کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-26 ساعت 10:34)EKAM نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 09:14)hamed1286 نوشته:  دوستان ببخشید شاید سوالم تکراری باشه
بدلیل جوابهای متفاوت دوباره میپرسم

1-برای 2 نفر، تمکن مالی باید چند دلار باشه ؟؟؟
2-چند روز قبل از مصاحبه باید گرفته بشه ؟؟؟
3-آیا باید یک حساب بنام برنده باشد یا باید برای هر شخص یک حساب (دوتا ) باشد !؟
4-حساب ما ریالیه! آیا برای معادل سازی دلار دولتی ملاکه یا دلار بازار !؟؟؟
5-بهترین بانک بنظرتون کدومه ؟؟؟ پاسارگاد ؟؟

براي 2 نفر حدود 23000 تا 25000 بايد تو حسابتون باشه
چون مصاحبتون آنكاراست حتما 20 تا 30 روز قبلش پرينت بگيرين
بانك پاسارگاد و پارسيان بهتر و مورد تاييد سفارتا پرينت ميدن
بانك ها بر اساس نرخ دولتي ميدن ولي بهتر شما به اندازه نرخ آزاد موجوديتونو پر كنيد
سوال سومو متاهل ها بهتر جواب ميدن ولي نبايد نياز به 2 تا حساب باشه
سلام
پاسخ دوست خوبم کامل بود اما مبلغ حسابت رو تا18000دلار هم میتونی تعدیل کنی البته طبق روند اعلامی سال2013و در خصوص سوال 3 هم فرقی نمیکنه برای نفر دوم هم حساب جدا باز بشه یا خیر چون جمع حسابها یا یک حساب برای یک خانواده ملاکه براشون و بهتره بیشتر مبلغ یا تمامش در حساب برنده باشه مگر اینکه موجودیتون کم باشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، behfaza ، hamed1286 ، amin arefi ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 15:22)EKAM نوشته:  HPier جان وسواس !!!! با من بودي؟؟؟؟؟!!!!!!! Big Grin چشمم ترسيده از جريان دوستان ٢٠١٣ پولي كه جور كردم نه حداقله نه خيلي زياد كه شك بر انگيز باشه
نه اتفاقا جواب شما خیلی روشن و کامل بود و اگه تمام جواب ها به این شیوه پاسخ داده بشه عالیه ..
من منظورم همقطاری های عزیزیه که در این زمینه استرس و وسواس زیادی دارند ( همینطور خودم) .....
میخوام بگم اگه بعضی وقتا خیلی نگران شرایط مصاحبه بودیم شاید اینکه خودمون رو جای آفیسر بزاریم تا حدودی از نگرانی کم کنه.
اما اینکه احتیاط شرط عقله درش شکی نیست.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، KIMIA2005 ، محبت ، godot ، زری وحدتی
دوستان من در صورتی بخوام بعد از مهاجرت بخوام شروع کنم به درس خوندن و از اونجایی که در مصاحبه نگرانم که دروغ بگم نمی خوام درس بخونم و از مهر های دادگستری برعکس اش رو بفهمند چقدر باید برای تمکن مالی به حساب بانک بریزم؟؟؟ که آفیسر نگه کمه؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-24 ساعت 10:00)Saeedv13 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 03:39)hamed1286 نوشته:  آیا برای دو نفر 18000 دلار کافیه ؟؟؟ دلار به نرخ بازار حساب میشه دیگه ؟؟؟
بله. کافیه.
[عکس: attachment.php?aid=3178]

عمو سعید
من دارم یه چیزی در حدود 25 هزار دلار جمع میکنم یک نفر هم هستم ، کافیه ؟ 14 تاش برای خودمه بقیه رو پدر مادرم کمکم میکنن و اگر هم بپرسن ازم میخوام همینو بگم به آفیسر قبوله 25 تا ؟ البته حرف جدید برای خط فقر تو http://www.uscis.gov/files/form/i-864p.pdf هست یعنی برای دو نفر در حدود 20 تا میخوان فکر کنم ، و اونایی که تو ارتش آمریکا کار میکنن 15 تا تقریبا میخواد :p
(2013-09-25 ساعت 16:15)3rip نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:56)abiha نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 04:50)3rip نوشته:  یکی از مواردی که توی مصاحبه ممکنه شما رو به دردسر بندازه اینه که روز مصاحبه آفیسر ازتون میپرسه برنامه تون برای زندگی در آمریکا چیه؟
جواب درست: میخوام برم کار کنم و زندگی بهتری برای خودم و خانواده م بسازم
جواب غلط: میخوام برم درس بخونم

البته هیچ چیز صد درصدی وجود نداره، ممکنه شخصی هم بگه من میخوام برم درس بخونم و مشکلی هم پیش نیاد، اما این اتفاق دقیقا برای یکی از دوستان من روز مصاحبه افتاد. هر دوی ما تمکن مالی حدودا 50 میلیونی داشتیم، آفیسر تمکن مالی من رو قبول کرد ولی تمکن مالی دوستمو قبول نکرد و گفت باید موجودی بیشتری تهیه کنی. چون توی سوالات آفیسر ازش پرسید برنامه ت بعد از رفتن به آمریکا چیه؟ دوست من هم خیلی خوشحال گفت می خوام برم دانشگاه (انتظار داشت آفیسر هم بگه آفرین پسرم چه کار خوبی Big Grin) ولی آفیسر در جوابش گفت هزینه تحصیل در دانشگاههای آمریکا خیلی بالاست و شما با این مقدار پولی که دارید نمی تونید در آمریکا تحصیل کنید، و ازش خواست موجودی بیشتری نشون بده.
به همین راحتی می تونید خودتون رو به دردسر بندازید
توجه کنید که واقعا فکر کنید که دارید با یک آفیسر مهاحرتی مصاحبه می کنید که ایرانی نیست.
ما توی ایران خیلی از حرفامون روی حدس و گمانه، مثلا من اگه به یکی از دوستانم بگم بعد که رفتم آمریکا می خوام برم دانشگاه. برای دوستم این معنی رو میده که من وقتی میرم آمریکا ممکنه برم دانشگاه ممکن هم هست که نرم، یا حداقل اینکه زمانش مشخص نیست و باید ببینم چی پیش میاد
ولی وقتی به آفیسر سفارت میگید می خوام برم دانشگاه: اون این تصور رو داره که شما قصد دارید درست بعد از ورود به آمریکا وارد دانشگاه بشید.

سلام.
نکته ی بسیار خوبی را تذکر دادید.
ممنون از شما. فقط من یک سوال داشتم. من قبل از اعلام نتایج لاتاری از پذیرش دانشجویی داشتم و داشتم می رفتم برای مصاحبه ی دانشجویی.
حتی وقت سفارت هم گرفتم که بعد از اعلام نتایج نرفتم برای مصاحبه. پس سفارت می دونه بر اساس اطلاعاتی که من وارد سایتشون کردم که می خوام درس بخونم . به نظرتون چی بگم اگه درباره ی برنامه ی آتی ازم پرسیدن؟
و حساب بانکیم رو چقدر بگیرم؟
و آخرین سوال اینکه بهتره تاریخ پرینت بانکیم چند روز قبل از مصاحبه باشه؟
خیلییی خیلییی ممنونم!

شما اسمی از اقدام دانشجویی نبرید، اگه خود آفیسر به اون قضیه اشاره کرد بهش واقعیت رو بگید.
در مورد مبلغ موجودی من نظری نمیدم چون واقعا نمیدونم چه مقدار مبلغ کافیه، چیزی که واضحه خب هرچه بیشتر بهتر

در مورد تاریخ پرینت گرفتن توی سایت سفارت نوشته باید در ماه جاری مصاحبه باشه. یعنی 30 روز قبل از مصاحبه. اگر مصاحبه تون آنکاراست با توجه به اینکه باید مدارکتون رو قبل از مصاحبه به آنکارا ارسال کنید طوری که 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون رسیده باشه دیگه خودتون حساب کنید چند روز قبل از مصاحبه اقدام کنید.
سلام سلام Big Grin
ببخشید ها فضولی میکنم Tongue به نظرم برای شما بهترین جواب اینه که ( اول دنبال یه شغلی میگردم که بتونم خرج زندگیم رو در آرم اونجا اگر هم پس انداز داشتم دانشگاه میرم که بتونم کار بهتر گیر بیارم و زندگی بهتری داشته باشم ) Tongue
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 20:47)pooyan1920 نوشته:  دوستان من در صورتی بخوام بعد از مهاجرت بخوام شروع کنم به درس خوندن و از اونجایی که در مصاحبه نگرانم که دروغ بگم نمی خوام درس بخونم و از مهر های دادگستری برعکس اش رو بفهمند چقدر باید برای تمکن مالی به حساب بانک بریزم؟؟؟ که آفیسر نگه کمه؟؟

دوست عزيز چرا ميخوايد براي خودتون مشكل "احتمالي" درست كنين. خيلي راحت بگين ميخوام برم كار كنم. مخصوصا اگه ليسانستونو گرفتين يا در شرف گرفتن هستين كه ديگه طبيعيه بگين ميخواين كار كنين و مبلغ حسابتونم كه براي يك نفر دوستان ديگه نوشتن چقدر باشه.
اگه خيلييييييي نگران هستين فوقش اينه كه بگين با كار ميخوام شروع كنم و شايد بعدا تصميم به ادامه تحصيل هم گرفتم. البته به نظر من اصلا گفتن نداره.
از طرفي فكر ميكنم بشه الان فقط مداركتون مهر مترجم بشه و بعد كه خواستين برين تاييد دادگستري هم بگيرين.
براي اين چيزا خودتونو نگران نكنين. اصلا ممكنه شما بگين ميخوام درس بخونم ولي رفتين اونجا تصميمتون عوض شد. قراره كسي بياد بگه شما قرار بود درس بخوني پس چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟ Wink
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، aghaghia ، pooyan1920 ، nika ، زری وحدتی
عجب بساطی شدا Big Grin
دوستان اون نکته ای که من بهش اشاره کردم فقط یک احتماله. و چون خودم شاهد اون قضیه بودم اینجا اومدم گفتم. وحی منزل نیست که هرکس گفت می خوام برم دانشگاه آفیسر به تمکن مالیش ایراد بگیره. مطمعنن کسانی هم بودن که رفتن گفتن قصد ادامه تحصیل داریم و آفیسر به تمکن مالیشون ایرادی نگرفته
دوست من مجرد بود و یک تمکن مالی 30 و یک تمکن مالی فکر میکنم 15 میلیون تومانی آورده بود، عین جمله ای که آفیسر به دوستم گفت این بود: "من میدونم شما در ایران دلار رو به قیمت بازار تهیه میکنید و موجودی تون از این چیزی که توی برگه نوشته کمتر خواهد بود (مبلغ موجودیش به دلار بانکی 1300 تومنی نوشته شده بود) و شما با این موجودی نمی توانید در امریکا به دانشگاه برید"

چیزی که می خوام بگم اینه که این قضیه ممکنه فقط برای این دوست من اتفاق افتاده باشه، اگر من بهش اشاره کردم فقط برای این بود که سری که درد نمیکنه رو نبندید، وگرنه منظورم این نبود که با گفتن قصدتون از ادامه تحصیل حتما به مشکل میخورید.

نکته دیگه اینکه اصلا نگران نباشید که بانک پرینت موجودی تون رو به قیمت دلار بانکی حساب میکنه، آفیسرا اصلا بهش اهمیتی نمیدن خودشون حدود تقریبیش رو بر اساس دلار آزاد حدس میزنن.

در مورد این قضیه مهر دادگستری هم اصلا نگران نباش دوست عزیز، آفیسر برای مچ گرفتن اونجا ننشسته. کل قضیه مصاحبه لاتاری اینه که آفیسر میخواد ببینه شما همون کسی هستید که توی فرمهای ارسالیتون اعلام کردید یا خیر، همین. قضیه مصاحبه صلاحیت دادن یا عدم صلاحیت دادن نیست.پس خودتون رو با این مسائل نگران نکنید. اگر لازمه برای دانشگاه مهر دادگستری بزنید همون اول که مدارکتون رو برای ترجمه میدید ازشون بخواید مهر دادگستری هم بزنن.
تشکر کنندگان: H Pier ، pooyan1920 ، hamed1286 ، storagemeter ، studpk ، behfaza ، nika ، exxedus ، pv-n ، masuodrh
(2013-09-27 ساعت 02:53)3rip نوشته:  عجب بساطی شدا Big Grin
دوستان اون نکته ای که من بهش اشاره کردم فقط یک احتماله. و چون خودم شاهد اون قضیه بودم اینجا اومدم گفتم. وحی منزل نیست که هرکس گفت می خوام برم دانشگاه آفیسر به تمکن مالیش ایراد بگیره. مطمعنن کسانی هم بودن که رفتن گفتن قصد ادامه تحصیل داریم و آفیسر به تمکن مالیشون ایرادی نگرفته
دوست من مجرد بود و یک تمکن مالی 30 و یک تمکن مالی فکر میکنم 15 میلیون تومانی آورده بود، عین جمله ای که آفیسر به دوستم گفت این بود: "من میدونم شما در ایران دلار رو به قیمت بازار تهیه میکنید و موجودی تون از این چیزی که توی برگه نوشته کمتر خواهد بود (مبلغ موجودیش به دلار بانکی 1300 تومنی نوشته شده بود) و شما با این موجودی نمی توانید در آمریکا به دانشگاه برید"

چیزی که می خوام بگم اینه که این قضیه ممکنه فقط برای این دوست من اتفاق افتاده باشه، اگر من بهش اشاره کردم فقط برای این بود که سری که درد نمیکنه رو نبندید، وگرنه منظورم این نبود که با گفتن قصدتون از ادامه تحصیل حتما به مشکل میخورید.

نکته دیگه اینکه اصلا نگران نباشید که بانک پرینت موجودی تون رو به قیمت دلار بانکی حساب میکنه، آفیسرا اصلا بهش اهمیتی نمیدن خودشون حدود تقریبیش رو بر اساس دلار آزاد حدس میزنن.

در مورد این قضیه مهر دادگستری هم اصلا نگران نباش دوست عزیز، آفیسر برای مچ گرفتن اونجا ننشسته. کل قضیه مصاحبه لاتاری اینه که آفیسر میخواد ببینه شما همون کسی هستید که توی فرمهای ارسالیتون اعلام کردید یا خیر، همین. قضیه مصاحبه صلاحیت دادن یا عدم صلاحیت دادن نیست.پس خودتون رو با این مسائل نگران نکنید. اگر لازمه برای دانشگاه مهر دادگستری بزنید همون اول که مدارکتون رو برای ترجمه میدید ازشون بخواید مهر دادگستری هم بزنن.
مرسی دوست عزیز به هر حال هر مسئله ای که مطرح میشه یه استرس و نگرانی رو ایجاد می کنه مخصوصا اینکه هر روز به زمان مصاحبه نزدیکتر می شم و خب این نگرانی هر روز بیشتر میشود . . اما به امید روز های بهتر (:
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، 3rip ، nika ، زری وحدتی
سلام به همه 2014 ها
به نظر من اصلا نگران تمکن مالی نباشید.
مصاجبه ما 22 جولای بود تمکن مالی من و همسرم فقط در حد 25 میلیون تومان بود و اصلا آفیسر نگاش هم نکرد.بعد 42 روز در تاریخ 2 سپتامبر کلیر شدیم .
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: studpk ، behfaza ، exxedus ، azadeh2014 ، noobnoobi ، pv-n ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، maryam_a ، armstrong
سلام دوستان من تو آمریکا کسی را ندارم با توجه به اینکه از ما آدرس برای پست گرین کارت در ایالات میخواهند چه کار باید بکنم؟چه آدرسی باید بدهم؟لطفا جوابمو بدیدSad
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: exxedus ، زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 22:20)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من تو آمریکا کسی را ندارم با توجه به اینکه از ما آدرس برای پست گرین کارت در ایالات میخواهند چه کار باید بکنم؟چه آدرسی باید بدهم؟لطفا جوابمو بدیدSad

از ایمیگرنجل کمک بگیرید، تبلیغش بالای صفحات سایت موجوده یا ببینید از دوستانی که اونور هستند کسی میتونه بهتون ادرس بده، در ضمن تکرار یک پست در تاپیک های مختلف و پشت سر هم اسپم کردن هست، این کار رو تکرار نکنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، H Pier ، فریاد تنها ، noobnoobi ، ghafari88 ، زری وحدتی
دوستان بارها گفته شده ولی برای تاکید و برای دوستانی که 2باره میپرسن تکرار میشه این مطلب:
ارز باید با نرخ بازار آزاد محاسبه بشه نه دولتی، افیسر ها هم میدوند که ما باید ارز رو آزاد تهیه کنیم، پس معادل ریالی اون مقدار ارز مورد نظرتون رو در بانک قرار بدید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، amin arefi ، زری وحدتی
(2013-09-28 ساعت 20:15)aghaghia نوشته:  دوستان بارها گفته شده ولی برای تاکید و برای دوستانی که 2باره میپرسن تکرار میشه این مطلب:
ارز باید با نرخ بازار آزاد محاسبه بشه نه دولتی، افیسر ها هم میدوند که ما باید ارز رو آزاد تهیه کنیم، پس معادل ریالی اون مقدار ارز مورد نظرتون رو در بانک قرار بدید...

دوست عزیز تا اونجایی که من پرسیدم بانکها بر اساس قیمت دلار دولتی موجودی رو میزنند نه دلار آزاد
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
(2013-09-28 ساعت 20:24)vistac نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 20:15)aghaghia نوشته:  دوستان بارها گفته شده ولی برای تاکید و برای دوستانی که 2باره میپرسن تکرار میشه این مطلب:

دوست عزیز تا اونجایی که من پرسیدم بانکها بر اساس قیمت دلار دولتی موجودی رو میزنند نه دلار آزاد

بله میدونم، من هم که گفتن خودتون محاسبه کنید ببینید مثلا 18000 تا آزادش چقدر میشه، معادل ریالیش رو بذارین به حساب کاری هم به مقدار معادلی که بانک میزنه نداشته باشین، آفیسر از بعضی از دوستان پرسیده خب پولت اینقدر $ هست به نرخ دولتی، آزادش چقدر میشه! خب به خاطره اینه که میدونن ما باید از بازار ازاد ارز تهیه کنیم...
تشکر کنندگان: behfaza ، vistac ، amin arefi ، زری وحدتی
(2013-09-28 ساعت 20:29)aghaghia نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 20:24)vistac نوشته:  

بله میدونم، من هم که گفتن خودتون محاسبه کنید ببینید مثلا 18000 تا آزادش چقدر میشه، معادل ریالیش رو بذارین به حساب کاری هم به مقدار معادلی که بانک میزنه نداشته باشین، آفیسر از بعضی از دوستان پرسیده خب پولت اینقدر $ هست به نرخ دولتی، آزادش چقدر میشه! خب به خاطره اینه که میدونن ما باید از بازار ازاد ارز تهیه کنیم...

سلام
نه من امروز بانک ملی بودم رئیس بانک گفتن موجودیو برحسب دلار ازاد میزنن یعنی همون 3000 تومن
گفتم مبادله ای چی؟؟ گفتن نه ازاد میزنیم...
البته هنوز نگرفتم سه روز دیگه پول میاد تو حسابم میگیرم عکسشم براتون اپلود میکنم.
تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان