موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من چند روز دیگه مصاحبه دارم . الان که میخواستم فرم هارو آپدید کنم اشتباهی در قسمت 7 فرم 122 نوشتم که من به مدت 5 سال کار می کردم و کار فرما هم خودم بودم. حالا میشه این قسمت پاک کنم و به سفارت بگم که اشتباه شده؟
میشه لطفا جواب منو سریتر بدین خیلی استرس دارم..............
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:
اول از همه ممنون از راهنماییاتون ،دوم اینکه من در مورد چند تا موضوع توی پر کردن فرمام زمانی که فرستادم شک دارم مترسم مشکل پیش بیاد میخواستم ازتون به ترتیب بپرسم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1- من توی فرما فقط مدرک لیسانس و فوق دیپلممو ذکر کردم،دیپلممو ننوشتم چون فکر کردم آخرین مدارک تحصیلیو فقط میخوان.ولی میخوام ترجمه کنم با ریز نمرات ببرم راوز مصاحبه.
2- ذر مورد کارت SSN به جای گزینه yes ، اشتباهی no زدم.
3- اسم مادرمم اشتباه زدم ولی آخر شناسنامم توضیحاتش هست ترجمه کنم ببرم.
میخواستم بدونم اینارو الان با ایمیل تصحیح کنئمبفرستم یا روز مصاحبه بگم میشه؟ مرسی
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه این دوستمون آقای آرش سام که از سهمیه اروپا استفاده کرده بودن چی شد نتیجه مصاحبشون؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در ثبت نام اولیه تاریخ تولدم رو یک روز جابجا وارد کردم ، اما در هنگام پر کردن فرم ها تاریخ درست رو نوشتم ، با kcc هم تماس گرفتم هم ایمیل زدم و اطلاع دادم ، آیا این اشتباه ممکن مانع این بشه که نامه دومم بیاد؟؟ من امروز کارنت شدم. :-(( خیلی استرس دارم لطفاً کمک کنیییییییید.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
هـــــــی وای من !!
الان داشتم مدارک رو چک میکردم دیدم که در قسمت آدرس 1 نکته خیلی خیلی ریز وجود داره اون هم در قسمت آدرس ، موقع ثبت نام یا بهتر بگم در نامه اول آدرس کامل و دقیق هست ، اما تو فرم هایی که پر کردم و ارسال کردم در قسمت آدرس اسم شهر جا مونده :دی :|
این مغایرت به حساب میاد؟
( نحوه اشتباه به این صورت است : خیابان 26 ، بلوار حافظ ، مشهد ، خراسان رضوی **** در داخل فرم ها اون مشهدش جا مونده )
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی فرم نوشتم دانشجو ارشد هستم.ولی دانشگاه بهم گواهی اشتغال به تحصیل نمیده.چیکار کنم؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من متاسفانه از فرمهای ارسالی اولیه ام کپی نگرفتم و فقط به طور اختصاری اطلاعات یادمه و همینطور نمی دونم چه امضایی روی فرمها زدم اگه روز مصاحبه امضام فرق داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا من مدارکو فیتادم گم کردم یادم نیست چطور امضا زدم تورو خدا بگید چه کنم?