موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-10 ساعت 00:33)p.arsa نوشته: سلام
توی فرم نوشتم دانشجو ارشد هستم.ولی دانشگاه بهم گواهی اشتغال به تحصیل نمیده.چیکار کنم؟؟؟
واااااا. واسه چی دانشگاه به شما گواهی اشتغال به تحصیل نمیده؟!!!! برید سفت و محکم بهشون بگین من اینو میخوام. این حق شماست. برید بگیرید بزنیدشون. برید پیش رییس دانشگاه. کوتاه نیاین. این مدلیشو دیگه ندیده بودم!..
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-12 ساعت 21:28)Saeedv13 نوشته: (2014-03-11 ساعت 20:49)ellie نوشته: ... نمی دونم چه امضایی روی فرمها زدم اگه روز مصاحبه امضام فرق داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
(2014-03-12 ساعت 00:17)neda_a نوشته: دوستان خواهشا من مدارکو فیتادم گم کردم یادم نیست چطور امضا زدم تورو خدا بگید چه کنم?
شما یا به فارسی امضاء کردین یا انگلیسی. در این حد که دیگه باید یادتون مونده باشه چکار کردین! امضای فارسی که معمولاً به صورت رسم اشکال عجیب و غریب روی کاغذ هست و همیشه ثابت هست. برای امضای انگلیسی هم که اسمشون رو با حروف انگلیسی می نویسند. به نظر من روز مصاحبه انگلیسی امضاء کنین. اگر بهتون گفتند که این امضا مغایرت داره براشون توضیح بدین که تو فارسی امضاء کردن رسم و رسومات خودش رو داره. مشکلی پیش نمیاد. موفق باشید.
سلام همون روز مصاحبه که می خواهید امضا کنید از زیر لاک سفیدی که روی امضاتون میزنن می تونین متوجه بشید ولی مشکل اینجاست که امضای پاسپورتتونو چی کار می خواین بکنید ... چون برای مدیکال به من گفت پاسپورتتو امضا کن چون من از روی پاسپورت هام کپی گرفته بودم و کپی ها را جدا امضا کرده بودم ولی پاسپورتمو امضا نکرده بودم تا روز مدیکال ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم این چیه به جون من افتاده!!!
الان 2باره باز چک کردم مدارک رو دیدم تاریخ روز تولدم رو توی فرم 230 بجای 27 و 24 زدم!! یعنی دارم بیهوش میشم از استرس ، دوستان دستم به دامانتون چیکا کنم؟ فردا که نمیشه ، پس فردا زنگ بزنم بگم اینطوری شده بعد روز مصاحبه فرم های آپدیت شده رو ببرم براشون یا قبلش ارسال کنم؟
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال؟
اگر موقع ثبت نام اشتباه بشه که بعضی ها می توانند تقلب کنند یعنی با حروف اسم و فامیل یا تاریخ تولد بازی کنن و چند عکس مختلف از خودش بعدا یه نامه یا ایمیل واسه اصلاح میزنن. در نتیجه شانس در قرعه کشی بالا میره؟! میخوام ببینم کسی از این روش ها استفاده کرده ؟! واقعا روش تقلبی محسوب میشه که؟ (البته روی صحبتم با دوستانی که سهوا اشتباه کردن نیست)
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 23:12)demented نوشته: من نمیدونم این چیه به جون من افتاده!!!
الان 2باره باز چک کردم مدارک رو دیدم تاریخ روز تولدم رو توی فرم 230 بجای 27 و 24 زدم!! یعنی دارم بیهوش میشم از استرس ، دوستان دستم به دامانتون چیکا کنم؟ فردا که نمیشه ، پس فردا زنگ بزنم بگم اینطوری شده بعد روز مصاحبه فرم های آپدیت شده رو ببرم براشون یا قبلش ارسال کنم؟
بابا چیزی نشده که ... بیهوش هم نشو !
منهم یک اشتباه این چنینی تو فرم هام دارم یک تاریخی را به جای 1996 زدم 1995
اینها اصلاحات یا تغییر جزیی و خرد به حساب می آید . فرم ها را اصلاح و روز مصاحبه بگید اصلاح جزیی داره ، می خواهم با فرم های قبلی جایگزین کنم و قبل از قسم خوردن به آفیسر بگید. من هم همین کار را خواهم کرد چون تا زمان مصاحبه کمتر از یک ماه مونده .اصلاً نگران نباشید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-29 ساعت 21:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-29 ساعت 22:45 توسط smart3461.)
سلام به همه
1. من روزی که برای لاتاری ثبت نام می کردم (قبل از نتایج قرعه کشی) اشتباها به جای شهر محل تولد، شهرستان محل تولد را نوشتم الان که می خوام فرم هامو بفرستم (اولین بار است که فرمها رو می خوام بفرستم) صرفا نام صحیح (نام شهر و نه شهرستان) رو بنویسم کافیه یا باید توضیح بدم که در موقع ثبت نام اولیه برای قرعه کشی اشتباها نام شهرستان رو زده ام. اگه توضیح می خواد توی ایمیل بنویسم یا در یه صفحه اضافی در ادامه فرم ها قید کنم؟
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال، اگه رشته دانشگاهی و عنوان شغلی و یا عنوان محل کار دولتی که تو فرم ها نوشتیم با مدارکی که ترجمه میشه کاملا منطبق نباشه( بهتر بگم، با اون عنوانی که به زبان انگلیسی رایج تره تو فرم ها نوشته نشده باشه) اشکالی داره؟
اگه اشکال داره، چه کار میشه کرد؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها یه سوال مهم دارم:من سربازی نرفتم ولی چون بورسیه دولت بودم و 10 سال تعهد داشتم بعد از اینکه10 سال تموم شد(بعد از اون دیگه کار دولتی نکردم) لطف کردن بهم کارت پایان خدمت دادن در واقع حال دادن به جای معافیت, پایان خدمت دادن و منم به اجبار تو فرمام زدم سربازی رفتم.چون حتی تو کارت پایان خدمت شروع خدمت رو زده (تاریخ اشتغال به کار) و خاتمه خدمت رو 2 سال بعد از اون زده.
الان که یه ماه به مصاحبم مونده به نظرتون یه میل بزنم kcc و موضوع رو توضیح بدم.
به نظر خودم این کار رونه کلیرنس رو جلو میندازه.نظر شما چیه؟
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 14:16)masoudyara نوشته: سلام بچه ها یه سوال مهم دارم:من سربازی نرفتم ولی چون بورسیه دولت بودم و 10 سال تعهد داشتم بعد از اینکه10 سال تموم شد(بعد از اون دیگه کار دولتی نکردم) لطف کردن بهم کارت پایان خدمت دادن در واقع حال دادن به جای معافیت, پایان خدمت دادن و منم به اجبار تو فرمام زدم سربازی رفتم.چون حتی تو کارت پایان خدمت شروع خدمت رو زده (تاریخ اشتغال به کار) و خاتمه خدمت رو 2 سال بعد از اون زده.
الان که یه ماه به مصاحبم مونده به نظرتون یه میل بزنم kcc و موضوع رو توضیح بدم.
به نظر خودم این کار رونه کلیرنس رو جلو میندازه.نظر شما چیه؟
نیازی نیست اصلا بگید شما همون جایی که سربازی رفتید همون جا هم استخدام شدید. اگر بگید بیشتر گیج کننده میشه
به هر حال کلیر خواهی خورد و چند ماه بعد هم ویزا رو خواهی گرفت
نگران نباش
ورود به امریکا: اکتبر2014