موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من لاتاری 2014 قبول شدم. از همون موقع ثبت نام مدرک تحصیلیمو زدم univercity degree و حتی توی فرمهایی که براشون چند روز پیش فرستادم زدم univercity degree.
هنرستان حسابداری خوندم ( دیپلم 11 ساله) و بعد بدون اینکه پیش دانشگاهی برم فوق دیپلم گرفتم ( مدرک و ریز نمرات فوق دیپلم رو الان دارم ).
فقط یه سوال دارم. اگه مو قع مصا حبه بگن نه ما الان ازت پبش دانشگاهی می خوایم. می تونم بگم باشه می رم براتون می یارم و بعد بیام و مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرم و ببرم براشون؟ یا از همین الان برم دنبال پیش دانشگاهی و منتظر این ریسک نباشم؟
سلام لطف کنین جواب منم بدین/.....
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
خسته نباشید دوستان
من الان متوجه شدم که تاریخ تولد پدرم(سالشو) اشتباه نوشتم خیلی تو این مورد کم حواسی کردم . فرمها رو هم 25 می ایمیل کردم لطفا راهنمایی کنید چه کنم
هنوز جواب ایمیل فرم ها نیومده که رسیده .
ممنونم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من یه اشتباه کوچک کردم و اسم دبیرستانم رو اشتباها" بنام پیش دانشگاهیم زدم ، میخوام بدونم با توجه به اینکه هنگام مصاحبه معمولا" 2 تا مدرک تحصیلی آخر رو میخوان و آخرین مدارک من هم لیسانس و فوق دیپلم است که بدون اشتباه وارد کردم آیا لزومی هست که برای تصحیح نام دبیرستانم ایمیل بزم یا اهمیتی نداره؟
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 14:51 توسط Danial_4139.)
(2013-05-30 ساعت 07:09)cpd نوشته: (2013-05-29 ساعت 14:33)cpd نوشته: با عرض پوزش من یه بار دیگه می خوام سوالم رو بپرسم ... سوالم اینه که اگه به اشتباه عکس دوست پسرم رو جای عکس خودم اتچ کرده باشم ( به خاطر شباهت اسم فایل ها و بی دقتی ...اشتباه ازین بدتر امکان نداره) ممکنه مشکلی برام پیش بیاد ؟ من موقع ارسال فرم ها عکس و فرم ها رو دقیق تکمیل کردم و فرستادم و براشون توضیح دادم موضوع اشتباه احتمالی رو ..به دستشون هم رسیده .. حالا یه امضا پایین نامه اونا هست به اسم Mary Ann که گفتن باید تماس بگیرم باهاش .. به نظر شما تماس تلفنی بهتره یا باز هم ایمیل بزنم ؟ و اگه ایمیل باید بزنم چی بنویسم ؟
کیس نامبر :2014AS000013XX
-------------------------------
انگار كسي اطلاعي نداره (((
اگر این اشتباه رو زمان ثبت نام اولیه کرده باشی و مطمعنم هستی پیش اومده بهتره یا زنگ بزنی و یا ایمیل بدی و جریان رو همونجور که هست توضیح بدی براشون چون عکس خیلی مهمه .
یه مورد دیگه هم هست وقتی عکس رو تو فرم ثبت نام انتخاب میکردی و Next رو میزدی عکس رو به شما نشون میداد و اگرم اشتباه عکس و انتخاب میکردید اونجا میفهمیدین ! فکر کن ببین شاید توهم زدی .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، کیس نامبر:2014,5xxx
یه سوالی داشتم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم،.
بنده توی فرم خانومم که برندهٔ اصلی هست،در ارتباط با این سئوال که اونجا قصد انجام چه کاری را دارین،نوشتم که امیدوارم یه مدرکی توی آرایشگری بگیرم و سپس توی این زمینه کار کنم،الان فرم را مطالعه کردم میگن انگار نباید اسمی از درس خوندن و مدرک گرفتن به میون بیارین که ممکن ریجکت کنن،به نظرتون من چی کار کنم؟خیلی نگران شدم.
I wrote: I hope to get a degree in hairdressing and then work in this field.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 22:02 توسط sauv.)
اگه نامی که در زمان ثبت نام لاتاری نوشتید با نامی که در پاسپورت نوشته شده یکی نباشد میتونید به دفتر پلیس + 10 مراجعه کنید و پاسپورت قبلی را باطل کنید و دوباره پاسپورت جدید بگیرد و لی توجه داشته باشد در هنگان پر کردن فرم گذرنامه اسپل انگلیسی نام ، نام خانوادگی و نام پدر را خودتون طبق چیزی که می خواهید بنوسید و به اپراتور ثبت اطلاعات گذرنامه تاکید کنید که همین اطلاعات را وارد کند و از خودش چیزی ننویسه. چیزی که من فهمیدم اینه که هرچی اپراتور در سیستم ثبت کنه همون در گذرنامه ثبت میشه. اپراتور فقط نمیتونه اسپل انگلیسی شهر محل تولد رو بنویسه ولی بقیه اطلاعات را با هر اسپلی بنویسد در گذرنامه درج می شود. اگه در اسپل شهر محل تولد نیز اشتباه کردید چند روز دیگه صبر کنید اگه خدا بخواد جوابش می ذارم
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می شه بگید کدوم سفر نامه چون من اکثر شو خوندم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم اگه مشکلی پیش می یاد ما باید چی کار کنیم منم دیپلم فنی حرفه ایی دارم و لیسانس ..
حالا باید چی کار کنم ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-31 ساعت 10:53)kamranh نوشته: سلام
می شه بگید کدوم سفر نامه چون من اکثر شو خوندم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم اگه مشکلی پیش می یاد ما باید چی کار کنیم منم دیپلم فنی حرفه ایی دارم و لیسانس ..
حالا باید چی کار کنم ؟؟
یه برگه هست باید از آموزش پرورش بگیرید تو این صفحه گفته : http://mohajersara.com/thread-6438.html
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 23:14)sce نوشته: (2013-05-29 ساعت 16:19)ojee نوشته: خسته نباشید دوستان
من الان متوجه شدم که تاریخ تولد پدرم(سالشو) اشتباه نوشتم خیلی تو این مورد کم حواسی کردم . فرمها رو هم 25 می ایمیل کردم لطفا راهنمایی کنید چه کنم
هنوز جواب ایمیل فرم ها نیومده که رسیده .
ممنونم
سلام.
می تونی اصلاحش کنی.فعلا صبر کن.خوب فرماتو بالا پایین کن.اگه فقط همینه بزار روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام کن.
موفق باشین.
مممنون از راهنمایتون پس لازم نیست ایمیل بزنم الان و اطلاع بدم؟
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]