موضوعها: 0
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از دلایل ریجکت شدن کیس اشتباه در انتخاب کشور به هر شکلیه
به جز ایران کیس ریجکت میشه متاسفانه
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
اوکی
من با عمو سعید صحبت کردم
نظر جمیع ما اینه:
1) اگر سهمیه ی قاره ی دیگه ای رو انتخاب کنید حتمن ریجکت میشین
2) اگر سهمیه ی آسیا رو (کشوری به جز ایران) انتخاب کنید شانس این رو دارین که با مکاتبه و در زمان مصاحبه بتونین مشکل رو رفع کنین
3) یک مورد داشتیم که به جای iran کشور india رو انتخاب کرده بود ولی چون هند سهمیه ی لاتاری نداره اصلا ایشون رو پذیرفتن و مشکلش حل شد
4) به این مسئله دقت کنین که همه چیز تا زمان مصاحبه در ابهام باقی می مونه و احتمال ریجکت شدن کیس زیاده
5) حتمن در این خصوص با KCC مکاتبه کنید
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا درسته
متاسفانه دو راه دارن
یا استرس رو به جون بخرن و این مسیر رو ادامه بدن تا مصاحبه
یا اینکه کلا بیخیال بشن
ولی خب دیگه ... در نومیدی بسی امید است ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 01:30)Danial_4139 نوشته: (2013-06-07 ساعت 23:55)anni نوشته: سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟
کدوم کشور رو انتخاب کردین ؟
برای افرادی که شهروند ایران هستن چه ایران باشن چه خارج از ایران (ربطی به محل زندگی نداره) باید به این صورت باشه : Foreign State Chargeability: IRAN
متن ایمیلتم خودت نوشتی دیگه همین خوبه ، فقط اخرش اضافه کن باید چکار کنم و مراحل اداری رو ادامه بدم ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه کی سی سی این قبیل اشتباهات رو که بعضا به رد شدن کیس هم منجر میشه به وضوح به برنده اعلام نمی کنه و این استرس متاسفانه تا روز مصاحبه همراه فرد می مونه.از طرفی هزینه های سرسام آور مسافرت با وضعیت موجود د ل ا ر در کشور به شدت روی تصمیم گیری افراد دارای این مشکلات تاثیر میزاره.ولی با این حال من با نظر پویا که میگه در نا امیدی بسی امید است موافقم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 18:56)anni نوشته: متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.
باز خوبه سهمیه آسیا هست ، ایشالله حل میشه با KCC مکاتبه کنید و همه چیز رو همونجور که پیش اومده توضیح بدید ببینید جوابشون چیه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من برنده ۲۰۱۴ هستم،
توی فرم DSP-122 در قسمت mailing address به جای آدرس سکونت،آدرس ایمیل دادم.
مشکلی پیش می اید؟
باید چی کار کنم؟