موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 22:18)ellie نوشته: سلام
من فرمها ی 122 و230 و... رو واسه KCC 2ماه پیش با TNT ارسال کردم ولی هیچ تائیدیه ای نگرفتم که آیا فرمها بدستشون رسیده یا نه باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیزاین سوال را در صفحات قبل بارها دوستان پرسیدهاند وو با کمی مطالعه پست های قبلی جواب را پیدا می کنید اما جواب 1 شما می توانید مسیر ارسال نامه خود را از طریق TNTپیگیری کنید تا ببینید به KCCرسیده یا نه. اگر رسیده معمولا جناب campelمعروف آن را تحویل می گیرد آن وقت خیالتان راحت که نامه رسیده
2شما باید به KCCایمیل بزنید تا تاییدیه دریافت کنید یا با تلفن این کار را بکنید که البته سریع تر به نتیجه میرسید
3اگر مطمئن نشدید که مدارک رسیده با ایمیل ارسال کنید
سعی کردم یک جمع بندی کلی به شما بدهم موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، با توجه به اعلام سایت فکر می کنید روند کارنتی های امسال مشابه پارسال باشه؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 22:24)ghafari88 نوشته: (2013-09-12 ساعت 22:18)ellie نوشته: سلام
من فرمها ی 122 و230 و... رو واسه KCC 2ماه پیش با TNT ارسال کردم ولی هیچ تائیدیه ای نگرفتم که آیا فرمها بدستشون رسیده یا نه باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
TNT پست مطمئنی هست. اگر میگه رسیده پس رسیده. نگران نباشید. باز می تونید به KCC ایمیل بزنید و استعلام کنید از خودشون. فقط به احتمال خیلی زیاد بهتون دیر جواب می دن.
منم فرمهامو با tntفرستادم و تلفنی از kccتایید کردن که رسیده و از ایمیل هم زدم وبعد از 2 هفته جواب دادن
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
تا ٢٥٠٠ كارنت شدند.
مباركه امسال جلوتريد.
پارسال روند كارنتي ها به اين ترتيب بود:
١٩٠٠
٢٣٥٠
٢٧٠٠
٣٤٠٠
٤٣٠٠
٥٢٠٠
٦٥٢٥
٧٨٥٠
٨٩٠٠
٩٨٥٠
All
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 00:00)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-11 ساعت 23:31)Honeybal نوشته: (2013-09-11 ساعت 23:27)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-11 ساعت 23:23)Honeybal نوشته: سلام. موقع پر کردن فرمهای اولیه اسم شوهرم رو هم توی فرم پر کردم. الان بنا به دلایلی ایشون نمی خوان ادامه بدن و واسه مصاحبه و باقی مراحل بیان. حالا من چیکار کنم.؟ رد می شم ؟
دوست عزیز برای مصاحبه حتما بایستی تمامی افراد کیس که در ثبت نام اولیه نام انها قید شده حضور داشته باشند برنده اصلی شما هستید یا همسرتون ؟
برنده اصلی من هستم. ایشون حتی نمی خواد بیاد اسه مصاحبه. فکرم مشغوله. نمی دونم ایمیل بزنم و داستانو بگم یا شما چی صلاح میدونین.؟؟
بالاخره ایشون هم دلایلی برای این کارشون دارند که اگرواقعا این دلایل منطقی و درست باشد خوب بایستی پذیرفت و بنظر بنده در وهله نخست حفظ خانواده مهمتر از هر چیز دیگه هستش البته هر چی خودتون صلاح میدونید انجام بدید دوست عزیز به هر حال شما به هر طریقی که میتونید بایستی ایشون رو متقاعد کنید که جهت مصاحبه شما را همراهی کنند وگرنه متاسفانه کیستون دچارمشکل خواهد شد بعد از اون که ویزاتون رو گرفتید میتونید به تنهایی اقدام کنیدالبته میتونید ایمیل هم بزنید و کسب تکلیف کنید...
دوست عزیز متاسفانه هیچ راهی وجود نداره و این موضوع به ک سی سی مربوط نمیشه . تنها راه اینه که متقاعدش کنی . باهاش صحبت کن !
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنونم از راهنماییهاتون اینکار رو هم کردم بعد از اینکه کیس نامبر و بقیه مشخصاتو زدم شماره کیسم به یه شماره جدید تغیر پیدا میکنه و بقیه اطلاعاتم هم که همونه بعد که دکمه SUBMIT میزنم این پیام میاد.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 15:10)hamidrezapir1 نوشته: سلام ممنونم از راهنماییهاتون اینکار رو هم کردم بعد از اینکه کیس نامبر و بقیه مشخصاتو زدم شماره کیسم به یه شماره جدید تغیر پیدا میکنه و بقیه اطلاعاتم هم که همونه بعد که دکمه SUBMIT میزنم این پیام میاد.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below
سلام
این در واقع هموگ پیغام قبلی هست به این معنی که شما قبول نشدید،بهترین حالت اینه که همین امروز به کی سی سیزنگ بزن و موضوع رو واسشون بگو
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون