کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-10-12 ساعت 11:23)محبت نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:07)vistac نوشته:  سلام این سری که اعلام کردند برای ماه نوامبر هست دیگه؟ دسامبر رو ماه آینده اعلام میکنند درسته؟
سلام
بله بولتن ویزا کارنتیهای ماه نوامبر رو اعلام کرد و در ماه آینده منتظر اعلام کارنتیهای دسامبر باید بودSmile

البته بولتن مال ماه نوامبر هست اما مصاحبه هاش دسامبر انجام میشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، shayesteh ، soli asali ، alitab ، exxedus ، H Pier ، ojee ، میما ، vesal_20x
آیا این درسته که تو هر بازه عددی به تعداد اون اعداد کیس نامبر وجود نداره? مثلا تو بازه ۱ تا ۱۸۰۰ حدود ۵۰۰ کیس نامبر وجود داشته باشه و یه مقدار ثابت هم نباشه مثل ۲۵۰۰تا ۲۶۵۰ که احتمالا به تعداد همه ۱۵۰ عدد ۱۵۰ کیس نامبر داشته باشیم?
Homemaker خانه دار
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
تشکر کنندگان: soli asali ، maria2000 ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 11:37)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:07)vistac نوشته:  سلام این سری که اعلام کردند برای ماه نوامبر هست دیگه؟ دسامبر رو ماه آینده اعلام میکنند درسته؟
سلام
بله بولتن ویزا کارنتیهای ماه نوامبر رو اعلام کرد و در ماه آینده منتظر اعلام کارنتیهای دسامبر باید بودSmile

یعنی برای ماه دسامبر برای مصاحبه دیگه نباید امید داشته باشیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، soli asali ، maria2000 ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 12:02)vistac نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:37)ghafari88 نوشته:  
سلام

یعنی برای ماه دسامبر برای مصاحبه دیگه نباید امید داشته باشیم؟

دوست گلم
اگر به جمله من دقت کرده باشید عرض کردم بولتنی که این سری اعلام شده کیس هاش دسامبر مصاحبه می شن.
شما اگر کارنت شدید ( که شدید ) ممکنه دسامبر مصاحبه بشید. شاید هم نوامبر .... ( ایشالااااااا ) Smile
کلاً امیدتون رو از دست ندید .... Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: vistac ، EKAM ، زری وحدتی ، محبت ، azadeh2014 ، soli asali ، ali1220 ، shishipapa ، ojee ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 10:08)زری وحدتی نوشته:  من حدس میزدم این ماه کارنتی ها کم باشند! با توجه به اینکه روند مصاحبه ها شروع شد این کاملا طبیعی ست که از الان روند کارنتی ها تقریبا میره رو یه مقدار ثابت حدود+-350 تا از این به بعد.چون کار سفارت ها بیشتر میشه از این ماه ها، علاوه بر دادن ویزا ها باید مصاحبه ها هم مرتب انجام بشه !
به هرحال امید وارم این مسیر رو همگی ما با موفقیت طی کنیم.
این پیشنهاد دوستمون برای لغت هم خیلی باحال بود.Wink اما همواره این رو مد نظرتون داشته باشید که پست مربوط به موضوع تاپیک بزارید و سپس لغت رو اضافه کنید نکنه پست بزارید برای لغت!!!!!!
enthusiasticSadadj) very interested in sth or excited by
مشتاق

خانم وحدتی عزیز، یعنی اگر بخوان هر ماه 350 تا اعلام کنن یعنی به مثلا من که کیس بالای 6000 دارم، اصلا به مصاحبه نمیرسم.
چون تا سپتامبر 2014 به من نمیرسه، درسته؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، .YAS ، آلیس-1980 ، maria2000 ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 12:40)ibehnam نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:58)philadelphia نوشته:  آیا این درسته که تو هر بازه عددی به تعداد اون اعداد کیس نامبر وجود نداره? مثلا تو بازه ۱ تا ۱۸۰۰ حدود ۵۰۰ کیس نامبر وجود داشته باشه و یه مقدار ثابت هم نباشه مثل ۲۵۰۰تا ۲۶۵۰ که احتمالا به تعداد همه ۱۵۰ عدد ۱۵۰ کیس نامبر داشته باشیم?
Homemaker خانه دار

سوال بسیار خوبیه . کسی جواب نمیده ؟؟!!!
سلام
این سوال من هم هست چون بارها خانم اقاقیا متذکر شدند تراکم در کیس های پایین بیشتر است یعنی مثلا حالا که 26000 هم اعلام شده26000نفر به ترتیب شماره دارند ممنون از راهنمایی شما
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: soli asali ، .YAS ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 13:04)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:58)philadelphia نوشته:  آیا این درسته که تو هر بازه عددی به تعداد اون اعداد کیس نامبر وجود نداره? مثلا تو بازه ۱ تا ۱۸۰۰ حدود ۵۰۰ کیس نامبر وجود داشته باشه و یه مقدار ثابت هم نباشه مثل ۲۵۰۰تا ۲۶۵۰ که احتمالا به تعداد همه ۱۵۰ عدد ۱۵۰ کیس نامبر داشته باشیم?
Homemaker خانه دار

سلام
این سوال من هم هست چون بارها خانم اقاقیا متذکر شدند تراکم در کیس های پایین بیشتر است یعنی مثلا حالا که 26000 هم اعلام شده26000نفر به ترتیب شماره دارند ممنون از راهنمایی شما
سلام
بحث تراکم منظور برنده های ایران هستش و نه آسیا بله در این 150 کیس جدید اعلام شده ممکنه مثلا 10 نفر از ایران باشن و 140 نفر از مابقی کشورهای آسیا اما تمام کیسهای اعلام شده برنده هاش موجود هستن اما از کدوم کشور آسیا مشخص نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-10-12 ساعت 13:14)گل نهال نوشته:  
سلام
لطفاً اشتباه راهنمايي نكنيد، تا عدد ٢٦٥٠ واسه دسامبر اعلام شده است
تو خود جدول سايت بولتن نوشته for December,Asia:2650
تمام كيسهاي ٢٦٥٠-٢٥٠٠ در ماه دسامبر به مصاحبه ميروند و كارنتي ماه دسامبر تا ٢٦٥٠ ميباشد
Upcoming month's visa bulletin: November 2013
این کجاش واسه دسامبره

Homemaker خانه دار

سلام

سلام.
من کل تعداد برنده های آسیا رو جمع کردم 23434 نفر این دوره برنده اعلام شدن.که اگه به هر نفر یه کیس نامبر رو اختصاص بدیم بدیهی هست که 23 هزار شماره مختلف به ترتیب خواهد بود که شماره کیس آقا آرش عزیز(22000) که از بچه های امسال هست قابل توجیه میشه.
و در مورد شماره گذاری و پراکندگی کیس نامبرها نمیشه قطعی نظر داد عده ای میگن برگزارکنندگان لاتاری با توجه به نوع ویزا(گوناگونی) و محدودیتش کیس نامبر های پایین رو به کشورهایی که تعداد مهاجرش به آ م ر ی ک ا کمتره میدن و یا با توجه به توانایی های مردمان یک کشور میدن و عده ای هم هستن که میگن سیستمی هست و کاملا تصادفی و بصورت رندم کیس نامبر به هر برنده تخصیص داده میشه.البته بنده با نظر اول موافقم چون منطقیه که از افرادی بیشتر استفاده بشه که بدردشون میخوره چه از لحاظ غنای فرهنگی و چه از لحاظ علمی و سرمایه گذاری برای آینده کشورشون.
ولی در مورد کیس نامبر 26000 نظر خاصی ندارم ولی ممکنه اصلا سهمیه آسیا نبوده باشه.

این برداشت شخصی من هست باز دوستان اگه نظر دیگه ای دارن اعلام کنن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-10-12 ساعت 13:19)noobnoobi نوشته:  
Homemaker خانه دار

سلام

سلام.
من کل تعداد برنده های آسیا رو جمع کردم 23434 نفر این دوره برنده اعلام شدن.که اگه به هر نفر یه کیس نامبر رو اختصاص بدیم بدیهی هست که 23 هزار شماره مختلف به ترتیب خواهد بود که شماره کیس آقا آرش عزیز(22000) که از بچه های امسال هست قابل توجیه میشه.
و در مورد شماره گذاری و پراکندگی کیس نامبرها نمیشه قطعی نظر داد عده ای میگن برگزارکنندگان لاتاری با توجه به نوع ویزا(گوناگونی) و محدودیتش کیس نامبر های پایین رو به کشورهایی که تعداد مهاجرش به آ م ر ی ک ا کمتره میدن و یا با توجه به توانایی های مردمان یک کشور میدن و عده ای هم هستن که میگن سیستمی هست و کاملا تصادفی و بصورت رندم کیس نامبر به هر برنده تخصیص داده میشه.البته بنده با نظر اول موافقم چون منطقیه که از افرادی بیشتر استفاده بشه که بدردشون میخوره چه از لحاظ غنای فرهنگی و چه از لحاظ علمی و سرمایه گذاری برای آینده کشورشون.
ولی در مورد کیس نامبر 26000 نظر خاصی ندارم ولی ممکنه اصلا سهمیه آسیا نبوده باشه.

این برداشت شخصی من هست باز دوستان اگه نظر دیگه ای دارن اعلام کنن.
من فكر ميكنم اين ٢٣٠٠٠ نفر تعداد كيس ها با افراد تحت پوشش باشند و اگه اين طوري باشه شماره كيسها به ترتيب پشت سر هم نيست ' منظورم اينه كه فاصله ما با شماره كيس بعدي بر أساس تعداد نفرات ان كيس هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، Morteza1350 ، maria2000 ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 13:18)محبت نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 13:14)گل نهال نوشته:  
سلام
لطفاً اشتباه راهنمايي نكنيد، تا عدد ٢٦٥٠ واسه دسامبر اعلام شده است
تو خود جدول سايت بولتن نوشته for December,Asia:2650
تمام كيسهاي ٢٦٥٠-٢٥٠٠ در ماه دسامبر به مصاحبه ميروند و كارنتي ماه دسامبر تا ٢٦٥٠ ميباشد
Upcoming month's visa bulletin: November 2013
این کجاش واسه دسامبره
منظور اینه که کارنتی های اینبار در دسامبر به مصاحبه میروند و در دسامبر براشون نوبت مصاحبه اختصاص داده شده.
[/quote]
بله این مشخصه اما بحث سر اعلام بولتن بود و نه تاریخ مصاحبه چون اونم مشخص نیست و بستگی به نامه دوم داره شاید برای ژانویه بشه شایدم ماه بعدش، و داریم هنوز سری اول کارنت یعنی مربوط به بولتن سپتامبرکه نامه دومشون رو دریافت نکردن

تشکر کنندگان: مامان خانم ، EKAM ، m_yek ، soli asali ، .YAS ، masoud z ، آلیس-1980 ، Morteza1350 ، H Pier ، ffrfar ، vesal_20x
(2013-10-12 ساعت 03:08)kamix نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 23:50)پدی نوشته:  توصیه می کنم کیس نامبر های بالا در سفارت ابوظبی به خاطر نیاز به ویزای دبی جای خود را عوض کنند.بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مربوطه بروید.اصلا به زمانیکه داده میشه اعتماد نکنید
دوست عزيز لطفا بيشتر توضيح بدين مگه ويزاي ابوظبي چه دردسري داره؟

دوست عزیر برای گرفتن ویزای امارات حداقل یک هفته باید زودتر اقدام کنید ولی ترکیه ویزا نمی خواهد و هر وقت مثلا کلیر شدید همین روز می تونید برید ترکیه.موفق و پیروز باشید
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
(2013-10-12 ساعت 16:05)محبت نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 15:50)گل نهال نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 15:34)محبت نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 14:58)گل نهال نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 13:18)محبت نوشته:  Upcoming month's visa bulletin: November 2013
این کجاش واسه دسامبره
آقاي محبت، اون متن انگليسي قرمزتون كه نوشته upcoming month bulletin: november ، معنيش ميدونين چيه؟ يعني در آينده، بولتن ماه نوامبر اعلام ميشه و اين سري بولتن در ماه اكتبر واسه مصاحبه در دسامبر تا شماره ٢٦٥٠ را اعلام كرده و اصلاً هم ربطي به نوامبر نداره
لطفاً تا از چيزي مطمئن نيستيد، پافشاري نكنيد
خانم گل نهال، اون تیتره که زده شده اگر در بولتن روی همون متن کلیک کنید این متن Visa Bulletin For November 2013 و بزرگ در ابتدای صفحه قرار داره میتونم بپرسم معنیه این چیه، اصلا هم پافشاری نمیکنم فقط سوال میکنم
آقاي محبت، هرماه قبل از اعلام كارنتي coming soon ميشه در روز اول ماه ميلادي، قبل از اون تاريخ هم واسه ماه بعد ميزنه upcoming. اصل قضيه اينه كه در ماه اكتبر، تا شماره ٢٦٥٠ واسه ماه دسامبر اعلام شده و بهتره به ارسالهاي من و تاريخ عضويتم دقت كنيد و يه ذره اعتماد كنيد از تجربيات گذشتگان و توي تاپيك ها بحث راه نندازيد
این بحث نیست خانم سواله و مگه ما به غیر از سوال و جواب تو این سایت کار دیگه ای داریم به هر حال من مجاب نشدم شاید بقیه دوستان نتیجه گرفته باشن ضمنا چرا تا یه نفر خلاف نظرتون رو میگه متهم به بحث راه انداختن و این چیزا میکنیدش هیچ اجباری نبود جواب بدیدCool
امین جان اول جدول کارنتیها این مطلب رو نوشته امیدوارم کمکت کنه
For December, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: گل نهال ، maria2000 ، soli asali ، vesal_20x
Homemaker خانه دار

اعداد کیس نامبر اعدادترتیبی نیستند و طبیعتاً در بازه عددی 1 تا 2650 اعلام شده ، 2650 کیس نامبر وجود نداره و تعداد بسیار کم تری است.
در نتیجه از 2500 تا 2650 ، 150 کیس نامبر نداریم .
در بولتن ویزا اعداد تجمعی اعلام می شود " تا 2650 " یعنی اینکه کلیه کیس نامبر هایی که در بازه عددی 1 تا 2650 قرار گرفته اند که البته آمار تعداد آنها را فقط می شود حدس زد ( مگر اینکه دوستان آمار موثق داشته باشند) کارنت شدند و در انتظار دریافت نامه دوم و تشریف فرمایی برای مصاحبه خواهند بود.
ملاحظه بفرمایید از 6027 کیس برنده مربوط به ایران در 2014 تا کیس نامبر حدود 22000 هم داریم (دوستان اگر اشتباه می کنم اصلاح بفرمایید )
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
Upcoming month's visa bulletin: December 2013 (Coming Soon
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان