موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان!
من میخوام ببینم میشه قسمتی که آدرس ها رو در فرم نوشتیم روز مصاحبه میشه تعویض کرد؟یا باید ایمیل بزنم؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب
Hold fast to dreams
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-19 ساعت 19:26)samywait نوشته: (2013-05-19 ساعت 18:44)samywait نوشته: سلام دوستان من فامیلم تو پاسپورت HOSSEIN BOR ثبت شده ولی من تو زمان ثبت نام فاصله بینشو نزاشتم. میشه راهنماییم کنید که چطوری باید این اشتباه رو درست کنم؟ من تو فرمهام درستش کردم ولی موقع ارسال فرمها به همون شکلی که زمان ثبت نام نوشته بودم بنویسم یا نه؟
باهاشون مکاتبه کن.فرم هارو بر اساس مشخصات پاسپورتی خودتون پر کنین.ولی برای مکاتبه حتما با اون اسمی که برنده شدین بهشون نامه بزنین.نگران نباشین.مشکل خاصی نیست.
موفق باشین.
ممنون، میشه یه متن تصحیح برام بنویسین که بهشون اطلاع بدم.
[/quote]
با سلام به دوستان من هم تقریبا همین مشکلو دارم. نام خانوادگی ام دو قسمتی است ولی از انجاییکه متاسفانه فرم ثبت نامو SAVE نکردم مطمن نیستم دو قسمت نام خانوادگی را یکجا نوشتم یا جداگانه . در نامه قبولی یکجا امده ولی فکر میکنم این هم دلیل نمیشود که یکجا نوشته باشم.ضمنا در پاسپورت نام خانوادگی جدا امده ولی پاسپورتمو میخواهم تمدید(تعویض) کنم و میتوانندبه هر دو شکل در پاسپورت بنویسند.
فرمها را به شکل پاسپورت فعلی پر کردم ولی هنوز ارسال نکردم.کسی اگر اطلاع داره لطفا بگه ایا در این مرحله اصلا نیازی به مکاتبه با KCCهست؟ یا اول فرمها را بفرستم بعدا مکاتیه کنم؟
و اگر اشتباهی دیگر در فرم اولیه ثبت نام مثل تاریخ تولدها داشته باشم که الان ازش ا طلاع ندارم میتونم در مرحله مصاحبه اصلاح کنم؟ بدیهی است که فرمهای 230 و 122 را دقیقا بر اساس اطلاعات با اطمینان صحیح ارسال خواهم کرذ. خواهش میکنم سریعتر پاسخ دهید تا فرمها را ارسال کنم.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-04 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-04 ساعت 01:27 توسط Danial_4139.)
نقل قول:با سلام به دوستان من هم تقریبا همین مشکلو دارم. نام خانوادگی ام دو قسمتی است ولی از انجاییکه متاسفانه فرم ثبت نامو SAVE نکردم مطمن نیستم دو قسمت نام خانوادگی را یکجا نوشتم یا جداگانه . در نامه قبولی یکجا امده ولی فکر میکنم این هم دلیل نمیشود که یکجا نوشته باشم.ضمنا در پاسپورت نام خانوادگی جدا امده ولی پاسپورتمو میخواهم تمدید(تعویض) کنم و میتوانند به هر دو شکل در پاسپورت بنویسند.
فرمها را به شکل پاسپورت فعلی پر کردم ولی هنوز ارسال نکردم.کسی اگر اطلاع داره لطفا بگه ایا در این مرحله اصلا نیازی به مکاتبه با KCCهست؟ یا اول فرمها را بفرستم بعدا مکاتیه کنم؟
و اگر اشتباهی دیگر در فرم اولیه ثبت نام مثل تاریخ تولدها داشته باشم که الان ازش ا طلاع ندارم میتونم در مرحله مصاحبه اصلاح کنم؟ بدیهی است که فرمهای 230 و 122 را دقیقا بر اساس اطلاعات با اطمینان صحیح ارسال خواهم کرذ. خواهش میکنم سریعتر پاسخ دهید تا فرمها را ارسال کنم.
اگر تو نامه قبولی بدون فاصله هست پس بدون فاصله پر کردید ، اطلاعات رو بر اساس پاس تو فرم ها وارد کن ، کلا خیلی از افراد همین مشکلات رو دارن انقدر از این موارد دیدن که یه جورایی عادیه براشون .
اینجا رسمه هرکی اشتباه داره یه ایمیل میفرسته ما فرستادیم شما هم بفرست
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از پست کردن فرمها میشه سابقه شغلی رو اصلاح کرد؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 08:26)pooya.n نوشته: (2013-05-05 ساعت 04:14)Danial_4139 نوشته: چند اشتباه هست که خیلی ها دارن ولی هیچ جواب یا متن نامه ای که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد تو اون تاپیک ها پیدا نکردم .
لطفا اگر امکانش هست یه توضیح کلی در مورد این موارد بدید و چند نمونه نامه هم بذارید که با تغییر مشخصات بشه ارسال کرد .
من همه اون تاپیک ها رو زیر و رو کردم آخرم به جوابم نرسیدم که آیا این اشتباهات مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟
___________________________________________________________________________________________________
1 - اینجور که دیدم عمده ترین مشکلی مربوط به افرادی میشه که تو ثبت اسم و فامیل اشتباه کردن به خصوص 90% افرادی که فامیل دو بخشی داشتن اون رو به صورت جدا از هم ثبت کردن که توی پاسپورت بدون فاصله ثبت شده .
___________________________________________________________________________________________________
2 - افرادی که تاریخ تولد رو اشتباه ثبت کردن .
3 - افرادی که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتن .
4 - افرادی که میزان تحصیلات رو کم یا زیاد اعلام کردن .
5 - افرادی که از سهمیه کشور های دیگه استفاده کردن .
6 - افرادی که اطلاعات همسر یا فرزندان رو یا جا انداختن یا نادرست وارد کردن .
اگر میشه برای هر یک از این موارد یه ایمیل نمونه قرار بدید که ما هم از سر در گمی دربیایم .
من تو اطلاعاتم فامیلم رو جدا وارد کردم ولی تو پاس سر هم هست و دوم تاریخ تولدی که ثبت کردم با تاریخ تولد پاس مغایرت داره .
( تو ترجمه مشخصات شناسنامه فامیل جدا از همه و مثل اون چیزیه که تو فرم اولیه ثبت کردم ولی تو پاسپورت سر هم نوشته شده )
لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی بکنید .
سلام
به جز موارد 5 و 6 بقیش قابل اصلاحه. متاسفانه موارد 5 و 6 کیسشون ریجکت میشه. به جز کسانی که اشتباه کوچیکی تو مشخصات همسر و فرزندشون دارن.
مثلا مشکل شما که نام خانوادگیتون سر هم نیست، دوستانی که جای اسم و فامیل رو اشتباه زدن و چنین مواردی به راحتی قابل اصلاحه. اصلا استرس نداشته باشین.
کسانی که میزان تحصیلات رو اشتباه زدن یه مقدار جریانشون پیچیدس. ولی فکر میکنم اون هم قابل اصلاح باشه.
عجله نکنید. نمونه تمام نامه ها رو همینجا براتون میزاریم.
دوست عزیز ، منظورتون از مورد 5 انتخاب اشتباه Foreign State Chargeability هست؟
یعنی اگر غیر از ایران کشور دیگه ای رو انتخاب کرده باشیم به این معناست که از سهمیه کشور دیگه ای استفاده کردیم؟
آخه متاسفانه با راهنمایی اشتباه یکی از دوستان من Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 01:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 01:38 توسط Danial_4139.)
(2013-06-07 ساعت 23:55)anni نوشته: سلام دوستان
کسی اطلاع داره در ثبت نام لاتاری گزینه درست برای Foreign State Chargeability برای کسانی که توی ایران زندگی میکنند چی هست ؟
من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زدم ولی با راهنمایی یکی از دوستان Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کردم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست !
به نظرتون آیا امیدی هست یا ریجکت میشم ؟
محتوای متن نامه ای که به kcc میخوام بزنم چی باشه بهتره؟
کدوم کشور رو انتخاب کردین ؟
برای افرادی که شهروند ایران هستن چه ایران باشن چه خارج از ایران (ربطی به محل زندگی نداره) باید به این صورت باشه : Foreign State Chargeability: IRAN
متن ایمیلتم خودت نوشتی دیگه همین خوبه ، فقط اخرش اضافه کن باید چکار کنم و مراحل اداری رو ادامه بدم ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...