کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-08-14 ساعت 02:32)aghaghia نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 01:51)masodsh نوشته:  بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟

خیر مشکلی نیست فرقی نمیکنه حساب واسه کی باشه، فقط باید متعلق به یکی از اعضای کیس باشه...

این رو مطمئن هستید که پول به حساب یکی از اعضای کیس باشه کافیه؟رفرنس دارید؟آخه من شنیدم پول حتما باید به حساب برنده باشد و من پولم سپرده بنام خودمه و خانوممم برنده هست و نمیتونم به پوله دست بزنم.اگه رفرنس بدید خیلی عالیه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، bbahar ، javid.1353 ، behfaza
(2013-08-24 ساعت 16:34)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 01:51)masodsh نوشته:  بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟

خیر مشکلی نیست فرقی نمیکنه حساب واسه کی باشه، فقط باید متعلق به یکی از اعضای کیس باشه...

این رو مطمئن هستید که پول به حساب یکی از اعضای کیس باشه کافیه؟رفرنس دارید؟آخه من شنیدم پول حتما باید به حساب برنده باشد و من پولم سپرده بنام خودمه و خانوممم برنده هست و نمیتونم به پوله دست بزنم.اگه رفرنس بدید خیلی عالیه
من تقریبا اکثر سفرنامه ها رو خوندم و بر اساس اونا این حرف رو زدم، شما هم چندتایی بخونین روال کار دستتون میاد، بعضی ها گفتن، آفیسر اصلا به نامه تمکن مالی ما نگاه نکرد که ببینه به اسم کی هست و یا مقدارش چقدره!!! ولی اگر رفرنس از خود سایت کی سی سی یا سفارت میخواین، نه رفرنسی ندارم!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، H Pier ، amin arefi ، reza_top60 ، behfaza ، afshinghwink ، محبت ، آلیس-1980
(2013-08-24 ساعت 18:19)aghaghia نوشته:  

من تقریبا اکثر سفرنامه ها رو خوندم و بر اساس اونا این حرف رو زدم، شما هم چندتایی بخونین روال کار دستتون میاد، بعضی ها گفتن، آفیسر اصلا به نامه تمکن مالی ما نگاه نکرد که ببینه به اسم کی هست و یا مقدارش چقدره!!! ولی اگر رفرنس از خود سایت کی سی سی یا سفارت میخواین، نه رفرنسی ندارم!

ببخشید. اما منطقی به نظر نمیاد
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60 ، ali_yari5 ، bbahar ، javid.1353 ، محبت
(2013-08-24 ساعت 16:29)reza_top60 نوشته:  عمو سعید مگر نباید 125 درصد و حساب کرد که 19388 دلار میشه؟
تا جایی که من در جریانم برای لاتاری ها 100 درصد هست. فقط می خوان بدونن که شما اگر آمریکا تشریف آوردین و خدای نکرده کار پیدا نکردین تا یکسال می تونین بدون کمک های دولتی طاقت بیارین یا نه؟ من تو همین سایت کسی رو می شناسم که برای خانواده دو نفره 8 میلیون تومن تمکن مالی نشون داد و آفیسر هم چیزی بهش نگفت. تا روزهای آخر به یکی از دوستانش امیدوار بود که بهش پول برسونه ولی طرف آخرشم دست این بنده خدا رو گذاشت تو پوست گردو. البته دوست نداره موضوع رو برای کسی تعریف کنه و من نمی تونم آیدیشو به شما بگم.
برای تمکن مالی به لاتاری ها چندان سخت نمی گیرن. تنها کسانی که یه مقدار روشون حساسند خانم های مجردی هستند که اونور کسی رو ندارن. من چند مورد دیدم که چنین کیس هایی حتی با وجود بردن تمکن مالی خوب مجبور شدن دنبال اسپانسر هم باشند.
(2013-08-24 ساعت 19:13)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 18:19)aghaghia نوشته:  

ببخشید. اما منطقی به نظر نمیاد

خب دوست عزیز من که نگفتم بر اساس حرف من جلو برید، خودتون منطقی عمل کنید، تحقیق کنید و درست پیش برید، من تجربیات دوستان رو بازگو کردم، شما اونطور که دوست دارید عمل کنید....
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، گل نهال ، reza_top60 ، azar1348 ، H Pier ، shadi79 ، Saeedv13 ، godot ، آلیس-1980
من تمام تاپیک ها رو خوندم و متوجه شدم برای یه نفر گواهی بگریم کافیه من صبح بانک رفتم گفتم یه حساب میخوام واسه خودم بانکی گفت بهتره یه حساب مشترک با همسرت باشه و ما بهت گواهی میدم و این طوری بهترم هست یعنی حساب ارزی مشترک برات باز میکنیم میشه لطفا راهنمایم کنید تک تک گواهی بگیریم یا همون مشترک کافیه؟

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: behfaza ، reza_top60
(2013-08-26 ساعت 14:07)parmisv نوشته:  من تمام تاپیک ها رو خوندم و متوجه شدم برای یه نفر گواهی بگریم کافیه من صبح بانک رفتم گفتم یه حساب میخوام واسه خودم بانکی گفت بهتره یه حساب مشترک با همسرت باشه و ما بهت گواهی میدم و این طوری بهترم هست یعنی حساب ارزی مشترک برات باز میکنیم میشه لطفا راهنمایم کنید تک تک گواهی بگیریم یا همون مشترک کافیه؟

هيچ فرقي نميكنه، مشترك هم ميتونه باشه با همسرتون. البته اين رو در نظر بگيريد كه اگه ارز به حساب ميزاريد، بانك بهتون تعهد بده كه بعدا هم بهتون ارز بده نه ريال!!!! چون بعضي از بانك ها با زرنگي براي شما حساب ارزي باز ميكنند و با نوسانات قيمت ارز اگر به نفعشون نباشه بهتون ريال ميدن و شما متضرر ميشيد.
تشکر کنندگان: behfaza ، parmisv ، KIMIA2005 ، reza_top60 ، آلیس-1980
فقط شما مطمئنید مشترکم موردی نداره چون همه جا رو چک کردم تک تک می گیرن

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: behfaza ، reza_top60
(2013-08-26 ساعت 16:02)parmisv نوشته:  فقط شما مطمئنید مشترکم موردی نداره چون همه جا رو چک کردم تک تک می گیرن

دوست عزيز شما و همسرتون يك خانواده ايد! پس نبايد مشكلي باشه... اونا فقط ميخوان بدونن كه شما وقتي رفتين اونور ميتونيد خودتون رو ساپورت مالي بكنيد يا نه... ميتونيد منتظر نظر ديگر دوستان هم بمونيد. موفق باشيد.
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، parmisv ، reza_top60
(2013-08-26 ساعت 16:41)aghaghia نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:02)parmisv نوشته:  فقط شما مطمئنید مشترکم موردی نداره چون همه جا رو چک کردم تک تک می گیرن

دوست عزيز شما و همسرتون يك خانواده ايد! پس نبايد مشكلي باشه... اونا فقط ميخوان بدونن كه شما وقتي رفتين اونور ميتونيد خودتون رو ساپورت مالي بكنيد يا نه... ميتونيد منتظر نظر ديگر دوستان هم بمونيد. موفق باشيد.

دوستان موجودی حساب لازم برای یک نقر چقدره ؟
بعضیا میگن14.500دلار که میشه حدود 45 میلگن 18000دلار که 12میلیون بیشتر میشه بالاخره دقیقش برای 2014 چقدره !
اون لینک خط فقرو منم دیدم ولی چون مختلف شنیدم این سوالو کردم !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، yasejavan
بچه ها من یه سند ماشین (۲۰۶) میخوام ترجمه کنم. با وجود این سند چقدر تو حساب باشه خوبه؟ با این فرض که ممکنه نتونم ۵۰ میلیون جور کنم و واسه احتیاط میخوام ترجمه کنم سندو

تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60
(2013-08-26 ساعت 19:24)mechanicalengineer نوشته:  

بعضیا میگن14.500دلار که میشه حدود 45 میلگن 18000دلار که 12میلیون بیشتر میشه بالاخره دقیقش برای 2014 چقدره !

سلام
ببخشید نمی دونستم میشه تو این تاپیک مطرح کرد یا نه.. من اسپانسر ندارم.. بعضی جاها توی این سایت دیدم که نوشته شده کیس های تک نفره (دختر) حتی با وجود این که تمکن مالی خوبی نشون دادند، باز هم ازشون اسپانسر خواستند. درسته؟! من بعضی سفرنامه ها رو خوندم بیشتر در مورد آقایونه و یا کیس های چند نفره است.
آیا از دوستان 2013 دختر (تک نفر) کسانی بودند که فقط نامه مالی مثلا فقط 20000-18000 دلار نشون داده باشند و ازشون اسپانسر نخواسته باشند و ویزا گرفته باشند؟ Sad
با تشکر
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: reza_top60 ، armstrong ، yasejavan
(2013-08-26 ساعت 20:47)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 19:24)mechanicalengineer نوشته:  

سلام
ببخشید نمی دونستم میشه تو این تاپیک مطرح کرد یا نه.. من اسپانسر ندارم.. بعضی جاها توی این سایت دیدم که نوشته شده کیس های تک نفره (دختر) حتی با وجود این که تمکن مالی خوبی نشون دادند، باز هم ازشون اسپانسر خواستند. درسته؟! من بعضی سفرنامه ها رو خوندم بیشتر در مورد آقایونه و یا کیس های چند نفره است.
آیا از دوستان 2013 دختر (تک نفر) کسانی بودند که فقط نامه مالی مثلا فقط 20000-18000 دلار نشون داده باشند و ازشون اسپانسر نخواسته باشند و ویزا گرفته باشند؟ Sad
با تشکر

۱۸۰۰۰ - ۲۰۰۰۰ دلار تقریبا می‌شه ۵۵-۶۰ میلیون تومن که واسه کیس یک نفر واقعن مبلغ خوب و متقاعد کننده‌ای هستش. نه دیگه وقتی شما به آفیسر برگه تمکن مالی نشون میدین یعنی‌ اینکه خودتون می‌تونین از پسه هزینه‌های خودتون بر بیاین و سر باره دولت ا مری کا نخواهید بود.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، reza_top60 ، pari pariaaa ، armstrong ، yasejavan
سلام
ببخشید اگه جای مناسبی ننوشتم........
من در فرم مربوطه اون دو قسمتی که باید ادرس میدادیم ادرسیو نوشتم اما اون ادرس اسپانسر من نمیشن و فقط میتونن در هنگام ورود مدارک مربوطه رو بگیرن.
حالا چیکار کنم؟میشه الان فرم هامو عوض نکنم و بزارم همون روز مصاحبه با نامه تمکن مالی برم؟؟؟
عوض کردن فرم ها و پیگیریش با توجه به شلوغی سفارت انکارا خیلی استرس زا هستSad
میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟
تشکر کنندگان: behfaza ، vesal_20x
(2013-08-26 ساعت 19:56)rainyboy نوشته:  بچه ها من یه سند ماشین (۲۰۶) میخوام ترجمه کنم. با وجود این سند چقدر تو حساب باشه خوبه؟ با این فرض که ممکنه نتونم ۵۰ میلیون جور کنم و واسه احتیاط میخوام ترجمه کنم سندو
معمولا میگن سند اتومبیل ( و گاهی ملک ) از نظر آفیسر چندان اهمیتی ندارد ولی اگه فقط واسه احتیاطه که ضرری نداره ( بجزهزینه ترجمهWink) حتی اگه سودی نداشته باشه
اما پیشنهادم اینه که همون 24 ساعت مبلغ لازمو جور کنینو گواهی تمکن بگیرین
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi ، EKAM ، vesal_20x ، rainyboy ، reza_top60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان