کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان
یکی از دوستهای من کیس نامبرش 11XX به نظرتون این طبیعی که هنوز نامه مصاحبش نیومده؟و آیا کسی هست که کیس نامبرش بالاتر باشه و نامه مصاحبش اومده باشه؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، soli asali ، philter ، محبت ، زری وحدتی
(2013-11-03 ساعت 20:26)ارغوان ش نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستهای من کیس نامبرش 11XX به نظرتون این طبیعی که هنوز نامه مصاحبش نیومده؟و آیا کسی هست که کیس نامبرش بالاتر باشه و نامه مصاحبش اومده باشه؟

دوستی با کیس نامبر سه رقمی تازه هفته ی پیش نامه ی دومشون رو دریافت کردن. ترتیب دریافت نامه دوم علاوه بر کیس نامبر به زمان ارسال مدارک هم مرتبطه! بنابراین ممکنه شخصی با کیس نامبر بالاتر که زودتر مدارکش رو ارسال کرده نامه ی دوم رو زودتر دریافت کنه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_top60 ، philter ، محبت ، ali1220 ، nasim ، Sam2014 ، زری وحدتی ، vesal_20x ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 15:04)manamilad نوشته:  میخواستم بدونم هر ماه تعداد مشخصی ویزا به شماره های اون ماه میدن؟یعنی ممکنه وقتی زمان مصاحبه یه نفر آخر ماه باشه شانس پذیرش گرفتنش هم کمتر بشه؟

سلام
خیر دوست خوبم به این شکل نیست که ماهیانه ویزا بدن و آخر ماه نرسه به کسی و تا آخر سپتامبر 2914ویزا میدن البته اگه ظرفیتش تکمیل نشه و فقط در هر ماه تا شماره کیسی که اعلام میکنن و برای مصاحبه دعوت میشن پرونده دریافت ویزاشون حالا یکضرب و یا با کلیرنس به جریان می افته.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa ، ali1220 ، nasim ، manamilad ، زری وحدتی ، vesal_20x ، shirin_n
(2013-11-03 ساعت 23:21)Natasha9 نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 20:26)ارغوان ش نوشته:  سلام دوستان

دوستی با کیس نامبر سه رقمی تازه هفته ی پیش نامه ی دومشون رو دریافت کردن. ترتیب دریافت نامه دوم علاوه بر کیس نامبر به زمان ارسال مدارک هم مرتبطه! بنابراین ممکنه شخصی با کیس نامبر بالاتر که زودتر مدارکش رو ارسال کرده نامه ی دوم رو زودتر دریافت کنه.

منظورتون اینه که کسی که نامشو دیرتر ارسال کرده فقط جوابش دیرتر میاد یا تأثیری در زمان مصاحبش هم داره؟به نظرم نمیشه یه کیس نامبر تو محدوده مثلاً 2000 که نامشو زودتر ارسال کرده مثلاً تو اکتبر نوبت مصاحبه بگیره و یه کیس دیگه تو همون بازه عددی که دیر نامشو ارسال کرده تو دسامبر بش نوبت بدن!!!!؟؟Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، vesal_20x
سلام دوستان خوبم
کیس نامبر من 2014AS200X هستش
من به تازه گی متوجه شدم که کارنت شدم حدودا 3 هفته ولی هنوز نامه دومم رو دریافت نکردم. حتی فرم هام رو بلافاصله بعد از دریافت ارسال کردم.
حدودا فکر میکنید کی دریافت خواهم کرد؟Cool
دوست عزیز نامه دوم رو به چه صورت دریافت کردید؟
کیس نامبر من 2014AS201X هستش ولی هنوز بعد 2 ماه کارنت شدن هنوز نامه دوم به دستم نرسیده .
این متن نامه ایی هستش که در جواب ایمیلی که من برای اونها زدم که اطلاع بدم من کارنت شدم
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، vesal_20x
(2013-11-04 ساعت 10:37)sdf2004r نوشته:  دوست عزیز نامه دوم رو به چه صورت دریافت کردید؟
کیس نامبر من 2014AS201X هستش ولی هنوز بعد 2 ماه کارنت شدن هنوز نامه دوم به دستم نرسیده .
این متن نامه ایی هستش که در جواب ایمیلی که من برای اونها زدم که اطلاع بدم من کارنت شدم
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

نامه دوم به ايميلي كه دادين مياد شما احتمالا دير فرم ها رو فرستادين كه تاحالا نامه دوم نيومده اگه تا 2 هفته ديگه نيومد (اعلام كارنتي) حتما يه ايميل بزنين و پيگير باشين.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، vesal_20x ، noobnoobi
(2013-11-02 ساعت 21:38)محبت نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 16:38)iris نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 14:58)taleghani نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 13:49)محبت نوشته:  
سلام
سام عزیز این صحبت شما کاملا درسته اما نه برای 2013 و 2014و در سالهای قبل اینطور بوده اما امسال قاره ها به تفکیک کیسهاشون رو اعلام کردن و اگه دقت کنید و جمع بندی کنید کشورهای آسیا به تعداد31 کشور و با جمع کل
23270 کیس برنده است اما سوالی که اینجا برای خودم من هم مطرحه اینه که آیا این تعداد 6027 نفر اعلامی به کدام یک از شیوه های زیر میتونه باشه که در یک صورتش نظریه شما غلطه و در صورت دوم کاملا حق با شماست.

1- دقیقا همین تعداد کیس برنده اعلام شده و بدون توجه به تعداد نفرات خانواده که بطور میانگین اگر تعداد بچه ها رو با مجردها یکی بگیریم همه رو 2نفر محاسبه کنیم تعداد 12054 نفر خواهد شد برای دریافت ویزا .

2- سیستم اونها در زمان اعلام برنده ها تعداد نفر کیسها رو منظور میکنه و از سهمیه تعیین شده کم میکنه یعنی تعداد افراد خانواده رو در نظر میگیرن یعنی یه کیس 3نفره باعث میشه شماره کیس بعدی بعلاوه 3اعلام بشه و در این صورت نظریه سام هم درست خواهد بود و تعداد کیسهای اعلام شده بصورت برنده پشت سر هم نخواهد بود .
محبت جان
به نظر من موردی که دوم ذکر کردید منطقی تر است .Wink

حالت 2 درست تره،
ببین کلا 3500 تا ویزا سهمیه هر کشوری هست، که این سهمیه با احتساب خانواده هاشون هست یعنی اگر یه کیس 4 نفره همگی ویزا بگیرند 4 تا از 3500 تا ویزا کم می شه، بنابراین 6027 تقریبا دو برابر 3500 تعداد ویزاست که شامل کیس برنده و تعداد همراهاشون هست برا اینکه احتمال می دن بعضی ها پروسه شون را دنبال نکنند ، پس این 6027 نفر کل برندگانی هستند که مشمول ویزا هستند خود کیس + خانواده اش
از لینک زیر قسمتهایی که مربوط به تعداد ویزاهاست را بخون دستت میاد کامل منم خودم اول فکر می کردم خانواده ها جدا هستند ولی اینجا دقیقا ذکر شده که هر ویزایی که صادر می شه از 50000 تا کم می شه
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Inst..._Farsi.pdf
سلام
دوست خوبم این فایل رو من خوندم و اینم بارها گفته شده که تعداد کل ویزاها 50000 هستش و حداکثر 7 درصد کل ویزا رو به هر کشور میدن که شامل 3500 ویزاست و دقیقا یعنی هر یک ویزا ، یه دونه از 50000تا کم میشه اما صحبت اصلا اینها نیست و در هیچ کجا ننوشته وقتی یک کیس اعلام میشه آیا شماره بعدی بلافاصله بعدیش میشه یا بر اساس تعداد افراد هر کیس هست ، مشکل اینجاست که نمیدونیم 23270 کیس وجود داره یا با افراد خونواده شدن این تعداد
البته ممنون بابت مشارکتتون ولی در این زمینه لطفا اگر کسی مطلبی داره ارائه بده و نه داستان 50000و 3500ویزای ایران
[/quote]

با سلام خدمت دوست گرامی محبت عزیز تا انجایی که من تحقیق کردم 23270 کیس وجود داره و این مقدار خوانواده رو شامل نمیشه.البته این 23270 در کل اسیا هست و در بین کیس های ایرانی ممکن کیس از یک کشور دیگه هم باشه.مثلا اگه کیس من 300 باشه ممکنه کیس 301 برای یک بنگلادشی باشه ولی در مورد اینکه هر ویزایی که صادر میشه از 500000 تا کم میشه موافقم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: ffrfar ، masuodrh ، soli asali ، محبت ، vesal_20x
ممنونم دوست عزیز ولی من بلافاصله بعد از دیدن قبولیم و ایمیلی که برام اومد که حاوی اون فرم ها بود اون هارو پست کردم. خب اگه نیومد من چجوری باید پیگیری کنم؟
یعنی باید بهشون ایمیل بزنم با اینکه من خیلی وقته کارنت شدم ولی هنوز ایمیل مصاحبه رو دریافت نکردم؟
سلام دوستان عزیز
من یه چیزیو متوجه نمیشم، خوشحال میشم اگه کسی منو روشن کنه.
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، زری وحدتی ، vesal_20x
(2013-11-04 ساعت 12:56)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad
سلام دوست عزیز اول اینکه کیس نامبرهای اروپا بالاست برای همین از شماره های بالا شروع میکنن دوم در رابطه با گرفتن ویزا ببینید ویزاهای موجود 50000 تا هست در صورتی که قبولی ها خیلی بیشتر از این مقدار طبق گفته اداره مهاجرت 2 مرحله قبولی داریم که گفته شده 50000 قبولی اول در صورتی که واجد شرایط نباشند و یا پیگیر پرونده نباشند به دنبال قبولی دوم می روند پس خیالتون راحت باشه اگر شما جز قبولی های اولی باشید که من فکر می کنم هستید ویزا می گیرید.باز دوستان راهنمایی کنند.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، زری وحدتی ، vesal_20x ، araaaash ، S.gh

برای هر قاره یه تعداد ویزای مشخص وجود داره و اینطوری نیست که از سهمیه آسیا بزنن بدن به آفریقا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2013-11-04 ساعت 13:18)nasim نوشته:  

برای هر قاره یه تعداد ویزای مشخص وجود داره و اینطوری نیست که از سهمیه آسیا بزنن بدن به آفریقا
دوست عزیز این مطلب رو کجا دیدی که موقع تخصیص ویزاهای موجود سهمیه هر قاره در نظر گرفته میشه؟ لطف میکنی لینکشو برام بزاری؟ مرسی خیلی زیاد
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، arash12 ، زری وحدتی ، vesal_20x
سلام دوستان . یه فایل اکسل پیدا کردم فکر میکنم خیلی میتونه در زمینه ی تخصیص ویزاها و کارنت شدن کمک کنه. میشه بگید چطور میتونم اینجا آپلودش کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، arash12 ، soli asali ، vesal_20x
(2013-11-04 ساعت 13:36)S.gh نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 13:18)nasim نوشته:  

دوست عزیز این مطلب رو کجا دیدی که موقع تخصیص ویزاهای موجود سهمیه هر قاره در نظر گرفته میشه؟ لطف میکنی لینکشو برام بزاری؟ مرسی خیلی زیاد

( فایل فارسی و واسه 2015 پیدا کردم )
http://travel.state.gov/pdf/DV_2015_Inst..._Farsi.pdf
4-چه تعداد ویزای مهاجرتی در سال
٢٠15صادرمیشود و سهمیه بندی منطقه ای و کشوری آن چگونه است؟
صفحه 8 رو با دقت بخوونید در ضمن توی سایت http://travel.state.gov/ در قسمت ویزا کاملا توضیح داده البته به زبان انگلیش .
دوستان با تجربه اگه لطف کنین شما هم نظرتون و بگین ممنون می شیم Smile
در ضمن دوست عزیز نگران نباش از الان به فکر این نباش که بهت ویزا می رسه یا نه . مثبت فکر کن Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، amohammadiazar ، soli asali ، nedaba ، زری وحدتی ، vesal_20x ، philter ، shishipapa ، S.gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان