کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-06-30 ساعت 15:55)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 13:21)PARY1366 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 12:38)mechanicalengineer نوشته:  [quote='PARY1366' pid='366892' dateline='1372492474']
با سلام به دوستان 2014
من از برندگان 2013 هستم و تا 2-3 روز دیگه پرواز دارم به دالاس... اندک تجربه ای دارم در خصوص اسپانسر که گفتم بهتر
دوست عزیر
شما از کدوم بانک گرفتید این موجودی رو و چند وقت موند؟
و این مدرکو به چه عنوان باید از بانک درخواست کرد بگیم برای گرین کارتهیا اسم خاصی داره حسابش ؟
3) شما برای ارز مهاجرتی اطلاعاتی دارید که آیا میدهند یا خیر ؟

-------------------------------
من حساب ارزیم از بانک پاسارگاد بود و حساب ریالیم از بانک ملت ولی بهتره از بانکهای خصوصی باشه منم چون محل دریافت حقوقم ملت بود اونجا انتخاب کردم چون بتونم از گردش مالیش استفاده کنم......
راستی این موضوعی که می گن گردش حساب نمی خواد... به مرحله مصاحبه که برسید دقیقا تو فایل راهنمای سفارت که بعدا در اختیارتون قرار میده نوشته که گردش حساب در یک سال گذشته رو هم بیارید ولی من 90% کسائی که دیدم حساب بانکی ارائه دادن بدون گردش حساب دادن راستی گردش حساب این اشتباهو نکنید که تک تک مبادلات مالیتون بگیرید از بانک ترجمه کنیدا این فقط یک عدد هست که میگخ در یک سال گذشته چقدر پول در حسابتون در گردش بوده هست.. همین
موفق باشید برای منم دعا کنید 2 روز دیگه پرواز درم ان شاالله قسمت شماها بشه

دوستام میشه از موسسات مالی گرفت و اعتبار داره
اگه کسی در بانکهای دولتی نداشته باشه چه مشکلی پیش میاد مگه؟
توضیحتون یعنی گردش نیاز نیست و همون موجودی کفایت میکنه؟؟؟؟؟؟؟

بله دقیقا همینطوره
به بانک مورد نظرتون بگید که موجودی حساب لاتین بهتون بدن و دیگه احتیاجی به ترجمه نداره
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 16:25)love_everlife نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 12:38)mechanicalengineer نوشته:  [quote='PARY1366' pid='366892' dateline='1372492474']
با سلام به دوستان 2014
من از برندگان 2013 هستم و تا 2-3 روز دیگه پرواز دارم به دالاس... اندک تجربه ای دارم در خصوص اسپانسر که گفتم بهتر
دوست عزیر
و این مدرکو به چه عنوان باید از بانک درخواست کرد بگیم برای گرین کارتهیا اسم خاصی داره حسابش ؟

من حساب ارزیم از بانک پاسارگاد بود و حساب ریالیم از بانک ملت ولی بهتره از بانکهای خصوصی باشه منم چون محل دریافت حقوقم ملت بود اونجا انتخاب کردم چون بتونم از گردش مالیش استفاده کنم......
راستی این موضوعی که می گن گردش حساب نمی خواد... به مرحله مصاحبه که برسید دقیقا تو فایل راهنمای سفارت که بعدا در اختیارتون قرار میده نوشته که گردش حساب در یک سال گذشته رو هم بیارید ولی من 90% کسائی که دیدم حساب بانکی ارائه دادن بدون گردش حساب دادن راستی گردش حساب این اشتباهو نکنید که تک تک مبادلات مالیتون بگیرید از بانک ترجمه کنیدا این فقط یک عدد هست که میگخ در یک سال گذشته چقدر پول در حسابتون در گردش بوده هست.. همین

بله دقیقا همینطوره
به بانک مورد نظرتون بگید که موجودی حساب لاتین بهتون بدن و دیگه احتیاجی به ترجمه نداره

پس اینکه هی بچه ها میگن ترجیحا بانک باشه چیه؟
موسسه مالی چه ایرادی داره مگه؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 16:32)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 16:25)love_everlife نوشته:  
با سلام به دوستان 2014
دوست عزیر

بله دقیقا همینطوره

پس اینکه هی بچه ها میگن ترجیحا بانک باشه چیه؟
موسسه مالی چه ایرادی داره مگه؟

فرقی نمیکنه، این پست عموسعید رو بخونید: http://mohajersara.com/thread-6459-post-...#pid367194
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
سلام دوستان عزیز،

من یکی‌ از برندگان ۲۰۱۴ هستم،و این سوال را اینجا مطرح می‌کنم چون دوستان با تجربه اینجا زیادن.

من می‌تونم حدود ۱۵۰ میلیون جمعا برای گواهی بانکی‌ به حساب خودم و خانومم تزریق کنم،و گواهی سپرده ببرم به سفارت.

البته ملک هم پیش خرید کردم که نمی‌دونم تا پایان اسفند امسال سندش دستم بگیر یا نه ،پس خیلی‌ روش نمیتوام حساب کنم،سوالام اینه که با این شرایط دنبال اسپانسر باشم یا نه،البته دوستی‌ هست که مایله کمک کنه بهم تواین اسپانسر شدن،ولی‌ بعضیا میگن همون گواهی بانکی‌ کافی‌ و اسپانسر هم به دردسرش نمی‌ارزه،میتوانن دوستهایی که همچین شرایطی را داشتن کمک کنن،بسیار ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 20:20)blueskysam نوشته:  سلام دوستان عزیز،

من یکی‌ از برندگان ۲۰۱۴ هستم،و این سوال را اینجا مطرح می‌کنم چون دوستان با تجربه اینجا زیادن.

من می‌تونم حدود ۱۵۰ میلیون جمعا برای گواهی بانکی‌ به حساب خودم و خانومم تزریق کنم،و گواهی سپرده ببرم به سفارت.

البته ملک هم پیش خرید کردم که نمی‌دونم تا پایان اسفند امسال سندش دستم بگیر یا نه ،پس خیلی‌ روش نمیتوام حساب کنم،سوالام اینه که با این شرایط دنبال اسپانسر باشم یا نه،البته دوستی‌ هست که مایله کمک کنه بهم تواین اسپانسر شدن،ولی‌ بعضیا میگن همون گواهی بانکی‌ کافی‌ و اسپانسر هم به دردسرش نمی‌ارزه،میتوانن دوستهایی که همچین شرایطی را داشتن کمک کنن،بسیار ممنون میشم.

همون پولی که دارین کافیه، مثلا میتونین 80-90 میلیون در یک حساب باشه و بقیه اش در حساب دیگه، حتی میتونین بعد از این که از حسابتون گواهی گرفتین، از این حساب به اون حساب هم پول رو منتقل کنید و مقدار اون یکی حساب رو هم بالا ببرین و فرداش یا چند روز یعد برای اون یکی حساب گواهی بگیرین. البته اگر سند خونه و ماشین هم بتونین ارزشگذاری کنین و ببرین بد نیست.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: blueskysam
(2013-06-30 ساعت 20:30)aghaghia نوشته:  

همون پولی که دارین کافیه، مثلا میتونین 80-90 میلیون در یک حساب باشه و بقیه اش در حساب دیگه، حتی میتونین بعد از این که از حسابتون گواهی گرفتین، از این حساب به اون حساب هم پول رو منتقل کنید و مقدار اون یکی حساب رو هم بالا ببرین و فرداش یا چند روز یعد برای اون یکی حساب گواهی بگیرین. البته اگر سند خونه و ماشین هم بتونین ارزشگذاری کنین و ببرین بد نیست.

پس یعنی دنبال اسپانسر نرم؟همین پول کافی‌؟

اگه سند خونم آماده نشه تا اون موقعه حساب بانکی‌ مشکل را حل می‌کنه،یا اینکه ریسک نکنم اسپانسر را جور کنم؟ممنون از پاسختون.
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 20:37)blueskysam نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 20:30)aghaghia نوشته:  

پس یعنی دنبال اسپانسر نرم؟همین پول کافی‌؟

اگه سند خونم آماده نشه تا اون موقعه حساب بانکی‌ مشکل را حل می‌کنه،یا اینکه ریسک نکنم اسپانسر را جور کنم؟ممنون از پاسختون.

شما اگر چند تا از سفرنامه های سال قبل رو بخونین متوجه میشین که کافیه، البته بودن دوستانی که هم اسپانسر داشتن هم تمکن مالی، ولی اسپانسر رو برای اطمینان مدارکشو بردن که اگر به تمکن مالیشون گیر دادن از اون استفاده کنند که معمولا هم احتیاج نشده و اصلا مدارک اسپانسر رو، رو نکردن. به قول دوستان آفیسر ها ترجیح میدن ببینن شما از پس خرج و مخارج خودتون بر میاین نه این که قراره برین اونجا سربار یه نفر دیگه بشین، البته ایم مسئله کاملا شخصیه و تصمیمش به خودتون بر میگرده...
تشکر کنندگان: blueskysam ، KIMIA2005
، یه سوال داشتم از حضورتون،

من خارج از ایران دارم درس می‌خونم، سندی به نامم ندارم،یه پرینت حساب از بانک ایران بگیرم کافی‌؟ اصلا قبول می‌کنن،منظورم اینه که نمیگن باید پولت تو ویزا کارتت باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 21:11)bidhendi نوشته:  ، یه سوال داشتم از حضورتون،

من خارج از ایران دارم درس می‌خونم، سندی به نامم ندارم،یه پرینت حساب از بانک ایران بگیرم کافی‌؟ اصلا قبول می‌کنن،منظورم اینه که نمیگن باید پولت تو ویزا کارتت باشه؟

نه.مشکلی نیست.پولتو بزار تو یه حساب و نامه تمکن بگیر.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، bidhendi
برای 1 نفر که تازه درسش تمام شده و شغلی نداره اگر 40-50 میلیون تومان موجودی از بانک بگیره و ترجمه سند ماشین ببره نمی گن تو که کار نکردی از کجا اینارو داری؟
تشکر کنندگان: armstrong
(2013-07-01 ساعت 15:49)behdist نوشته:  برای 1 نفر که تازه درسش تمام شده و شغلی نداره اگر 40-50 میلیون تومان موجودی از بانک بگیره و ترجمه سند ماشین ببره نمی گن تو که کار نکردی از کجا اینارو داری؟

نه !
بر فرض محال اگه گفتن بگو هدیه پدرمه .
پولامو خورد خورد خانواده برام جم کردن یا خودم جم کردم !!!
در کل مشکلی نیست ! Wink
تشکر کنندگان: behdist ، shekari
یک کیس 4نفره باید چقدر پول در حساب داشته باشند تا در مصاحبه مورد قبول واقع شود؟ ضمنا کدام یک از بانک های ایرانی نزد افیسر خوشنام تر است و چه مدت قبل از مصاحبه پرینت حساب بانکی باید گرفته شود تا در ارمنستان ارایه گردد؟

تشکر کنندگان: sophia
(2013-07-01 ساعت 16:44)sonnnna نوشته:  یک کیس 4نفره باید چقدر پول در حساب داشته باشند تا در مصاحبه مورد قبول واقع شود؟ ضمنا کدام یک از بانک های ایرانی نزد افیسر خوشنام تر است و چه مدت قبل از مصاحبه پرینت حساب بانکی باید گرفته شود تا در ارمنستان ارایه گردد؟

برو چند صفحه قبل یه پست هست که برای تعداد نفرات خانواده توضیح داده!
فرقی هم نمیکنه کدوم بانک باشه . خصوصی باشه بهتره ! مهم اینکه مبلغش خوشنام باشه Smile
تشکر کنندگان: sonnnna ، ojee
(2013-07-01 ساعت 16:44)sonnnna نوشته:  یک کیس 4نفره باید چقدر پول در حساب داشته باشند تا در مصاحبه مورد قبول واقع شود؟ ضمنا کدام یک از بانک های ایرانی نزد افیسر خوشنام تر است و چه مدت قبل از مصاحبه پرینت حساب بانکی باید گرفته شود تا در ارمنستان ارایه گردد؟
سلام دوست عزیز و خوبم ازتون خواهش می کنم کمی وقت بذارید و صفحه های اول این تاپیک رو بخوانید حتما جوابتون رو می گیرید. مدیران محترم و دوستان مهربون بطور کامل جواب شما رو در ارسال های اولیه دادند.Smile
تشکر کنندگان: love_everlife ، sonnnna ، alimarmar
(2013-07-01 ساعت 16:49)love_everlife نوشته:  

برو چند صفحه قبل یه پست هست که برای تعداد نفرات خانواده توضیح داده!
فرقی هم نمیکنه کدوم بانک باشه . خصوصی باشه بهتره ! مهم اینکه مبلغش خوشنام باشه Smile
در صفحه شماره 12 برای 4 نفر موجودی حساب را 23,550 دلار نوشته با توجه به اینکه قیمت دلار 3500 میباشد میشه 90 میلیون درسته؟

تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان