2013-10-11 ساعت 00:14
با این اوضاع دوستان به نظرتون بهتر نیست کیس های بالا دوباره امسال شرکت کنیم ؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شمارهها
|
2013-10-11 ساعت 00:14
با این اوضاع دوستان به نظرتون بهتر نیست کیس های بالا دوباره امسال شرکت کنیم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، gema ، ريرا ، vesal_20x
2013-10-11 ساعت 00:20
دوستان منظور شون از این متن چیه؟من هر چی می خونم.جریانو نمی گیرم.
VISA AVAILABILITY It is important to remember that the establishment of a monthly cut-off or "Current" status for a numerically controlled category (preference or Diversity) applies to those applicants who were reported prior to the allocation of visa numbers for that month. For example, all qualified applicants who were reported to the Visa Office in time to be included in the calculation of the September cut-offs, who had a priority date or rank-order number before the relevant September cut-off, would have been allotted visa numbers for September. There would be no expectation, however, that sufficient numbers would be available for the processing of cases which subsequently became eligible for final action during that month. Additional numbers may be allocated outside the regular monthly cycle, but only to the extent that such numbers remain available under the applicable annual limit. The availability of additional numbers is subject to change at any time and should never be taken for granted. This is especially true late in the fiscal year when numerical allocations are often close to or at the annual limits. When applicants fail to appear or overcome a refusal (even for reasons beyond their control) during the original month of scheduled interview, they risk not having their case processed later in the fiscal year. This is because the unused numbers that had originally been allocated for their case are returned at the end of their interview month to the "pool" of numbers available for allocation in subsequent months to other applicants being reported for their "first time" interview.
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: vesal_20x
دوستان یک مسئله ای که من قبلا هم گفتم بهتون اینه که در مسیر لاتاری باید صبر داشت، یادمه روزهایِ اولی که نتایج رو اعلام کرده بودند یکی از دوستان 2013 ای پست گذاشتند که باید کفش آهنی پاتون کنید برای پیگیری مراحل و صبر و استقامت زیادی داشته باشید، پس لطفا اینو هیچوقت فراموش نکنید...
در مورد کارنتی این ماه پارسال هم همین وضعیت بوده و برای ماه دسامبر تعداد کمتری رو اعلام کرده بودند، اگر برندگان دور دومی در کار نباشند و با وجود تراکم کیس نامبرهای کمتر از 8500 این خیلی نرمال هست که تعداد کارنتی ها در این ماه و حتی ماه آینده کم باشند چون این افراد در ماه های دسامبر که ماه آخر سال و ژانویه که اولین ماه سال هست و خب تعطیلات هم درشون وجود داره باید مصاحبه بشوند، فراموش نکنید که تعداد زیادی از افرادی هم که کارنت شدند هنوز نامه دوم دریافت نکردند که احتمالا ظرف چند روز آینده نامه دوم دریافت می کنند و برای ماه دسامبر به مصاحبه میرند پس عملا فقط این 150 نفر نیستند که به مصاحبه میرند... باز هم اگر با پارسال مقایسه کنیم متوجه میشیم که فقط 50 نفر فرق وجود داره که تفاوت خیلی کمی هست درست مثلِ ماه اول که 100 نفر کمتر اعلام کردند.... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348 لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید. مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: مامان خانم ، رضا صالحی ، philter ، alitab ، soli asali ، azadeh2014 ، گل نهال ، KIMIA2005 ، philadelphia ، nedaba ، masuodrh ، exxedus ، masoud z ، H Pier ، cello86 ، noobnoobi ، morteza88 ، nasim ، ali1220 ، ماتیتی ، shekari ، رژین ، آلیس-1980 ، haniehkb ، anahita 62 ، amin arefi ، shishipapa ، vesal_20x ، nazanin fatemi
دوستان 2013 ای که ویزا نگرفتن حتی کیس 3 رقمی، 2 هزار، 4 هزار و همینجور بگیر برو بالا بینشون بود اصلا ربطی به کیس نامبر بالا یا پایین نداشت و از همه رنج کیس نامبری بین شون وجود داشت پس نگرفتنِ ویزا ربطی به کیس نامبر بالا یا پایین نداره، چون همه میرن مصاحبه و ممکنه کسی که آخر میره، یکضرب بگیره ولی اون کسی که کیس نامبرش پایین تر بوده هنوز کلیر نشده باشه، پس لطفا از الان آیه یإس نخونیم و به همدیگه استرس وارد نکنیم... همه این روزا میگذره مثل بقیه روزهای عمرمون که تا الان گذشته، سعی کنیم امیدوارم باشیم تا این نذاریم این مسائل باعث تلخ شدن یکی از بهترین شانس های زندگیمون بشه
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348 لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید. مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: emy_viery ، soli asali ، ffrfar ، ntb ، گل نهال ، KIMIA2005 ، philadelphia ، nedaba ، masuodrh ، H Pier ، noobnoobi ، nasim ، ali1220 ، hamedmas ، رژین ، gema ، behrang3001 ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، amin arefi ، kamix ، vesal_20x ، nazanin fatemi
(2013-10-11 ساعت 01:03)soli asali نوشته: اقاقیای عزیز ممنون از زحماتت ولی میتونم بپرسم چرا پست اون بده خدا پاک شده که گفته بود 150 تا اعلام میشه و درست هم بود ؟ چرا دمکراسی رو رعایت نمیکنن اینجا ؟ چرا گاز انبری بهش توپیدین ؟؟ عزیزم من به ایشون حرفی نزدم خود شما دوستان بودید که این کار رو کردید و گل نهال پستی گذشت و گفت که حدس نزنید که باعث بشه بقیه دوستان ناراحت بشن و استرس بگیرن، وقتی دوستان پستی رو گزارش میکنند و از بنده خدا میپرسن از کجا این اطلاعات رو اوردی چرا همینجوری یه چیزی میگی و غیره و غیره، تقصیر مدیران چیه، گل نهال که ویزاشو گرفته ولی وقتی میبینه بقیه کاربرا پست رو گزارش میکنند مجبور به عکس العمل میشه، پس لطفا وقتی این مسائل اتفاق میفته و شما فقط یک رویِ سکه رو میبینید در مورد کسی قضاوت نکنید ببینید هر اتفاقی اینجا میفته 2طرفه هست، پس نیایم اینجا دنبال مقصر بگردیم و خودمون رو از هر تقصیری مبرا بدونیم رویِ حرفی من به شما نیست به کل دوستانی است که تا اون بنده خدا پست گذاشت جبهه گرفتند حالا که حرفش درست از اب اومده میگن اِ طفلکی راست میگفت... وقتی تحمل حرف دیگران برامون سخته نتیجه اش میشه این... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
تشکر کنندگان: گل نهال ، soli asali ، nedaba ، KIMIA2005 ، Sara_lphmkf ، m_yek ، H Pier ، ali1220 ، hamedmas ، azadeh2014 ، vesal_20x ، nazanin fatemi
2013-10-11 ساعت 01:22
2650 خوبه که، چرا ناراحتید!!! مثل پارسال داره پیش می ره دیگه ، به نظرم خیلی خوبه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia ، گل نهال ، soli asali ، nedaba ، feel ، H Pier ، behrang3001 ، اصان ، azadeh2014 ، masoudyara ، shlahni ، vesal_20x
2013-10-11 ساعت 01:23
دوستان لطفا به پست های همدیگه احترام بذارید، هیچ کدوم از ما از دیگری طلبکار نیست، پس تا پستی مشکلی نداره نه جواب های تند بدین نه حرفی بزنید که باعث ناراحتی دیگر دوستان بشین... من میدونم الان به خاطر این تعداد کمی که کارنت شدن ناراحتید و یا دچار استرس شدید ولی با این نوع برخورد مشکلی حل نمیشه، اصلا مشکلی پیش نیومده که بخواد حل بشه، یکم سعه صبر داشته باشید... از توجه همگی ممنونم
تشکر کنندگان: گل نهال ، soli asali ، nedaba ، KIMIA2005 ، feel ، nasim ، ali1220 ، رژین ، gema ، azadeh2014 ، shlahni ، vesal_20x ، nazanin fatemi
2013-10-11 ساعت 01:27
(2013-10-11 ساعت 01:20)bbahar نوشته: خانوم اقاقیا مسئله اون کاربر نیست مسئله طرز رفتار کلی مدیران و بعضی از دوستان هستش، خیلی از دوستان به این نحو برخورد شکایت دارند.لطفا شان سایت و کاربران حفظ گردد.دوست عزیز قبلا هم گفتم یکطرفه به قاضی نرید، هیچ کس قصد بی احترامی به کسی رو نداره، به خصوص مدیران، اینجا کسی حقوق بگیر نیست ولی میبینید که همیشه به سایت رسیدگی میشه پس این صحیح نیست که شما مدیران رو به خاطر مسائلی که شما در جریان نیستید زیر سوال ببرید، امیدوارم همه این مسائل بگذره و روزی همگی به همه این استرس های بیمورد بخندیم... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
تشکر کنندگان: گل نهال ، soli asali ، nedaba ، KIMIA2005 ، exxedus ، ali1220 ، azadeh2014 ، vesal_20x ، nazanin fatemi
2013-10-11 ساعت 01:37
دوستان وسط این همه جار و جنجال برای هیچ پیشنهاد میکنم این پســــــت رو بخونید که این بنده خدا کی رفته مصاحبه و ویزاش رو هم گرفته، پس اگه قسمتمون باشه ویزا رو بگیریم حتما میگیریم
تشکر کنندگان: nedaba ، KIMIA2005 ، soli asali ، nasim ، azadeh2014 ، vesal_20x ، nazanin fatemi
2013-10-11 ساعت 02:00
(2013-10-11 ساعت 01:48)arffx نوشته: به نظر من مدیران فوروم یه طرفه به قاضی رفتن . خوبه آدم رفتار خودش رو همواره مورد بررسی قرار بدیم اون بنده خدا یه خبری داد و منبعش رو هم اعلام کرد و اگر یکی دو نفر بهش تو÷یدن شما نباید این کارو می کردید چون ایشان فقط نقل خبر کردن . به نظر من این تجربه خوبی هست که اتفاقات آتی رو بهتر باهاش برخورد کنیمدوست عزیز باز هم من تکرار میکنم که همچین چیزی نیست، همه دوستان که پست نمیگذارن، یه عده م پست رو گزارش می کنند و وقتی تعداد زیاد میشه ما مجبور به عکس العمل هستیم، پس وقتی از تمام جوانب آگاه نیستید، لطفا یکطرفه به قاضی نرید... من خودم پست ایشون رو همون لحظه خوندم و برام هم عجیب نبود که بخوام عدم تایید کنم ولی عکس العمل دوستان و گزارش اون پست باعث شد پست ایشون عدم تایید بشه، خوبه که ما اگر کاری میکنیم مسئولیتش رو هم به عهده بگیریم نه این که دنبال مقصر بگردیم! CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، گل نهال ، soli asali ، ali1220 ، azadeh2014 ، zepehr ، vesal_20x ، nazanin fatemi
2013-10-11 ساعت 02:32
سلام من امروز کارنت شدم. الان اولین کاری که باید انجام بدم چیه؟ باید منتظر نامه دومم باشم یا باید به kcc میل بزنم و تاریخ مصاحبه رو بپرسم؟ کیس نامبر 26xx ممنون میشم پاسخ بدین.
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013 دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013 مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر (2013-10-11 ساعت 02:32)sam.pey نوشته: سلام من امروز کارنت شدم. الان اولین کاری که باید انجام بدم چیه؟ باید منتظر نامه دومم باشم یا باید به kcc میل بزنم و تاریخ مصاحبه رو بپرسم؟ کیس نامبر 26xx ممنون میشم پاسخ بدین. منتظر نامه دوم باشید و سایت دی وی لاتاری و صفحه برنده شدنتون رو چک کنید، پست اول این تاپیک و تاپیک انتظار مصاحبه رو هم مطالعه کنید... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، arash12 ، sam.pey ، گل نهال ، farshadm999 ، m_yek ، H Pier ، nasim ، ali1220 ، philter ، ramaya ، anahita 62 ، vesal_20x
2013-10-11 ساعت 02:36
(2013-10-11 ساعت 02:32)sam.pey نوشته: سلام من امروز کارنت شدم. الان اولین کاری که باید انجام بدم چیه؟ باید منتظر نامه دومم باشم یا باید به kcc میل بزنم و تاریخ مصاحبه رو بپرسم؟ کیس نامبر 26xx ممنون میشم پاسخ بدین.دوست عزیز بهتون تبریک میگم فعلا منتظر نامه دوم باشید و همه مدارکتون رو آماده کنین آرزوی ویزای یک ضرب دارم براتون موفق باشین
**CN:2014AS000027
2013-10-11 ساعت 03:09
(2013-10-11 ساعت 03:05)farshadm999 نوشته: شرمند این سوال رو میپرسم نمیدونم جاش هست یا نه میخواستم بدونم الان توی قرعه کشی امسال کیس نامبر ۳۵۰۰-۴۰۰۰ کیس نامبر بالایی محسوب میشه؟ یا پایینه ؟ چون هر سال انگار این داستان فرق داره. دوست عزیز امسال تراکم کیس ها تا 8500 هست که کیس شما تقریبا حدوسط به پایین هست و خیلی هم خوبه، نگران نباشید... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
تشکر کنندگان: farshadm999 ، H Pier ، ماتیتی ، nedaba ، maryam_a ، EKAM ، soli asali ، philter ، گل نهال ، azadeh2014 ، estanfordbineh ، vesal_20x
(2013-10-10 ساعت 23:29)haniehkb نوشته:(2013-10-10 ساعت 23:21)javid.1353 نوشته:دوستان فکر کنم این عدد زیاد غیر منطقی نباشه اگه دوستان زیادی که نامه دوم را نگرفتن در نظر بگیریم(2013-10-10 ساعت 23:13)noobnoobi نوشته: تعداد کمی اعلام شد و فکر کنم اثر تعطیلی دولت باشه(خواهشا این موضوع رو به جنجال نکشید بنده فقط نظرم رو عرض کردم).میلاد خان چرا جنجال. نظرتون رو گفتید و نظر هر کس هم محترم میباشدوقرار نیست به نظرات همدیگه توهین کنیم. من هم مثل شما علت این تعداد کم رو اثرات تعطیلی دولت فدرال حدس میزنم. منم با نظر دوستمون موافقم تعداد منطقي اولا هرسال در اين ماه روند كاهشي بوده دوما خيلي ها نامه دوم نگرفته اند وبايد زمان مصاحبه برا اون ها هم در نظر گرفت سوما ماه دسامبر كه قراره اين دوستان مصاحبه شوند اخرين ماه سال ميلاديه و تعطيلات هم زياد داره در نتيجه روز هاي كاري مفيد سفارت كمه در نتيجه روندش منطقيه |