کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-08-08 ساعت 01:44)HELIAA نوشته:  اخه اينجا خوندم اگه بيشترراز تمكن واقعي تون گواهي ببرين بعدا دردسر ساز ميشه.
يه سوال اينكه الان برايه سه نفررحداقل چقدر گواهي كافيه?

دوست عزیز همون 100 میلیون حدودای 30000 دلاررو میخوام گواهی بگیرم که کفایت میکنه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، HELIAA ، H Pier ، ojee ، .YAS ، shatsi ، noobnoobi ، amin arefi ، ffrfar ، afshinghwink
یک دوستی میشه خیال ما رو راحت کنه بگن پول باید چقدر تو حساب باشه. توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه زده گردش یک سال رو بیارید. حداقل چقدر باید تو حساب بمونه
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-12 ساعت 17:31)arpmn نوشته:  یک دوستی میشه خیال ما رو راحت کنه بگن پول باید چقدر تو حساب باشه. توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه زده گردش یک سال رو بیارید. حداقل چقدر باید تو حساب بمونه

دوست عزیزم؛
یعنی انقدر سخته که صفحات قبل رو بخونید تا سوالی رو تکرار نکنید؟! Sad

احتیاج به گردش یک سال نیست.
نهایتا 24 ساعت در حساب باشه کفایت می کنه. ( البته بستگی به بانک شما هم داره و ممکنه نیاز به 48 ساعت هم باشه. شاید هم همون روزی که واریز کردید بتونید برداشت کنید.) ... برای سفارت مهم نیست که این پول چقدر در حساب شما بوده.
در مورد اینکه چقدر پول لازم هست هم بستگی به تعداد نفرات شما داره. در صفحات پیشین راجع به این موضوع صحبت های زیادی شده. لطفا مطالعه کنید تا به جوابتون برسید.
ممنونم و موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi
(2013-08-12 ساعت 18:08)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 17:31)arpmn نوشته:  یک دوستی میشه خیال ما رو راحت کنه بگن پول باید چقدر تو حساب باشه. توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه زده گردش یک سال رو بیارید. حداقل چقدر باید تو حساب بمونه

دوست عزیزم؛

نهایتا 24 ساعت در حساب باشه کفایت می کنه. ( البته بستگی به بانک شما هم داره و ممکنه نیاز به 48 ساعت هم باشه. شاید هم همون روزی که واریز کردید بتونید برداشت کنید.) ... برای سفارت مهم نیست که این پول چقدر در حساب شما بوده.
در مورد اینکه چقدر پول لازم هست هم بستگی به تعداد نفرات شما داره. در صفحات پیشین راجع به این موضوع صحبت های زیادی شده. لطفا مطالعه کنید تا به جوابتون برسید.
ممنونم و موفق باشید

دوست عزیز میشه صفحه 10 این متن رو بخونید اگه زحمتی نیست.
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
متعلق به سفارت آنکارا است و دقیقا نوشته گردش 12 ماه رو بیارید نه در یک زمان یک مقدار پول داخل حساب بریزید.
ممنون که ما رو به مطالعه بیشتر تشویق می کنید!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، Elahe.
(2013-08-12 ساعت 18:32)arpmn نوشته:  

دوست عزیزم؛

ممنونم و موفق باشید

متعلق به سفارت آنکارا است و دقیقا نوشته گردش 12 ماه رو بیارید نه در یک زمان یک مقدار پول داخل حساب بریزید.

ببینید؛ چیزی که تا الان اتفاق افتاده این هست که از کسی تا حالا گردش حساب نخواستن و همین گواهی مالی از بانک که نشون بده چقدر در بانک دارید کافیه. بهتر هم هست که این موضوع رو باب نکنیم.
ضمناً خوندم این فایل رو و ظاهراً همین که شما می گید رو نوشته.
اما به نظر منطقی هم نمیاد. به دلیل اینکه معمولا برای ویزاهای دانشجویی و ویزاهایی از این دست گردش حساب خواستند ( کانادا و آمریکا ) تا ببینند پول از کجا اومده و مطئن بشن طرف پشتوانه مالی از طرف خانواده اش داره. اما در این خصوص اگر من و شما مبلغی رو در حسابمون نشون بدیم که با شرایط زندگیمون ( مثل شغل و ... ) همخونی داشته باشه مدعی می شیم که پول خودمون هست و از کسب و کار در اومده مثلا.
یا اینکه فرض کنید من نوعی یک مقدار سهام داشته ام که برای همین موضوع فروختم و ریختم توی حساب. پس گردشی براش ندارم و در یک روز فروختم و واریز کردم به حساب.
منظور اینکه میشه نهایتا هم اگر به فرض شما، گیری هم دادند ( که نمی دن) براش توجیه آورد.
موفق و سلامت باشید Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، EKAM ، ali99sh
(2013-08-12 ساعت 18:32)arpmn نوشته:  

دوست عزیزم؛

ممنونم و موفق باشید

بله این دستورالعمل وجود داره ولی معمولا کسی بهش عمل نمیکنه... شما چند تا از سفرنامه های دوستان 2013 رو بخونید متوجه میشید که اکثرا همه از روشی که آقای غفاری گفتن استفاده کردند. البته شما هر طور مایلید عمل کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، arpmn ، H Pier ، behfaza ، ffrfar ، noobnoobi ، shatsi ، سيبك ، afshinghwink
دوستای گل می شه لطفا شرایط کامل تمکن مالی رو برام توضیح بدید؟؟
ممنونم
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
(2013-08-13 ساعت 13:14)niloosin نوشته:  دوستای گل می شه لطفا شرایط کامل تمکن مالی رو برام توضیح بدید؟؟
ممنونم

اگر منظورتون حد نصابیه که باید هر فرد ارائه بده اگر یکی 2 صفحه اول تاپیک رو بخونید متوجه میشید.. حدود 11 تا 17 هزار د و ل ا ر برای هر فرد (حداقل-حداکثر) بصورت گواهی لاتین موجودی حساب باید ارائه بشه... البته اگر کیس خانوادگی باشه به ازای هر فردی که اضافه میشه 25% به این مبلغ اضافه میشه...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: niloosin ، behfaza ، amin arefi
من می خواهم حساب ارزی برای خودم ارائه بدهم . به نظر نمیاد مساله ای داشته باشه. در نهایت اگر گفت که چرا ریال نیست می گویم که پس اندازم به این صورت بوده و اون هم به خاطر نوسان ریال و کم ارزش بودنش. فکر میکنید این کار منطقی است؟
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
(2013-08-13 ساعت 15:44)poopak16 نوشته:  من می خواهم حساب ارزی برای خودم ارائه بدهم . به نظر نمیاد مساله ای داشته باشه. در نهایت اگر گفت که چرا ریال نیست می گویم که پس اندازم به این صورت بوده و اون هم به خاطر نوسان ریال و کم ارزش بودنش. فکر میکنید این کار منطقی است؟

دوست عزیز برای اونها فرقی نمیکنه ولی مشکل اینه که به حساب ارزی بانک های اینجا اعتمادی نیست، اگر خواستین حساب ارزی باز کنید اطمینان حاصل کنید که وقتی میخواین برداشت کنید بهتون د ا ل ا ر بدن نه ریال!!!
تشکر کنندگان: poopak16 ، behfaza ، noobnoobi ، shatsi ، afshinghwink
(2013-08-13 ساعت 15:17)aghaghia نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 13:14)niloosin نوشته:  دوستای گل می شه لطفا شرایط کامل تمکن مالی رو برام توضیح بدید؟؟
ممنونم

اگر منظورتون حد نصابیه که باید هر فرد ارائه بده اگر یکی 2 صفحه اول تاپیک رو بخونید متوجه میشید.. حدود 11 تا 17 هزار د و ل ا ر برای هر فرد (حداقل-حداکثر) بصورت گواهی لاتین موجودی حساب باید ارائه بشه... البته اگر کیس خانوادگی باشه به ازای هر فردی که اضافه میشه 25% به این مبلغ اضافه میشه...

خیر من کیس لاتاری هستم,من و همسرم هستیم 2 نفر, برنده خودمم باید تو حساب خودم باشه یا فرقی نداره؟؟واسه 2 نفر معادل چند دلار؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
(2013-08-13 ساعت 16:21)niloosin نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 15:17)aghaghia نوشته:  
ممنونم

خیر من کیس لاتاری هستم,من و همسرم هستیم 2 نفر, برنده خودمم باید تو حساب خودم باشه یا فرقی نداره؟؟واسه 2 نفر معادل چند دلار؟؟
فرقی نمیکنه حساب شما باشه یا همسرتون ولی بهتره حساب به نام خودتون باشه.
70-80 میلیون با دلار امروز برای 2 نفر کفایت میکنه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، aghaghia ، niloosin
بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 01:51)masodsh نوشته:  بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟

واقعا کم لطفی در این حد واقعا کم نظیره پست بالای رو بخونین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، aghaghia ، ali99sh ، shervin4d ، H Pier ، محبت
(2013-08-14 ساعت 01:51)masodsh نوشته:  بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟

خیر مشکلی نیست فرقی نمیکنه حساب واسه کی باشه، فقط باید متعلق به یکی از اعضای کیس باشه...
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، shatsi ، ali_yari5 ، ffrfar ، محبت ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان