کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-20 ساعت 01:03)H Pier نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 00:50)محبت نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 00:45)H Pier نوشته:  
مرسی محبت جان...
با این وجود باید دنبال بانکی باشم که 1 ساعته پرینت لاتین بده.
حالا اگه تاریخ دو بانک با هم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
نه اصولا اما بهتره در یک روز باشه کمتر شک برانگیزه.
ببخشید اما...
اصلا چه نیازی به این کار هست؟Big Grin
[/quote]
برای کسانی که نمیتونن تمکن مالی خوبی با یک مرحله ارائه بدن خصوصا زمانیکه 2نفر هستن یک مرحله برای خودشون میگیرن یک مرحله برای همسرشون و از یک بانک هم میتونن اینکار رو انجام بدن اما در خصوص شما از اونجائیکه رفیق گلمی و میدونستم مجردی راهکار دو بانک رو ارائه دادمWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، shahryar7021 ، behfaza ، maryam_a
(2013-09-20 ساعت 01:22)H Pier نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 01:06)محبت نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 00:50)محبت نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 00:45)H Pier نوشته:  
مرسی محبت جان...
ببخشید اما...
برای کسانی که نمیتونن تمکن مالی خوبی با یک مرحله ارائه بدن خصوصا زمانیکه 2نفر هستن یک مرحله برای خودشون میگیرن یک مرحله برای همسرشون و از یک بانک هم میتونن اینکار رو انجام بدن اما در خصوص شما از اونجائیکه رفیق گلمی و میدونستم مجردی راهکار دو بانک رو ارائه دادمWink
خیلی گلی امین جان اما راستش 1 کم گیج شدم .. حالا باید از 2 بانک پرینت بگیرم؟ این کار برای احتیاطه؟
که اگه سفارت یکیشو قبول نکرد اون یکی رو ارائه بدم؟
[/quote]
نه عزیز دل بحث قبول کردن یا نکردن نیست اونا هر نامه تمکن بانکی رو مال هر بانک که باشه قبول دارن این برای کسیه که پولش کمه مثلا به جای 30میلیون تمکن مالی بردن میکنش برای 2 تا بانک یکیش 30 میلیون و بعدیشم یه 28میلیون میگیره که جمعا بشه 58میلیون حالا کسانی که متاهلن یکیش رو به نام همسرش میگیره بازم خانواده شون تمکن 58میلیونی ارائه دادن.....موفق باشیدSmile

تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، behfaza ، negarin60 ، pari pariaaa
(2013-09-20 ساعت 01:48)محبت نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 00:50)محبت نوشته:  مرسی محبت جان...
ببخشید اما...
خیلی گلی امین جان اما راستش 1 کم گیج شدم .. حالا باید از 2 بانک پرینت بگیرم؟ این کار برای احتیاطه؟
نه عزیز دل بحث قبول کردن یا نکردن نیست اونا هر نامه تمکن بانکی رو مال هر بانک که باشه قبول دارن این برای کسیه که پولش کمه مثلا به جای 30میلیون تمکن مالی بردن میکنش برای 2 تا بانک یکیش 30 میلیون و بعدیشم یه 28میلیون میگیره که جمعا بشه 58میلیون حالا کسانی که متاهلن یکیش رو به نام همسرش میگیره بازم خانواده شون تمکن 58میلیونی ارائه دادن.....موفق باشیدSmile
[/quote]

ميتونم اين روش دو بانكي به دو حسابي تغيير بدم اول با مبلغ فعلي يه پرينت ميگيرم بعد يه حساب روزشمار باز ميكنم با يه موجودي كمتر پرينت ميگيرم اگه افيسر سوال كرد ميگم براي گرفتن سود بيشتر در مثلا قسط يه چيزي..... فكر بدرد بخوريه نصفه شبي خطور كرده به مغزم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-20 ساعت 02:53)EKAM نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 01:48)محبت نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 01:03)H Pier نوشته:  نه اصولا اما بهتره در یک روز باشه کمتر شک برانگیزه.
ببخشید اما...

ميتونم اين روش دو بانكي به دو حسابي تغيير بدم اول با مبلغ فعلي يه پرينت ميگيرم بعد يه حساب روزشمار باز ميكنم با يه موجودي كمتر پرينت ميگيرم اگه افيسر سوال كرد ميگم براي گرفتن سود بيشتر در مثلا قسط يه چيزي..... فكر بدرد بخوريه نصفه شبي خطور كرده به مغزم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
[/quote]
نوچ فکر خوبی نیستWinkبخواب صبح که بیدار شدی یه فکر دیگه بکن چون به هیچ عنوان نباید مسائل رو پیچیده کنید.

تشکر کنندگان: nedafarsi ، EKAM ، ffrfar ، behfaza
دوستان من یه حساب 80 میلیونی باز کاردم ولی واسه اینکه میخوام برنامه ایندمو تحصیل بگم و این حسابو به 200 میلیون برسونم فکر خوبیه از دو تا بانک با این پول موجودی بگیرم؟ تابلو نیست؟
تشکر کنندگان:
سلام میشه بگید خط فقر آمریکا چقدره که ما باید پولی در حسابمون باشه که بالای خط فقر آمریکا باشه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . ما دو نفریم . نامه دوم و زمان مصاحبه مون اومده . مشکل اینجاست من مطمئن نشدم واسه دو نفر 90 میلیون لازمه یا 70 ملیون ؟؟ دقیق شو اگر بدونم تلاش کنم اون مبلغ و تهیه کنم. اختلافش خیلیه.
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: محبت
سلام به دوستان . وقت مصاحبه ما شد واسه 14 آبان . به نظر شما ما کی بهتره پرینت لاتین حساب بگیریم . از الان میشه یا باید یک هفته قبل از 14 آبان باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:
(2013-09-21 ساعت 15:41)shiraz_neda نوشته:  سلام به دوستان . وقت مصاحبه ما شد واسه 14 آبان . به نظر شما ما کی بهتره پرینت لاتین حساب بگیریم . از الان میشه یا باید یک هفته قبل از 14 آبان باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90 میلیون مطمئنتره، ترجیحا 20 تا 30 روز قبلش...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، azadeh2014
سلام... قبلا عذر می‌خوام بابت سوالهام اگر پیش پا افتادس یا طولانیه.
جدیدا یک برنامه ی‌ دارم و بنا به دلایلی می‌خوام فقط از بانک ملی‌ پرینت موجودی برای سفارت بگیرم.
حال سوال :
۱) آیا پرینت بانک ملی‌ با توجه به اینکه بانک ملی که از سوی غرب کاملا تحریم می‌باشد برایم مشکلی‌ در سفارت ایجاد نخواهد کرد؟
۲)یکی‌ از آشنایان برای سفارات کانادا از بانک ملی‌ پرینت موجودی گرفته بودند که ظاهراً سفارات کانادا قبول نکرده بودند.. آیا برای سفارات آمریکا هم به همین شکل عمل می‌شه... از دوستان کسانی‌ هستند که تجربشو داشته باشند؟
۳)اگر ۲ مشکله بالا برایم حل شود...سوال بعدی این است که شاید بانک ملی‌ به من موجودی حساب فقط به ریال بدهد... باز هم این برایم در سفارت مشکل ساز نخواهد شد؟
از رهنمایی های عزیزانم ممنونم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-21 ساعت 22:58)H Pier نوشته:  سلام... قبلا عذر می‌خوام بابت سوالهام اگر پیش پا افتادس یا طولانیه.
جدیدا یک برنامه ی‌ دارم و بنا به دلایلی می‌خوام فقط از بانک ملی‌ پرینت موجودی برای سفارت بگیرم.
حال سوال :
۱) آیا پرینت بانک ملی‌ با توجه به اینکه بانک ملی که از سوی غرب کاملا تحریم می‌باشد برایم مشکلی‌ در سفارت ایجاد نخواهد کرد؟
۲)یکی‌ از آشنایان برای سفارات کانادا از بانک ملی‌ پرینت موجودی گرفته بودند که ظاهراً سفارات کانادا قبول نکرده بودند.. آیا برای سفارات آمریکا هم به همین شکل عمل می‌شه... از دوستان کسانی‌ هستند که تجربشو داشته باشند؟
۳)اگر ۲ مشکله بالا برایم حل شود...سوال بعدی این است که شاید بانک ملی‌ به من موجودی حساب فقط به ریال بدهد... باز هم این برایم در سفارت مشکل ساز نخواهد شد؟
از رهنمایی های عزیزانم ممنونم.

سلام حسن جان
1- تصور نمی کنم مشکلی ایجاد بکنه چون بهرحال این بانک در ایران فعالیت داره و طبیعیه که شما به عنوان یک ایرانی در اون حساب داشته باشید. ت ح ر ی م فقط برای مبادلات پولی و بانکی بین المللی هست
2- من جایی ندیدم که برای کسی مشکلی ایجاد شده باشه
3- باز هم به ریال گرفتن موجودی هم بعید می دونم مشکلی ایجاد بکنه چون همونطور که توی بند 1 هم عرض کردم شما یک ایرانی هستید و در ایران به ریال پول در میارید و خرج می کنید.
موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، behfaza ، ffrfar ، shadi79 ، storagemeter ، محبت ، azadeh2014
(2013-09-20 ساعت 21:19)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه حساب 80 میلیونی باز کاردم ولی واسه اینکه میخوام برنامه ایندمو تحصیل بگم و این حسابو به 200 میلیون برسونم فکر خوبیه از دو تا بانک با این پول موجودی بگیرم؟ تابلو نیست؟

دوست عزيز من شرايط شما رو نميدونم اما تا جايي كه امكان داره برنامتونو براي آمريكا، ادامه تحصيل عنوان نكنين. اينو براي همه ميگم. چون روي موجودي حسابتون دقيق ميشن. از طرف ديگه حساب 200 ميليوني بخصوص اگه 1 نفر هستين و سنتونم كمه زياد جالب نيست و ممكنه مجبور شين سوالاي بيشتري رو جواب بدين مثل اينكه اين پولو از كجا دارينو اين حرفا.
بهترين كار اينه كه همون 125% خط فقرو + يه مقداري بيشتر بذارين تو حسابتون و اونجا هم حرف تحصيل نزنين.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: siminzakavand ، behfaza ، pari pariaaa
(2013-09-23 ساعت 21:08)studpk نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 21:19)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه حساب 80 میلیونی باز کاردم ولی واسه اینکه میخوام برنامه ایندمو تحصیل بگم و این حسابو به 200 میلیون برسونم فکر خوبیه از دو تا بانک با این پول موجودی بگیرم؟ تابلو نیست؟

دوست عزيز من شرايط شما رو نميدونم اما تا جايي كه امكان داره برنامتونو براي آمريكا، ادامه تحصيل عنوان نكنين. اينو براي همه ميگم. چون روي موجودي حسابتون دقيق ميشن. از طرف ديگه حساب 200 ميليوني بخصوص اگه 1 نفر هستين و سنتونم كمه زياد جالب نيست و ممكنه مجبور شين سوالاي بيشتري رو جواب بدين مثل اينكه اين پولو از كجا دارينو اين حرفا.
بهترين كار اينه كه همون 125% خط فقرو + يه مقداري بيشتر بذارين تو حسابتون و اونجا هم حرف تحصيل نزنين.

یعنی به نظرتون همین حساب هم برای من که یک نفرم زیاده و ممکنه بخاطرش یک ضرب نگیرم ویزا؟؟ من قبلا پرسیده بودم حساب های خیلی خیلی زیاد رو گیر میدن.
تشکر کنندگان: behfaza
من خط فقر امسالو براي يك نفر نميدونم متاسفانه. ولي حالا 80 تا فكر نكنم مشكلساز باشه. اما 200 تا خوب شايد. من خودم 19000 يورو نشون دادم ( حسابم داخل ايران نيست)
كلا اينقدر فكرتون مشغول اين قضيه كليرنس نكنين. هيچ كس نميتونه بگه با چه شرايطي 100% يكضرب ميگيرين. با اين فكر برين كه كليرنس ميخورين. اگه يكضرب گرفتين كه خيلي خوشحال ميشين اگرم نه كه انتظارشو داشتين و تو ذوقتون نميخوره.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، azadeh2014
(2013-09-23 ساعت 21:32)siminzakavand نوشته:  یعنی به نظرتون همین حساب هم برای من که یک نفرم زیاده و ممکنه بخاطرش یک ضرب نگیرم ویزا؟؟ من قبلا پرسیده بودم حساب های خیلی خیلی زیاد رو گیر میدن.

سلام ۱ پیشنهاد دوستانه دارم و آن اینکه از الان ذهنتون رو درگیره کلیرنس نکنین.. چرا که به جز آشفتگی ذهن و استرس حاصلی نخواهد داشت.

اجازه بدید این پروسه مرحله به مرحله جلو بره و در زمان خودش تایپیک مربوط به کلیرنس ایجاد خواهد شد.

و الان رو به تحقیق در رابطه با مقصد بپردازید...

(2013-09-23 ساعت 21:49)studpk نوشته:  من خط فقر امسالو براي يك نفر نميدونم متاسفانه. ولي حالا 80 تا فكر نكنم مشكلساز باشه. اما 200 تا خوب شايد. من خودم 19000 يورو نشون دادم ( حسابم داخل ايران نيست)
كلا اينقدر فكرتون مشغول اين قضيه كليرنس نكنين. هيچ كس نميتونه بگه با چه شرايطي 100% يكضرب ميگيرين. با اين فكر برين كه كليرنس ميخورين. اگه يكضرب گرفتين كه خيلي خوشحال ميشين اگرم نه كه انتظارشو داشتين و تو ذوقتون نميخوره.

برای تمکن مالی 15000 تا 18000 دلار کافیه برای 1 نفر.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: siminzakavand ، studpk ، behfaza ، محبت ، EKAM ، azadeh2014 ، shadi79 ، 3rip ، afshinghwink ، shekari
(2013-09-23 ساعت 21:49)studpk نوشته:  من خط فقر امسالو براي يك نفر نميدونم متاسفانه. ولي حالا 80 تا فكر نكنم مشكلساز باشه. اما 200 تا خوب شايد. من خودم 19000 يورو نشون دادم ( حسابم داخل ايران نيست)
سلام
خط فقر آمریکا در سال 2014مشخص نشده و آمار 2013برای هر نفر معادل رقمی حدود 12000دلار بود.

تشکر کنندگان: siminzakavand ، behfaza ، H Pier ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان