کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-06-22 ساعت 21:38)irn22 نوشته:  سلام دوستان به نظر شما بانک ملت بهتر نیست با توجه به اینکه تحریم این بانک لغو شده ؟ یه سوال دیگه بچه های 2013 هم گردش مالی ارائه نکردند؟

فقط و فقط گواهی لاتین موجودی بانکی اصلا به فکر گردش حساب نباشید. میتونید از بانک ملت هم گواهی بگیرید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: shekari ، زری وحدتی ، exxedus ، behfaza ، lonelyman
(2013-06-13 ساعت 09:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 16:55)g.ir نوشته:  سلام
پدر من از طیق پدر و مادرشون برای گرفتن گرین کارت اقدام کردن بعد از حدود 10 سال نوبت به پرونده ی ما رسید.. همه چیز رو پیش بردیم تا رسیدیم به قسمت اسپانسر و کسی که برای ما اقدام کرده به دلیل سن و نداشتن کار مناسب نمی تواند اسپانسر ما شود..
در حال حاضر موفق به پیدا کردن اسپانسر نشدیم و زمان را هم از دست میدیم.. میشه راهنمایی کنید که ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟
آیا راه دیگه ای هست مثلاً از طریق حساب بانکی در ایران؟!!
یا آیا راهی هست که ما اسپانسر پیدا کنیم؟!
ممنون

شما میتونیدگواهی تمکن مالی لاتین از موجودی حساب را از بانک از همین ایران بگیرید و برای مصاحبه ببرید

1 نفر $11,490
2 نفر 15,510
3 19,530
4 23,550
5 27,570
31,590

سلام دوست من ،شما موردتان مهاجرت خانوادگی است . اینجا اکثر بچه ها برنده لاتاری هستن. چون مهاجرت لاتاری به صورت خود ساپورت کننده است و خود ادم واسه خودش اقدام میکنه . (متن لاتین رو یکی از دوستان گذاشته بود در تاپیک تکمیل فرم 230) میشه به جای فرم اسپانسر تمکن مالی برد. من فکر میکنم شما بهتر بیشتر تحقیق کنید چون این جوابی که دوستمون دادن به نظر خیلی قطعی میا!!!!!! و من بعید میدونم این بخش از مهاجرت خانوادگی و لاتاری شبیه هم باشه !!! چون در مهاجرت خانوادگی یک فرد دیگر برای شما درخواست کننده است.
من پاسخ قطعی برای شما ندارم اما بهتون پیشنهاد میکنم حتما از سایر عزیزان مطلع بیشتر پرس و جو بفرمایید.
موفق باشید
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: exxedus ، amohammadiazar
سلام دوستان .
من میخواستم یک نکته رو بیان کنم و با توجه به اینکه تقزیبا اکثر صفحات این تاپیک و تاپیک سال گذشته رو خوندم و دیدم اکثر بچه ها به خاطر استرشون میخوان گردش مالی حساب بگیرن یا مدام میپرسن گردش مالی نگیریم یعنی؟؟ و یه چند تا از دوستان میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه از این حرفا !!!!
ببیند دوستان فرهنگ ما با فرهنگ اون ها فرق داره . ما اینجا وقتی چیزی میگیم خیلی کم به حرف هم اعتماد میکنیم برای همین عادت کردیم صد جور سند و مدرک مرتبط با حرفمون بیاریم تا طرف قبول کنه که بله حرف ما درست است.
اما در امریکا این طور نیست.( من خودم اونجا نبودم اما با ادمای زیادی که اون جان حرف زدم. و مطالب زیادی خوندم در همین مهاجر سرا از زوبون بچه های اون ور)
وقتی شما میگید من این قدر پول دارم اینم موجودی حسابم و اینم مدرکش دیگه دلیلی نداره طرف از شما مدرک دیگه ای بخواد مثل گردش حساب!!!!
دلیل این جریان هم اعتمادی هست که بین دوطرف به صورت پیش فرض هست . مگه اینکه خلافش ثابت بشه !

حالا من نمیدونم چرا بعضی از عزیزان اصلا به این مورد فکر نمیکنن که بابا این وسواس شما ممکنه در لحظه کار شما رو راه بندازه اما شما افسر رو حساس میکنید برای گرفتن گردش حساب و در نتیجه اون عزیزانی که نمیتونن مثلا 6 ماه یک گردش حساب خوب داشته باشن . رسما بدبخت میشوند صرفا به خاطر وسواس شما !!!!
موفق باشید
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2013-06-23 ساعت 10:33)زهرا وحدتی پور نوشته:  سلام دوستان .
من میخواستم یک نکته رو بیان کنم و با توجه به اینکه تقزیبا اکثر صفحات این تاپیک و تاپیک سال گذشته رو خوندم و دیدم اکثر بچه ها به خاطر استرشون میخوان گردش مالی حساب بگیرن یا مدام میپرسن گردش مالی نگیریم یعنی؟؟ و یه چند تا از دوستان میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه از این حرفا !!!!
ببیند دوستان فرهنگ ما با فرهنگ اون ها فرق داره . ما اینجا وقتی چیزی میگیم خیلی کم به حرف هم اعتماد میکنیم برای همین عادت کردیم صد جور سند و مدرک مرتبط با حرفمون بیاریم تا طرف قبول کنه که بله حرف ما درست است.
اما در آمریکا این طور نیست.( من خودم اونجا نبودم اما با ادمای زیادی که اون جان حرف زدم. و مطالب زیادی خوندم در همین مهاجر سرا از زوبون بچه های اون ور)
وقتی شما میگید من این قدر پول دارم اینم موجودی حسابم و اینم مدرکش دیگه دلیلی نداره طرف از شما مدرک دیگه ای بخواد مثل گردش حساب!!!!
دلیل این جریان هم اعتمادی هست که بین دوطرف به صورت پیش فرض هست . مگه اینکه خلافش ثابت بشه !

حالا من نمیدونم چرا بعضی از عزیزان اصلا به این مورد فکر نمیکنن که بابا این وسواس شما ممکنه در لحظه کار شما رو راه بندازه اما شما افسر رو حساس میکنید برای گرفتن گردش حساب و در نتیجه اون عزیزانی که نمیتونن مثلا 6 ماه یک گردش حساب خوب داشته باشن . رسما بدبخت میشوند صرفا به خاطر وسواس شما !!!!
موفق باشید

جانا سخن از زبانِ ما میگویی! من خودم به شخصه چندین بار در همین تاپیک این مساله رو گفتم که لزومی به ارائه گردش مالی نیست، دوستان دیگه هم همینطور، ولی یا دوستان پست های قبلی رو نمیخونن یا اینکه در این مورد دچار وسواس شدند!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-05-10 ساعت 00:51)پروا نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 20:27)amaka747 نوشته:  با سلام من می خواستم بدونم که برای ۲ نفر چه مقدار پول با ید تو حساب باشه ودیگه اینکه چه مدت این پول باید در حساب باشه ؟

سلام
حدودا ٢٣٠٠٠'هزار دلار (حد اقل) از لحاظ ريالي رو بايد پوشش بده. خط فقر براي ١ نفر ١٨٥٠٠ دلار در سال و براي ٢ نفر حدودا ٢٢٥٠٠ هست، شما بايد نشون بديد كه توانايي اداره كردن ١ سالتون رو در امريكا داريد. البته شايد با مبلغ كمتر هم بشه اما احتمال اينكه بهتون بگند اسپانسر معرفي كنيد ، هست.
بالاخره خط فقر چفدره من که نفهمیدم یکی میگه11490 یکی میگه 23125 شما هم میگید 18500 ....امسال چه رقمیه؟
تشکر کنندگان: amohammadiazar
(2013-06-23 ساعت 11:31)aghaghia نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 10:33)زهرا وحدتی پور نوشته:  سلام دوستان .
اما در آمریکا این طور نیست.( من خودم اونجا نبودم اما با ادمای زیادی که اون جان حرف زدم. و مطالب زیادی خوندم در همین مهاجر سرا از زوبون بچه های اون ور)

موفق باشید

جانا سخن از زبانِ ما میگویی! من خودم به شخصه چندین بار در همین تاپیک این مساله رو گفتم که لزومی به ارائه گردش مالی نیست، دوستان دیگه هم همینطور، ولی یا دوستان پست های قبلی رو نمیخونن یا اینکه در این مورد دچار وسواس شدند!!!!!

[font=Verdana]

انصافا ازاین دو پیام بسیار به جا و مفید باید سپاسگزاری کرد
به امید توجه بیشتر همه دوستان .

یا حق.
[/font]
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، aghaghia ، araaaash ، nedafarsi ، sepideh_
(2013-06-23 ساعت 00:48)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 21:38)irn22 نوشته:  سلام دوستان به نظر شما بانک ملت بهتر نیست با توجه به اینکه تحریم این بانک لغو شده ؟ یه سوال دیگه بچه های 2013 هم گردش مالی ارائه نکردند؟

فقط و فقط گواهی لاتین موجودی بانکی اصلا به فکر گردش حساب نباشید. میتونید از بانک ملت هم گواهی بگیرید...

از تجربه دیگردوستان نقل کنم که :

ازبانک پاسارگاد بگیرید

چون هم موجودی را به دلار میزند

و هم دارای هولوگرام

و سربرگ رنگی

و کد مرجع است

و در شهرستان ها هم
مثلا در اصفهان همانروز صادر کرده و تحویل میدهد.

چون بعضی دوستان گفته بودند باید به تهران فرستاده شود و
زمان میبرد.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، sinamn ، rayan.rahpou
(2013-06-23 ساعت 19:59)امیرفرزان نوشته:  بالاخره خط فقر چفدره من که نفهمیدم یکی میگه11490 یکی میگه 23125 شما هم میگید 18500 ....امسال چه رقمیه؟
برای یک نفر در 48 ایالت پیوسته در سال 2013: 11490 دلار در سال. به فایل پیوست مراجعه کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   2013-Federal-Poverty-level-charts.pdf (اندازه 37.04 KB / تعداد دانلود: 178)
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، aghaghia ، shekari ، زری وحدتی ، آلیس-1980 ، htity ، nina22
(2013-06-23 ساعت 19:59)امیرفرزان نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 00:51)پروا نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 20:27)amaka747 نوشته:  با سلام من می خواستم بدونم که برای ۲ نفر چه مقدار پول با ید تو حساب باشه ودیگه اینکه چه مدت این پول باید در حساب باشه ؟

سلام
حدودا ٢٣٠٠٠'هزار دلار (حد اقل) از لحاظ ريالي رو بايد پوشش بده. خط فقر براي ١ نفر ١٨٥٠٠ دلار در سال و براي ٢ نفر حدودا ٢٢٥٠٠ هست، شما بايد نشون بديد كه توانايي اداره كردن ١ سالتون رو در امريكا داريد. البته شايد با مبلغ كمتر هم بشه اما احتمال اينكه بهتون بگند اسپانسر معرفي كنيد ، هست.
بالاخره خط فقر چفدره من که نفهمیدم یکی میگه11490 یکی میگه 23125 شما هم میگید 18500 ....امسال چه رقمیه؟

نقل از یکی از دوستان :
نحوه به دست آوردن مبلغ مورد نیاز تمکن مالی (پرینت حسابی که احتیاج دارید به جای اسپانسر با خودتون ببرید) به اینصورت هست که شما با توجه به تعداد نفرات کیس ردیف سالیانه(annual) و 100% رو پیدا میکنید و اونو ضربدر 125% میکنید سپس ضربدر قیمت روز دلار (نرخ دلار آزاد) میکنید

income rate : anuual
2013 POVERTY GUIDELINES
ALL STATES .
ANNUAL GUIDELINES
FAMILY PERCENT OF POVERTY GUIDELINE

100% = 11.490 $

خب تا اینجا مشخصه که یکنفر یکسال 11490 $ نیاز داره ...
پس 125 درصد 11490 دلار میشه 14362.5 دلار ضربدر قیمت دلار اگه فرضا باشه : (3600 تومان) میشه 51705000 تومان برای یک نفر

و زمانش هم فقط به اندازه گرفتن یک تاییدیه ازبانکتون هست نه بیشتر . والسلام

مدیران عزیز اگر اشکالی در نقل قول من میبینید بفرمایید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، shekari ، آلیس-1980 ، mehdieb ، exxedus
(2013-06-23 ساعت 22:54)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 19:59)امیرفرزان نوشته:  بالاخره خط فقر چفدره من که نفهمیدم یکی میگه11490 یکی میگه 23125 شما هم میگید 18500 ....امسال چه رقمیه؟
برای یک نفر در 48 ایالت پیوسته در سال 2013: 11490 دلار در سال. به فایل پیوست مراجعه کنید.

عمو سعید درصدها ی مختلف واسه چیه؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 23:34)KIMIA2005 نوشته:  عمو سعید درصدها ی مختلف واسه چیه؟
تا جایی که من در جریانم برای کیس های مختلف از درصدهای مختلف استفاده می کنن. مثلاً کیس های ازدواجی حتماً باید اسپانسر داشته باشند و موجودی بانکی رو به عنوان تمکن مالی ازشون قبول نمی کنن و 120 درصد رو براشون ملاک قرار میدن ولی برای تخمین تمکن مالی لازم برای کیس های لاتاری ما تا حالا از همون 100 درصد استفاده می کردیم. کاربرد بقیه موارد رو نمی دونم راستش.
اینجوری که من پست ها رو خوندم ظاهراً خیلی از دوستان مایل هستن صرفاً به گواهی مانده موجودی بسنده نکنن و برای مصاحبه گردش حساب ارائه کنن. من شرط میبندم که بیشتر افرادی که از برنده شدگان لاتاری هستن واقعاً اینقدر تمکن ندارند که گردش حساب 50-60 میلیونی ارائه بدن، از جمله خود من که اگه ازم بخوان کلاً باید قید امریکا رو بزنم. ولی مطمئنم علیرغم تمام خواهش های پیش کسوتان و ادمین های عزیز یه عده به قول خودشون جهت محکم کاری روز مصاحبه گردش حساب ارائه میدن و خواهی یا نخواهی افیسر محترم رو حساس میکنن (نه که دنیا روی ما حساس نیست Tongue )
حالا من یه پیشنهاد دارم نمیدونم به دردبخوره یا نه....آقای عزیز، خانم محترم شمایی که برای گرفتن گردش حساب مشکلی نداری، شما هم گواهی گردش حساب و هم گواهی موجودی بگیر. فکر نکنم برای دوتا گواهی هزینه آنچنانی شارژ بشه،شما روز مصاحبه مثل بقیه گواهی موجودی رو ارائه بدین اگه خواستن و احتیاج بود گواهی گردش حساب رو بهشون بدین....محکم کاری از این بهتر؟؟؟ Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: shekari ، Saeedv13 ، aghaghia ، sinamn ، sejz ، storagemeter ، mehdi2014 ، tenese
(2013-06-25 ساعت 14:03)nedafarsi نوشته:  اینجوری که من پست ها رو خوندم ظاهراً خیلی از دوستان مایل هستن صرفاً به گواهی مانده موجودی بسنده نکنن و برای مصاحبه گردش حساب ارائه کنن. من شرط میبندم که بیشتر افرادی که از برنده شدگان لاتاری هستن واقعاً اینقدر تمکن ندارند که گردش حساب 50-60 میلیونی ارائه بدن، از جمله خود من که اگه ازم بخوان کلاً باید قید آمریکا رو بزنم. ولی مطمئنم علیرغم تمام خواهش های پیش کسوتان و ادمین های عزیز یه عده به قول خودشون جهت محکم کاری روز مصاحبه گردش حساب ارائه میدن و خواهی یا نخواهی افیسر محترم رو حساس میکنن (نه که دنیا روی ما حساس نیست Tongue )
حالا من یه پیشنهاد دارم نمیدونم به دردبخوره یا نه....آقای عزیز، خانم محترم شمایی که برای گرفتن گردش حساب مشکلی نداری، شما هم گواهی گردش حساب و هم گواهی موجودی بگیر. فکر نکنم برای دوتا گواهی هزینه آنچنانی شارژ بشه،شما روز مصاحبه مثل بقیه گواهی موجودی رو ارائه بدین اگه خواستن و احتیاج بود گواهی گردش حساب رو بهشون بدین....محکم کاری از این بهتر؟؟؟ Wink

همه کسایی که رفتن هم موجودی دادند نه گردش حساب !
شاید با ارائه گردش مسایل دیگه ای هم ازتون بخوان که بهتره با هموم موجودی حلش کنید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: nedafarsi ، maziar irani ، exxedus ، aghaghia ، azadeh2014
(2013-06-25 ساعت 14:03)nedafarsi نوشته:  اینجوری که من پست ها رو خوندم ظاهراً خیلی از دوستان مایل هستن صرفاً به گواهی مانده موجودی بسنده نکنن و برای مصاحبه گردش حساب ارائه کنن. من شرط میبندم که بیشتر افرادی که از برنده شدگان لاتاری هستن واقعاً اینقدر تمکن ندارند که گردش حساب 50-60 میلیونی ارائه بدن، از جمله خود من که اگه ازم بخوان کلاً باید قید آمریکا رو بزنم. ولی مطمئنم علیرغم تمام خواهش های پیش کسوتان و ادمین های عزیز یه عده به قول خودشون جهت محکم کاری روز مصاحبه گردش حساب ارائه میدن و خواهی یا نخواهی افیسر محترم رو حساس میکنن (نه که دنیا روی ما حساس نیست Tongue )
دو ستان عزیز بارها و بارهااین موضوع تکرار شده خواهشا موضوع گردش حساب را باب نکنیدو بیان ننمایید که ممکن است باعث ایجاد مسائل و مشکلات زیادی برای کسانی که توانایی ارائه گردش حساب رو ندارند که اکثرا هم همینطور هستش خواهد شد بنابراین به همان گواهی موجودی حساب طبق سالهای قبل بسنده کنید حتی اگر توان ارائه گردش حساب را داریدمطمئن باشید نیازی به گردش حساب نخواهد بود...
[/b]
درود بر همه عزیزان
همونطور که قبلا گفتم دوست من 2 روز پیش از مصاحبه اومده و ویزای یک ضرب گرفته,در رابطه با حساب بانکی که باهاش صحبت میکردم میگفت که هم گردش حساب برده و هم مانده حساب و جفتش رو هم ارائه داده بوده ولی گفت که گردش حساب رو اصلا نگاه نکردن و مانده حساب براشون مهم بوده.در ضمن پرینتش مربوط به یک ماه قبل از مصاحبه بوده.پس اینقدر در مورد گردش حساب صحبت نکنید.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: amin arefi ، soheil_zk ، aghaghia ، behfaza ، azadeh2014 ، love_everlife

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان