موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 21:32)siminzakavand نوشته: (2013-09-23 ساعت 21:08)studpk نوشته: (2013-09-20 ساعت 21:19)siminzakavand نوشته: دوستان من یه حساب 80 میلیونی باز کاردم ولی واسه اینکه میخوام برنامه ایندمو تحصیل بگم و این حسابو به 200 میلیون برسونم فکر خوبیه از دو تا بانک با این پول موجودی بگیرم؟ تابلو نیست؟
دوست عزيز من شرايط شما رو نميدونم اما تا جايي كه امكان داره برنامتونو براي آمريكا، ادامه تحصيل عنوان نكنين. اينو براي همه ميگم. چون روي موجودي حسابتون دقيق ميشن. از طرف ديگه حساب 200 ميليوني بخصوص اگه 1 نفر هستين و سنتونم كمه زياد جالب نيست و ممكنه مجبور شين سوالاي بيشتري رو جواب بدين مثل اينكه اين پولو از كجا دارينو اين حرفا.
بهترين كار اينه كه همون 125% خط فقرو + يه مقداري بيشتر بذارين تو حسابتون و اونجا هم حرف تحصيل نزنين.
یعنی به نظرتون همین حساب هم برای من که یک نفرم زیاده و ممکنه بخاطرش یک ضرب نگیرم ویزا؟؟ من قبلا پرسیده بودم حساب های خیلی خیلی زیاد رو گیر میدن.
سلام
بله همون 80میلیون رو هم اگه پرسید از کجا آوردید چی میخوای بگی یا باید بگی ارثه یا کمک خانواده که اونوقت باید به آفیسر بفهمونی توانایی اداره خودتو به تنهایی داری و اگر زیاد باشه شاید توضیح خواست که از کجا و چطور و من نمیفهمم چه لزومی داره بگید برای ادامه تحصیل دارید میرید پس منطقی جلو برید تا جلو آفیسر ریپ نزنید که حتی ویزای یکضربتون به یک کلیرنس طولانی تبدیل بشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 00:27 توسط Sam2014.)
(2013-09-24 ساعت 00:10)محبت نوشته: (2013-09-23 ساعت 21:49)studpk نوشته: من خط فقر امسالو براي يك نفر نميدونم متاسفانه. ولي حالا 80 تا فكر نكنم مشكلساز باشه. اما 200 تا خوب شايد. من خودم 19000 يورو نشون دادم ( حسابم داخل ايران نيست)
كلا اينقدر فكرتون مشغول اين قضيه كليرنس نكنين. هيچ كس نميتونه بگه با چه شرايطي 100% يكضرب ميگيرين. با اين فكر برين كه كليرنس ميخورين. اگه يكضرب گرفتين كه خيلي خوشحال ميشين اگرم نه كه انتظارشو داشتين و تو ذوقتون نميخوره.
سلام
خط فقر آمریکا در سال 2014مشخص نشده و آمار 2013برای هر نفر معادل رقمی حدود 12000دلار بود.
خط فقر در سال 2013 به نام Poverty Guidelines در سایت http://aspe.hhs.gov/poverty/13poverty.cfm موجود است.
یک نفر 11490$ ، 2 نفر 15510$ و 3 نفر 19530$ و .....
برای سال 2014 در ژانویه منتشرخواهد شد.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 00:20)siminzakavand نوشته: (2013-09-24 ساعت 00:18)محبت نوشته: (2013-09-23 ساعت 21:32)siminzakavand نوشته: (2013-09-23 ساعت 21:08)studpk نوشته: (2013-09-20 ساعت 21:19)siminzakavand نوشته: دوستان من یه حساب 80 میلیونی باز کاردم ولی واسه اینکه میخوام برنامه ایندمو تحصیل بگم و این حسابو به 200 میلیون برسونم فکر خوبیه از دو تا بانک با این پول موجودی بگیرم؟ تابلو نیست؟
دوست عزيز من شرايط شما رو نميدونم اما تا جايي كه امكان داره برنامتونو براي آمريكا، ادامه تحصيل عنوان نكنين. اينو براي همه ميگم. چون روي موجودي حسابتون دقيق ميشن. از طرف ديگه حساب 200 ميليوني بخصوص اگه 1 نفر هستين و سنتونم كمه زياد جالب نيست و ممكنه مجبور شين سوالاي بيشتري رو جواب بدين مثل اينكه اين پولو از كجا دارينو اين حرفا.
بهترين كار اينه كه همون 125% خط فقرو + يه مقداري بيشتر بذارين تو حسابتون و اونجا هم حرف تحصيل نزنين.
یعنی به نظرتون همین حساب هم برای من که یک نفرم زیاده و ممکنه بخاطرش یک ضرب نگیرم ویزا؟؟ من قبلا پرسیده بودم حساب های خیلی خیلی زیاد رو گیر میدن.
سلام
بله همون 80میلیون رو هم اگه پرسید از کجا آوردید چی میخوای بگی یا باید بگی ارثه یا کمک خانواده که اونوقت باید به آفیسر بفهمونی توانایی اداره خودتو به تنهایی داری و اگر زیاد باشه شاید توضیح خواست که از کجا و چطور و من نمیفهمم چه لزومی داره بگید برای ادامه تحصیل دارید میرید پس منطقی جلو برید تا جلو آفیسر ریپ نزنید که حتی ویزای یکضربتون به یک کلیرنس طولانی تبدیل بشه.
خب معلومه که من این پول مال من نبوده و کمک خانواده بوده! مگه اشکالی داره بگیم کمک خانوادست؟!
سلام
نه دوست خوبم ایرادی نداره فقط شما و هر مصاحبه شونده ای باید خودشو به آفیسر ثابت کنه و نشون بده توانائی اداره خودش و خانواده همراهش رو داره همین.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 12:12)ghafari88 نوشته: (2013-09-25 ساعت 11:56)abiha نوشته: (2013-09-25 ساعت 04:50)3rip نوشته: یکی از مواردی که توی مصاحبه ممکنه شما رو به دردسر بندازه اینه که روز مصاحبه آفیسر ازتون میپرسه برنامه تون برای زندگی در آمریکا چیه؟
جواب درست: میخوام برم کار کنم و زندگی بهتری برای خودم و خانواده م بسازم
جواب غلط: میخوام برم درس بخونم
البته هیچ چیز صد درصدی وجود نداره، ممکنه شخصی هم بگه من میخوام برم درس بخونم و مشکلی هم پیش نیاد، اما این اتفاق دقیقا برای یکی از دوستان من روز مصاحبه افتاد. هر دوی ما تمکن مالی حدودا 50 میلیونی داشتیم، آفیسر تمکن مالی من رو قبول کرد ولی تمکن مالی دوستمو قبول نکرد و گفت باید موجودی بیشتری تهیه کنی. چون توی سوالات آفیسر ازش پرسید برنامه ت بعد از رفتن به آمریکا چیه؟ دوست من هم خیلی خوشحال گفت می خوام برم دانشگاه (انتظار داشت آفیسر هم بگه آفرین پسرم چه کار خوبی ) ولی آفیسر در جوابش گفت هزینه تحصیل در دانشگاههای آمریکا خیلی بالاست و شما با این مقدار پولی که دارید نمی تونید در آمریکا تحصیل کنید، و ازش خواست موجودی بیشتری نشون بده.
به همین راحتی می تونید خودتون رو به دردسر بندازید
توجه کنید که واقعا فکر کنید که دارید با یک آفیسر مهاحرتی مصاحبه می کنید که ایرانی نیست.
ما توی ایران خیلی از حرفامون روی حدس و گمانه، مثلا من اگه به یکی از دوستانم بگم بعد که رفتم آمریکا می خوام برم دانشگاه. برای دوستم این معنی رو میده که من وقتی میرم آمریکا ممکنه برم دانشگاه ممکن هم هست که نرم، یا حداقل اینکه زمانش مشخص نیست و باید ببینم چی پیش میاد
ولی وقتی به آفیسر سفارت میگید می خوام برم دانشگاه: اون این تصور رو داره که شما قصد دارید درست بعد از ورود به آمریکا وارد دانشگاه بشید.
سلام.
نکته ی بسیار خوبی را تذکر دادید.
ممنون از شما. فقط من یک سوال داشتم. من قبل از اعلام نتایج لاتاری از پذیرش دانشجویی داشتم و داشتم می رفتم برای مصاحبه ی دانشجویی.
حتی وقت سفارت هم گرفتم که بعد از اعلام نتایج نرفتم برای مصاحبه. پس سفارت می دونه بر اساس اطلاعاتی که من وارد سایتشون کردم که می خوام درس بخونم . به نظرتون چی بگم اگه درباره ی برنامه ی آتی ازم پرسیدن؟
و حساب بانکیم رو چقدر بگیرم؟
و آخرین سوال اینکه بهتره تاریخ پرینت بانکیم چند روز قبل از مصاحبه باشه؟
خیلییی خیلییی ممنونم!
با این اوصاف اون ها اطلاع دارند که شما قصد ادامه تحصیل داشتید
دو راه دارید:
1- اینکه صادقانه بهشون بگید که بله می خوام برم و اونجا ادامه تحصیل بدم و بالطبع باید تمکن مالی بیشتری ارائه بدید که با توجه به شهریه دانشگاهی که پذیرش گرفتید می تونید تخمین بزنید که چه مبلغی رو اضافه کنید به موجودیتون
2-اینکه بگید آقا جون من وقتی دیدم برنده شدم کلا منصرف شدم از ادامه تحصیل. برای همین هم نیومدم مصاحبه دانشجویی. چون حالا که اجازه کار دارم می خوام کار پیدا کنم و روال زندگیم عوض شده ....
موفق باشید
سلام
یا میتونید بگید تنها راهی که داشتم برای ورود به کشور شما و ساختن آینده ای بهتر گرفتن ویزای دانشجوئی بود اما حالا با قبولی در لاتاری دیگه نیازی بهش ندارم و به فکر ساختن آیندهای بهتر با کار و تلاش در سرزمین شما هستم.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 09:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 09:20 توسط hamed1286.)
دوستان ببخشید شاید سوالم تکراری باشه
بدلیل جوابهای متفاوت دوباره میپرسم
1-برای 2 نفر، تمکن مالی باید چند دلار باشه ؟؟؟
2-چند روز قبل از مصاحبه باید گرفته بشه ؟؟؟
3-آیا باید یک حساب بنام برنده باشد یا باید برای هر شخص یک حساب (دوتا ) باشد !؟
4-حساب ما ریالیه! آیا برای معادل سازی دلار دولتی ملاکه یا دلار بازار !؟؟؟
5-بهترین بانک بنظرتون کدومه ؟؟؟ پاسارگاد ؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C