موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 02:32)aghaghia نوشته: (2013-08-14 ساعت 01:51)masodsh نوشته: بچه ها واسه این گواهی حتما باید پول توی حساب برنده باشه؟؟؟؟مثلا من برنده ام ولی پول توی حساب همسرمه و من از حساب پرینت میگیرم،اونوقت سفارت این پرینت حساب رو قبول میکنه؟؟
خیر مشکلی نیست فرقی نمیکنه حساب واسه کی باشه، فقط باید متعلق به یکی از اعضای کیس باشه...
این رو مطمئن هستید که پول به حساب یکی از اعضای کیس باشه کافیه؟رفرنس دارید؟آخه من شنیدم پول حتما باید به حساب برنده باشد و من پولم سپرده بنام خودمه و خانوممم برنده هست و نمیتونم به پوله دست بزنم.اگه رفرنس بدید خیلی عالیه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من تمام تاپیک ها رو خوندم و متوجه شدم برای یه نفر گواهی بگریم کافیه من صبح بانک رفتم گفتم یه حساب میخوام واسه خودم بانکی گفت بهتره یه حساب مشترک با همسرت باشه و ما بهت گواهی میدم و این طوری بهترم هست یعنی حساب ارزی مشترک برات باز میکنیم میشه لطفا راهنمایم کنید تک تک گواهی بگیریم یا همون مشترک کافیه؟
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
فقط شما مطمئنید مشترکم موردی نداره چون همه جا رو چک کردم تک تک می گیرن
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یه سند ماشین (۲۰۶) میخوام ترجمه کنم. با وجود این سند چقدر تو حساب باشه خوبه؟ با این فرض که ممکنه نتونم ۵۰ میلیون جور کنم و واسه احتیاط میخوام ترجمه کنم سندو