همه دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم. فقط بچه ها صبر داشته باشیدو مثل ما سری اولی ها برای نامه دوم بی طاقتی نکنید که اذیت میشید.
به امید پیروزی همه

سلام
با عرض معذرت اگر سوال تکراریه به خاطر عمل چشم که انجام دادم توی این 5 روز قادر به مطالعه صفحات نبوده و تا مدتی هم نیستم.الان هم یکی از دوستان برایم مینویسد.آیا کسی هست که توی این هفته نامه دومرایش آمده باشد؟ و دیگر اینکه چرا صفحه ای که چک میکنیم باز نمیشه .دوستان لطفا پاسخ دهید.متشکرم.موفق باشید.
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان