موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کاشف به عمل اومد که بازم سوتی دادیم تو پر کردن فرما...
برنده پدرم هستن(کارنتی این دوره) و سربازیشون "سپاه دانش" بوده
توی فرما نوشتیم Army of Knowledge
حالا که دادیم کارت پایان خدمتو ترجمه کنن، ترجمه ش کردن به Education Branch که مسلما خیلی بهتر از اونیه که خودمون تو فرما نوشتیم
حالا چطوری بهشون بگیم که آقای آفیسر، اشتباه کردیم و سربازی تو سپاه نبوده؟
هلپ پلیز...
خیلی مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم لطفا منو راهنمائی کنید:
من دانشجوی ارشد هستم. ترم اول دانشگاهم شهرستان بوده و بعد انتقالی گرفتم به تهران. در فرم هائی که فرستادم اسم دانشگاه ترم اولم رو ننوشتم وفقط اسم دانشگاهی که انتقال گرفتمو نوشتم. به نظر شما من باید چه کار کنم؟ باید بهشون اعلام کنم؟ و اگر باید بگم الان باید اینکارو انجام بدم یا زمان مصاحبه؟ وقت مصاحبه 1/5 ماه دیگه هست.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-11 ساعت 11:55)NarCssuS نوشته: کاشف به عمل اومد که بازم سوتی دادیم تو پر کردن فرما...
حالا که دادیم کارت پایان خدمتو ترجمه کنن، ترجمه ش کردن به Education Branch که مسلما خیلی بهتر از اونیه که خودمون تو فرما نوشتیم
هلپ پلیز...
خیلی مرسی
هیچکی نیست جواب بده پلیزززززز؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 20:25)aghaghia نوشته: (2014-04-12 ساعت 16:17)NarCssuS نوشته: (2014-04-11 ساعت 11:55)NarCssuS نوشته: کاشف به عمل اومد که بازم سوتی دادیم تو پر کردن فرما...
هلپ پلیز...
خیلی مرسی
هیچکی نیست جواب بده پلیزززززز؟
دوست عزیز من قبلا هم بهتون گفتم هر اشتباهی کردین در فرم های جدید تصحیح کنید و روز مصاحبه تحویل بدید و اگر توضیحی خواستن براشون توضیح بدین، همین!!!!
اها، اوکی، مرسی... چون سبک اشتباهش فرح داشت، گفتم لابد توجیحی هم که باید بکنیم فرق می کنه
مرسی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم لطفا منو راهنمائی کنید:
من دانشجوی ارشد هستم. ترم اول دانشگاهم شهرستان بوده و بعد انتقالی گرفتم به تهران. در فرم هائی که فرستادم اسم دانشگاه ترم اولم رو ننوشتم وفقط اسم دانشگاهی که انتقال گرفتمو نوشتم. به نظر شما من باید چه کار کنم؟ باید بهشون اعلام کنم؟ و اگر باید بگم الان باید اینکارو انجام بدم یا زمان مصاحبه؟ وقت مصاحبه 1/5 ماه دیگه هست.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 17:11)majid7 نوشته: (2014-04-13 ساعت 17:09)sahar66 نوشته: دوستان محترم لطفا منو راهنمائی کنید:
نیازی نیست.الان کجا درس میخونی کافیه
هر چی پرسیدن شما جواب بده.
ممنون، من رفتم گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و اونا تاریخ ورودمو از همون دانشگاه شهرستان زدن ولی ریز نمراتمو فقط برای سه ترم رو دادن و برای ترم اول رو که شهرستان خوندم ندادن. در ضمن بالای برگه ریز نمرات زده انتقالی از فلان شهر. اونجا ریز نمرات دانشجو رو می خوان؟ و اگر بخوان نمیگن تو چرا نگفتی ترم اول جای دیگه خوندی؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من تو اسپلسنگ ی حرف از فامیلیم رو اشتباه نوشتم.مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نامه دوم من اومد. من در ثبت نام اوليه لاتاري اسمم را اشتباهي يه حرف در انتها اضافه تايپ كرده بودم مثلا به جاي simin شده بود simini ولي در فرمهاي ارسالي درست تايپ كرده و فرستاده بودم. الان تو نامه دومم دوباره همون جوري اشتباهي نوشته. حالا چكار كنم؟ من اين نامه را برا مديكال يا هر جايي ببرم دوباره اسمم را اشتباهي از روي همين نامه مينويسند؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز . من در فرمهاي اوليه كه فرستادم محل تولد پدر و مادرم جابجا زدم . البته شهرستان محل تولدشان ( هر 2 ) يكي است فقط روستايشان فرق ميكنه . كه جابجا تايپ شده . چيكار كنم ؟ اگه زمان مصاحبه ازم پرسيدن چي بگم ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-18 ساعت 17:12)mehdi.topol نوشته: سلام .من تو اسپلسنگ ی حرف از فامیلیم رو اشتباه نوشتم.مشکلی پیش میاد؟
مهدي جان
بهتره يه ايميلي به KCC بزنيد و در اين مورد توضيح بدهيد. اين ايميل رو روز مصاحبه به آفيسر نشوون بدهيد.
در ضمن اصلا هم نگران نباشيد.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.