موضوعها: 1
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 14:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 14:46 توسط sinamn.)
ابلهی بیرون شهر زمین داشت، هر روز می ایستاد و بر میخ بزرگی میکوبید تا وارد زمین شود. همگان می پرسیدند که چرا چنین میکنی و پاسخ میداد: تا زمین محکم شود و زلزله مرا نگیرد. چنان گذشت و ابله هر روز بر آن میخ میکوبید. از قضا زلزله ای نیک امد و بسیار کشته شدند، حاکم شهر روانه شد تا خسارت دریابد، چون به ابله رسید و دلیل کوفتن دریافت بانگ شگفت سر داد که " هذه المهزلة هو أسوأ من مائة الزلازل" این بیهوده کار از صد زلزله بدتر است.
گردش حساب نیازی نیست. شخص باید این میزان دارایی را داشته باشد، نه اینکه این میزان معامله را انجام داده باشد.
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه تاکیدی روی بانک پاسارگاد هست؟ من بانک صادرات و ملی دارم اشکال میگیرن؟
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-27 ساعت 00:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-27 ساعت 01:00 توسط زری وحدتی.)
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان 2014
من از برندگان 2013 هستم و تا 2-3 روز دیگه پرواز دارم به دالاس... اندک تجربه ای دارم در خصوص اسپانسر که گفتم بهتر هست در اختیار دوستان قرار بدم...
اولا مربوط به افرادی که می تونن اسپانسر پیدا کنن : اگر علاوه بر اسپانسر می تونید از طریق ساپورت مالی خودتان اقدام کنید اسپانسرو در مرحله دوم قرار بدین یعنی اینکه تمام کارهای مربوط به فرمهای اسپانسرو انجام بدین ولی به سفارت ارائه ندین و در زمان مصاحبه همراهتون باشه در صورتی که آفیسر به مدارک مالیتون ایراد گرفت از اون استفاده کنید... چون ( البته نظر من اینه شاید اشتباه می کنم) اولا در اینده اگر به هر دلیلی برای شما در اونجا مشکلی پیش بیاد یقه اسپانسر شما رو می گیرن... دوم این که اگه با همان مدارک مالی اگر کارتون راه افتاد می تونید مدارک اسپانیر را با سر افرازی به شخص مورد نظر برگردونید ودر ضمن اینکه ار وی تشکر می کنید دیگه منت اون شخص هرچند خیلی خیلی با شما صمیمی باشه گردنتون نیست...
قسمت بعدی مربوط به اشخصی هست که اسپانسر ندارند: کمی در مورد خودم بدونید بد نیست من تا یک ماه پیش اوضاع مالی بسیار بدی داشتم کیسمم یک پسر 26 ساله مجرد هستم.. طوری که در زمان تهیه مدارک مالی شدیدا با مزیقه مالی مواجه بودم بطوریکه در نهایت یه جساب بانکی ارزی به مبلق 2900$ و گردش کل 6500 $ به همراه یک حساب ریالی به موجودی 27 میلیون تومان و گردش 65 میلیون تومان را تونستم برای زمان مصاحبه تهیه کنم .. و به همراه فیش حقوقم که ترجمه کردم به عنوان مدارک مالی به سفارت ارائه دادم ( خیلی پررو هستم نه!!! ) در روز مصاحبه افیسر که یک خانم بسیار با شخصیت بود حتی ازم نپرسید کجا میری پیش کی میری و واسه چی اصلا میری چه برسه که بگه پوله تو حسابت کمه... نمی خوام بگم سایر دوستان که زحمت کشیدن محاصبه کردن که حداقل موجودی چقدر باشه اشتباه می کنن ولی زیاد تو این وادی نرید که پولم کمه... یک نکته دیگه هم بگم خونه و ماشین وهر چیز ارزش داری خوبه ولی حساب بانکی بهتره...
ولی حرفهای من دو نکته داره:
اول اینه درست هاونقدر موجودی ملاک نیست ولی اگه خوانواده باشید و یا سن وسال دار رو شما بیشتر حساس میشن و باید موجودی بیشتری داشته باشید
دوم اینکه درسته که من گفتم اونها پول اونقدر هم براشون مهم نیست و صداقت مهمتره ( البته این قسمتشو فکر کنم نگفته بودم ) ول جوری برنامه ریزی کنین که وقتی به سلامتی عازم شدین به مقدار کافی پول داشته باشین.
برای همتون بهترین ارزوها رو دارم.
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از راهنما ییهای خوب شما دوستان عزیز
سوال من این هست که یک زن و شوهر باید حساب جداگانه داشته باشن ا اینکه یک حساب کافی هست؟ اخه داخل instruction سایت سفارت در ترکیه نوشته
financial document must be prepared as one set for each family member
ممنون میشم دوستان یکم توضیح بدین.
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان اینطوری که بنده از دوستان با سابقه پرسیدم حتما نباید گواهی تمکن مال بنام شخص برنده باشه میتونه بنام همسر فرد برنده باشه وبرا مصاحبه ارائه بشه و یا برا هر دو گواهی گرفته شود..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 12:38)mechanicalengineer نوشته: [quote='PARY1366' pid='366892' dateline='1372492474']
با سلام به دوستان 2014
من از برندگان 2013 هستم و تا 2-3 روز دیگه پرواز دارم به دالاس... اندک تجربه ای دارم در خصوص اسپانسر که گفتم بهتر
دوست عزیر
شما از کدوم بانک گرفتید این موجودی رو و چند وقت موند؟
و این مدرکو به چه عنوان باید از بانک درخواست کرد بگیم برای گرین کارتهیا اسم خاصی داره حسابش ؟
3) شما برای ارز مهاجرتی اطلاعاتی دارید که آیا میدهند یا خیر ؟
-------------------------------
من حساب ارزیم از بانک پاسارگاد بود و حساب ریالیم از بانک ملت ولی بهتره از بانکهای خصوصی باشه منم چون محل دریافت حقوقم ملت بود اونجا انتخاب کردم چون بتونم از گردش مالیش استفاده کنم......
راستی این موضوعی که می گن گردش حساب نمی خواد... به مرحله مصاحبه که برسید دقیقا تو فایل راهنمای سفارت که بعدا در اختیارتون قرار میده نوشته که گردش حساب در یک سال گذشته رو هم بیارید ولی من 90% کسائی که دیدم حساب بانکی ارائه دادن بدون گردش حساب دادن راستی گردش حساب این اشتباهو نکنید که تک تک مبادلات مالیتون بگیرید از بانک ترجمه کنیدا این فقط یک عدد هست که میگخ در یک سال گذشته چقدر پول در حسابتون در گردش بوده هست.. همین
موفق باشید برای منم دعا کنید 2 روز دیگه پرواز درم ان شاالله قسمت شماها بشه
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس