موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یک دوستی میشه خیال ما رو راحت کنه بگن پول باید چقدر تو حساب باشه. توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه زده گردش یک سال رو بیارید. حداقل چقدر باید تو حساب بمونه
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 18:08)ghafari88 نوشته: (2013-08-12 ساعت 17:31)arpmn نوشته: یک دوستی میشه خیال ما رو راحت کنه بگن پول باید چقدر تو حساب باشه. توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه زده گردش یک سال رو بیارید. حداقل چقدر باید تو حساب بمونه
دوست عزیزم؛
یعنی انقدر سخته که صفحات قبل رو بخونید تا سوالی رو تکرار نکنید؟!
احتیاج به گردش یک سال نیست.
نهایتا 24 ساعت در حساب باشه کفایت می کنه. ( البته بستگی به بانک شما هم داره و ممکنه نیاز به 48 ساعت هم باشه. شاید هم همون روزی که واریز کردید بتونید برداشت کنید.) ... برای سفارت مهم نیست که این پول چقدر در حساب شما بوده.
در مورد اینکه چقدر پول لازم هست هم بستگی به تعداد نفرات شما داره. در صفحات پیشین راجع به این موضوع صحبت های زیادی شده. لطفا مطالعه کنید تا به جوابتون برسید.
ممنونم و موفق باشید
دوست عزیز میشه صفحه 10 این متن رو بخونید اگه زحمتی نیست.
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
متعلق به سفارت آنکارا است و دقیقا نوشته گردش 12 ماه رو بیارید نه در یک زمان یک مقدار پول داخل حساب بریزید.
ممنون که ما رو به مطالعه بیشتر تشویق می کنید!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گل می شه لطفا شرایط کامل تمکن مالی رو برام توضیح بدید؟؟
ممنونم
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من می خواهم حساب ارزی برای خودم ارائه بدهم . به نظر نمیاد مساله ای داشته باشه. در نهایت اگر گفت که چرا ریال نیست می گویم که پس اندازم به این صورت بوده و اون هم به خاطر نوسان ریال و کم ارزش بودنش. فکر میکنید این کار منطقی است؟
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)