2013-06-30 ساعت 16:25
(2013-06-30 ساعت 15:55)mechanicalengineer نوشته:(2013-06-30 ساعت 13:21)PARY1366 نوشته:(2013-06-29 ساعت 12:38)mechanicalengineer نوشته: [quote='PARY1366' pid='366892' dateline='1372492474']
با سلام به دوستان 2014
من از برندگان 2013 هستم و تا 2-3 روز دیگه پرواز دارم به دالاس... اندک تجربه ای دارم در خصوص اسپانسر که گفتم بهتر
دوست عزیر
شما از کدوم بانک گرفتید این موجودی رو و چند وقت موند؟
و این مدرکو به چه عنوان باید از بانک درخواست کرد بگیم برای گرین کارتهیا اسم خاصی داره حسابش ؟
3) شما برای ارز مهاجرتی اطلاعاتی دارید که آیا میدهند یا خیر ؟
-------------------------------
من حساب ارزیم از بانک پاسارگاد بود و حساب ریالیم از بانک ملت ولی بهتره از بانکهای خصوصی باشه منم چون محل دریافت حقوقم ملت بود اونجا انتخاب کردم چون بتونم از گردش مالیش استفاده کنم......
راستی این موضوعی که می گن گردش حساب نمی خواد... به مرحله مصاحبه که برسید دقیقا تو فایل راهنمای سفارت که بعدا در اختیارتون قرار میده نوشته که گردش حساب در یک سال گذشته رو هم بیارید ولی من 90% کسائی که دیدم حساب بانکی ارائه دادن بدون گردش حساب دادن راستی گردش حساب این اشتباهو نکنید که تک تک مبادلات مالیتون بگیرید از بانک ترجمه کنیدا این فقط یک عدد هست که میگخ در یک سال گذشته چقدر پول در حسابتون در گردش بوده هست.. همین
موفق باشید برای منم دعا کنید 2 روز دیگه پرواز درم ان شاالله قسمت شماها بشه
دوستام میشه از موسسات مالی گرفت و اعتبار داره
اگه کسی در بانکهای دولتی نداشته باشه چه مشکلی پیش میاد مگه؟
توضیحتون یعنی گردش نیاز نیست و همون موجودی کفایت میکنه؟؟؟؟؟؟؟
بله دقیقا همینطوره
به بانک مورد نظرتون بگید که موجودی حساب لاتین بهتون بدن و دیگه احتیاجی به ترجمه نداره