کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-05-31 ساعت 14:34)ojee نوشته:  [quote='sce' pid='348910' dateline='1369853091']
[quote='ojee' pid='348619' dateline='1369828154']

مممنون از راهنمایتونSmile پس لازم نیست ایمیل بزنم الان و اطلاع بدم؟

ایمیل هم زدی،زدی.نزدی هم مهم نیست.
ولی قبل از این که ایمیل بزنی دوباره و چندباره چک کن.ببین چیزی از قلم نیفتاده باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-05-31 ساعت 12:26)Danial_4139 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 10:53)kamranh نوشته:  سلام
می شه بگید کدوم سفر نامه چون من اکثر شو خوندم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم اگه مشکلی پیش می یاد ما باید چی کار کنیم منم دیپلم فنی حرفه ایی دارم و لیسانس ..
حالا باید چی کار کنم ؟؟

یه برگه هست باید از آموزش پرورش بگیرید تو این صفحه گفته : http://mohajersara.com/thread-6438.html
عزیز دلم لیسانس داری دیگه نیازی نیست به چیزی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 14:47)Danial_4139 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 07:09)cpd نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:33)cpd نوشته:  با عرض پوزش من یه بار دیگه می خوام سوالم رو بپرسم ... سوالم اینه که اگه به اشتباه عکس دوست پسرم رو جای عکس خودم اتچ کرده باشم ( به خاطر شباهت اسم فایل ها و بی دقتی ...اشتباه ازین بدتر امکان نداره) ممکنه مشکلی برام پیش بیاد ؟ من موقع ارسال فرم ها عکس و فرم ها رو دقیق تکمیل کردم و فرستادم و براشون توضیح دادم موضوع اشتباه احتمالی رو ..به دستشون هم رسیده .. حالا یه امضا پایین نامه اونا هست به اسم Mary Ann که گفتن باید تماس بگیرم باهاش .. به نظر شما تماس تلفنی بهتره یا باز هم ایمیل بزنم ؟ و اگه ایمیل باید بزنم چی بنویسم ؟
کیس نامبر :2014AS000013XX
-------------------------------
انگار كسي اطلاعي نداره Sad(((

اگر این اشتباه رو زمان ثبت نام اولیه کرده باشی و مطمعنم هستی پیش اومده بهتره یا زنگ بزنی و یا ایمیل بدی و جریان رو همونجور که هست توضیح بدی براشون چون عکس خیلی مهمه .

یه مورد دیگه هم هست وقتی عکس رو تو فرم ثبت نام انتخاب میکردی و Next رو میزدی عکس رو به شما نشون میداد و اگرم اشتباه عکس و انتخاب میکردید اونجا میفهمیدین ! فکر کن ببین شاید توهم زدی .
والا خودم هم مطمئن نيستم اما راستش اصلا يادم نمياد كه عكس رو بعد از آپ لود نشون داده باشه،بعدم اينكه من اونقدر با عجله و تو ساعتاي آخر ثبت نام كردم كه از هولم نميدونم چيكار كردم..حالا يه ايميل ميزنم ميگم جريانو البته موقع ارسال فرما توضيح دادم جريان رو..ايشالا كه حل ميشه Sad
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، آلیس-1980
(2013-05-30 ساعت 20:06)maziar irani نوشته:  با سلام من تو سفرنامه های سالای قبل خوندم کسایی که دیپلم هنرستان داشتن و بعد رفتن دانشگاه یه مشکلاتی براشون پیش اومده کس اطلاعاتی داره؟ البته من نظام قدیم بودم یعنی 4 سال هنرستان بودم یعنی دیپلم 12 ساله
سلام maziar irani عزیز
خیر
من دیپلم اتومکانیک هستم و فوق دیپلم نقشه کشی هیچ مشکلی هم در زمان مصاحبه برای من پیش نیومد.
اگر دیپلم 12 ساله دارید کافی هست
موفق باشید
تشکر کنندگان: sinamn ، Danial_4139
سلام دوستان!
من میخوام ببینم میشه قسمتی که آدرس ها رو در فرم نوشتیم روز مصاحبه میشه تعویض کرد؟یا باید ایمیل بزنم؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 13:08)raihaneh.az90 نوشته:  سلام دوستان!
من میخوام ببینم میشه قسمتی که آدرس ها رو در فرم نوشتیم روز مصاحبه میشه تعویض کرد؟یا باید ایمیل بزنم؟

میتونید روز مصاحبه تغییر دهید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: raihaneh.az90
(2013-06-02 ساعت 13:55)I2AFSHIN نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 08:33)taleghani نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 23:46)masuodrh نوشته:  من هم تو لاتاری 2014 انتخاب شدم
شک دارم که تو مشخصات همسرم سال تاریخ تولدش رو 1982 زدم یا 1981..
چطور میتونم فرم اولیه رو ببینم تا از اشتباه خودم مطمئن بشم و برای اصلاحش اقدام کنم؟
آیا مشکل جدی برامون ایجاد میکنه یا نه؟

شما از یک طریق می توانید این موضوع را چک کنید وارد سایتی که جوابتون را چک کردید بشوید و بجای وارد کردن confermation number گزینه ی forgot confermation number را انتخاب کنید و بعد صفحه ای وارد میشوید که باید سال 2014 را انتخاب کنید و بعد سایر مشخصات که یکی از آنها سال ماه و روز تولد می باشد را از شما سوال می کند شما می توانید هر دو را یکبار با 1981 و بار دیگر با1982 وارد کنید ببینید کدام متچ می شود و confermation number شما را در اختیارتان قرار می دهد؟.
خیلی کمک بزرگی کردین بهم مرسی الان 10 روزه برام مسئله شده این قضیه

دوست عزیز از این طریقی که دوستمون راهنمایی کردند فقط میتونید مشخصات فرد برنده رو ببینید نه مشخصات همراهان رو ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، sadeghi897
(2013-05-30 ساعت 19:31)sce نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 17:59)blueskysam نوشته:  سلام دوستان، کیس نامبر:2014,5xxx
یه سوالی‌ داشتم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم،.
بنده توی فرم خانومم که برندهٔ اصلی‌ هست،در ارتباط با این سئوال که اونجا قصد انجام چه کاری را دارین،نوشتم که امیدوارم یه مدرکی‌ توی آرایشگری بگیرم و سپس توی این زمینه کار کنم،الان فرم را مطالعه کردم میگن انگار نباید اسمی از درس خوندن و مدرک گرفتن به میون بیارین که ممکن ریجکت کنن،به نظرتون من چی‌ کار کنم؟خیلی‌ نگران شدم.
I wrote: I hope to get a degree in hairdressing and then work in this field.
کی این حرف رو زده اونوقت ؟
کی شمارو نگران کرده عایا ؟Big Grin
به نظر من که بشین با خیال راحت به آیندت فکر کن.کاش مشکلات فرم های من هم مثل شما بود به غرعان.
موفق باشین.
ریجکت اصولا نمی کنن ولی ممکنه که بخوان از شما که گواهی مالی بیشتری ارائه بدی
مورد خاصی هم نداره می تونی بگی اینجا رو اشتباه زدم منظورم certificate هست نه degree و چون certificate ها خرج و دوره بسیار کوتاه هست، منطقی است گواهی مالی عادی درخواست می کنن.
به نظر من بشین با خیال راحت زبان بخون
Tongue
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-19 ساعت 19:26)samywait نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 18:44)samywait نوشته:  سلام دوستان من فامیلم تو پاسپورت HOSSEIN BOR ثبت شده ولی من تو زمان ثبت نام فاصله بینشو نزاشتم. میشه راهنماییم کنید که چطوری باید این اشتباه رو درست کنم؟ من تو فرمهام درستش کردم ولی موقع ارسال فرمها به همون شکلی که زمان ثبت نام نوشته بودم بنویسم یا نه؟

باهاشون مکاتبه کن.فرم هارو بر اساس مشخصات پاسپورتی خودتون پر کنین.ولی برای مکاتبه حتما با اون اسمی که برنده شدین بهشون نامه بزنین.نگران نباشین.مشکل خاصی نیست.
موفق باشین.

ممنون، میشه یه متن تصحیح برام بنویسین که بهشون اطلاع بدم.
[/quote]

با سلام به دوستان من هم تقریبا همین مشکلو دارم. نام خانوادگی ام دو قسمتی است ولی از انجاییکه متاسفانه فرم ثبت نامو SAVE نکردم مطمن نیستم دو قسمت نام خانوادگی را یکجا نوشتم یا جداگانه . در نامه قبولی یکجا امده ولی فکر میکنم این هم دلیل نمیشود که یکجا نوشته باشم.ضمنا در پاسپورت نام خانوادگی جدا امده ولی پاسپورتمو میخواهم تمدید(تعویض) کنم و میتوانندبه هر دو شکل در پاسپورت بنویسند.
فرمها را به شکل پاسپورت فعلی پر کردم ولی هنوز ارسال نکردم.کسی اگر اطلاع داره لطفا بگه ایا در این مرحله اصلا نیازی به مکاتبه با KCCهست؟ یا اول فرمها را بفرستم بعدا مکاتیه کنم؟
و اگر اشتباهی دیگر در فرم اولیه ثبت نام مثل تاریخ تولدها داشته باشم که الان ازش ا طلاع ندارم میتونم در مرحله مصاحبه اصلاح کنم؟ بدیهی است که فرمهای 230 و 122 را دقیقا بر اساس اطلاعات با اطمینان صحیح ارسال خواهم کرذ. خواهش میکنم سریعتر پاسخ دهید تا فرمها را ارسال کنم.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
نقل قول:با سلام به دوستان من هم تقریبا همین مشکلو دارم. نام خانوادگی ام دو قسمتی است ولی از انجاییکه متاسفانه فرم ثبت نامو SAVE نکردم مطمن نیستم دو قسمت نام خانوادگی را یکجا نوشتم یا جداگانه . در نامه قبولی یکجا امده ولی فکر میکنم این هم دلیل نمیشود که یکجا نوشته باشم.ضمنا در پاسپورت نام خانوادگی جدا امده ولی پاسپورتمو میخواهم تمدید(تعویض) کنم و میتوانند به هر دو شکل در پاسپورت بنویسند.
فرمها را به شکل پاسپورت فعلی پر کردم ولی هنوز ارسال نکردم.کسی اگر اطلاع داره لطفا بگه ایا در این مرحله اصلا نیازی به مکاتبه با KCCهست؟ یا اول فرمها را بفرستم بعدا مکاتیه کنم؟
و اگر اشتباهی دیگر در فرم اولیه ثبت نام مثل تاریخ تولدها داشته باشم که الان ازش ا طلاع ندارم میتونم در مرحله مصاحبه اصلاح کنم؟ بدیهی است که فرمهای 230 و 122 را دقیقا بر اساس اطلاعات با اطمینان صحیح ارسال خواهم کرذ. خواهش میکنم سریعتر پاسخ دهید تا فرمها را ارسال کنم.

اگر تو نامه قبولی بدون فاصله هست پس بدون فاصله پر کردید ، اطلاعات رو بر اساس پاس تو فرم ها وارد کن ، کلا خیلی از افراد همین مشکلات رو دارن انقدر از این موارد دیدن که یه جورایی عادیه براشون .
اینجا رسمه هرکی اشتباه داره یه ایمیل میفرسته ما فرستادیم شما هم بفرست Big Grin
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: masoud z ، KIMIA2005
بعد از پست کردن فرمها میشه سابقه شغلی رو اصلاح کرد؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 01:42)armin021 نوشته:  بعد از پست کردن فرمها میشه سابقه شغلی رو اصلاح کرد؟

شما باید با کی سی سی تماس بگیرین یا ایمیل بزنین و بگین اشتباهی در قسمت سوابق کاریتون داشتین موقع پر کردن فرم ها، حالا اونها یا بهتون میگن فرم های جدید و اصلاح شده رو بفرستید یا میگن که در روز مصاحبه اعلام کنید و فرم های جدید رو ارائه بدین ولی این ایمیل رو بزنین و بعد پرینت بگیرین و روز مصاحبه با خودتون ببرین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، EKAM
(2013-05-05 ساعت 08:26)pooya.n نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 04:14)Danial_4139 نوشته:  چند اشتباه هست که خیلی ها دارن ولی هیچ جواب یا متن نامه ای که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد تو اون تاپیک ها پیدا نکردم .

لطفا اگر امکانش هست یه توضیح کلی در مورد این موارد بدید و چند نمونه نامه هم بذارید که با تغییر مشخصات بشه ارسال کرد .
من همه اون تاپیک ها رو زیر و رو کردم آخرم به جوابم نرسیدم که آیا این اشتباهات مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟

___________________________________________________________________________________________________
1 - اینجور که دیدم عمده ترین مشکلی مربوط به افرادی میشه که تو ثبت اسم و فامیل اشتباه کردن به خصوص 90% افرادی که فامیل دو بخشی داشتن اون رو به صورت جدا از هم ثبت کردن که توی پاسپورت بدون فاصله ثبت شده .
___________________________________________________________________________________________________
2 - افرادی که تاریخ تولد رو اشتباه ثبت کردن .
3 - افرادی که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتن .
4 - افرادی که میزان تحصیلات رو کم یا زیاد اعلام کردن .
5 - افرادی که از سهمیه کشور های دیگه استفاده کردن .
6 - افرادی که اطلاعات همسر یا فرزندان رو یا جا انداختن یا نادرست وارد کردن .

اگر میشه برای هر یک از این موارد یه ایمیل نمونه قرار بدید که ما هم از سر در گمی دربیایم .

من تو اطلاعاتم فامیلم رو جدا وارد کردم ولی تو پاس سر هم هست و دوم تاریخ تولدی که ثبت کردم با تاریخ تولد پاس مغایرت داره .
( تو ترجمه مشخصات شناسنامه فامیل جدا از همه و مثل اون چیزیه که تو فرم اولیه ثبت کردم ولی تو پاسپورت سر هم نوشته شده )

لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی بکنید .

سلام
به جز موارد 5 و 6 بقیش قابل اصلاحه. متاسفانه موارد 5 و 6 کیسشون ریجکت میشه. به جز کسانی که اشتباه کوچیکی تو مشخصات همسر و فرزندشون دارن.
مثلا مشکل شما که نام خانوادگیتون سر هم نیست، دوستانی که جای اسم و فامیل رو اشتباه زدن و چنین مواردی به راحتی قابل اصلاحه. اصلا استرس نداشته باشین.
کسانی که میزان تحصیلات رو اشتباه زدن یه مقدار جریانشون پیچیدس. ولی فکر میکنم اون هم قابل اصلاح باشه.
عجله نکنید. نمونه تمام نامه ها رو همینجا براتون میزاریم.

دوست عزیز ، منظورتون از مورد 5 انتخاب اشتباه Foreign State Chargeability هست؟
یعنی اگر غیر از ایران کشور دیگه ای رو انتخاب کرده باشیم به این معناست که از سهمیه کشور دیگه ای استفاده کردیم؟
آخه متاسفانه با راهنمایی اشتباه یکی از دوستان من Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان: pooya.n
سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 23:55)anni نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟

کدوم کشور رو انتخاب کردین ؟
برای افرادی که شهروند ایران هستن چه ایران باشن چه خارج از ایران (ربطی به محل زندگی نداره) باید به این صورت باشه : Foreign State Chargeability: IRAN

متن ایمیلتم خودت نوشتی دیگه همین خوبه ، فقط اخرش اضافه کن باید چکار کنم و مراحل اداری رو ادامه بدم ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: anni

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان