کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-06-07 ساعت 23:55)anni نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟

دوست عزیز اگر کشوری رو که انتخاب کردید در قاره اسیا باشه شاید (اینومطمئن نیستم )امیدی باشه که بایستی با KCCمکاتبه کنید ولی اگر در قاره های دیگه باشهمثل اروپا بدین معنی هست که از سهمیه دیگری استفاده کردید ودر این صورت متاسفانه ریجکت میشد ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: anni
دوستان یکی از دلایل ریجکت شدن کیس اشتباه در انتخاب کشور به هر شکلیه
به جز ایران کیس ریجکت میشه متاسفانه
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 09:50)pooya.n نوشته:  دوستان یکی از دلایل ریجکت شدن کیس اشتباه در انتخاب کشور به هر شکلیه
به جز ایران کیس ریجکت میشه متاسفانه

اقا پویا برا یکی از دوستان هم همین مورد پیش اومده بود و نوشته بود عربستان سعودی ولی دیدم که نظر عمو سعید چیز دیگه ای بود ..؟؟ و گفته بودند اگه از قاره دیگه باشه مشکل داره میخواستم لطف کنید این مورد رو درستشو مشخص کنید ممنونم
تشکر کنندگان: anni
اوکی
من با عمو سعید صحبت کردم
نظر جمیع ما اینه:

1) اگر سهمیه ی قاره ی دیگه ای رو انتخاب کنید حتمن ریجکت میشین
2) اگر سهمیه ی آسیا رو (کشوری به جز ایران) انتخاب کنید شانس این رو دارین که با مکاتبه و در زمان مصاحبه بتونین مشکل رو رفع کنین
3) یک مورد داشتیم که به جای iran کشور india رو انتخاب کرده بود ولی چون هند سهمیه ی لاتاری نداره اصلا ایشون رو پذیرفتن و مشکلش حل شد
4) به این مسئله دقت کنین که همه چیز تا زمان مصاحبه در ابهام باقی می مونه و احتمال ریجکت شدن کیس زیاده
5) حتمن در این خصوص با KCC مکاتبه کنید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Danial_4139 ، anni ، aghaghia ، sinamn ، Saeedv13
(2013-06-08 ساعت 10:30)pooya.n نوشته:  اوکی
من با عمو سعید صحبت کردم
نظر جمیع ما اینه:

2) اگر سهمیه ی آسیا رو (کشوری به جز ایران) انتخاب کنید شانس این رو دارین که با مکاتبه و در زمان مصاحبه بتونین مشکل رو رفع کنین
3) یک مورد داشتیم که به جای iran کشور india رو انتخاب کرده بود ولی چون هند سهمیه ی لاتاری نداره اصلا ایشون رو پذیرفتن و مشکلش حل شد
4) به این مسئله دقت کنین که همه چیز تا زمان مصاحبه در ابهام باقی می مونه و احتمال ریجکت شدن کیس زیاده

بنابراین جواب بنده به دوستمون درست بود دیگه همینطوره ؟
تشکر کنندگان: pooya.n ، sce ، mehdieb ، ojee
(2013-06-08 ساعت 10:33)KIMIA2005 نوشته:  
من با عمو سعید صحبت کردم
نظر جمیع ما اینه:

چون مسئله تا زمان مصاحبه Pend می مونه اصلا این جریان در ابهامه
همین الان هم که با kcc مکاتبه کنین جواب درستی نمیده و شما رو تا زمان مصاحبه میکشونه
قاعدتا این اشتباه از دسته اشتباهات خفن محسوب میشه!
جواب شما نه درسته و نه غلط!!!!
چون اصلا هیچی معلوم نیست
تشکر کنندگان: anni ، sce ، mehdieb ، Saeedv13
(2013-06-08 ساعت 10:39)pooya.n نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:33)KIMIA2005 نوشته:  
من با عمو سعید صحبت کردم
نظر جمیع ما اینه:

چون مسئله تا زمان مصاحبه Pend می مونه اصلا این جریان در ابهامه
همین الان هم که با kcc مکاتبه کنین جواب درستی نمیده و شما رو تا زمان مصاحبه میکشونه
قاعدتا این اشتباه از دسته اشتباهات خفن محسوب میشه!
جواب شما نه درسته و نه غلط!!!!
چون اصلا هیچی معلوم نیست

بنابراین این جوری که فرمودیددوستانی که متاسفانه این مشکل رو دارند که بیچاره ها بلاتکلیف هستند و جواب قطعی رو دریافت نمیکننداین که خیلی بد هستش بالاخره نمیدونند چکار کنند همینجوری نگران هستند و استرس دارند ؟
تشکر کنندگان: pooya.n ، sce ، aghaghia ، mehdieb ، Saeedv13
کاملا درسته
متاسفانه دو راه دارن
یا استرس رو به جون بخرن و این مسیر رو ادامه بدن تا مصاحبه
یا اینکه کلا بیخیال بشن
ولی خب دیگه ... در نومیدی بسی امید است ...
تشکر کنندگان: maziar irani ، sce ، love_everlife ، KIMIA2005 ، mehdieb ، Saeedv13 ، ojee
(2013-06-08 ساعت 01:30)Danial_4139 نوشته:  
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !

کدوم کشور رو انتخاب کردین ؟
برای افرادی که شهروند ایران هستن چه ایران باشن چه خارج از ایران (ربطی به محل زندگی نداره) باید به این صورت باشه : Foreign State Chargeability: IRAN

متن ایمیلتم خودت نوشتی دیگه همین خوبه ، فقط اخرش اضافه کن باید چکار کنم و مراحل اداری رو ادامه بدم ؟
متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان: pooya.n
متاسفانه کی سی سی این قبیل اشتباهات رو که بعضا به رد شدن کیس هم منجر میشه به وضوح به برنده اعلام نمی کنه و این استرس متاسفانه تا روز مصاحبه همراه فرد می مونه.از طرفی هزینه های سرسام آور مسافرت با وضعیت موجود د ل ا ر در کشور به شدت روی تصمیم گیری افراد دارای این مشکلات تاثیر میزاره.ولی با این حال من با نظر پویا که میگه در نا امیدی بسی امید است موافقم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: love_everlife ، maziar irani ، KIMIA2005 ، farshadsh ، Saeedv13 ، ojee
(2013-06-08 ساعت 21:47)تام کت نوشته:  سلام دوستان عزیزم من یه سوال دارم ممکنه کمکم کنید من سربازی رو معاف شدم کفالت دارم ولی نمیدونم تو قسمت فرم بزنم yes یا no

NO
تشکر کنندگان: تام کت ، maziar irani
(2013-06-08 ساعت 18:56)anni نوشته:  متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.

باز خوبه سهمیه آسیا هست ، ایشالله حل میشه با KCC مکاتبه کنید و همه چیز رو همونجور که پیش اومده توضیح بدید ببینید جوابشون چیه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: exxedus ، anni ، KIMIA2005 ، Saeedv13
(2013-06-08 ساعت 18:56)anni نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 01:30)Danial_4139 نوشته:  

کدوم کشور رو انتخاب کردین ؟
برای افرادی که شهروند ایران هستن چه ایران باشن چه خارج از ایران (ربطی به محل زندگی نداره) باید به این صورت باشه : Foreign State Chargeability: IRAN

متن ایمیلتم خودت نوشتی دیگه همین خوبه ، فقط اخرش اضافه کن باید چکار کنم و مراحل اداری رو ادامه بدم ؟
متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.
ببینید دوست عزیز یه جای امید واری هست و اون هم اینه که ا م ر ی ک ا توی عربستان سفارت داره .... اوکی ؟
احتمال این هست که یا شما یادتون نیست یا اینکه اونا خودشون فهمیدن اشتباه کردید والا شما رو به همون سفارت عربستان دعوت میکردن. ( این نظر شخصیه منه ) ولی اصلا ناامید نشید Wink
تشکر کنندگان: mehdieb
من برنده ۲۰۱۴ هستم،
توی فرم DSP-122 در قسمت mailing address به جای آدرس سکونت،آدرس ایمیل دادم.
مشکلی پیش می اید؟
باید چی کار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-09 ساعت 12:44)mnaaddiiaa نوشته:  من برنده ۲۰۱۴ هستم،
توی فرم DSP-122 در قسمت mailing address به جای آدرس سکونت،آدرس ایمیل دادم.
مشکلی پیش می اید؟
باید چی کار کنم؟

نگران نباش دوست عزیزصبر کنید تایید دریافت مدارک رو که دریافت کردیدایمیل بزنید و این مورد رو اعلام وتصحیح کنید..
تشکر کنندگان: sce ، maziar irani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان